- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pete55555
addikt
válasz
jjeahh #26170 üzenetére
Jó kérdés, de ha recovery, vagy legalább download mód van, addig nincs gond.
Nagyon rég ROM-oltam már, vissza kell olvasnom nekem is a dolgokat majd, ha hozzám kerül a teló. Bár remélem egy factory reset megoldja.(Jó, füllentek kicsit, mert az S4 minimet épp hétvégén frissítettem, de azelőtt meg kb 1,5 éve...
)
-
S3RIOUS
tag
válasz
jjeahh #24818 üzenetére
hát ezt nem tudom de én minden romolás esetén wipe data / cache, + format data / datadata / system / cache
és így rendben szokott lenni a dologpróbáld ki így is, ha így is csinálja, akkor valami a kernellel nem okés, vaaaagy, nálam még akkor csinált ilyet, mikor nem megfelelő gapps-ot raktam fel
-
( V )
veterán
válasz
jjeahh #23784 üzenetére
a hivatalos CM11 topikon ott vannal a linkek
-
bencsikgab
tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
jjeahh #23750 üzenetére
szerk: lejárt az idő...
JB_BigMem_26-aug-12, meg XXJVO_ICS.CM.I9000 is passzentos még kitkat-hez is? -
-
-
jjeahh
nagyúr
-
( V )
veterán
válasz
jjeahh #22540 üzenetére
hétköznapi haználatban nincs gond vele stabilitás terén - se OS fagyás se reset, csak egyes appok (pl mostanában a Simpson Tapped Out vagy a Superbrothers Sword & Sworcery, de mindkettő elég memó éhes app) fagyiznak rajta néha (valószínűleg elfogy a memória avagy a chase).
-
-
( V )
veterán
válasz
jjeahh #22196 üzenetére
van egypár de nem veszélyezteti a rendszer stabilitást:
zárképernyő naptár bejegyzés vibrál, böngésző néha kilép, bln is buggos kissé (bár az a devilhez köthető), a memória kezelés még elég agresszív - böngészés közben rendre kinyomta a powerampot stb. a focal-t én sem erőltettem mert olvastam h az még elég kezdetleges, de amúgy is az FV5-öt ill. a JB+ -t favorizálom a felvételhez. -
Kari1
aktív tag
válasz
jjeahh #22196 üzenetére
Focal még nem az igazi elég bugos, pl múltkor mikor próbálgattam többször FC-zet majd utána nem is tudtam elindítani mivel dobott egy olyan hibaüzenetet hogy nem tud hozzáférni a kamerához. És a 4.3 "sima" kamera app is ezt a hibaüzenetet adta ezután, csak újraindítás után működött. (Azóta inkább hagyom a focal-t majd ha stabil lesz).
De más buggal én pl nem találkoztam még.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
jjeahh #20834 üzenetére
Kipróbáltam ezeket a beállításokat nekem is elég schumacher a rendszer
Sema-val, OC csak 110%-on is. Pöpec
Csak hiányzik a mackay kernelből a VC, már megszoktam h szépek a szinek JB-n is. Lehet visszatolom nem tudom még, azét a sema az mégiscsak sema. Devilből van VC igaz? Nem nagyon próbáltam soha, vélemények?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
jjeahh #20714 üzenetére
Na, én kávé mellett feltoltam a devilt, 110%-on 439mb ram-al elképesztő...a legjobb az, ha mégsem kell a 439mb mert fotóznál is, átállítod 408-ra és kész...nincs bigmemezés, stb, úgy választhatsz ram mennyiséget, akár proci órajelet...konfiguráltam, reboot, és kb 5 perc után kezdett bevadulni, pl az appok megnyitásakor az állam leesett...
kiváncsi vagyok mennyire akksibarát, illetve nem merem 1100mhz-nél magasabbra felhúzni, ha valaki kipróbálja másfél gigán, a véleménye továbbra is érdekel...
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
jjeahh #20694 üzenetére
Követtem a trendet és visszatértem f4k r4-re. Ez tényleg fényévekkel gyorsabb mint bármelyik JB. Akit a sebesség érdekel, annak be kell látnia, hogy itt vannak az i9000 határai. Aki hajlandó a szolgáltatásokért cserébe lemondani némi sebességről annak továbbra is tökéletes a JB. Nekem csak a hardware buttons mod hiányzik, mivel rég meghalt a home gombom, de majd valami alternatív appal megpróbálom a recents-re és home-ra való navigálást megkönnyíteni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
jjeahh #20679 üzenetére
Épp az imént olvastam a touchpaneles hibájáról, ami eléggé elvette tőle a kedvem..
CS F4k MOD v4.0.4 IMM76I
és
Tsunami X 5.2Ezek között agyalok most. Előbbiről sokan jót nyilatkoznak, de "sajnos" még ICS, utóbbiról viszont még nem olvastam semmit, de korábban jó volt, több mint fél évig használtam az ICS romjukat.
Megmondom őszintén nem emlékszem már, hogy az ICS mivel nyújt kevesebbet az JB romoknál, de úgy rémlik sok kényelmi szolgáltatás került bele a JB-be, amiket használok. -
válasz
jjeahh #20604 üzenetére
Igen, pontosan erről beszélek. CM10-ben tökéletes. Ahol érinted a képernyőt, pontosan ott van a kék vízszintes vonal. CM10.1-ben pedig vagy 20 pixellel a képernyőérintés felett. Nekem kapásból feltűnt, mikor vagy 5 hónappal ezelőtt felraktam az egyik első CM10.1 nightly-t. Azóta is ilyen.
-
válasz
jjeahh #20586 üzenetére
Még ha csak lag lenne...
De ha a lefele húzás közben megállsz, akkor is ott a fél centi vertikális eltolódás. CM10-ben viszont tökéletesen egy vonalban van az ujjammal.
Engem zavar, hogy egy ilyen feltűnő hibát lassan fél év alatt nem javítottak.Így maradok egyelőre CM10-nél.
(A másik ami zavart CM10.1-ben, hogy CM10-ben sokkal folyamatosabb a CRT off effekt. CM10.1-ben kicsit nyögvenyelős.)
-
válasz
jjeahh #20583 üzenetére
Múlt héten találkoztam csoporttrásammal aki szintén egy i9000 tulaj. Nem cm10.1 volt a telefonján, hanem valami más 4.2.1 mod, de ott is jelen volt az említett probléma, és meglehetősen feltűnő. (Ezen a videón látszik valamennyire. Bár ő elég gyorsan húzza le, ha lassabban húzná, feltűnő lenne. De látszik rajta, hogy mire gondolok.)
Csak ezért nem akarom felrakni cm10.1-et, hogy esetlegesen ismét csalódjak, hogy nem javították még ki.
-
-
decoati
aktív tag
válasz
jjeahh #20110 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786220 az első changelognál:
"Normal versions: for CM10 or ROMs without hugemem configuration, available RAM 384MB - 396MB"
je, közben a cm10-et magában újrarakva elindult, de mé'nem jó neki a Sema? Vagy csak egy bootot végig kellett volna várnom? (a bigmem miatt kellene ez elsősorban, és a cm10 stable... nem vagyok egy rutinos romoló -
-
laccaa85
tag
válasz
jjeahh #20010 üzenetére
Szia! Az nem baj, ha megelőztek, mert kérdésből van bőven!
-A Google Addont már leszedtem, de ahogy nézem a zip-en belül van egy rakat fájl! Ezt míly módon tudom feljuttatni a telóra?
-A bigmemet köszi, leszedtem, de tulajdonképpen mi is ez?
-A mod nálam most JVQ 2.3.4 <-- Jó ez alap mod-nak? Mehet erre a CM10.1?
-A Semaphore-t gondolom később is fel tudom rá tenni nem? Vagy jó ezt "frissiben" elintézni?Előre is köszi!
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
jjeahh #19883 üzenetére
Amiket írtál nagyon jók, egyedül szerintem az appokat ne lövöldözd, mert a rendszer úgyis betölt annyi appot a ramba, hogy csak a minfree által fenntartott hely maradjon üres. A folytonos kilövés betöltés miatt viszont a cpu többet megy -> akku jobban merül. Ami a háttérből ébresztgeti a telót, azzal meg a greenify úgyis elbánik a maga szofisztikáltabb módján.
-
paxm
aktív tag
válasz
jjeahh #19697 üzenetére
Velem az történt, hogy vettem egy Galaxy SIII minit, és eladtam a még fél év garanciával bíró makulátlan SGS-emet. Kis idő múlva nagyon megbántam, mert rendesen hiányzott a romolás, így végül vettem egyet , így helyreállt a lelkem.tettem ezt azért is, mert a MIO PDA-m amit naviként használok kezd behalni, és az SGS-el fogom kiváltani.Szóval nálam a navi része igen fontos szempont. Ha a JB-ken ez rendben lenne, egy szavam se lenne. Amúgy a SIII mini nagyon bevált , szeretem nagyon
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
jjeahh #19609 üzenetére
Pedig én vasárnap váltottam
Az más kérdés, hogy megérte e, vagy nem, de ha nincs pénzed a 3-ra meg a 4-re, akkor hidd el, örülsz még a 2-nek is
Azért a gyári 4.1.2 nem hasít ám olyan rosszulHa valami smooth, akkor az az
És a XEH-t még várjuk. Sőt, elvileg lesz 4.2.2 is, 5.0 már nem, azt talán max az S3 kapja meg, az S2 már nem. Bár portok sztem tuti lesznek, ahogy tegnap feldobtam az S3 ripple effectet is (hullámzás)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest