- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
ez lenne az? ebből melyiket érdemes feltenni? kernelt hol találok hozzá? ha kitkatről térek vissza rá, hogyan telepítsem, ugyanúgy mintha újabb kitkat-et tolnék fel, semmi extra?
Janou: köszi!, ez is ki lesz próbálva
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Melyik szerintetek a legstabilabb, leggyorsabb JB vagy újabb rom + kernel párosítás sgs-re?
-
jjeahh
nagyúr
köszi! kipróbáljuk a mackát, ha nem tetszik neki, akkor valszeg felteszek valami stabil jelly beant aprólékosan konfigolva
-
jjeahh
nagyúr
válasz
quailstorm #26032 üzenetére
kitkat verzsönben gyorsabb, mint a sima cm? annó jb verzióból a cm jobban hasított nálam...most sima cyanogenmod 11 nightly van rajta
-
jjeahh
nagyúr
szevasztok, nagyon rég jártam erre, a haverom még használja a jó öreg sgs-emet cm11-el, de nagyon be van lassulva már szegény... mielőtt beújítana helyette egy xiaomi-t vagy valami, adna neki egy utolsó esélyt (én beszéltem rá
), melyik a lehető legújabb konfig, ami viszonylag lagmentesen elfut rajta még sztetek? jöhet bármilyen rom, kernel tipp
én jelly bean cyanogennel használtam legutoljára semaphore kernellel párosítva, úgy elég smooth volt, van ennél újabb rom, amit még szintén megbír?
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, rég jártam erre
folyton ezt a hibaüzenetet kapom cm11-en: unfortunately the process com.android.phone has stopped
volt alkalmazas adatok torlese, aztan cm wipeok nelkul ujrarakva, ez sem segitett, igy lett format system, 3 wipe, stb, egyel régebbi cm nightly fel, sema fel, de még mindig azt a hibaüzenetet dobja...sztetek mi lehet a gond? -
jjeahh
nagyúr
hi! úgy tűnik van egy cm11 nightly gond...nem jelez frissítést rajta a cyandelta...van erre már valami alternatíva? vagy nálatok rendben van?
más: adfree nincs a play-ben már? honnan tudom leszedni? -
jjeahh
nagyúr
válasz
Lackó74 #23794 üzenetére
na, felment gond nélkül, bár előre dobott egy installálás aborted üzenetet, egy recoverybe rebootolás, újra telepítés megoldotta...720p patchet nem merte feltenni a haver, minden mást igen (sema, jvo, gapps), és minden műkszik eddig, kivéve a lockscreen widgetes bugot. Ja, említette, hogy nem tud csengőhangot cserélni, de szerintem ez júzer error lesz, mindig elakad ilyen alap dolgokon
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bencsikgab #23785 üzenetére
köszike
(#23787) Williamgrant: ok, már megvan...és akkor végül 720p patch sem megy rajta?
-
jjeahh
nagyúr
öö gyerekek, kitkat-hez nincs gapps? jó rá a 4.3-as?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
jjeahh #23750 üzenetére
szerk: lejárt az idő...
JB_BigMem_26-aug-12, meg XXJVO_ICS.CM.I9000 is passzentos még kitkat-hez is? -
jjeahh
nagyúr
cm11 hibák, bugok, észrevételek valaki?
kitkat semaphore hogy muzsikál? 3.4.0 jár hozzá nem? már rég eladtam havernek az sgs-t, de várja már a csokidroid-ot. még mindig műkszik a cyandelta cm nighly-n? legutolsó cm10 nightly van a telóján...
-
jjeahh
nagyúr
félig off:
hú de visszavágyok androidra, meg a galaxy s-re vazze, kezdem megbánni, hogy eladtam...főleg, hogy a családban mindenki ipad-es, iphone-os, és állandóan nálam kötnek ki, ha valamilyen probléma van velük, és öh nem akarok hitvitát, de én baromira kikészülök az ios-tól, ha nem lennének ilyen drága cuccok ötpercenként földhözvágnám őket vazze...
és méghogy az ios nem lagzik...a zsírúj 3gen ipad-ek tök üresen akkorákat lagoltak, sokkot kaptam...nameg a sok lassú animálás miatt mire betölt egy progi, a hajamot tépem...talán a legjobban egy abszolút egyszerű feature hiányzik, az android szép nagy "vissza" gombja visszajelzéssel az alsó sávban, vagy touch gombként, mint sgs-en, komolyan nem értem egy tizedmásodpercenként használt gombot miért kell elköltöztetni a bal felső sarokba, ráadásul akkora, hogy örvendek ha körömheggyel eltalálom...
persze ha valakinek ettől még bejön, elismerem, vannak faxa ios feature-k is, de nekem m@rhára hiányzik az android, különösen a kis esgéess
szal sose adjatok túl rajta gyerekek, kitartást, kevés beégést, lehet még a végén én is beszerzek újra egyet occóért ebay-ről -
jjeahh
nagyúr
válasz
pilu01 #23163 üzenetére
az m-es utáni nightly-ban is benne van minden, ami az m-esben, szóval jó látni, hogy van egy újabb mérföldkő, ennyivel is közelebb vagyunk a stable verzióhoz, más előnyét nem látom...én személy szerint mindig kikerültem az sgs-es időkben, és frissítettem az utánna lévő nightyra, mert azt legalább kezelte a cyandelta
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #22590 üzenetére
az s4 nagy...lakkozott biliműanyag, és nincs annyi fejlesztés rá, mint sgs-re...az a megérzésem, hogy nem is lesz.Én nexust vennék, de a galaxy nexus árából lassan kijönne egy nexus 4, az meg lg...meg üveg a hátlap...
más cucc nem tudom mi van még, amire van napi cm nightly, slim, paranoid, friss, official miui stb...talán, ha szereted a macskát, ez még érdekes alternatíva: [link] (én annó official macskáért vettem sgs-t)
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
hi! jvo, meg egyéb ics modemek, meg a bigmem patch ugyanúgy műkszik sema 3.1 + cm10.2 alatt is?
-
jjeahh
nagyúr
cm10.2 hogy áll stabilitás téren? valami változás?
-
jjeahh
nagyúr
ez elég off, de na, próba cseresznye...
ugy-e eladtam a telefonom (sgs), egy havernak már kb egy hónapja, és szeretne cerberust rakni rá, de nem tud bejelentkezni, csak az én account-ommal...vagy egy másikkal, de ő még nem regisztrált, és nincs is ilyen opció, sem a telón, sem a weboldalon...valami ötlet?szerk: elfelejtettem, ha számít valamit, teljesen újra volt format-wipeokkal telepítve rá cm, kernel minden...
-
jjeahh
nagyúr
ez stabil?
[link]
-
jjeahh
nagyúr
válasz
KTHEORIGINAL #21095 üzenetére
ha besötétíted a szobát, és betöltöd mondjuk ezt a képet, sztem rájössz amoled-e
ha az, csak super amoled lehet, sosem hallottam olyanról, hogy sgs-be amoled+-t tettek...
-
jjeahh
nagyúr
ha én telóra cserélném le, nexus 4 minimum...én is eladtam az enyém, de nem elégedetlenség miatt, simán nincs okostelóra szükségem, szóval lesz egy tablet + egy sima gombos teló. sztem a galaxy s még mindíg a legjobb ár-érték arányú teló, jól tuningolható, a hw meg pont üti a szintet, hogy ne kelljen panaszkodnod egy jó rommal, konfiggal...
sztem.
-
jjeahh
nagyúr
elbúcsúzom én is tőletek, eladtam egy közeli ismerősnek az sgs-t, és valszeg egy gombos akármilyen teló + hogy android is legyen, egy nexus 7, vagy galaxy tab váltja jövő héten...ti vagytok a kedvenc topikom, kösz a sok segítséget, további jó romozgatást!
-
jjeahh
nagyúr
na, a tegnapi cm-es animáció "bug" is helyrejött a mai frissítéssel, ha zavart még valakit, habár ahogy elnézem, lassan senki sem nyüstöl már cm-et...
fejlesztői lehetőségekben még átkonfigoltam 0,5x-re az animáció-áttűnés méretét, léptékét + nova anim, és így már szerintem már már túl gyors a cucc...
úgyhogy szigorúan csak butter fetisisztáknak! egy devil kernellel max ramra állítva brutális lehet...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
SFAkos #20829 üzenetére
kipróbáltam, de nem tetszett annyira, hogy maradjon, szóval visszaállítottam a cm-et. a halo elég érdekesnek tűnik, a phablet, tablet ui-t viszont telón ki nem állhatom. vannak viszont cuki wallpaper-ek, azokat ki is mentettem...
amúgy így néz ki sgs-en is a rom: [link]
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz
jjeahh #20714 üzenetére
Na, én kávé mellett feltoltam a devilt, 110%-on 439mb ram-al elképesztő...a legjobb az, ha mégsem kell a 439mb mert fotóznál is, átállítod 408-ra és kész...nincs bigmemezés, stb, úgy választhatsz ram mennyiséget, akár proci órajelet...konfiguráltam, reboot, és kb 5 perc után kezdett bevadulni, pl az appok megnyitásakor az állam leesett...
kiváncsi vagyok mennyire akksibarát, illetve nem merem 1100mhz-nél magasabbra felhúzni, ha valaki kipróbálja másfél gigán, a véleménye továbbra is érdekel...
-
jjeahh
nagyúr
pff, egy kicsit off: a galaxy s4-el szarakodnak, és egy ilyennek kiadják a kódját...[link]
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #20587 üzenetére
nálam ha megállok, tökéletesen az ujjam alatt van. lehet, csak sema bütykölés, optimalizálás, stb miatt?
a crt anim lag viszont az első cm10.1 nighty-knál nálam is jelen volt rendesen, zavart is, szerencsére már nálam az is folyamatos...
engem inkább a lockscreen widgetek közti darabos lapozgatás zavart, és az jó sokáig jelen volt, pár hete javították..a cm 10.1, némi bütyköléssel nálam egy ideje über szupersmooth, egyedül a nova launcher gondolkodik kicsit, mikor az alkalmazástárban gyorsan ellapozgatok a widgetekig, várnom kell, amíg betölti az előnézeteket
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #20584 üzenetére
és van rom, amiben ez nem ilyen? én sem vettem volna észre, ha nem írod...vagyis nem tűnik fel, hogy ez bug, szerintem inkább csak ennyit tud az 1 mag 1ghz, 512mb ram 4.2-vel...gondolom ez látszik 2mag+on is, ha nagyon kukkolsz, de ott már olyan gyors, hogy használat közben neked sem tűnne fel. próbáld ki miui v5-ön a status bart, na az még az én érzékeimnek is lagzik, annyira, hogy visszatettem miatta a cm-et...
-
jjeahh
nagyúr
-
-
jjeahh
nagyúr
MIUI-ra mehet semaphore? legutobb bootloppot kapott...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
grabber #20432 üzenetére
az sgs jobban tetsz...
ha a note 2 hardverével lenne...szubjektív, de nekem nem tetszik az újabb samukon a csicsázás, szálcsiszolás, krómozott bütyköcskék...a szenzorokat is nem hogy elrejtenék, még jobban látszanak katonasorban...nem elég a biliműanyag, szerintem ez még bazáribbá teszi...nem az, a köv cuccom is samu lesz, és az azt követő is valószínűleg, és elfogadnám a note-ot is...csak hát szeretem a nexus-os minimál sallangmentes designt, és ezt valahogy az első sgs adja a legjobban vissza...ha olyan a fény még a kijelző sem látszik kikapcsolt állapotban, nem látod, hol kezdődik a keret
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Csabulator #20153 üzenetére
dobnál az akksihasználatról meg a kijelzőhasználatról egy képernyőmentést?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
decoati #20111 üzenetére
Semaphore <= 2.6.6 for 4.1.2
Semaphore >= 2.8.0 for 4.2az oldal tetején
a cm10 4.1, a cm10.1 meg 4.2
a sema oldalán 2.6.5 a legfrissebb cm10-hez való kernel: 's' verzió - sima verzió
de én helyedben feltenném a cm10.1-et wipeok után, illetve a legújabb semát...szerintem ne nézd hogy stable, vagy nem stable, a cm10.1 is tökéletesen stabil, ha meg belassul, vagy bármilyen gond van, updaterrel, vagy cyandeltával frissíted...tessék bigmem, ha még nincs meg
-
jjeahh
nagyúr
ha ki is tudod cserélni...na meg ha mondjuk az sgs volt kb 140$ + a keret 70$, már 210$, és hát én nem fektetnék ennyi pénzt egy első generációs sgs-be...
más: én is adok egy utolsó esélyt a jó öreg miuinak, kíváncsi vagyok a v4 óta mennyit fejlődött...
bok92, mindíg te győzöl meg, remélem most nem csalódok...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest