- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
leírás:
hát ez jó volt
Jiayu -
csak úgy nagyjából összevetve hogy pl az S-hez képest hogy lő képet (nálam sose volt ez izgalom pont, csak hát csajok tudod milyenek
)
google keyboard - hát kicsit macerás, mert tudom hogy a sima install nem viszi csak úgy fel ill. én is már csak az előre feltett közegben használtam, de egy próbát megérhet: [link] - ez elvileg cwm installos
-
quailstorm
félisten
OK, azt a fickót is ismerem. Gondolom ott a folyosó közepén az összetolt két asztalból álló boltot mondod.
Ha annyit ad is érte, akkor vigyed. Csak nehogy akkor másik álljon a pult mögött.Amúgy nem siklottam el én semmi felett. Csak annyira hihetetlen az összeg.
Hiszen én 12k-ért vettem, dobozzal, gyári fülessel -
-
quailstorm
félisten
bótos annyit nem ad érte, ismerek elég sok boltot és az Xperia X10i nem ért 20-at 2 évvel ezelőtt!!!!
de legfeljebb megmondod ki ad érte annyit hadd tudjamaz marha nagy volt mikor csaj kérdezte tőlem suliban hogy mit adnának a BB torch 9800-ért, mert azt eladná, meg egy iPhone 3GS-t (akkor volt házcserén), és venne egy i4-et
Én mondtam hogy nagyjából lófaszt se de legyen 10k.
Elmentünk mobilbótot nézni, mert azt akarta.
Első két bót, nem érdekel ilyen telefon...
Attila: 10k
Vigyorom fülig ért, telitalálat.Aztán talált egy marhát aki megvette drágábbé és csak meglett az i4 neki. De ez is rohadt rég volt má.
-
Szoftveres dologra nem tudok válaszolni(Öcsémet kéne nyaggatnom efelől,de ő nem tud ROMolni,inkább a topikjában olvass),de külső/hardver nagyon meggyőző.Gondolkodtam rajta,mi lenne ha lecserélném rá a Note 2-öt,de a ceruza télen minden pénzt megér
Viszont az,hogy nincs dedikált és fizikai gomb,az számomra megbocsáthatatlan.Idegesítő,hogy a kijelzőből jön le a gomb.Engem ez kifejezetten zavar.Annyit nem ér meg,mivel nekem rá kéne fizetnem.
Maga a telefon az egyik legjobb most ár/értékben(lehet,hogy azt választanám,ha nem maradnék Galaxy vonalon.Az tudom,hogy ujjlenyomat-olvasós telefon nem kell,az NSA botrány óta),viszont a fenti két negatívum miatt nem cserélném le az enyémet.
Nexus? -
Össze tudom hasonlítani a Galaxy S-el vagy a Note 2-vel.De egy az elöbbivel fölösleges,mert fényévekkel jobb.Másodikkal már érdemesebb,mert tudásban hasonló,de még is eltérőek.
Szuper a G2,baromi szép a kijelzője és úgy tűnik,mintha sokkal közelebb lenne a felszínhez is és kicsi a káva.Méretre jobb,mint a Note 2.Sokkal jobb kézben tartani.Gumi tök jó ötlet,de az megdobja eléggé a méretét,viszont akkor nem csúszik.Hátsó gomb jó ötlet.Könnyebb vele feloldani a képernyőt.
Mindenben jobb nem is értem,mit kéne összehasonlítani.100k-t nem adnék érte,mert hamar lemegy az áruk.Max 60-70k körül vennék ilyen telefonokat,mert ha tudsz várni ugyanazt a telefont megkapod egy év múlva 30-40%-al olcsóbban.
Lehet mást kellett volna írnom,de te kérdeztél,lehetnél türelmesebb.Nem értem miért ezzel a telefonnal akarod összehasonlítani,mert trabantot,ferrarival eset.Mennyivel jobb egy Ferrari,mint egy Trabant?Egy ilyen kérdésre nehéz válaszolni komolyanPeace
-
galaxys80
veterán
Én használtam kb. 1 évig.
Nagyon szerettem. Semmi gondom nem volt. A sima S3-ra meg még olyan romot raksz fel amit akarsz. (Nincs knox)
De mondom, nálam a gyári rommal sem volt gond.
Az említett Nexus telefonok meg a fasorban sincsenek multimédiában ( kamera, zene) hozzá képest. -
( V )
veterán
nem én hasonlítom, hanem ő szenved vele
én már rég letettem a samsung vonalról: ár/értékben baromira elszállt és a (gyári) szoftveres támogatás meg egyenesen röhejes. egyedül a garancia szolgáltatás ami jeles.
igen ugyanolyan "kihívás", csak ott már van számláló is amit nullázni kell ha szervizbe kellene vinni. -
fazr
senior tag
Van telefonom, nincs szükségem újra. Hát ezért
Egyedül azért venném meg, mert a kinézett sim only előfizetésre is kell vállalni 1 év hűséget, igaz telefonnal ez már 2 év, de ugye kapok egy független telefont és az előfizetés is alig drágább.Most olyan 210e Ft körül lehet kapni, tehát azt mondjátok 180-ért simán el lehet majd adni 1 hónap múlva egy angliából származó független sgs5-öt?
-
schumi
aktív tag
igaz igaz
, sajnos már kiestem a témából nagyon
megcsináltam újra 2.3.6ra jw4-essel repartal, majd feltettem a sema kernelt
eddig jó mindenmost ha még felszeretném tenni a tsunami x 2_5öt, na azt hogy is kell
(ahogy én próbálom: felmásom a telóra, majd elindítom downloadból az installt, írja is hogy kezdi telepíteni, majd kb 20% feltelepítés után ujraindul és samaphore kernel felirat fogad vég nélkül)
most mit csináltam rosszul
?
-
-
mrrr74
aktív tag
igen
hasonló az érdeklődési körünk
Egyszer belefutottam egy romolt Defy spontán halálába ami után nem szívesen piszkálnám a telefont. Feleségemnek vettem karácsonyra egy ilyet, de tele van idegesítő appokkal, ezért első körben rootolnám csak. Ilyen szempontból egyre megy, hogy GB/JB (persze JB jobb lenne ha már hozzá kell nyúlni, de még alig-alig olvastam utána).
De mivel láttam, hogy írtál, meg épp az előbb olvastam a naplózós cikked, gondoltam rákérdezek -
kulcsari
csendes tag
-
( V )
veterán
lett is most vmi új CyanogenMod Installer app. A windowsos programtól mondjuk dobott egy hátast nálam a PC...
-
( V )
veterán
na végül én is a CM11 + Sema párost választottam, azért ez már jóval előrébb jár, remélhetőleg a Slim is belehúz.
viszont van egy kis gondom: a TiBa-Val hiába törlöm a felesleges google appokat, reboot után megint ott figyelnek uh jobb híjján csak jegelni tudom őket
van tipped erre? már minden védelmet leszedtem ill.minden jogot megkapott a Titanium.
-
Oldman2
nagyúr
-
( V )
veterán
nálad települnek / futnak ezek az appok:
Hungarian Dictionary ill. az otp szép kártya app? nálam nem hajlandó települni... -
zlatan77
aktív tag
CM 10.2 volr az első rom,amit feltettem miután megvettem az SGS-t.
Meglepetésemre az eddig próbáltak közül a legrosszabb volt.(lassú,laggol).
Néhány romot most már,azért kipróbáltam:
CM 10.2
Slim 4.3
Gyári JWB
Saurom JWB
Tsunamics 2.5
MIUI V4Ezek közül nekem a Tsuna vált be a legjobban, ha mindent figyelembe veszünk.
-
( V )
veterán
10.2 - kb 2 és fél hete használom, napi használatban nincs vele különösebb gond *, nekem jobban bejövős mint anno a 10.1, persze itt is érezni mint a 10.1-nél hogy kevés már ez az 1 mag és 512 RAM ehhez a rendszerhez.
* egyedül amit hiányolok hogy a BLN nem működik rendesen és az appja sem, de a CM Leddel nincs gond.
-
sK0t
tag
Szia!
"APN jól van beállítva?"
mostmár igen, de egyenlőre csak edge van nem 3g. pedig bpn a lehel-térnél lakom
"Download mód van? Hangerő le + home + power"
nem, csajnos ez sem működik.
Megcsináltam a papiros módszert a gps-hez, de nem hozott javulást. elég lassan talál műholdat így, bár a 2 év alatt csak 2x tudtam vele közlekedni. egyszer a Bem rakparton egyszer meg az M5ön. Pedig próbáltam többször. :-)
-
Legalább tisztelj meg annyival, hogy nagy betűvel írod a nevemet, de ez V-nek (#22309) is szól!
Amúgy meg mindenki leírhatja a véleményét, mivel olyan országban élünk, ahol mindenki elmondhatja a saját gondolatát. Az hogy rosszul fogalmaztad meg a kérdést, az már nem az én bajom. Ennyi.
-
( V )
veterán
csak ( V )icc volt tesó
na de hogy az eredeti kérdésedre is koncentráljunk, őszintén szólva nem tudom hogy egy kislánynak szánt okosteló minek kelljen megfelelni: mit tudjon, mennyire legyen értékes, strapabíró...
azt tudom hogy én is "csak" gyakorló nagybácsi vagyok 2 öcskössel (8, 3) és látom hogy baromi fogékonyak a "technikára" no persze amíg az szórakozást és játékot jelent. eljátszanak gyakorlatilag bármin, nővérem i4, sógor i5 + tab, én sgsemen, de még a nagyi 6301-esén is. apropó lehet inkább vmi olcsó de strapabíró mini tab jobb lenne? gondolom ugye nem kommunikálásra használná első sorban és azért egy tableten könnyebb játszani vagy rajzolni -
dudi
senior tag
szerintem ( V ) mókának szánta, nem gondolnám, hogy szándékosan terelné félre a topikot, vagy személyeskedne. Ha mégis ilyen szándékkal írt, akkor ejne-bejne
(emotikonnal jeleztem, hogy nekem sem áll szándékomban személyeskedni)és hátha ezzel sikerül enyhítenem a gőzt: gyereknevelési tanácsokkal/tanácsért is fordulhat bárki a pH! közösségéhez, erre tessék.
-
Nekem még nincsen, először lányt kellene keresnem, igaz ez nem ide tartozik. De sok gyerek él körülöttem, és bizony már hallottam jó pár információt. Az unokatestvérem is kapott egy olcsó fm rádiós, kamerás nem okos nem érintőképernyős telefont, de szerintem túlzás neki, minek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest