- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Régebben valaki linkelt ezen a fórumon egy oldalt, ami tele volt jó MIUI témákkal (viszont az a link már nincs meg nekem sajna), nah azokat keresem!
MIUI v5-re kellene! Van beépített téma app, de abban sok a kinai kriksz-krakszos téma...Meg jobban szeretem a minimalista/ letisztult dolgokat...
Előre is köszi!
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #11483 üzenetére
+1 Nagyon adja!;-)
-
D1L1ZS
őstag
A legfrissebb ADW Launcher EX sztem nagyon pöpec lett...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
GrooveHero #9533 üzenetére
Igazán nincs mit! Szívesen segítek másoknak! Azért néha még benézek majd, h áll a topik...
-
D1L1ZS
őstag
Hát jah, meguntam már a Samut, amugy jobban futnak rajta a gamek, pl Dead Trigger Highon, Wild Blood tükör sima a DHD-n...bár nem a játékok miatt váltottam...
Kezdtem unni már nagyon, meg időm/kedvem sincs már Romolni, figyelgetni h mikor jön ki a kövi Rom stb...
HTC One S, hát nem kicsit lenne jó, csak számomra elérhetetlen kategória jelenleg pénzügyileg...
-
D1L1ZS
őstag
Elköszönni jöttem...már majdnem egy hete HTC Desire HD tulaj vagyok. Köszönöm az eddigi segítségeteket; sok mindent tanultam itt, további jó ROM(b)olást nektek!
-
D1L1ZS
őstag
Nálatok elérhető Gplayben a Gameloft új üdvõskéje a Wild Blood (unreal engine 3)? Nagyon jól nèz ki!
-
D1L1ZS
őstag
Changelog Tsunami X 2.0
Quote:
- Base AOKP Build 4
- New partition (system 400 mega, data 1.4 giga, datadata 400 mega)
- fix mount sd ext
- fix toggle (data hotspot, tethring)
- updated system library
- Tweaks for ramdisk, ram management (framework)
- many tweaks in BUILD.PROP
- new Bootnamation (ahhaha I change every build....)
- New option in phone (internet call....)
- Add Awesome BEATS audio and propretary libs
- ......
mmmmh... I'dont remember..... -
D1L1ZS
őstag
-
D1L1ZS
őstag
Tudom, lehet h ezért kövezés jár...
de mit gondoltok egy HTC Desire HD-ről? Mert lehet h lecserélem az SGSt...
Utánanéztem a készüléknek (YT stb), és nekem szimpatikus a HTC DHD...tudom nem mai darab; de több RAM, masszivabb kialakítás, nagyobb kijelző, LED villanó stb...
SGS oldalról jobb hangzás, Amoled...
Az az igazság h "belefáradtam"/meguntam már az SGS rombolásába, úgy gondolom, a DHD gyárilag is ki fogja elégíteni az igényeimet...egyszerűen csak használni szeretném a telót...
Vélemények? -
D1L1ZS
őstag
válasz
Gallardo007 #8647 üzenetére
Akksi ki/be...esetleg Windows ujraindítás...ha KIES lenne telepítve a gépedre, akkor a futó folyamatok közül kilőni...Odin3 1.3 az ajánlott!
-
D1L1ZS
őstag
Ma én is visszamegyek CM10re...Mostani Tsuna JB 1.5 túl sokat eszik...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #8476 üzenetére
Hát eddig nem tűnik lassabbnak a Sema JB 2.1.2-nél...Elég vajas sztem...
A voodoo color is hiányzott már...remélem a battery drain/ Android OS drain is megszűnik vagy legalábbis mérséklődik...egyelőre marad a Devil 1.5.2!
Jah és még valami, mintha a boot gyorsabb lenne... -
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #8476 üzenetére
? Ezt nem egészen értem...
9% az Android OS nálad?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #8474 üzenetére
Én is most töltöttem le éppen...
-
D1L1ZS
őstag
Helyzetjelentés:
Tsuna JB 1.5, ma reggel 5.30 kor vettem le töltőről (100%), ma rá se néztem a telefonra, nem volt semmi sms/hívás, tényleg semmi...délután 17.45 az akksi 70%-on! Android OS 50% ot evett!
Alap "gyári" Sema JB 2.1.2s kernel, nincs OC/se UV, smartassv2+Simple I/O, bigmem+256kb sd read......Ha nem használom a telót akkor sem kellene ennyit ennie az Android OSnek igaz...?! Amúgy semmi más bajom nincs vele...
-
D1L1ZS
őstag
Azt nem értem miért nem lehet PayPal-al is fizetni GPlayen...egyszerűen nem merem megadni a bankkártyám adatait...de lehet h a közeljövőben csináltatok egy csak erre a célra használandó hitel/bankkátyát...
Ti mivel fizettek?...
-
D1L1ZS
őstag
Gyerekek próbáltátok már az UC Browser-t? Nagyon hasít, sztem a leggyorsabban tölti be az oldalakat! PL gamestar.hu ahol sok a kép stb tartalom, pillanatok alatt betölti! Ainol Novo 7 Aurora Tabon...sztem SGS en lehet h még fürgébb, majd ha lesz időm ma letesztelem...görgetésben nem a legsmoothabb, de minden másban nagyon ott van! Van benne swipe left/right funkció amivel pillanatok alatt ott vagy az előző illetve következő oldalon...nagyon kézre áll, egyszerű felépítésű...
-
D1L1ZS
őstag
Van aki már felrakta az új Tsuna JB 1.1et? Jöhetnének a tapasztalatok...
-
D1L1ZS
őstag
Tölthető a legfrissebb /09.23./ CM10 NIGHTLY!
-
D1L1ZS
őstag
Nem a Tsunamival van a baj hanem a Dev Host tárhellyel...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
sixer66 #8040 üzenetére
Milyen alapra próbátad rakni?
Akksi ki-be. vissza CWMbe, ismét wipeok, format /system /data /cache / ha van akkor datadata is. Wipe cache partition. Wipe data Factory reset. Csinálhatsz wipe dalvik cache, clear init.d + clear nstools settings et mindezek előtt! Aztán rögtön utána mehet fel ismét a Tsuna 1.1...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #8003 üzenetére
Dánlád in progress...
De ma már nem rakom fel, hulla fáradt vok...
-
D1L1ZS
őstag
Hali mindenkinek!
Kérdésem a következő lenne:
Ugye Tsuna JB X 1.0-ban bekerült a gyári Samu óra+ébresztő+intelligens ébresztés stb dolog! DE ma nem ébresztett, illetve igen, mivel másodjára láttam h ébreszt, viszont nem hallottam semmit! A telefonon nem volt levéve a hang,...Kiválasztani sem tudok custom hangot (csak gyárit), mivel ha rámegyek h saját hang kiválasztása, utána nem megy tovább, mivel nincs benne a Samus fájlkezelő...
Ha nem lehet ezt megoldani, akkor melyik ébresztő alkalmazás szerintetek a legjobb?
THX all!
SZERK: Most jó lett! Csak ki kellett választani még egyszer a beállított csengőhangot...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #7806 üzenetére
Nálam is ma reggel jött elő ez a hibaüzi...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
GrooveHero #7715 üzenetére
Na perszeeee...
-
D1L1ZS
őstag
Pedig kell a BM JB patch! Hiába alapból peccselt. Miután feltoltam rá pöccre ment a 480p+720p felvétel, persze bigmem bekapcsolása nélkül! Patch nélkül semmilyen felvétel nem működött!
De mivel engem nem hat meg a 720p, így mielőtt bekapcsoltam volna a bigmem opciót, visszaraktam 480p-re a kamerát; így van sok RAMom is meg videjófelvétel is...
-
D1L1ZS
őstag
Nah én is feltoltam a TsunaJB X 1.0-át full wipeal. Eddig minden jónak tűnik, végül hagytam a Sema 2.1.0s kernelt alatta, amivel ugye alapból települ, és nem bántam meg! Nagyon harap!
A Bigmem JB patch is kell, mivel anélkül a kamera FCzik, de miután felraktam minden jó! Sema kernelt azért is szeretem jobban, mivel észrevételem szerint kisebb az akksi fogyasztása, és az android rendszer/OS fogyasztása is alacsony, ellentétben amit a Devillel korábban tapasztaltam. Röviden ennyi...
-
D1L1ZS
őstag
Bejelzett a Tsunami OTA: New ROM version available V 1.0!!!!!
-
D1L1ZS
őstag
"- removed Semaphore Script Manager app"
És hoppá: "- compiled with Linaro 20120827"
Vagy az előzőek is Linarosak voltak?...Jah és várom az új Cuna JB-t...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #7508 üzenetére
Azt irja a changelog sema script manager app eltávolítva?...
-
D1L1ZS
őstag
720p patch De ha sema appban be van kapcsolva a bigmem opció /2.0.6s kernel esetében/, akkor sehogy sem lesz 720p felvétel! Mielőtt bekapcsolod a bigmemet előtte a kamera appban állítsd át 480pre a minőséget! Viszont ha nincs bekapcsolva a bigmem, akkor 391mb RAM mellett van 720p felvétel is /Sema JB 2.0.6s kernel/.
-
D1L1ZS
őstag
TsunaJB+Sema 2.0.6s kernel akkuidő: 2 nap 3 óra 26 perc 0 mperc és 4% on volt...
Egyébként hogy lehet screenshotot lőni? Power gombot hosszan nyomva a menüben nincs ott a screenshot opció, beállításokban sem találom...
-
D1L1ZS
őstag
Tsuna JB X in da house!
-
D1L1ZS
őstag
-
D1L1ZS
őstag
Szia!
Felraktad az új Tsuna JB-t? Ha igen, milyen?
Illetve mikor lesz elérhető Update Me appon kivül?
SZERK: EZ lenne az?
-
D1L1ZS
őstag
Wipe cache + wipe dalvik cache + Fix permissions!
Ha nem jönne rendbe akkor egy frissebb Nightlyt javaslok felrakni NO wipeal!
Ha ezután sem akkor sajnos maradnak a wipeok+Factory reset és ismét felrakni a CM9-et!
Sorrend:
1. CWM: Advanced menü: Wipe dalvik cache
2. CWM: Mounts and storage menü: Format /system/cache/data/datadata
3. CWM: Wipe cache partition
4. CWM: Format data factory reset
5. Install CM9
6. Reboot teló
7. CWM: Install Gapps + Advanced menüben Fix Permissions
8. Reboot teló
9. Ha nem jönne be a "gyári" kernellel akkor opcionálisan kernel csere -
D1L1ZS
őstag
Ugyan ez volt nálam is még JVU korszakában, illetve ki akartam próbálni korábban a JW8-at és annál is! Nem tom mi lehet, de nálam a JVR+Sema 1.6.0 az alap, ha valamit ki szeretnék próbálni, amihez CWM kell...ennél a kombónál nem jelentkezik ez a bug, h ha wipeolok akkor utána nem lát semmit a CWM ben az SDn...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
tariattila #6570 üzenetére
Milyen kernel van alatta? Mert ha "gyári" akkor nyomban cseréld le Sema 2.0.6/s vagy Mackay 0.53 JB kernelre, és megváltozik a véleményed+
-
D1L1ZS
őstag
Hali!
Kéne egy kis help! Feltoltam JW8-at, majd rá Sema 2.7.4sc kernelt, be megyek CWMbe, és miután megcsinálom a wipe+FR-t, és tenném fel a MesoRomot, azt irja h nincs fájl!! Pedig fel másoltam a belső SDre! Wipeok előtt még látja! Ugyan ez volt anno a JVU idejében is!
Vagy MesoRom előtt ne wipeoljak?
-
D1L1ZS
őstag
Valami gyíkja van a CM letlöltő oldalának... Rámegyek az aktuális nightlyra és errort dob...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
GrooveHero #5798 üzenetére
Szintén tesztelve, megjavította a lock screent!
-
D1L1ZS
őstag
válasz
GrooveHero #5798 üzenetére
Zsír, köszi a fidbekket...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
radicspeter1 #5792 üzenetére
Fel is rakom izibe...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
GrooveHero #5777 üzenetére
A telepítő csinált elvileg egy restore zip - et. Belső SD Universal flasher mappában.
SZERK : Gondolom igen, mehet CWMből fel.
Durva ez a lock screen...!
-
D1L1ZS
őstag
Tegnap én is felraktam ezt az SGS 3 Addon - t, csak én mivel CM10 vagyok, ezért az arra valót természetesen. Nálam is smooth eddig minden klappol... Sokkal 'barátságosabb, így a teló...
Illetve szerintem a CM10 OFFICIAL NIGHTLY van már most is olyan stabil mint a CM9... -
D1L1ZS
őstag
Majd EZ
Ha kernelt is akarsz cserélni akkor még INNEN valamelyik Sema 2.0.6 ost...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest