- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
polomaa #20650 üzenetére
Nekem a SLIM 5.0 van a telon ez a baj?Sikeresen telepíti a telefon megpróbáltam kártyáról telefonmemóriáról indítani amikor alkalmazni szeretném mindig ezt írja ki: A(z) TSF Shell alkalmazás sajnos leállt. Most hogy próbáltam megint ebben a percben ezt írta ki: Found error at starting TSF Shell.DO you need to restoring the default setting and restart TSF Shell?.Sőt most le is fagyott tőle a telefonom.
-
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
polomaa #17873 üzenetére
szerintem cm is bírná ennyit. kár, hogy nekem szükségem van éjjel-nappal folyamatos wifire...ha nagyon kíváncsi lennék kipróbálnám...na de majd tavasszal, ha jobb idő lesz, úgy is sokat kirándulok, és a dzsungelben úgysincs wifi...
nálam c-rom bean 2.4 volt az ha jól emlékszem ami folyamatos wifivel 3 napig is eldöcögött
-
-
radicspeter1
őstag
válasz
polomaa #16070 üzenetére
Még érződik hogy teszt..valamikor előjön a mikrolaggosodás az animációknál de nagyon jó kis 'test' rom ez. Jó alapja lesz a hivatalos AOKP-nak! Majd lehet hogy megyek is vissza Slimre.
Apropó Slim! Valaki tud egy pár képet mutatóba felrakni hogy milyen a slim darkgooappal? Köszi előre is!
Felettem lévő hozzászólás:rootexplorerrel pl.
-
-
-
-
( V )
veterán
válasz
polomaa #15773 üzenetére
volt már szó róla, úgy látszik el is készült
kössz a heasd up-ot!
-
Tonyk
veterán
válasz
polomaa #15688 üzenetére
Rádugod, rendben, ez ok is. Mondjuk a számolatlan töltés sem tesz túl jót az akku élettartamának, de ok.. De adódhat olyan élethelyzet bőven, hogy legfeljebb csak a seggedbe dughatod a telefont, és mondjuk egy GB-s étvággyal még bírná fél vagy egy órát
Ki ezt ki azt. Én kevésbé kedvelem ha léket kapott tengeralattjárót játszik a zsebemben.
Na de off. -
válasz
polomaa #15377 üzenetére
Nálam van.
Hozzáférés megtagadva
Részletek:
Weboldal: http://205.196.123.73/j78vg0ng7nng/57n7fv06ao32w24/CyanAOSP-0.3-base.zip
Megjegyzés: Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést. A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján.
Ha engedélyeztem, akkor kaptam egy szép kiber elleni osztály bla bla-t,alig bírtam letakarítani a gépről, teljesen letiltott.
bAtt001: Köszönöm szépen!
A biztonság kedvéért megkérdem.
Ezeket kell felraknom?
CyanAOSP-0.3-base.zip
CyanAOSP-0.3-Required-Addon.zip
LazerDroid Addon.zip
gapps-jb42-FISHEARS-20121130.zipAngol sajnos nem megy.
-
( V )
veterán
válasz
polomaa #14241 üzenetére
micsi?
Elvileg a 4.2 romoknál ha 7--szer rányomsz a Build számra,onnantól kezdve lesz fejlesztői lehetőségek.
LOL és tényleg
na kössz az infót!
hiába.... RTFMés a babos anim is elérhető
hehe ünnepi "Easter egg": a babok közé olykor egy sugar cane (az az amcsi piros-fehér csavart mintás cukor sétapálca amit a fára aggatnak) is be be úszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest