- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
-
Beppe91
aktív tag
Stabil verzió/ nightly pedig egy teszt verzió, nincs annyit tesztelve sűrűn jön ki, mindig javítanak valamit bele tesznek valami újat, de nincs hosszú távon kitesztelve. Stabil verzió pedig valószínűleg már egy régebbi kiadás ami lett bőven tesztelve és nem volt vele gond. Egyébként én nightlyba is csak ritkán találkoztam nagy hibával.
Egy április 2.-i nightly verzió volt eddig fent nekem
És most is csak azért frissítem a maira mert van időm és kicsit legyen frissebb hátha van valami újdonság, plusz jelszót kell létrehoznom a telóhoz amihez factory reset kell, akkor meg már frissítsünk
Tonyk megelőzött
-
( V )
veterán
én csak 1 hétig bírtam gyári romon amíg a kijelzőt cseréltettem gariba, de kb annyi bőven elég is volt - fagyott resetelt, belassult stb. részemről maradok ICS-n abból is Tsunami - majd 1 hónap üzemelés abból jelenleg közeleg a 300 óra folyamatos üzemelés és ugyanolyan stabil / folyós mint mikor felraktam.
-
KTHEORIGINAL
tag
Sok idő után volt időm újra foglalkozni, romolással...itt az eredménye
-
( V )
veterán
gondolom ez: Nexus 4 OTA JDQ39
-
RockHaRD
addikt
ne kifejezetten galaxy s-hez keresd, hanem úgy mint sima autóstartó mobilhoz. Van 1000 féle kínai, ami pár száz Ft (persze a minősége is nyilván hasonló), mindegyik beállítható a galaxyhoz simán.
-
-
Karee11
tag
Nekem CM10.1 M3 van most fent, ha nem nagyon nyomkodom akkor akár egy hétvégét is kibír
Hétköznap viszont megy 1-1,5 napot, reggel zenehallgatás, napközben netezés-játék, hazafelé megint zene, naponta max 10-20 perc telefonálás és akkor másnap reggel jövök rá, hogy hoppá, csak 30% van
Tehát szerintetek is ez "normális" teljesítmény ennyi idő után. -
laccaa85
tag
Köszönöm!
Ha először flashelek CM-et a telóra, akkor ezeket írja:
1 Root your device and install ClockworkMod Recovery.
2 Reboot into Recovery using 3-button-combo
3 Do a Nandroid backup!
4 WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition)
5 Install the ROM from internal sdcard using ClockworkMod Recovery
6 Optionally install the Google AddonLenne pár elég hülye kérdésem :$ :
- Kell-e csinálnom teljes törlést mielőtt nekiállok, ha kell, akkor (most rootlova van a teló) elveszik-e a root?!
- Mi az a Google Addon és Honnan tudom, hogy fel kell-e tennem?
- Ha ezzel kész vagyok, célszerű-e flashelnem egy semaphore kernelt, vagy jó ez így?előre is köszönöm!
-
laccaa85
tag
-
( V )
veterán
-
SFAkos
aktív tag
Már kaptál választ.
Normal versions: for CM10 or ROMs without hugemem configuration, available RAM 384MB - 396MB
's' versions: for Slim Bean ROM or patched ROMs with hugemem configuration, available RAM 397MB - 409MB
Tehát az s-hez kell a 720p patch (ha nincs a rom patchelve alapból) viszont több ramod lesz. Odinnal is tolhatod de ott van .zip-be is azt csak CWM-ből install zip azt jónapot.
-
-
( V )
veterán
amatőröknek nem ajánlott!
íme 2 videó:
Samsung Galaxy S (i9000) front panel and LCD disassembly.
Tutorial de Desmontagem Samsung Galaxy S
én egyszer egy havernak segítettem, az LCD-t akarta cserélni így nem volt gond amikor a régi dirib darabban jött le, de szerintem csak a keretet cserélni elég macerás és nem veszélytelen manőver!
-
-
Vic61
senior tag
Ja...a rendelkezésre álló rendszer ROM-ot pár kB híján mind felfalta...
...gyomlálás után maradt 70 MB...
...de ajánlom mindenkinek, mert szerintem megéri kipróbálni!!!
Más...
Már régóta TasKiller 3.5 Full-t használok a futó fölös appok és a memóira karbantartására...már egy jó ideje nagy gyakorisággal valamelyik app használata közben állandóan kijelez, hogy leállt. Nem tudja Valaki hol a bibi? ...vagy esetleg egy másik bevált app helyette, ami nem áll le folyton? ...mert elég idegesítő...KTHEORIGINAL: Gratulálok, így tovább...
-
( V )
veterán
download / i9000
-
( V )
veterán
akkor marad a widget - amit ajánlani tudok és nagyon jó az a Widgetsoid sztem a témában a legjobb!
+ ther
köffi nem tudtam! -
( V )
veterán
%-os akksit a konyhában tudsz rá főzni, a rezgés kapcsoló meg jó kérdés... nem tudom csináltak-e még/már rá modot...
(#18458) radicspeter1
hát a sz@ridő meg az ünnep - ne csodálkozz hogy késnek!NEKTEK HOGY TETSZIK AZ S4 KÜLSŐRE?
csalódás - uaz a fantáziátlan a ronda műanyag szappan mint a 3 / Note 2 + igen rusnya hátoldali kamera megoldás... uh nembejövős
persze ha ingyé hozzám vágnák elfogadnám, de csak vonakodva! -
pilu01
senior tag
-
-
-
-
sagit
veterán
Nem akarok asztali nézetet, mini alatt sok minden vacak vele, (mondjuk mobil alatt is)
Mobillal meg rengeteg ramot zabál ha desktop facbookozom. (de ezt be is írtam a hsz-be, gondolom nem olvastad el)
Lite nézet: (kb használhatatlan, max edge alatt használnám ha muszáj lenne)
[link]A sima mobil nézetet szeretném, ami az összes többi böngészővel működik is csak az operákkal nem.
[link]Ha ezt be tudom hozni opera minin vagy mobilon, akkor megpróbálnám őket megint. Bár a Mobile már a lite-tal is sok ramot evett pl a dophin minihez képest.
a touch.facebook.com se jó mini alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest