- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nem szar, én is próbáltam, de kicsit elmarad az elodtol, mondjuk egy poweramppal sokat lehet hozni
azonkívül azt is hallottam hogy a telefonalasi hangminőség is valamelyst elmarad
hát ez szubjektív, de picit jobban tetszik az sgs 1 designja
különben minden másban jobb az sgs2
-
blakey
titán
Nálam kifejezetten jó az akkufogyasztás, sokféle összetevője lehet egy normális működésnek, nálam megfelelően működik, android OS 13 óra használat után 5 percnél tart (2%), 40 perc képernyő, 27 perc beszélgetés folyamatos szink és 65%-os akku, ez nem feltétlenül rossz, nyilván lehetne jobb is.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Nem arra értettem. Hanem arra, hogy azt mondták nekem, hogy vegyek egy ébresztőórát. Arra reagáltam, hogy nehogy már venni kelljen egyet, amikor egy őskor telefon is gond nélkül tudta ezt a funkciót.
Engem csak az idegesít, hogy könnyen el lehet állítani, látatlanba az ébresztés hangerejét.
Mi az a CMC? Az a beépített RGB kalibrálója?
-
Barto
aktív tag
-
( V )
veterán
szenkjú, bár ahogy nézem megint csak gapps 4.2 / 4.1.2 update + Odex
Changelog RC 14.2 v5 & v6:
- Odex
- Libs parts from 4.2 OS
- Framework & jar (ril) repacked
- Optimized apk's & zipaligned
- Android Keyboard 4.2 OS
- Camera 4.2 OS fix thanks Fabiotasa & XDA
- Gallery 4.2 OS
- DesckClock 4.2 OS
- Gmail 4.2 OS
- Sounds 4.2 OS
- Launcher 4.2 OS
- Google Chrome 4.2 OS
- Music 4.2 OS
- Other app's updated from 4.1 OS
- Most smooth & butter -
radicspeter1
őstag
-
csampei
senior tag
Én nem tudom,kinek mi és miért FC-zik!Én full tiszta telepítést csináltam ami ajánlott is,tehát wipe-ok formatok odin jw8 majd megint wipe-ok formatok,és úgy a V5.Nekem így megy minden rajta,sőt a 4.2-es kamera is az összes módban,de a JB kam+ is szépen dolgozik rajta,mint a videó,mint a fényképezés terén,beleértve a panoráma fotókat is!
Összegezve:Tegnap estétől még FC-be nem futottam,még olyan esetekben sem amikor a CM10-nél már volt FC.A ram is jól muzsikál,bár itt szintén írták,hogy a háttérfolyamatokat célszerű 2,vagy 3-ra állítani(nekem 2-n van).A wifi a GPS,gyors,a mobilhálózat szintén!Akuidő is nagyon rendben van!Lassulások,elhanyagolhatóak főleg 231 telepített app,és 5 oldalon legalább 10 widget jelenlétében!!!!!!
(#11740) btomek
Akkor olvasd el azt is amit írtam!
Amúgy szívesen,bármikor!
-
jjeahh
nagyúr
újabb rendszernek jobb vas kell, ez így van, viszont galaxy s-en jb, még szépen elfut...csak el kell találnod a rom-kernel-kernel konfig-modem kombinációt, és komolyan hasít, mint apám iphone 4s-e, az akksiidő meg átlagos használattal (kis játék, emailek fogadása, írása, facebook, fórumozás, stb.,folyamatos sync, wifi, 3g non-stop, 50% fényerő...én így használom...), 2 nap, sőt...most pl. 62%-on van, és azt írja 1nap 3 óra akksiról, na és most nyomkodtam rendesen...ilyen tapasztalatok mellett van értelme néznem bbs-t cpuspy-t akku-t, stb? én nem akarlak meggyőzni...és te nem akarsz vitát, mégis kezdeményező jellegű volt a hozzaszólásod...szal ne haragudj...ez szubjektív, neked gb kell, nekem jb, mindkettőnknek igaza van, csak más szemszögből...itt a pont...
(#10462) gfpeti: ha a nexus s-en jb a stock rom és stabil, akkor galaxy s-en miért ne lehetne?
-
bAtt001
addikt
látom hogy egy ideje GB-n vagy és előtte sokáig voltál ICS/JB-n. na egy nagy kérdésem lenne. mi a legfurcsább a két fajta között? nagyon gondolkodom egy jw8-on, sosem volt GB a telefonomon, nem ismerem a rendszert és hogy miben különbözik 4.x-től
vagy ezt át kell élni hogy megértse az ember?
-
polomaa
aktív tag
1.6.1 jó.
Reggel felraktam a C Rom mixet.Egész jónak tűnik ezzel az AOKP-s beütéssel.Gyorsulásra szerintem hasonló az 1.9 Finalhoz.Alapbeállításokkal az antutu 3300 felett van valamivel.Azért az még messze van a 3900-as xda-s képtől.Még az aksifogyasztásra leszek kíváncsi,egyenlőre jónak tűnik.
(#9146) Kepi p4 630 Nem kell ICS-t választani,ha te JB-t akarsz akkor azt is ugyanúgy felrakhatod.A kernel benne van már a romban,de ha neked nem tetszik,vagy extra funkciókat akarsz,akkor lecserélheted a romban lévő kernelt.
Ha ics-t akarsz akkor F4K,Tsunami,vagy CM9 stabil verzió. JB pedig CM10,Tsunami,C Rom, AOKP,szerintem ezek a legjobbak. -
-
-
laktop
tag
Köszönöm!
Végre volt időm, hogy megpróbálkozzak a szoftver frissítéssel. Fel is ment, de sok apróság nem igazán stimmel, lehet, hogy az I9000OXXJVC verzió miatt? Többek közt például nincs magyar beviteli nyelv a listában. Lehet, hogy ezért de több magyar ékezetes betűt sem tudok beírni (pl. őŐéÉ...).
Valamint nem tudom sehol sem kikapcsolni a hangot az sms írásnál, a szám tárcsázásnál, ott, ahol a billentyűzetet kell használni.
Még egy bosszantó probléma, hogy a névjegyzékben beírva a nevet, minden egyes betű beírása után feldobja ugye, hogy milyen nevekben szerepel az a karakter sorozat. De pl ha Nagy János-t keresem, akkor mindaddig kidobja a listát, amíg a "N", a "Na"-t írom be, de "Nag"-nál már nem dob ki egyet sem. Viszont folytatva a beírást "Nagy"-nál már újból ott a névlista.
Mi lehet? A telefonon korábban "...PAN..." (Pannon) verzió volt fenn, most "...OXX..." verzió van fenn. Ez okozza a hibát? Hol lehet leszedni egy 3fájlos "...PAN..." vagy "...XEH..." frissítést? Egy csomó linken csak 1 fájlosat találtam. -
MPeter87
őstag
Most, hogy mondod, jaja, kicsit.
290 MB nem kevés...
Töltődik még kicsit a teló és már repül is fel.(#7297) porse
Olyan alacsony aksitöltöttség mellett már nem szoktam kockáztatni, mert ha valami gáz van és netán még odinozni is kell, akkor csak úgy repkednek a %-ok.
Bár korábban még 30%-on is telepítettem MIUI-t -
kutkut
addikt
Akkor linkelnél olyan témákat, amik működnek mindhárommal?
Én innen szemezgettem: [link]Egyébként, újraraktam a romot, és megint felraktam a modot, amit az előbb, és most nem bootloopolt.
Most csak a systemUI nem megy, szóval nincs statusbarom, de még mindig jobb, mint a bootloop!
-
MK VII
veterán
Jó jó persze.... 1 program miatt....
Én csak annyit próbáltam jelezni,hogy nem előnyös,ha romolgatnak romolgatnak, teszegetik egymás után fel a romokat,de egy normális tisztítás meg nincs.
Tudom mindenkinek mások az igényeik,de szerintem nem olyan nagy munka néha néha totál lepucolni a telefont... Jobban érzi magát ő is,ha tiszta...És nem kiabál,hogy büdös valami.
(#7083) begrimisu
Nagyon szívesen... Ugye nem is volt vészes..
-
-
logarithm
őstag
Az nem para, én mindig nova launcher-el használom, vagy spb shell 3d, bok92 meg tsf shell-el.
Ha GB miui, akkor meg holo launcher
Először merülhet jobban emiatt ne aggódj, pár nap alatt beáll, ha nem tenné wipe battery stat cwm-ben.Igen ha ext4-es a backup, akkor gyári rendszer + ext4 és utána restore.
-
Remus389
veterán
most találkoztam gfpetivel, hogy atadjam neki a fehér hatlapokat hátha tud vele vmit kezdeni
neki két éves és tökéletes a kijelzője
az én előző telefonom amit eladtam, 2010 októberi és az új tulaja se mondta hogy beegett volna , nemrég érdeklődtem, tetszik neki
úgyhogy nagy tévedésben vagy, nem törvényszerű hogy beeg
biztos vagyok benne a gari lejárta előtt az enyém se fog az én felhasználói szokasaimmal sokáig jó lesz, tehát lényegtelen a gari, azt mondták Samsung vállalja érte a felelősséget, nem ők, de valószínűleg úgysem fog ez soha kiderülni mert 1ev
még bő fél év van hátra, eddig se volt baja, 5% alá teszem hogy 2013 marciusaig lesz, pattoghatsz nyugodtan, semmi jelentősége...
-
Remus389
veterán
mi az hogy pancser módon? ezzel az összes fórumozót szidod, köztük magadat is, mert már mindenki ejtett ki a kezéből pancser módon telefont, ez benne van a pakliban
igen, érdeklődöm hogyan lehet kicserélni minél kockázatmentesebben és olcsóbban ha megkarcolódik/lepattogzik, ezt nem cseréli a Samsung, sem nekem sem neked, nem áll jól neked az okoskodás, ne színészkedj
lsebestyen és? pont ezért keresek alternatív megoldást
ha a krómkeret lepattogzik az sehol sem garanciális, elhajtanak a búsba
-
Remus389
veterán
nem fogják neked kicserélni a krómkeretet mert leejtetted(sőt megsúgom, a pókhálósra tört üveg sem garanciális javítás)
az nem rendeltetésszerű használat
az más ha cserélik a kijelzőt, mert beégett, és gesztusként kicserélik a keretet is
ha megkarcolódik a kocsid azt szerinted fogják lefényezni neked, hol élsz?(leszámítva ha egy arab sejk vagy és Maybach-ot vettél) és honnan veszed hogy nekem nem fogják javítani 1 éven belül, ne akarj okos lenni
te olyan okos vagy, ráadásul még személyeskedsz is
-
Remus389
veterán
sérült krómkeretet nem cserélnek így se úgy se, az a te bajod
szóval tökmindegy
tóni okos
azért kérdezem meg aki már szedett szét teljesen, hogy ez a ragasztásos, szétvágós módszer jó lehet-é?
mert benne van a pakliban hogy egyszer jól leejtem és én nehezen viselem el a lepattogzott krómkeret látványát, ugyanakkor 25 ezret se kockáztatnék be kijelzőcserébe(gondolom még a szerelő is elcseszheti, főleg ha maszek)
-
( V )
veterán
- rakd vissza előtte rfs-re, mert nem fog rendesen installálódni!
(#4340) pEEpEE1019
nem hinném hogy gond lenne, de ha gondolod ellenőrizheted a produkt kódot: (tárcsázóba*2767*4387264636#
" Amennyiben nem megfelelő a product kód, úgy először nyomsz egy factory resetet, majd ezután beütöd a következőt: *#272*imei# (a saját imeidet írd be). Itt kiválasztod a listából a megfelelő kódot, a telefon pedig egy újabb factory reset kíséretében átváltja. " / [link] /
-
Remus389
veterán
nem lesz semmilyen telefonvaltas, az én igenyeimnek ez a tipus felel meg legjobban, főleg a király hangzasanak, ideális méretének köszönhetően
hozzanak ki egy egyértelműen jobbat, talán arra váltok, de akkor meg sajnálni fogom a pénzt.
szóval lehet 3 év múlva is itt leszek.
raadasul az enyém fehér, még egy ok mert kiralyul néz ki
-
MK VII
veterán
Én nem mondtam,hogy nem döntheti el mindenki,hogy mit használjon.. Én csak annyit mondtam,hogy nem kéne ennyire fanatikusnak lenni ICS és JB-vel szemben,mert korántsem tökéletesek...
Használtam nagyon sokáig ICS... És igen nagyon tetszett!!! JB is nagyon tettszik főleg az a kis pici funkció mikor kamera módban balra húzva a képet megjelenik az előző készített kép és közben a bal oldala meg az élő képet mutatja.. Igen nagyon sok jó dolog van az új romokban!! Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem fogott meg egyik sem..
De Nem tökéletesek és ez igy van... Lehet használni igy is őket természetesen,de ugye kinek a pap kinek a papné.. Nekem fontos,ghogy ne fossa össze magát egy hívásnál és ne szakítsa meg másfél perc után... Nekem fontos,hogy mikor netezek és pl híreket olvasok akkor ne induljon újra a telefon vagy csak egyszerűen kifagy és ki kelljen venni az akkut...JW8-on sosem fordultak elő velem ezek a jelenségek míg ICS és JB-n igen....
Igazad van hagyjuk ezeket,mert tényleg csak falra hányt borsó...
(#4154) Tonyk
Pont ezaz.. Sokan elhasalnak attól,hogy milyen gyors és huzogatják ide oda a menüt meg a telefonkönyvet..-De könyörgöm az jelenti nálatok a telefonhasználatot,hogy huzogatjátok?
Ahogy Tonyk írta.. Futtassatok rajta böngészőt közben beszélgessetek Skypeon és fogadjatok közben egy hivást... Na? Még mindig be van kapcsolva a telefonotok? Ugye hogy nem... Csak nem ki kellett venni az akksit? -
Blackhole13
senior tag
Köszi a segítséget. de sajnos a kernel (sema 2.7.4) telepítésnél megint a fentebb írt képernyő jön elő, majd elsötétül és újra megjelenik, odin szerint kész a telepítés. (A telóm JW4-es)
Most ugyan raktam rá másik ginger romot, ez jól is működik, de a voodoo soundot szeretném. -
Blackhole13
senior tag
Sajnos előtte nem néztem, csak a downloadot, ahogy a cikk írja. Bekapcsol, igazából semmi probléma vele, videó lejátszásnál ezek a lila-zöld csíkok megint előjöttek, de újraindítottam és eltűntek. 3-5 mp-nél biztos tovább tartottam nyomva, megjelenik a fekete háttéren a galaxyS, gt-i9000, samsung felirat, de nincs tovább.
-
jena2
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest