- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xtre
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, kb. 2 hete feltettem a 4.3-as androidot CyanAosp verziót, semmi baj nem volt vele a mai napig. A probléma az lett, hogy ha próbálok bárkit is hívni, nincs semmilyen hang, hogy kicsörögne a másik fél (egyébként hívja) és teljesen elnémul, engem sem hallanak, én sem hallok senkit. A furcsa az egészben az, hogy újraindítom, egy hívást tudok rendesen végrehajtani, utána megint jön a némaság. Próbáltam visszatenni 4.2-t, ICS-t, volt modem csere, mindegyiknél megmaradt a probléma, pedig teljesen tiszta rendszereket tettem fel és ugyanaz. Légyszi segítsetek, szívesen fogadok bármilyen ötletet. Köszönöm előre is!
-
Xtre
tag
Láttam, hogy gfpeti tegnap megint meggyalázta szeretett telefonunkat és a JB-t, hogy mennyire sz@r stb, úgyhogy gondoltam írok pozitívat, ne mindig csak a rosszat olvassa.
1 hónappal ezelőtt még JB AOKP milestone volt a telefonon, 600 óra folyamatos üzem után cseréltem CyanAOSP romra (ez mondjuk tényleg lomha volt, nem tetszett), majd feltettem a Beast Romot és most megint van már benne 280 óra. Ez is csak azért ennyi, mert frissítettem a kernelt. Nincs vele gond, stabil, térerőm mindig van, mintha gyári lenne. -
Xtre
tag
Nekem egy halvány kék homály volt a bal felső sarokban, csak fehér képen látszódott és kicserélték.
Viszont arra figyelj, hogy számla nélkül ne hívj futárt, mert az is kell náluk. Nekem először csak garlevelem volt, használtan vettem a telefont, de mondták a telefonban, hogy számla nélkül nem küldenek futárt. Volt ismerősöm telenornál, megszerezték a számla másolatát, azt elfogadták. -
Xtre
tag
Írtátok, hogy az új LG-s lockscreen az AOKP tartozék. Na most én ráfrissítettem a legújabb aokp final-t a milestone-1-re és semmilyen új lockscreen nincs benne. Honnan lehet akkor azt beszerezni?
-
Xtre
tag
Küldenek egy futárt (előtte telefonálnak a Telemaxtól úgy emlékszem), majd másnap kimegy érte a Trans-o-flex futár, (Ő is telefonál), beteszi egy zacsiba, elviszi, rá két napra visszaviszi készen.
Előtte ajánlanak csere telefont is addig, amíg készül a tiéd.
Mondjuk az enyém mondhatni vidéki eset (Miskolc), lehet Pesten ki is cseréli helyben. -
-
Xtre
tag
Az a baj, ha beáll ez a bootloop, akkor hiába teszem fel a fixrecoveryt, onnan is csak vagy devillel vagy mackayval jutok tovább, ha a semát teszem újra, akkor megint jön a loop és cwm off... Ja és wipeok és nstools stb törlés az természetesen alap nálam is.
Mindjárt jön gfpeti és bevágja hogy ő megmondta, szar ez a telefon meg a romok is
(#11331) babicsbalu
Igen, a belső SD-t látja ott, csak a külsőt nem. -
Xtre
tag
válasz
scream #11326 üzenetére
Ilyen kerneles bootlooppal én is szenvedek Semaphorenál, most 2.4.4s-ről frissítettem 2.5.0s-re, bootloop fogadott. Persze a cwm sem érhető el, azt is tiltja. Utána rátoltam odinnal a devilt, rögtön indult a telefon. CWM-be be, sema kernel, bootloop. Végül feltettem a mackayt és arra rá a semat és így most megy rendesen. Amúgy már egy ideje megvan nálam ez a gond sema kernel cserénél, nem tudom miért ilyen érzékeny, a többivel nincs semmi gond.
Próbáld meg ezzel: [link] -
Xtre
tag
Tsunamira visszatérve, nálam csak a 2.5-ös volt fent anno, de az nem volt egy nagy szám, a 3.0 pedig szinte csak a hibáiról ismeretes, szerintem ezzel az utolsó két romjával eléggé elvágta magát a fejlesztő.
Arról nem is beszélve, hogy tényleg eléggé aljas módon állt hozzá ehhez az egész Tigeres dologhoz.
Már tegnap is írtam és ma is elzengem, hogy annyira jó romokkal vagyunk már körbevéve, hogy a Tsunamit szerintem is száműzhetjük a köztudatbólDe persze ez csak az én véleményem.
-
Xtre
tag
A helyzet az, hogy televagyunk már jobbnál jobb JB-kkel, tiger, slim, tsunami, nem beszélve az aokp m1-ről, amiről szerintem jó darabig nem váltok, annyira tökéletesnek tűnik, egy szavunk sem lehet a supportra
de tényleg, ez a milestone1 egyszerűen hibátlan
-
Xtre
tag
válasz
grabber #10890 üzenetére
Amúgy én is erre gyanakszom, hogy hardver hibája lesz. 1 éve romol és egy verzió sem volt neki jó több mint 3-4 napnál, az vagy dúrva user error, vagy hibás az a telefon és le kéne gariztatni, főleg ha a gyári romokkal is hibát produkál. Nekem kb. 7 hónapja van meg, de ez életem legjobb telefonja és szinte késztetést érzek rá, hogy állandóan szöszmötöljek vele valamit.
-
Xtre
tag
válasz
csampei #10730 üzenetére
Nem tudom, nálam azért ilyenek nincsenek, lehet csak én nyomkodom keveset. Aokp b5ös van fent legújabb semával és stabilnak stabil, de volt már smoothabb a telefon. Ha ilyen hibákba futsz, próbálj meg másik kernelt feltenni, többnyire azok okozzák az instabilitást, rossz beállítás, esetleg tuning.
-
Xtre
tag
Segítség kéne srácok, feltettem a kf1 modemet a telefonra és azóta nem kapcsolódik hálózatra. Repülő módot próbáltam, kb3-at is rátettem, semmi. Imei jó. Korábban sosem változtattam modemet, mindig gyárit használtam.
-
Xtre
tag
válasz
jjeahh #10252 üzenetére
A beállítások nem csak MIUIn vesznek el, CM10-en is visszaáll újraindítás után, de nem nagy baj. Végülis szerencsére nem sűrűn kell már újraindítani. Én folyamatosan ingázok mostanában Sema és Devil között, hol az egyik jobb, hol a másik. Most a Devilt érzem gyorsabbnak.
-
-
Xtre
tag
Ha valaki esetleg kedvet kap a rom cserére, próbáljátok ki a mai Nightlyt. Feltettem rá a 2.3.0 semát és nem igazán panaszkodik semmire
Szerintem teljesen rendben van így 1 óra átlapozás és telepítgetés után. Persze majd pár nap után derül ki, hogy mennyire stabil, de ezekkel az új CM10-ekkel már nagyon nincs baj.
-
Xtre
tag
válasz
logarithm #9590 üzenetére
Van mai experimental és Nightly is, vajon mindkettő 4.1.2 vagy csak az experimental? Feltenném én is a mait, csak nem tudom melyiket kéne.
Jah bocsi, látom közben megválaszoltad márUi: ma járt 300 óránál a C-rom beanem és feladta a harcot, restartolt magától, úgyhogy megválok tőle...
-
Xtre
tag
válasz
leytner #9519 üzenetére
Tuti hogy i9000-re tetted rá a megfelelő romot
Csak azért írtam ezt, mert olvastam már olyat, hogy nexusra vagy valami másra valaki felerőltette a Galaxy S romot és nem működtek a gombjai, meg képhibák voltak.
Vagy nézd meg, hogy nem-e csak más telefon kernelét tetted rá a romra, az is okozhat ilyen dúrva hibákat. -
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #9513 üzenetére
Ha jól emlékszem, neki volt anno xdan topicja is és törölték többször is, Tsunami rom másolás miatt. Viszont arra is emlékszem, hogy az ő ICS-e volt az első, ami a telefonomon járt és jó volt
-
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #9156 üzenetére
Nálam a C-rom eddig 103 óra üzemidőnél jár, ugyanolyan gyors, mint amikor feltettem, bár ez még nem nagy idő. Amit hibának neveznék, az a böngésző kétszeri véletlenszerű Fc-je. Más hiba nem volt eddig vele, nem tervezem még lecserélni egy darabig az biztos.
-
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #8549 üzenetére
Igen, olvastam én is, elég emberfelettinek hangzik
De ilyen ICS-ek és JB-k eddig alapon (1000mhz) 3200 körül mentek kivétel nélkül. -
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #8545 üzenetére
Asphalt7-et én is megvettem pár napja
Jók ezek az 55Ft-os kiárusítások
C-Rom: maradok ezen, nagyon gyors, dinamikus, voodoo colorral bámulatos a kép, aki filózik mit tegyen fel, mindenképp próbálja ki. Tsuna 1.5 sajnos sebességben és akksiban is alul maradt egyelőre. Antutu alapon devillel 3300 pont
-
Xtre
tag
Én is épp most töltöttem le a legfrissebb nightlyt, hagyom a tsunamit. Tudom, hogy apróságok, de engem zavar ez a mountolás dolog is, nem hiszem el, hogy nem tudták még kijavítani, hogy alapból lássa a PC a külső SD-t... Arról ne is beszéljünk, hogy érezhetően többet eszik a CM10nél sema kernellel... Valamint ez a partíció kiosztás is megakadályozza az új kernelek feltételét.
Tuti hogy jó lesz a Tsunami, sőt, szerintem a legjobb, majd megint olyan 2.5 környékén, de szerintem addig még lesz mit befoltozniuk. -
Xtre
tag
válasz
pantomimes #8322 üzenetére
Én kipróbáltam, voltak furcsaságai, szokatlan dolgokat művelt, emiatt átváltottam Tsuna X 1.1-re. Megbántam viszont, mert az experimentalos CM10 érezhetően gyorsabb, fürgébb volt. Az alap kernelével néztem meg. Lehet ma visszaváltok arra.
macsek: a tsunában elvileg alapból benne van a patch, de próbáld meg feltenni külön is.
-
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #8183 üzenetére
No problem, sema app letölthető playről végülis így is jó. Nem tudom egyébként hova tudna még gyorsulni egy rom, ez már így is beteg
-
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #8180 üzenetére
Én ráfrissítettem a 14-ei nightlyra a mait + feltettem a 2.1.2s semat és gyönyörűen megy viszont nincs sema manager. Erre van valami megoldás?
-
Xtre
tag
Tudom, hogy már sokszor volt róla szó, de nem úgy van, hogy pl. 2.1.0s-es kernelnél működik a 720p-s videók lejátszása? Csak Bigmem opció mellett nem.
Na most én feltettem ezt az s-es végü kernelt és kész, mx player nem játszik már le semmit és a végén lefagy. Hozzáteszem, Bigmem nincs bekapcsolva. Van erre megoldás? -
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #7365 üzenetére
Engedd rá a 27-ei nightlyra a mai cm10-et, nekem jobban összekapta a rendszert. Kettőt wipeoltam előtte és kész, nincs FC, viszont a névjegyzék menü pl.még smoothabb lett. Plusz ugye elérhető egy két új funkció is.
-
Xtre
tag
"Csak halkan súgom meg nehogy JB fanok rám förmedjenek,de JB szerintem még napi használatra sem jó "
Hát azért vagyunk itt páran, akik ezt nem így gondolják. Napi használatra is tökéletes már a CM10, minden funkciója (rádión kívül) tökéletesen működik. Ha jól teszed fel, clean installal és nem szemeteled tele, akkor megbízható és gyors is marad, nem lassul be, stb. -
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #6406 üzenetére
Szerintem is a Tsuna mindent vinni fog idővel, ahogy nézegettem a screenshotokat róla még a beépített témák is baromi jól néznek ki.
Ilyen komolyabb merülést nekem is produkált már a CM, de az nekem az egymásra install miatt volt. Utána csináltam egy clean installt és visszaállt szépen, alig merül, jól használható, mindig gyors, nincs FC... Meg mondjuk nem sokat számít, de antutuban is nekem messze a legjobb pontokat adja -
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #6399 üzenetére
Úgy látszik (akárcsak ICS-nél) a legvégén megintcsak a Tsunami lesz a befutó rom a többségnél, hamár egy ilyen korai fázisban lévő JB is az elmondásotok alapján ennyire jó. Bár én még szerintem várok vele egy-két kiadást, a CM10 08.27-essel sincs semmi gond
Vic61: arra a problémára írták a fórumon a megoldást: Multi Mount SD-Card app
-
Xtre
tag
válasz
Martynis #5959 üzenetére
Nem, dehogy is. Csak akkor nem tudsz felvenni 720pben, ha bekapcsolod külön a bigmem opciót. Én csak az általad linkelt patch-re reagáltam, hogy mire való.
Nyugodtan használd a sema kernelt, sőt CM10-nél kifejezett ajánlott, 2.0.6 s verziót is használtsz, fog menni a HD felvétel. -
Xtre
tag
Csak azért kérdeztem, mert én clean-el tettem fel a 0827-et (cwmben formáztam a belső SD-t, boot, system, data, 3wipe stb-t) és nincs ilyen probléma. Viszont előtte telepítgettem egymásra a napi nightlykat és bizony a végére már szinte minden FC-zett meg merült az akksi is...
-
Xtre
tag
Szerintem pedig tedd fel a gyári JW8-at, ha mindent úgy csinálsz, ahogy az 1-es hsz-ben le van írva, akkor egy full stabil és gyors telefon lesz a végeredmény. Barátkozz egy darabig azzal, plusz olvasgasd közben a fórumot és később próbálkozz meg majd egy ICS-el vagy JB-vel, mert már ezek is stabilak és használhatóak.
Nekem kb. 3 hónapja van meg az S, előtte nekem is spica volt, de már anno akkor is az 1-es hsz alapján teljesen jól megtudtam etetni szinte bármilyen romot a telefonnal. -
Xtre
tag
Nem tud valaki esetleg sgs3-as digitális óra widgetet, csak óra, időjárás ne legyen benne, olyasmire gondolok, mint ami a CM10 lockscreenen látható. Ha tud valaki linkelni, azt megköszönném
off: Most nézem hogy megállt a topic, úgy látszik mindenkinek bevállt a CM10
-
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #5792 üzenetére
Nekem is jó lett a lockscreen, köszi
-
Xtre
tag
Így próbáltam anno start és kikapcsoló hangot tenni bele, de nem reagált rá sajnos.
Viszont találtam egy jó kis color tuning beállítást (CM10), ha esetleg valakit érdekel, próbálja ki, nem voodoo color, de azért közelít hozzá erősen:
red: 0,860
green: 0,868
blue: 1,000red gamma: -20
green gamma: -20
blue gamma: -19mDNie mode: UI
-
-
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #5771 üzenetére
Nekem sima 2.0.6 kernelen alapból 378MB van felhasználhatóként.
Ez az elcsúszás tényleg rohadt zavaró, viszont emiatt biztos nem fogok mondjuk egy holnapira frissíteni, mert maga a rom viszont iszonyat stabilnak tűnik és az akksit sem eszi mostmár. Ezt a lockscreen dolgot hogyhogy nem vették észre... -
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #5768 üzenetére
Bigmem opció aktiválása esetén (ahol 400MB feletti ramot is elér a telefon) nem működik a 720p felvétel kamerával. A törés szó érdekes, nekem bigmemnél FCzett a kamera app és kész.
-
Xtre
tag
Maradtam a sima 2.0.6-nál, feltettem a mai nightlyt (08.27) és hát elég üres alapból szerintem a korábbi verziókhoz képest. Amit még észrevettem, hogy a feloldó képernyőn a lakat kicsit elvan csúszva jobbra, nem tudom hogy ez direkt ilyen, vagy hiba, de az előzőnél középen volt. Amúgy meg gyors, nem kérdez semmit, alapból még a nyelv választást sem dobta fel, rögtön angolul indult
Szerk: Ja és full clean install volt, előtte formáztam mindent, system, data, boot stb...
Szerk.2: Most olvasom amit Sapphi írt, nálam ugyanez a helyzet a feloldó screennel... Elég gáz...
-
Xtre
tag
Ha a mai CM10-hez felteszem sema 2.0.6 s-t és a fixet mellé, akkor fog menni a 720p felvétel?
-
Xtre
tag
Én is feltettem tegnap a 08.25-ös nightlyt és nálam is baromira merül. Arra gondolok, hogy mivel nem clean install volt, hanem egy korábbi verzióra tettem fel, az lehet a gond. Plussz egy két appot már telepíteni sem enged, kevés memóriára hivatkozva (egyébként van hely bőven). Úgyhogy ma este clean install 08.26-ra...
-
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #4985 üzenetére
Az nálam is 01, de fogalmam sincs mi az
-
Xtre
tag
CM10 akku info: melóban elég keveset használom a telefont, 2-3 hívás, néha ránézek stb, de tsuna 2.5 és legújabb devil páros mellett 20-30%-ot merült így a telefonom (/nap) az utóbbi időben. Ma CM10-el mire hazaértem, (reggel vettem le a telót töltőről) 5%-ot fogyasztott csak! Nem csak gyors ez a rom, stabil és fogyasztásban is szuper.
-
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #4861 üzenetére
Wipe cache és dalvikot csináltam előtte, clear init és nstoolst is nyomtam, majd install.
-
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #4858 üzenetére
2.0.5-höz képest nem hoz látványos javulást, de mintha az appok kicsit gyorsabban indulnának. Sebességben ugyanúgy hasít, sőt
-
Xtre
tag
válasz
radicspeter1 #4838 üzenetére
Nekem ez az első JB rom a telefonon és egy "baj" van csak vele, nem tudok azóta elszakadni a telefontól
-
Xtre
tag
Bocsi, azt nem írtam oda, hogy a mai nightlyra gondoltam. Szerintem ez már más, mint a régebbi JB-k, én úgy gondolom, hogy nagyon sokan erre a verzióra vártunk. Olvasgattam xdan is hozzászólásokat és akik clean installt csináltak, azok nem nagyon ütköztek eddig hibába, nagyon dícsérik.
-
Xtre
tag
( V ) mostmár csak rajtad a sor, csodálkozom, hogy még nem tetted fel a CM10-et.
Nekem csak a voodoo color hiányzik belőle...
-
Xtre
tag
Fél órája én is feltettem a CM10 nightlyt sema 2.0.5 kernellel, tsuna 2.5-ről váltottam. Kb. ugyanazt a sebességet hozza, talán kicsit gyorsabb is attól. Így első ránézésre minden megvan benne, ami nekem mint átlag usernek kellhet. Stabilitásról ennyi idő alatt még nem nyilatkoznék, de úgyérzem megérte váltani. Ráadásként antutu tényleg sokkal több pontot hoz alapon is
-
Xtre
tag
Nekem is lenne egy apróbb gondom, igazából a tsuna 2.5-ön szerintem csak ilyesmik fordulnak elő, de kicsit idegesítő, hátha tudtok segíteni. Bekapcsoltam a ROM vezérlésben pár hete a beépített időjárás kijelzést és ezáltal megjelent a bal felső sarokban a notif baron egy nap. Kikapcsoltam, nem tetszett és azóta nincs is ott semmi, viszont minden megjelenő ikont eltol onnan, (mintha még ott lenne, de üres) nem fogadott hívást, smst, stb, szinte betolja a bar közepébe. Eléggé zavaró, emiatt nem akarnám újra telepíteni, hátha előfordult már mással is ez, jó lenne orvosolni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest