- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
papa01
csendes tag
Észrevétel a mai Nightly-val kapcsolatban:
- Kamera beállítási lehetőségei 2-re szűkültek (hely tárolása, képméret)
- Megjelent a 3D panoráma de azt írja ki, hogy a készülék nem támogatott
- Képernyőzárnál 1mp után eltűnik a két csík oldalról ami a csúsztathatóságot jelzi
Elsőre ennyi amit észrevettem. -
( V )
veterán
pedig működik JB alatt is a BLN!
próbáld meg ezzel az appal: BLN control
(#10904) Tamás88
nem szükségszerű! -
( V )
veterán
ne értsd félre, nem harapunk, de szerintem sokkal egyszerűbb előbb megkeresni hogy megvan-e és letölteni (sztem 10 sec az egész) mint linket kérni, megvárni a választ stb. - úgyis mi is általában a már itteni linkeket tesszük ilyenkor ki újra.
ha kérdésed van és bizonytalan vagy akkor meg kérdezz bátran!
a kérdésedre a válasz: igen a cm7 modemek minden custom romhoz jó legyen akár GB / ICS / JB !
(#10026) csampei
Hali, üdvözlet a klubban!
szerintem azért egyszer próbálj meg nekiveselkedni az 1-esnek (ne csinálj semmit csak olvasd el) - hidd el próbáltuk/tam minél tömörebbre és érthetőbbre formázni a dolgot, de nagyon sok fontos információ van benne, mondhatni alap dolgok amik mindenképpen megkönnyítik a friss romolók életét!
amúgy pont most a (#10004)-es hszben vázoltam föl röviden - de csak vázlat (!) - mi pl a gyári romcsere menete, de ennek ellenére csak az alapján nem ajánlom a nekiugrást! olvasd 1 egyszer az 1-est, ha nem tiszta kérdezz bátran! nem kell elkapkodni - mi itt leszünk holnap is (remélhetőleg
)!
ui - a linkek is működnek, ellenőrizzük őket időről időre!
-
Vic61
senior tag
A válaszom több, mint kimerítő...azért van a kereső...de egyesek még ahhoz is lusták, hogy használják...
pedig amíg megírják a kérést, már meg is lenne a kívánt link.Ez inkább mások idejének a kihasználása. Ahhoz, hogy belinkeljek valamit, nekem kell megkeresnem a keresővel, kimásolni az elérést, belinkelni. És tessék...a Magadfajták ezt el is várják...Pont. Egyéb kérdésben és problémában nagyon szívesen és készségesen segítek (ha tudok), de felmegy bennem a pumpa, ha olyan linket kérnek, amit már ezerszer belinkeltek...
...és kímélj meg a fölösleges válaszodtól...én lezártam ezt a témát... -
( V )
veterán
a stílus lehet nem megfelelő de attól még igaza van: legalább tucatszor linkeltük, uh elég beírni a fórum keresőbe h KF1 modem és máris lesznek linkek, neked sem fog tovább tartani mint nekünk (kb 3 sec)
de ez mindenki másnak is szól: tudjátok hogy szívesen segítünk, de ha vmi ilyesmit kerestek előbb azért próbáljátok meg megnézni megvan-e már!
-
logarithm
őstag
Igen, innentől 4.1.2 android os-en leszünk
(#9588) berczy03
xxjw4 modem
(mielőtt megkérded, igen jó jb-hez, minden cm7,cm9,cm10,miui-hoz jó mint jb-hez is.)
-
-
-
( V )
veterán
ezek az Antutu + Quadrant szinti tesztek szvsz max arra jók hogy hogy tudnak matekozni a telók adott órajelen, de hogy egy rendszer sebességét lemérjék arra biztos h nem!
emlékszem amikor a Linaro csoda beütött mindenki jött a placebo dumával, mert az Antu/Quad nem mutatott különbséget... (hát akkor tegyék fel a F4k r4-et és mondják h nincs különbség...)
-
-
MPeter87
őstag
Szerintem megéri és nyomkodd végig az összes formázást, miután lementettél minden lényeges dolgot a telóról, ez talán fontos lehet!
Ha leformáztál mindent, akkor ahogy előttem írták is, a mounts and storage menüponton belül találsz olyat, hogy mount sd card, ilyenkor felismeri a gép a teló memóriáját, kb mint a pendrájvot, ahogy írtad is és már másolhatod is rá. Ha felmásolta, akkor csak unmount-ra nyomsz és mehet install zip from sd card... -
MPeter87
őstag
A wipe-ok után felteheted.
Én előtte kivenném az sd kártyát (ha van) és a simet, majd a belső sd-t is leformáznám, hogy teljesen szűz legyen a teló.
Ha a CM9 telepítés után bootloop lenne, 5-10 perc után sem kapcsolna be a teló, akkor vedd ki az aksit, tedd vissza és tedd fel újra wipe-ok nélkül a CM9-et. -
( V )
veterán
eddig még itt nem találkoztam vele, csak hangszóró problémával!
gondolom Vic61 arra gondolt h a cwm recoveryben az advanced almenüben kell nyomni egy fix permissions-t és attól hátha rendbe jön.
azt még el tudom képzeni hogy az init.d mappában van egy script ami tulságosan lehalkította a mikrofont - nézd meg van-e egy S90call file a /system/etc/init.d mappában!
-
( V )
veterán
hát ez igen furcsa jelenség... milyen romot tettél fel?
MÁS:
eddig 1 darab nyamvadt kis témát találtam JW8 alá:
Alerson jw8 2.3.6[Galaxy S3 Icons][Deodex][wipe][CWM] -
( V )
veterán
mindent csinálj úgy ahogy le van írva az 1esben pontról pontra. bocsi de ennél szájbarágósabban már nem tudtuk.
így is hidd el nevetségesen könnyű ha majd átlátod, csak még szokatlan!
min 1szer olvasd el elejétől a végéig, hidd el hasznodra válik!
(#2877)
lényegében igen, ha olyan romot teszel fel aminek van cwm telepítője, de eredeti gyári romokat pl Odinnal szoktuk! mindenesetre root után azért kezdj egy EFS mappa mentéssel és utána már szabad a gazda!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest