- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
JVT van fenn ami az itt írtak alapján nem a legjobb
-
( V )
veterán
itt a link Jetpack V9 JVU no wipe
-
Karee11
tag
Az lehet, pár játékot telepítettem az utóbbi időben, biztos egyikben lapult egy ilyen reklám. Most már töröltem őket, tehát elvileg megnyugodhatok
Egy kérdés az itt fórumozóktól. DPS manager van alapból CM10.2-ben. Ehhez nincs valami kiegészítő, amivel profilokat csinálhatok? Nekem fülhallgatóra van beállítva a hangszínszabályzó, amikor kocsiban rákötöm a hifire ott viszont bömböl, majd szét szakadnak a hangfalak
olyankor az "Analóg erősítés" szintjét is lejjebb kell vennem. Valami olyan profil készítő kéne, amivel a hangszínszabályzót és az erősítés szintjét is el lehetne menteni
Mondjuk ez régóta problémám, hogy reggel indulnék és 5 percig állítgatom a DSP managert, hogy kocsiban is szépen szóljon, természetesen utána a füles szól rosszul
-
( V )
veterán
gratula az új
családtaghoz és köszi a sok hasznos közreműködést amivel hozzájárultál a fórum színvonalának emeléséhez!
-
Feenyx
aktív tag
Köszi szépen a segítséget mindenkinek, az a mocsok Kies volt a gond úgy néz ki
kiirtottam a gépről és sikerült felhúzni rá a romot. Most megkönnyebbültem. Volt már egyszer s1-em, s2-m, és most s3-am van, azokat is romolgottam azért, de ilyen még nem fordult elő vele, jól megijesztett
-
Tonyk
veterán
Ennyit sikerült hozzáfűzni? Ezért kár volt a bill.-t koptatni....
(#22055) Tamás88
Ja, amíg fizettem, addig nekem is kinyalták a seggem, marha kedvesek voltak. A probléma utána kezdődött. Elég sokszor vásároltam már náluk, még nem volt garanciális problémám. Ez az első eset, és mint látható nem ment simán. Pontosabban fogalmazva, sehogy nem ment. Azaz egyből egy így sikerült.
Második nem lesz, legalábbis új termékkel biztosan nem. -
Viktor89
aktív tag
Igen,de régebben nem volt ilyen google szolgáltatás meg android rendszer fogyasztás. Ha használom,merül ez teljesen normális,ezzel nincs is bajom,ami zavaró,hogy hozzá sem nyúlok a telefonhoz és ő a háttérben vmit mégis csinál ami ébren tartja és azóta jobban is merül,igaz nem sokkal.A google szolgáltatás valóban nem ébreszti fel ha megszüntetem az internet hozzáférést,de régen akkor sem ébresztette fel ha egész naő wifin lógot. Szóval ha bementem az akkumulátorhasználatba akor nem volt teli ilyen kék vonalkákkal éjszaka,hanem akkro egész éjjel nem csinált semmit a telefon,pedig akkor is neten voltam vele... Nemtom mi változhatott.
-
r4
csendes tag
sajnos nem röpüllő üzemmódba kerül ilyenkor a teló, mint mondtam, csak egy bizonyos településen tapasztalom a leírt jelenséget, otthon - budapesten - soha nem fordult ez elő.
a modem cseréjére gondoltam én is, de nem voltam benne biztos.
van valakinek ötlete arra, milyen modem működhet jól a fent leírt rom-mal, vodafone hálozaton belül?a modemet egyébként update-elhetem anélkül, hogy a romot újra kellene telepítenem?
-
phain
tag
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget és persze (V)-nek is.
Hogy az usb debug be volt e kapcsolva fuu jo kerdes, nem emlékszem perpill.
Egyáltalán nem működik. Ill.felül 3 szinbe vilagít a telefon
És ha nem működne ez a adb minimal pakk-os megoldás akkor van még valami megoldás?
Igazából nekem csak pár notepad es fálj kéne. -
fo_di
őstag
sőt, adbn keresztül is meg lehet oldani a tapicskolást és kattogást
(persze komoly limitáció, hogy az usb debug kell hozzá, de ígéretes téma)
http://www.guidingtech.com/15008/adb-control-keypress-broken-android-keys/ -
-
-
mexel
veterán
Közben kiderült hogy el lehet menteni, másik kütyüre lementettük és működik. Így már ilyen bonyolult akadályok nem állnak a (vissza)fejlesztés útjába.
Sajnos nem jött be a 4.2.2, a régi Samsungos felületű és működésű rendszer a mindennapi alap használatban jobbnak tűnik.
(a két legfontosabb dolog nehezen kezelhető: ébresztés és tárcsázó) -
-
wacek068
tag
Köszi!
Pont ez maradt ki a mondani valómból!
Elolvasom, megnézem, de igazán nem vagyok tisztában a dolgokkal!
Ezért gondoltam azt, hogy valaki privátban leírja a dolgokat, leegyszerűsítve,elejétől a végéig, mikor mit kell letölteni, megnyomni, stb...
Remélem lesz valaki, de ha nem, akkor nem............ -
GML
őstag
Már túl vagyok rajta. A JVU van fent, de sajnos amiért szivattam magam, beigazolódott.. Valami kehe van a géppel. Sajnos 3G környezetben iszonyatosan merül, cirka 1 óra alatt 10%, úgy, hogy alig nyomkodom. CM10,1 alatt is hasonló volt. Avval is megvolt a napi 2 töltés...
-
-
bok92
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest