- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xerintem
csendes tag
válasz
INFINITYzz #17428 üzenetére
Igen tudsz feltenni hozzá Devil kernelt de ha már itt tartunk tudom javasolni a Mackay kernelt én Slim Bean-nél ezt használom, nekem nagyon jól teljesít használat és akkumulátor tekintetében is.
-
xerintem
csendes tag
Slim Bean 4.2.1 stable 1.0
( a letöltés pillanatnyilag szünetel, kicsit sokan akarták letölteni és a szerver nem bírta..) -
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
Vállalkozó kedvűeknek, türelmetleneknek... CyanAOSP 0.4.4 TESZT kiadás!
-
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
és van új beast is : Beast 4.2.1-20130107
-
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
Letöltöd az GB-ANA V3.5 -romot, kicsomagolod majd kiveszed a media/ringtones mappából azokat a csengőhangokat amire szükséged van! Majd az SD-kártyádon létrehozod a media/audio/ringtones mappát és bemásolod ami kell! Capisce??
-
xerintem
csendes tag
Miért nem szeded ki a csengőhangokat az ANA GB rom-ból ha azok tetszenek?
-
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
válasz
radicspeter1 #14448 üzenetére
Nálam 3-napja hiba nélkül fut a Slim Bean 4.2 nincs lassulás, nincs fc, akku idő is jó...Mi a problémád vele? AndroSlimet próbáltam én is előtte de nálam voltak problémák vele ( GPS, WIFI, SYNC ) + zabálta az akkut!
-
xerintem
csendes tag
-
xerintem
csendes tag
válasz
radicspeter1 #14229 üzenetére
Nálam is a [SlimBean 4.2.1 Beta 1] van fent és eddig minden hibátlanul működik, 4.2-es romok közül valóban a legjobb! Teljesen akadás mentesen fut és tökéletesen működik, mindenképp megér egy próbát xerintem...
-
xerintem
csendes tag
Tapatalkon hogyan találom meg a fórumot?
-
xerintem
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a modemet (XXJVT) mert a GPS nem működik megfelelően, olvastam, hogy a nexus kf1 modemet javasolják többen erre a problémára.Az új JB C-Rom Bean v2.1 van a telefonomon, JB-hez való kf1 modemet nem találtam, kérdésem az lenne, hogy ezt feltehetem? "radio-cm-7-ics-nexuss_captivate-kf1-signed"
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest