- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SFAkos #26026 üzenetére
Hát igen, ezt is próbáltam mielőtt ide írtam, szépen ment is. Végül azért csak kiderült, hogy gond van már a felfele hangerő gombbal. Teljesen kiszámíthatatlan az adott gomb működése, de végül csak sikerült eljutnom a recovery menübe, és megcsinálni amit akartam.
Köszi a válaszokat!
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
SFAkos #25989 üzenetére
Danke.
A hétvégén nagyon összeraktam a kicsikét.
Alapból ugyebár egy 2.3.6-os rom, Semaphore kernel, majd a legújabb cm, amely már 4.4.4, tehát kitket, a legrégebbi facebook app és messenger app, ami kb 6mb és tökéletes. Tettem rá egy témát és nagyon sokat gyorsult a teló, szinte szárnyal ahhoz képest amilyen volt.Egyébként a cm11-es már ext4-es fájlrendszert használ (én úgy tudom már ICS óta, de kitudja)?
-
-
Remus389
veterán
válasz
SFAkos #25795 üzenetére
telefonra én sohasem bíztam ebresztest, max a régi nokia időkben
Ha munkáról van szó, van nekem két kinai vekkerem(elemesek ), mindkettő beállítva, egyik pár perccel későbbre, ha esetleg félálomban lenyomnam, és távol (tehát ki kell kelni az ágyból )
amúgy teljesen megbízhatóak, csak azért van kettő ha mégsem, vagy lemerül épp az elem benne
-
quailstorm
félisten
-
schumi
aktív tag
válasz
SFAkos #25411 üzenetére
igen az nem túl szerencsés
Ezekszerint a 4.4 verzió miatt van, tehát nem is érdemes jvt-t, modemet, kernelt cserélgetni mert a rom miatt ilyen4.3ból vagy 4.2ből tudtok ajánlani olyat amiben minden jól funkciónál és még gyors is ?
(tsunami 5.6 lenne a legjobb nekem, csak ott mint írtam kamera és mobilnet az off, lehet régebbit kéne nézzek tsunából) ?
-
zippofcy
senior tag
válasz
SFAkos #25281 üzenetére
De legalább használható. Igaz van hogy 1 perc is kell neki (a kocsival haladva közben) mire jelet fog de utána már nem veszti el. Nemrég olvastam logouton egy tesztet vmi 8 magos kínai csodáról amiben pont a GPS dobálta el a jelet, szét kellett szedni meg az antennájával szarakodni pedig 70 ezres teló volt. Szép
-
zippofcy
senior tag
válasz
SFAkos #25279 üzenetére
Kínai csodát akarok helyette csak kicsit tartok tőle hogy pont az a része nem fog működni ami nekem kell (pl GPS) mert nem játszani akarok rajta. Viszont már elmúlt három éves és attól tartok később semmit se fog érni. (pláne hogy az eredeti akksija is 3 éves, még ugyanannyit bír mint amit 1 éve vettem de akkor is, 5 évnél többet tuti nem bírnak ki ezek az akksik)
-
g0dl
addikt
válasz
SFAkos #24831 üzenetére
És mikor nézed a telefon hátlapját? Ne csúszkáljon. Ha mag akarsz, akkor gondolom 3 dollárért majd olyat veszel hozzá az ebay-en, amilyet akarsz. Persze ez nem tudom hogyan érinti a vízállóságot.
Én is olvastam, hogy ilyen ronda, meg olyan ronda ... Szerintem pont olyan, mint a többi samsung.
-
-
válasz
SFAkos #24720 üzenetére
Sikerült felrakni,igaz csak másodjára,mert első után még android.process volt állandóan.
Eddig nagyon jó.Gyors és a Nova elég jól beállítható,de
Kicsik az értesítési sávon a betük,Még nekem is,ezen hol tudnék változtatni?Alapból 182 van az LCD,ha 240-re állítom,akkor jobb lesz?
Ehhez Root kéne,hiába van fent a Semaphore,nem találok hozzá semmi root beállítást,hogy módosítsam az LCD értéket. -
( V )
veterán
válasz
SFAkos #24591 üzenetére
elvileg a jövő hét vagy az azutáni hétre kijön a "stabil" SlimKat is, bár az eddigiek is teljesen stabilak voltak, csak 1-2 megszokott funkció hiányzik esetleg (pl témák). szerintem akkor már várd meg ezt a hetet, bár igazából nem tudom hogy mennyivel jobban éri meg a JB-ről váltani, mivel annyira nem váltja be a KK a hozzá fűzött reményeket (512-es RAM optimalizáltság stb.), de rosszabb se lesz.
-
XtremLor
őstag
válasz
SFAkos #23433 üzenetére
Erdekes koncepcio, tuti meglehetne oldani hogy wifin keresztul halozaton mukodjon egy jo fajta routerrel, de ilyet a T tuti nem adna, ingyen meg foleg, nalunk a voipot vissza kellet mondani mivel azokkal a routerekkel amit adtak nem lehetett kihasznalni a netet se, maximalis sebessegu letoltes eseten a telefon recsegett szaggatott, max fel evig birtak utanna kuka volt vagy 3 -4 fele, hivni oket mindig az elejen fel-egy ora is volt a varakozas, beszelni a techinfoval, es elmagyarazni nekik hogy ertsek meg hogy nem vagyok analfabeta, nem a gepem rossz, nem virusos, es igen bevan dugva a kabel etc.
Erdekes miota analog a telefon, es egy wdr3600 szolgal ki semmi gond nincs -
-
gfpeti
tag
válasz
SFAkos #23352 üzenetére
Ezek a főzött romok sose lesznek stabilak. Mindegyik hemzseg a hibáktól, instabilak, megbízhatatlanok.
Nekem most CM 10.1.3 van fent a "stabil" kiadás.
Elég jól szuperál. 2 hibára leltem eddig.- Minidg visszakapcsolja az automatikus elforgatást, hiába kapcsolom ki.
-Néha elfelejti a "kikapcsolás animációt"
Aztán nem csinálok semmit és 2 nap után újra működik. -
zlatan77
aktív tag
válasz
SFAkos #23388 üzenetére
Jól van látom felesleges vitatkozni veled.
Szerintem itt a gond inkább az,hogy nincs rá keret.
Valamikor én is azt hittem,hogy nem kell 4 collnál nagyobb telefon.
Ma már nem bírnám elképzelni ekkora mérettel.(Nem,nem nézek filmet rajta)
A szappantartó csúfnevet az S3 kapta egyébként.(A formája és nem a mérete miatt)
Ha az S4 túlméretezz szappantartó,akkor az SGS egy bölcsis szappantartó -
-
-
gfpeti
tag
válasz
SFAkos #23352 üzenetére
Szerintem itt senki nem használ huzamosabb ideig egy romot. Nekem is ez a bajom. Egy idő után mindegyik belassul mint a szar. Gyakorlatilag használhatatlannáválik. Nekem semmi widget, időjárás, f@szbuk és hasonló szarságok sincsenek. Mégis ha felrakok egy friss romot, néhány napig, vagy pár hétig szakít. Utána egyre lasabb, szakadozik, olyan hibák jönnek elő ami tökéletesen működött pár hétig. Pedig a felhasználói szokáson, alkalmazásokon nem változtatok.
-
-
glacious
addikt
válasz
SFAkos #22515 üzenetére
Egy ilyennel próbálkozhatsz, remélhetőleg nem tesz kárt az akksiban.
[link] vagy egy még erősebbet [link]Fórumokon azt olvasni, hogy nem biztos, hogy a nem gyári töltő, képes annyi áramot adni a telefonnak, ami rá van írva, hanem max. 500mAh-t (usb szabványban maximalizált érték), vagy még kevesebbet. Ha adatkapcsolat is van az usb-n keresztül, akkor max 100-at, a fast charge ezt állítja át 500-ra, de kikapcsolja az adatátvitel lehetőségét erre az időre.
-
válasz
SFAkos #22515 üzenetére
GPS sok energiát használ fel, az USB töltés viszont lassabb, mintha 230V-ról menne. Ennek oka az, hogy az USB-t töltésnél nem csak az áram megy rajta, hanem az adat is, és emiatt lassabb a töltés. Nem tudom, hogy milyen kernelt használsz, de a beállításokban megpróbálhatod a fast charge opciót.
-
( V )
veterán
válasz
SFAkos #21501 üzenetére
akkor a deep idle lesz a ludas, ha Semaphore kernel fut akkor inkább ne erőltesd, devil alatt valamivel jobb, de úgyis csak akkor van értelme ha sokszor hallgatsz mp3-at kikapcsolt képernyővel.
a lock min freq arra való hogy idle-ben 100MHz-ra veszi vissza a BUS sebességet (CPU, GPU és RAM) az alap 200 helyett. elvileg kevesebbet fogyaszt így a teló, de gyakorlatban szinte elenyésző a különbség. mások szerint 200-on jobb a fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest