- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DinkaDanka
tag
válasz
Tamás88 #19137 üzenetére
Én is valami ilyesmire gondolta, de ami nem az igazi az nekem fake
Mindenesetre a Samsung jól kib*szott sok emberrel ezzel az IMEI elszállással. Persze ők mint cég nem arra gondolnak hogy mindenki agyonromolja a telefonját, de ha magától elállítódik az IMEI az már gond egy telónál. Sajnos tapasztalat, én is szívtam vele anno.
-
DinkaDanka
tag
-
DinkaDanka
tag
válasz
tybsen #19121 üzenetére
tybsen:
http://hardverapro.hu/apro/samsung_telefonok_imei_visszaallitasat_vallalom/hsz_1-50.htmlHa ez az a fickó aire gondolok,(akihez én is mentem anno, ugyan ebbe a kerületbe) akkor neem 5K ért állította vissza, szervizboxa van elég profi, normális arc tudom ajánlani.. Ha pedig mégse ő lenne, akor megéri megkérdezni
Nekem is volt anno mentésem és nem akart helyre jönni
-
DinkaDanka
tag
Sziasztok! Mentsétek meg az életem !!!!
Ma akartam eladni a telóm, SlimBean 4.1.2 van rajta, nyomtam rajta az andoridból egy Gyári beállítások visszaállítását, és azóta boop loopot kapok !!! Recoverybe nem tudok belépni a 3 gombbal !! Download mód bejön, esetleg Odinnal lehet prbálkozni ?!
Hogy tudnék feltenni rá újra egy működő romot, esetleg a jelenlegit életre kelteni?Aki tud segíteni gyorsan pirosponttal jutalmaznám
-
DinkaDanka
tag
válasz
lsebestyen #17502 üzenetére
megpróbáltam 1 file-ossal, de akkor is boot loop volt.
Feltettem a JW7-et, mert hirtelen abból találtam 3 fileosat, ezzel tökéletes, megy minden.Részemről ennyit erről, köszönöm a segítségeteket ! Éljen sokáig az SGS
-
DinkaDanka
tag
Hello
Leszedtem a SamMobile-ról ezt a gyárit:
United Kingdom (T-Mobile) 2011 September 2.3.3 I9000BOJV9 ## I9000GTMUJV7De 1 fileos, milyen CSC-t szedjek le hozzá? még mindig az Angol, T függő i9000 ről van szó.
Köszi -
DinkaDanka
tag
válasz
glacious #17496 üzenetére
Hello.
Ez az hogy csak download modig jut el a telefon. Recovery-je régi,nem lett buherálva.
Annyit tudok róla hogy kies frissités közbe szállt el, azóta a Galaxy S logónál nem megy tovább.
De Download mode az van, csak kérdés Odinnal milyet tegyek fel, mivel Angol és T függő. -
DinkaDanka
tag
Sziasztok!
Egy ANGOL, T-MOBILE függő galaxy S-re milyen gyári GB-t tudok felteni? Tudnátok linkelni egyet?
Nem tudom hogy számít-e hogy angol meg milyen függő.
Köszönöm a segítséget. -
DinkaDanka
tag
Help. Egyszer csak a Slim 3.1 ben eltünt a status barról a wifi bluetooth meg ilyen ikonok ha lehuzom. Nem nyomtam semmit, egyszer csak nem voltak ott. Volt már valakinek ilyen?
-
DinkaDanka
tag
radicspeter1meg jjeahh !
Felfedeztem ezt a System Tuner nevű programot, amiben a Sysctl menü alatt lehet állítani az olyan értékeket amit a Gameroid, Lazeroid állít. Fel lehet húzni őket, pld a vm cache pressure-t is lehet állítani, nekem jól mutatja az 500-as értéket.
Tegyetek egy próbát.
-
DinkaDanka
tag
Figyelem !!
Okosabbak segítségét kérném
(mint már jópárszor)
Slim 3.1, Sema kernel-em van... Tegyük fel hogy az Interactive vagy a SmartassV2 Governort akarom kiválasztani a Sema managerből. Ki is választom oké. Ezen felül még le szeretném szabályozni a max CPU speedet 800Mhz-re. Ezt külön progival csinálom(sema managerban nem találtam hol lehet) mondjuk SetCPU-val. De ott Governorként csak az Ondemand,Powersave,Perf jelennek meg. Sok ilyen programot kipróbáltam és mind csak ezt a 3 Governort tudja.Kérdésem az, hogy ha Smanagerbe berakom Smartass-re, a SetCpuba meg 800Mhz-re van állítva Ondemandon, akkor most melyik governor él ?
-
-
DinkaDanka
tag
válasz
radicspeter1 #14335 üzenetére
amugy tényleg vannak változások ha ezeket a szarokat pakolgatj az ember, mert ha nem jót teszel fel, akkor 4000 körül ad az Antutu, ha meg jót, akkor 4600-at is megüti. A 3D részaránya meg 1400-ról akár 1900 pontra is feligrik. És a Modern Combat 4 most láthatóan szebben fut 500-as cache értékkel, szoval nálam marad a Gameroid 1.1 Script
-
DinkaDanka
tag
LazerDroid-ból van újabb 2.6-os verzió amit CWM-ből kell feltolni, teszek vele egy próbát.
Nem sikerül feltenni.... azt írja can't open, (Bad)
-
DinkaDanka
tag
el kell hogy mondjam hogy ez a Galaxy S a legjobb telefon, a mai napig a legújabb 2 gigás Gameloft játékok is röccenés mentesen mennek rajta.
-
DinkaDanka
tag
válasz
radicspeter1 #14233 üzenetére
A jogosultságokat változtattad a 2.5-nél mikor bemásoltad a init.d mappába? szoval azokat a jogokat adtad neki amik a többi filne-nak is a mappába, vagy hagytad és nem változtattad?
-
DinkaDanka
tag
válasz
radicspeter1 #14229 üzenetére
én feladom már, tud amit tud, beérem azokkal amik mennek, azok se piskóták
Milyen előnyei vannak a 4.2.1-nek ? -
DinkaDanka
tag
feltettem a Gameroid 1.1-et, a vm cache pressure ezzel 500,de még az antutu benchmark is lefagyott
a játék továbbra is akad -
DinkaDanka
tag
válasz
radicspeter1 #14223 üzenetére
és azt hogy tetted fel? mert nekem nem akar menni SManagerből... a szöveg végén 3 sor error is van
-
DinkaDanka
tag
válasz
k.soma #14221 üzenetére
Én a ShadowGun Deadzone-t akartam feltenni, de akar mint a sz@r, pedig anno emlékszem a sima Shadowgun 2.3.6-on álomszépen ment. Mondjuk ez multis online játék, biztos többet eszik, meg lehet fejlesztettek is rajta, de már az elődnek is jó volt a grafikája..
Ezért is tettem fel a chainfire-t ami nem ment, de sajna ez a Fix sem segített
-
DinkaDanka
tag
válasz
radicspeter1 #14217 üzenetére
Hát nekem semmi nem változott a Vmtuner 1.9-el, a játék ami eddig akadt, az most is akad
-
-
DinkaDanka
tag
HELP
Slim 3.1-re fel akartam tenni a ChainFire 3D-t, mikor telepíteni akartam a drivert a programból, ujraindult, és azóta a Semaphore logonál nem jut tovább...
Aksi ki-be nem segítTeendő a legkevesebb adatvesztéssel?
-
-
DinkaDanka
tag
válasz
Strauss #13941 üzenetére
Úgy látszik neked a Google nem a barátod, mert nekem első találatra kiadta az XDA linket
Samsung Task Manager2.Hszben van 2 letöltő link
-
DinkaDanka
tag
válasz
gabesszg #13920 üzenetére
valami rendszer alkalmazás beakad, és szívja a procit. Tegyél fel egy processzor használat figyelő programot, ami megmutatja melyik az, aztán attól okosabbak leszünk.
Én erre tippelek. Nekem egy hibás media file használta maxon az Android rendszert, letöröltem és meg is javult. -
DinkaDanka
tag
válasz
gabesszg #13784 üzenetére
tökéletes ami neked van fent. Arra mehet fel a CM9, vagy a CM10 is. Én csak azért ajánlottam a Cm9-et és aztán a CM10et, mert így kevesebb az esélye hogy elszaródik az IMEI számod. De így hogy van EFS mappa mentésed, teheted egyből a CM10-et is ha vállalod a rizikót, maximum utána az eredeti EFS-t visszamásolod.
-
DinkaDanka
tag
válasz
gabesszg #13778 üzenetére
Hello!
Elvileg a roottal már fel is tetted a CWM(ClockWork Mod)-ot. Ha biztos helyen van az EFS mappád, akkor másold a CM9-et és a gapps-t a BELSŐ SD-re, vagyis a telefon memóriára.
Aztán kikapcs, és hangerő fel-menü-bekapcs gomb kombóval bemész a CWM recovery-be. Itt megcsinálod a wipeokat(system,cache,advenced->dalvik), format system, majd install zip from SD menüpont, és kiválasztod a CM9-et, ha feltelepült, akkor utána ugyan így a gapps-al, utána reboot és kész is a CM9.Ugyan így teszel a CM10 esetében is.
-
DinkaDanka
tag
válasz
macsek18 #13766 üzenetére
wipeok után mehet igen. lehet hogy lesz boot loop, ilyenkor aksi ki be, aztán újra instal, de igazából nem lehet elrontani
gabesszg
Első HSZ-ben le van írva a rootolás lépésről lépésre. Ha kész akkor én feltennék egy CM9-et majd mehet a CM10-ra ha neked az szimpi. !!!! EFS mappát ments rootolás után Root explorerrel !!! -
DinkaDanka
tag
válasz
macsek18 #13763 üzenetére
Ezt is ajánlom: SlimBean 3.1
-
DinkaDanka
tag
válasz
DCI_market #13659 üzenetére
gratulálok, nekem anno nem volt EFS mentésem, és nem tudtam visszaállítani. De akkor mákod van, mostmár mentsd le amit visszaállítottál, ilyen esetekre..
-
DinkaDanka
tag
válasz
DCI_market #13638 üzenetére
Hali!
Először próbálkozz meg ezekkel: IMEI helyreállítás
Ha nem jó akkor ezekel: Imei Hex editor
Sok sikert !
-
DinkaDanka
tag
válasz
DCI_market #13636 üzenetére
imei szam stimmel? mert itthon a telenor tiltja a 0049est. es ezert nem kap halozatot
-
-
DinkaDanka
tag
Na ez a Slim 3.1-nem is olyan rossz akksi szempontból. Tegnap egy este alatt lemerült 20%-ot de mint kiderült valami android.media.process cucc zabálta le folyton, az sd kártyán valami hibás media file volt. Töröltem és most egy éjszaka alatt 3%-ot ment le csak
Meg beállítottam Smartass V2-re, max CPU speedet 800Mhz-re, screen off profile-t max 400Mhz-re, fényerő meg szépen beszabályozva. És így is hasít mint a szélvész.Akinek gondja van az akksival esetleg próbálkozhat ilyennel, nekem bejött
-
DinkaDanka
tag
aksi idő szempontbòl melyik Jb romot ajánljátok ?
-
DinkaDanka
tag
A Slim 3.1-nek csak szerintem nagy az aksi használata? Mintha gyorsaban merülne mint anno GB-vel. Meg egy este alatt lement jó 10%-ot álltába.
Olvastam olyat hogy Deep Idle-t kell kikapcsolni, de nekem ki van elvileg.
Minden JB-nek gyorsan merül ? -
DinkaDanka
tag
Mai Romolás története, hátha valakinek segít, vagy felbátorít:
Alap ROM: Doctorz Rom v15 2.3.6 XXJVU
1. Cyanogen Mod 9 felpakol, IMEI elszállt, EFS Mentés visszamásolva Root Explorerrel, Reboot--> IMEI Megjavult
2. [4.1.2] Slim Bean - I9000 [3.1] felpakolása, kis boot loop, újra wipe-install.
Bebootol, IMEI Rendben, WIFI rendben, remélem a többi isSzerk: Mivel most használok először új romot, hogy kell eltüntetni a google search-t a kezdőképről ?
-
DinkaDanka
tag
Tsunami Rom mennyire jó? 2.5 a legfrissebb belöle? Eddig csupa jot olvastam.
-
DinkaDanka
tag
mi a különbség a NIGHTLY és a STABLE Cyanogen Romok közt?
A stable gondolom mit jelenthet, de mi a nightly ? -
DinkaDanka
tag
És ti melyik romot ajánljátok ? Legyen az ICS vagy JB ! Melyik a legstabilabb, leggyorsabb ?
-
DinkaDanka
tag
válasz
radicspeter1 #13232 üzenetére
és ha előbb teszek CM9-et majd 10et ? aztán JB.
Kis lépésekbe nem biztonságosabb? -
DinkaDanka
tag
Sziasztok!!
Jelenleg ezt a ROM-ot használom: Doctorz ROM Nekem ebből a V15 van, ami 2.3.6 XXJVU és Semaphore Kernel.
Szeretnék feltenni egy ICS vagy JB romot, de egyszer már elveszett az IMEI számom sehogy se tudtam visszaállítani csak egy szervizes.
Azóta mentettem le EFS mappát a jó IMEI-el, de nem szeretném ha megint elszaródna.
Mi a biztonságos módja hogy a mostani romomról frissítsek ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest