- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Megpróbáltam, de én csak ezt látom.
Nem látok benne /system/media/audio/ mappát. -
-
( V )
veterán
pl LMK állítás, app zipalign, sqlite optim., ill egy kis remount, CFS vagy build-prop tunning... stb. hogy a governor / scheduler finomhangolásról már ne is beszéljünk...
bár szerintem még ezek nélkül sem volt olyan vészes mint ahogy vázoltátok...
(#16237) k.soma
sokaknak nem - nem véletlen volt annyi variánsapl én is a CTF (CyanoForTomorrow) 1.4-et használtam jó sokáig
-
k.soma
senior tag
Tudom, én sem véletlenül nem használok GB-t. Szerintem értelmes főzött ROM sincs GB-ből, max a MIUI. Amikor még mindenki Darky-t használt az volt a jó idő
Akkor még nem is volt szó ICS-ről
Én is le fogom cserélni a telefont pár hónapon belül (nem Galaxy Mini-re) de nem azért, mert konkrét bajom lenne ezzel a telefonnal. A Samsunggal van bajom inkább (csak úgy mint nektek is a gyári romokkal)
Ezért a kövi telóm nem Samu lesz ezt megfogadtam.
-
laragirl83
őstag
Bocs lehet kicsit szájbarágósabban, mert láma vagyok
Jöhet PÜben is.
JW8 ammi? abból milyen verzió? ha vannak 1 általán?
rootolni mivel? tölteni kell vmi kernelt hozzá vagy hogy?
link esetleg...?
bocsi de most kissé megriadtam nem akarom elbaxni telót, szóval azért vagyok ilyen körülményes -
Ricardo
titán
Nekem kibírja a nap végéig.
Igaz amikor akkut cseréltem, alapból a gyári 1650-es ment bele, de az 10%.
Kinek a pap kinek a papné, de nálam így is úgy is kihúzza a nap végéig, akkor miért ne használjam a simább, és kényelmesebb romot. Hidd el ha nem menne el csak délig, én sem ezt használnám. -
bAtt001
addikt
ilyen szar akkumulátorok mellett nem csoda hogy nem bír többet. mindig pont olyat tesznek bele hogy átlagos használattal 12 órát eldöcög és ennyi. GB után jóhogy nőtt a fogyasztás de az új telefonok már ehhez alkalmazkodva jöttek elő. ez meg egy 3 éves modell, esély nincs a kompenzációra, hacsak nem veszel nagyobb akksit magadnak. mondjuk elég aktívan használhatod a telefonod ha nem bír ki 12 órát egyhuzamban
-
Tonyk
veterán
Erről pofázok, de ugye vannak akiknek mindennél fontosabb, hogy a menü úgy siklik mint csiga a taknyon.
Csakazér', hogy jöjjenek az ilyen sagit-féle iránymutatók!(#15695) Viktor89
Ha nem értettél belőle egy kukkot sem, akkor lehet hagyni kéne?! Pedig nem volt hosszú írás!
-
xerintem
csendes tag
-
giigz
veterán
Igen, a gyökérben van. ".zip" formátum, biztosan. A wipe-ok után megnéztem, hogy látja-e, nem látta, és utána jött a recovery újraindítása, akkor meg már alapból azzal a hibaüzenetes dologgal nyílt meg.
(#15539) Tonyk: Okés, megpróbálom a wipe-ok után azonnal újraindítani.
-
-
Tonyk
veterán
Nem Ausztria, Ausztrália
(#15518) giigz
Válogasd össze:
PDA: JW8
Modem: JW4
CSC: CSC_OXXJVC(#15524) giigz
A beállítások a CSC-ből jönnek.
-
-
törölt tag
"A készülék lelkét egyébként egy 1 GHz-es, egymagos processzor hajtja meg, pontosan ugyan az, mint az első generációs Galaxy S-t is. Sajnos kevés infót sikerült begyűjteni, így nem tudtam meg a gyártótól, hogy milyen GPU kapott benne helyet, de ha tippelnem kell, itt is maradt a Galaxy S féle megoldás."
-
bAtt001
addikt
mondom én hogy nincs benne logika
de jó rom csak fapados, pl cm10ben az értesítő sávot ha jobb oldalt húzod le akkor a kapcsolók ha bal oldalon akkor a rendes notik jönnek elő. tableten alapból így van, ezt sem értettem hogy alap 4.2ben miért nem ezt választották. de megcsinálták nekünk az aranyos devek
-
( V )
veterán
simply the best!
-
jjeahh
nagyúr
Nálam Jb-k is bírják, ha trükközök egy kicsit...helymeghatározást, 3g-t ki szoktam kapcsolni, a fényerő sema auto-n van, ha használok egy appot, utána mindíg kilövöm, sőt azt is beálítgattam, mi ne induljon a rendszerrel..., amelyik alkalmazás témázható, feketére álítom...stb...jobb esetben 3-4 napig eléldegél, de minden romnál bírja minimum 2 napot...lehetséges, hogy gb akksibarátabb, olyan rég használtam gbt, már nem emlékszem...mindenki maga dönti el, jb ennyi kompromisszumot megér-e neki, jbt használni...egyszer, ha csak nosztalgiázni is, fel kell rakjak én is egy gbt...
-
k.soma
senior tag
-
gabesszg
aktív tag
Köszönöm, sikerült megcsinálni és a mappát is lementettem.Szeretném akkor első lépcsőben a cm9et felrakni de sajnos elakadtam(első hsz alapján néztem a dolgokat)."előfeltételek: GB és cwm recovery-s kernel (lásd fentebb) ill. a ROM és gapps zipjei legyenek a belső SD-n, ill. mivel az adatok törlésre kerülnek a szükségesekről legyen backup!" szóval azt nem értem, hogy mit ért az alatt, hogy gb és cwm recoverys kernel, szóval valamit még kellene tennem mielött ebbe belekezdhetnék?(a gapps és a cm9 et már leszedtem) és azokat majd simán a gyökérkönyvtárba kell másolni majd, vagy hogy van ennek a menete mert sajnos ez számomra nem egyértelmű.
-
Bowril
csendes tag
köszi
még a leírásod előtt megcsináltam, és pont így és pont azzal amit írtál
örülök hogy az elmúlt két nap alatt a koszon kívül más is ragadt rám
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget...remélem sikerül helyreállítani a telefont...és bocsi ha még sok hülye kérdésem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest