- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
polomaa
aktív tag
Szevasztok skacok.
Mi a helyzet felétek a 4.4-es romokkal??? Azon kívül,hogy nem műkszik az ART van más hibája is??? Ha használja valaki megírhatná a tapasztalatait.Egyébként S2 Omni romon már úgy ahogy megy az ART is,jó lesz ez,csak egy kis idő kell még a fejlesztőknek. -
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
Én is sokat vaciláltam a telefonváltáson mert imádtam az SGS-t,aztán egy ismerősöm nagyon belezúgott a telómba,így hát vettem egy SGS2-t.Hát nem bántam meg.Nagyságra még pont kézre áll,veszett jól megy rajta a 4.1.2 és két napot röhögve kibír nálam az aksi 4-5 óra kijelzőhasználattal.Már szinte hiányzik,hogy nem kell rajta hetente romot cserélni.Bár a volt telómat nekem kell karbantartani,úgyhogy az pótolja a romolhatnékomat.
-
polomaa
aktív tag
válasz
tibi64 #20666 üzenetére
Nincs elmászva véletlenül az IMEI számod??? Kiírja a telefon a szolgáltatód nevét??? Bár fagynia akkor sem kéne,csak nem tud csatlakozni a szolgáltatóhoz ha a telenornál vagy.Látom a térerőd is rendbe van,nem tudom mi lehet.Esetleg megpróbálhatnál modemet cserélni,hátha.
-
polomaa
aktív tag
válasz
dbalazs123 #20659 üzenetére
Mármint a Gamerz v3 lassult be??? Közel 3 hete nyúzom 114 LiveOC-n,interaktiv governorral és hasít mint állat.Olyan mint ha most telepítettem volna.Nálam ha ennyi ideig megy egy rom,akkor annak igen jónak kell lenni.
[BSteveJobs] Ha jól emlékszem vissza a múltba nálam is volt olyan rom amin ugyanezt csinálta.Épp ma reggel toltam fel a gamerzre a TSF Shellt,mert összehoztam vele egy ubuntu témát és nálam tökéletesen megy.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy rakj fel másik romot mert elviekben azzal is kéne mennie,de hát ez van.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
válasz
RockHaRD #19985 üzenetére
3 fájlosra rátolsz egy hozzá való semaphore kernelt és utána már rakhatod is föl a custom romot.Full wipe után én egy format systemet szoktam még csinálni.Gyári romra először nem megy fel,aksit kiveszed,visszarakod majd újra install rom.majd ha kell,akkor a gapps.Elvileg így kéne működnie.A romot lehetőleg ne a külső sd-re rakd.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19367 üzenetére
Nekem személy szerint bejön a zöld.Jó ötletnek tartom.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19323 üzenetére
-
polomaa
aktív tag
válasz
radicspeter1 #19271 üzenetére
Ennek az Aways-nak már a jó ég tudja,hogy ez hanyadik romja? Inkább csinálna kettőt,mint régen de az ütős legyen.
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #19214 üzenetére
Ha felrakod tájékoztass az eredményről.A videó szerint jónak tűnik.
Beppe91: A Tiger 4.4 jónak tűnik,többen használjuk teljes megelégedéssel.Hogy hosszabb távon milyen lesz,azt még nem tudni,de pár nap használat után még hibátlan.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19048 üzenetére
Várjuk.Bár tegnap óta nyomkodom a 4.4-et és ezidáig hibátlan.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19039 üzenetére
Grat.hozzá.Így elsőre lényegesen jobbnak tűnik mint a c-rom mix.
-
polomaa
aktív tag
TIGER v 4.4 /Galaxy S4 STYLE Na ezzel bepróbálkozom.
-
polomaa
aktív tag
válasz
biznisz-elek #18039 üzenetére
Üdvözlünk a táborban.Először is nézd meg,hogy előcsalogatható e a 3 gombos recovery és a download mód.Ha ezek működnek,akkor első körben javaslok egy 3 fájlos JW9-et odinnal.Az 1-es hsz-t tüzetesen olvasd el,ott minden leírást linkekkel együtt megtalálsz.Ha elakadnál természetesen segítünk.
-
polomaa
aktív tag
Vót má???Slim Bean 4.2.2
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #17867 üzenetére
C-ROM Mix v9. Pörög mint az állat,megy rajta minden és az aksival is nagyon jól bánik.Igaz,hogy csak telefonálásra hasznátam,de 2 nap 5 óra használatnál 65%-on van az aksim.Ez azért nem rossz eredmény.
-
polomaa
aktív tag
válasz
DinkaDanka #17498 üzenetére
Semmi jelentősége,hogy függő vagy sem,a romok felrakhatók mindegyikre.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #17366 üzenetére
Jónak tűnik.Grat hozzá.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
válasz
lsebestyen #17082 üzenetére
Minden 4.2-es romnál ha hétszer rányomsz a Build számra akkor előjön a fejlesztői lehetőségek.Ott megtalálod.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
Mégsem hagyták abba az AndroSlim fejlesztését.AndroSlim V3
-
polomaa
aktív tag
válasz
fireproof #16695 üzenetére
Ezt mosrt nem kérdezed komolyan.Ugye???? Ha már linkelted az oldalt,akkor nem ártana elolvasnod,de ha nem is olvasod el,a képeken nagyon jól látszik,hogy ez egy egyszerű papíros fix,ami a megadott helyre ragasztva és a hátlapot visszarakva picit megnyomja a GPS antenna részt és ezáltal jobb lesz a GPS jel. Nagyon sokunknak megoldotta ez a módszer a gps problémát és nem kell forrasztani.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
EZ a rom sem lenne rossz.Nem tudom lesz e belőle valami??
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
válasz
k.soma #16229 üzenetére
Nálam meg az volt az alap telefonvásárláskor,hogy agyonra romolhassam a készüléket.Nem sok telefonról mondható el,hogy hónapok óta millió 4.2 rom van a telefonjára.Nekem eszembe sem jutna más teló,a következő is samu lesz,de ha így dobálják ki a romokat,akkor még egy évig simán marad ez.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
A CyanAOSP fejlesztője jó úton halad,hogy teljesen elb@ssza a romot.Ezzel a Fishears rommal,meg kernellel nem sok reményt fűzök hozzá.Pedig a 0.5.2 még nagyon jónak tűnik.Miért nem maradt azon a vonalon?
-
polomaa
aktív tag
válasz
radicspeter1 #16049 üzenetére
Csak sejted,vagy ki is próbáltad?
-
polomaa
aktív tag
válasz
Tamás88 #15991 üzenetére
Talán az Apollo 1.1, de nem tudom biztosan,mert a v1-ről frissítettem v2-re és fogalmam sincs,hogy gyárilag van a romban vagy a mentéseimből raktam vissza.Van vagy 5 elmentett zenelejátszóm,ezért nem tudom biztosan.
Más: C-Rom Mix v5 Mostanában nagy a csend erről a romról,pedig régebben nagy kedvenc volt.kozicsd Az F4k_v4-en és a MIUI romok nagy részén kívül minden ICS és JB romban van magyar nyelv.
-
polomaa
aktív tag
válasz
Hatvan9 #15989 üzenetére
Van egy rakás hibátlanul működő 4.2.1 rom,bár minden feltételnek nem tudom megfelelmek e.Amik a legnépszerűbbek,CyanAOSP,CM 10.1, Slim,Beast,esetleg Elitemovil vagy HellyBean vagy RemICS_JB.Aztán ezek közül kinek a pap.......Kernel pedig Semaphore vagy Mackay.INNEN válogathattok.
-
polomaa
aktív tag
válasz
laragirl83 #15911 üzenetére
Nagyon jó a rom,érdemes felrakni.
-
polomaa
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
válasz
radicspeter1 #15858 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom megmondani,mert nem használtam mostanában Mackay romot.De nagyon jónak tűnik,kiváncsi leszek az akkufogyasztásra,a v1 HB-val nagyon jó volt.
bAtt001 Lassan mindenki áttér S2-re?Pont amikor ilyen jó romokat nyomatnak nekünk? Sok sikert az új telóval.
-
polomaa
aktív tag
válasz
radicspeter1 #15826 üzenetére
Annyira azért nem,de hasonló gyorsaságbaAz új.Cyan AOSP nem igazán jött be azért próbálkoztam más rommal,nagyon ezt sem tudtam még nyomkodni és valószinű nem is marad,mert mint fentebb írtam,várom a RemICS-JB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest