- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
nekem is a brad van fenn úgy stock ahogy volt, csináltam egy restore-t appokra, de most gyötrelmes lassú a rendszer. ha kioldom a billentyűzárat gyakorlatilag a bogyó nem is csúszik, nincs animáció csak kattane gyet és főképernyő. Home gombbal visszalépés nagyjából 2mp. Szóval szar. Most bármi jól jönne ami jobb, megvárjuk hutchdb urat, hogy mondjon valami frankót
szvsz eddigi legjobb MIUI-m a 2.8.3-as Brad féle ICS volt, majdnem 2 hónapig gyakorlatilag csak lemerülésnél indítottam újra, FC és minden nélkül prímán ment 1.3 Sema kernellel. Nem volt sebesség banjok, de ha nem jönnek be itt a dolgok visszarakom istenbizony
-
daninet
veterán
válasz
bAtt001 #8572 üzenetére
HUTCHDB: luciano romra gondolsz? (ez jön alapból devil kernellel)
-
daninet
veterán
Valaki #8552-re??
-
daninet
veterán
válasz
Blackhole13 #8555 üzenetére
Enyém 2 eves és semmi
-
daninet
veterán
Hali!
Semaphore kernelt nem tudom egyszerűen felrakni JB MIUI alá, folyamatosan bootloop-ot kapok. Póbáltam odinból és CWM-ből is. Mellesleg ez a JB MIUI sem az igazi, újraindulgat random időközönként
(3x telepítettem eddig a brad féle verziót)
Van ennél stabilabb? Illetve miért nem sikerül felrakni a kernelt hozzá?
-
daninet
veterán
Van itt olyan aki Turbo SIM-el használja a telefont? Válthatnánk pár szót privátban (mert itt nem szabad)?
-
daninet
veterán
Azzal valaki tud segíteni, hogy miért kapok bootloop-ot ha Devil vagy Semaphore kernelt teszek MIUI 2.8.3 alá? Próbáltam kernel clean-el illetve anélkül, de sehogysem jön össze
Utána már a recovery sem jön be csak bootloop vagy infinite boot, kezdhetem elölről odintól.Ötlet?
-
daninet
veterán
Ja mégegy eszembe jutott amit meg akartam kérdeni.
CM9 alatt és MIUI alatt is rengeteget küzdök azzal, hogy mikor hívnak érzéketlen lesz a képernyő, vagy ha jobbra húzom a bogyót hogy felvegyem visszaugrik a helyére középre. Ilyenkor képernyő ki-be és jó lesz. Nagyon sokat pakolgattam fel CM9 romot illetve MIUI-t is és minden esetben előjött ez a baj ICS alapon. Erre van valami megoldás?
-
daninet
veterán
Infót kérnék, hogy melyik MIUI működik?
Ma reggel bootloop-al kezdte a drága MIUI v4 a napomat és most haragszom rá. Devil kernelből meg glitch-ből is csak vmi öreg cucc van ICS-hez. JB-től pedig még tartok főleg a MIUI verziótól.
Szóval mi az amit tudok használni egy hétnél tovább? -
daninet
veterán
Érdemes cm9-ről cm10-re váltani? Gondolom elég kezdetleges még.
-
daninet
veterán
válasz
Gabeboy74 #2610 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy a nightly verziók hihetetlen sebességgel jönnek, és gyakorlatilag oldalakat beterít a changelog. Azt se felejtsd el, hogy ez a telefon ennyit tud. Gyakorlatilag a késő GB romokkal ért el oda az egész, mikor már két napot kibírt az embereknek a telefonja gyengébb használattal. ICS-el is várni kell erre, csak most készülnek el az első stabil verzókkal és még így is hiányoznak funkciók. ICS Miui (Galnet) nekem jobb volt akkuban egy fokkal, de az meg sok másik sebből vérzett, pl hogy megölte egy hónap alatt a rendszer magát és nem lehetett mindennapi használatra alkalmazni.
Más: CM9 alatt ikonok cserélgetésére milyen lehetőségeim vannak?
-
daninet
veterán
Helló!
Ma láttam, hogy van a Storeban Mobil Odin
És egy ilyet ír, hogy "Flashing with Mobile ODIN does NOT increase your custom kernel flash counter "Szóval ez nekem új
Ki lehet olvasni Galaxy S-nél hányszor flasheltem a telómon kernelt?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest