- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
madarasz92 #26301 üzenetére
ha véletlen volt rajta usb debugging, akkor könnyebb, de elvileg recoveryn kersztül is mennie kell
[GUIDE][HOW-TO]Crack android pattern lock!
(downloadhoz meg a jig még mindig működő eljárás, egy 300k ellenállás kell hozzá, kb 3,30 Ft értékben) -
fo_di
őstag
válasz
dvdbackuper #26116 üzenetére
a butafonok is azért bírták annyi ideig, mert bedobta az ember a táskába, aztán ha hívták, felvette
-
fo_di
őstag
ha valakit érdekel, ki lehet hozni egy butatelefon akkuidejét is a galaxyból hasonló felhasználás mellett
(1 hét alatt kb 10 sms olvasása, mindenféle wifi, bt, mobilnet nélkül, viszont roamingon)
(Jetpack 9 JVU) -
fo_di
őstag
válasz
kraftwerkfan #25486 üzenetére
http://slimroms.net/index.php/faq/slimbean/242-vibrant-imei-problems
ez a vibrantra van elvileg írva, de gondolom, hasonló a te gondod ismellesleg tényleg tegyél fel egy utolsó gb 3 fájlosat odinnal, arra meg egy cm-et cwmből, és utána tedd fel a slimet, nem véletlen nem ajánlott 2.2ről direktben ekkorát lépni
-
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
válasz
BazsiBazsi #25201 üzenetére
[link]
"GingerBread telepítés (általános leírás):"
választasz egy szimpatikus 3 fájlos romot (pl. "A jelenlegi legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom"), és követed a leírást -
fo_di
őstag
válasz
quailstorm #25179 üzenetére
próbálj ki más modemeket, én annak idején talán a zsjpe-vel nyomtam, de itt a topikban mások más modemekre esküdtek, ki kell próbálni, mi megy nálad legjobban
-
fo_di
őstag
rootolt? mert ha igen, akkor elvileg elég a /data/system/gesture.key-t eltávolítani adb-n keresztül és nyert ügyed van
bár azt gyanítom, hogy nem az, akkor inkább más lehetőségek után kell néznia másik, ami állítólag működik, hogy felhívjátok a telefont, fel is veszitek és közben a home gombbal kimentek a főképernyőre, ahol mondjuk be tudjátok nyomni a wifit is (elvileg itt már lerakhatod a telefont), vagy talán le lehet cserélni a biztonsági beállítást (de itt az is lehet, hogy a menü gomb->sim szolgáltatások menü kell és onnan kell egy visszát nyomni a rendes beállításokhoz)
harmadik lehetőség: felraksz egy rootolt, cwm-es kernelt odinnal download módban, majd ráteszed a telefonra a következőt: , elindítod a cwmet (recovery mód), mountolsz minden meghajtót és ezt a zipet install from sdcard opcióval feltelepíted. majd az aroma file managerrel megkeresed a fent említett gestures.key fájlt (lehetséges helyek: /data/system, /sd-ext/system), kilép, újraindít, örül
egyébként most milyen rom van a telefonodon? mert attól függ pl a rootolt kernel, hogy melyik kell
-
fo_di
őstag
akkor meg kell keresni, hogy lehet újracsomagolni zipnek a stock romokat
na, elvileg itt van egy leírás, ami dsixda rom kitchennel újracsomagolja zipnek a stock romot: [HOW TO/LIST][NO ODIN] Get back with a flash [FLASHABLE ZIP][CWM COMPATIBLE] *UPDATE*
mondjuk 9001-re vannak a linkek, de a rom kitchen van 9000-re is, a romot meg kell külön keresni, de a leírás attól használhatónak tűnik -
fo_di
őstag
válasz
Mr. Elliot #24380 üzenetére
ha samsung romot tettél fel, ahhoz általában nem kell gapps (a leírás alapján azt raktál fel), ha cm vagy hasonló, ahhoz kell
recovery mód: hangerő fel+home+power gomb egyszerre, ha bejön az i9000 felirat, elengedheted
ha nem megy, akkor pl ezzel újra tudod indítani recoveryben a telefont -
fo_di
őstag
gingerből mit javasoltok? továbbítottam a telefont édesampámnak, neki meg valami stabil kéne, amit könyű kezelni, ezért valami kiforrott ginger romra gondoltam
tegyem fel a stock jwbt? vagy valami más javaslat? -
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
válasz
ferenck #24007 üzenetére
I9000XWJWB TMH via samsung-updates.com
a hotfile lekapcsolása kicsit rosszul érinthette őket... -
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
válasz
Oldman2 #23842 üzenetére
Q) You wrote on Open Post that this ROM supports 9 languages but I can't find them!
A) MIUI Mintberry is strongly connected with a great app developed here on XDA: App Manager. It provides many useful features to take advantage of root privileges.
One great feature is ROMManager which let you to download directly on your phone flashable zip packages provided by us, such as Language Packs.
So to get them (and ROM updates when available) follow these steps:1. Open App Manager
2. Tap on ROM Manager
3. Select MIUI Mintberry EDITION
4. Click on language pack for your current MIUI version
5. Tap on Download
6. When Download is finished, reboot into recovery
7. Flash it from /sdcard/romtoolbox/download/MIUI_mintberry -
fo_di
őstag
válasz
zlatan77 #23828 üzenetére
ahogy néztem a fórumot, elvileg későbbi verzióknál nem volt már probléma
előkeresem esetleg otthon majd a zipjeimet és megpróbálom feltenni neked a legutolsó andyt (a linkek a topikjában már nem élnek)esetleg néhány alternatíva addig: MintBerry 2.3.17 (kicsit régi, de nagyon jól használható)
miui v5 (akár 3.11.27 is), ezt kevésbé javaslom, ezen már látszik, hogy az 512 ram kevés neki
-
fo_di
őstag
válasz
matrai93 #23582 üzenetére
na utánatúrtam neked xda-n ezt írják, hogy így lehet előkeríteni a drivereket:
INSTALLATION 3:
0. This is the "have disk" method. You have to follow every step in this guide
1. Download the driver RAR ARCHIVE / MIRROR
2. Uninstall previous Samsung USB drivers from "Programs And Features" and "Device Manager".
3. Unpack "USB_Drivers.rar to some location, eg. C:\.
4. Switch your Samsung phone into download mode (i9000: power it on with Power + Vol UP + Home pressed simultanously).
5. Connect it to your computer via USB cable.
6. Your phone should become discovered by Windows as some device. In my case, Windows has found my SGS i9000 as a "Gadget Serial" device.
7. Go to Windows Device Manager. Right click on the device your phone has been discovered as (eg. "Gadget Serial" in my case) and choose "Update driver" option from the context menu.
8. Choose "Search my Computer...", check "Include subfolders" option and point the updater to the folder where you've had unpacked the drivers .rar archive to, eg. C:\USB_Drivers.
9. The driver should install automatically.
10. It may happen that after the installation some new "unknown device" ("Samsung Modem" in my case) would appear in the Device Manager. Complete 7 & 8 step for that device and any other new device that may appear afterwards.
11. Restart your computer.
12. Done! -
fo_di
őstag
válasz
Strauss #23543 üzenetére
a play store-os appokat talán 5 vagy 15 percen belül lehet visszavonni, ha uninstallálod
szerk: 15 perc a limit -
fo_di
őstag
jwbről mi a vélemény? édesapámnak meghagyom örökségül a telefont, aztán valami stabil gyárit akarok tenni neki (aztán most ez a tmh-s jwb pont jó is)
vagy legyen inkább a jól bevált jvh doc? -
fo_di
őstag
én is lassan búcsúzok, megérkezett végre az utód (sziamiaú mi2s személyében, úgyhogy a macska maradhat, lényegében majdnem kötelező is
)
azért a telefon marad a családban (valószínűleg egy gyári gb vagy egy régebbi doc rom felrakása után), szóval valószínűleg időnként azért még fel fogok tűnni, meg a logoutokat ha kell, karbantartom, akinek építő jellegű kritikája van velük kapcsolatban, továbbra se feledje el őket megosztani velem, és akkor megy a pontosítás/kiegészítés
további sok jó romolást mindenkinek, aki még marad -
fo_di
őstag
válasz
zsoco23 #22450 üzenetére
esetleg felflashelsz cwmben egy ics gappsot?
-
fo_di
őstag
ezt írják a hírhez kapcsolódó oldalon
Annyi időközben kiderült már, hogy a megegyezés, melynek során állítólag sem a Google, sem a Nestlé nem fizetett a másiknak, már hónapokkal ezelőtt, a barcelonai MWC-n véglegesedett. A Nestlé pedig már két hónapja csomagolja az androidos kiadású csokit, melyből 50 millió darabot dob piacra 19 országban
de nagyon gyanús, hogy ennek ellenére, hiába mondják, hogy nincs, valójában súlyos pénzek vannak ebben
-
fo_di
őstag
off, ez volt már? android 4.4 key lime pie helyett állítólag kitkat lesz
http://android.blog.hu/2013/09/03/breking_kitkat_nevre_hallgat_az_uj_android -
fo_di
őstag
válasz
zlatan77 #22175 üzenetére
én is azt mondom, hogy ha van samsung logo, akkor más nem jiggel lehet downloadot kiszedni belőle, arra meg 3fájlos reparttal és kész
ha nem lehetne szoftverezni, akkor nem lenne rajta semmi kép sem (még a samsung logo sem)
más kérdés, hogy pl van-e hozzá efs mentés vagy lesz-e működő imei száma, vagy nincs-e neki valami rejtett hibája, amit a félreflesseléssel akar álcázni az eladó (kiterjedt pixelhiba, spiritfm-mel elcseszett hangszóró, stb)de alkudni kell még rajta kicsit, hátha engedi tovább is, mondván, hogy alkatrésznek még neked pont jó lenne
dudi: jól gondolom, hogy ez ilyen mesh hátlapra való szilikon/műanyag csoda? mondjuk valami ilyen?
mert akkor ebayen "i9000 mesh case" vagy mesh cover kulcsszóval találsz még elég sokatSilent77: nem vagyok otthon jb romokban, de nem lehet, hogy a bigmem miatt van? vagy már kapcsolható a bigmem a kernelben? nincs valami bigmem nélküli kernel, amivel esetleg meg tudod próbálni?
-
fo_di
őstag
válasz
bencsikgab #22054 üzenetére
2.8.10-es andy
de még valami mindig nem az igazi, most valamiért wifit nem akar nyomni, valami biztos van a levegőben -
fo_di
őstag
válasz
bencsikgab #22050 üzenetére
akkor lehet, hogy volt ma valami napkitörés, mert az én macsekom is bootlooppal megadta magát és szintén csak factory resettel akart tovább menni
-
fo_di
őstag
válasz
karcsika98 #22011 üzenetére
típushiba, de így-úgy nagyjából javítható a dolog (kezdetben a frissebb szoftverekkel kicsit javult, majd jött a fentebb említett papírlapos meg forrasztós fix)
persze előfordulnak normális példányok is -
fo_di
őstag
esetleg ezt próbáld meg:
Rescan Media Root -
fo_di
őstag
válasz
Viktor89 #21980 üzenetére
igazából teljesen normálisnak tűnik mindkettő szerintem
a google szolgáltatásokat azzal tudod lentebb venni, hogy kikapcsolod a google fiók szinkronozálását, ennél lentebb meg nem fog menni az android rendszer
egyébként mivel a kijelző viszi a legtöbbet, látszik, hogy azért merül a telefon, mert használod
esetleg a mobilnetet is kinyomhatod, akkor nem tud szinkronizálni, talán nem eszik annyit (anno egy jvh-val minimális használat mellett ki tudtam húzni majdnem 1 hétig is)szóval ha használod, akkor merül, de szerintem az 1 nap 20 óra kifejezetten lájtos használatnak számít gingeren is
-
fo_di
őstag
válasz
kalapacsolok #21942 üzenetére
működnie kéne a factory resetnek, de próbáld meg esetleg az android alól a gyári adatok visszaállítását, vagy a kódos resetet a tárcsázóból (sdkártyát is nullázza): *2767*3855#
-
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
na, a hétbégén kicsit berágtam és lecseréltem a v5ös miuit az utolsó andí-féle v4esre (ics alapú), és azt kell mondanom, újra szárnyal
hiába, azért andy tudott valamit, meg a v4 még nem evett annyit, mint a v5 -
fo_di
őstag
válasz
sziku69 #21489 üzenetére
van GB meg JB 2.5.0 is...
semaphore gingerbread innen kell letölteni a ginger változatot
ha jw4 vagy utána lévő, akkor 2.7.4, egyébként 2.5.0 kell, .tar végű és odinnal fel kell tenni, pda-ban repart NÉLKÜL(mivel nem nyúl az imeihez egy kernel, még nem hallottam róla)
-
fo_di
őstag
egy áprilisi v5 builden vagyok, most éppen sema kernellel, elmegy, időnként azért röcög, de elviselhető (bár van még egészen múlt heti, valószínű lesz eheti build is, csak eddig lusta voltam váltani)
és milyen a stock? (talán 2 éve voltam utoljára stock romon, az is froyo volt...) -
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
sőt, adbn keresztül is meg lehet oldani a tapicskolást és kattogást
(persze komoly limitáció, hogy az usb debug kell hozzá, de ígéretes téma)
http://www.guidingtech.com/15008/adb-control-keypress-broken-android-keys/ -
-
fo_di
őstag
(V) kérése szerint részletezem a tennivalókat:
usb debug (usb hibakeresés) aktív volt rajta a betörés előtt? (egyébként egyáltalán nem működik a kijelző?)
driverek rendesen telepítve? (ha nem, telepíts drivert az egyesből)ha igen mindkettő igen, akkor feldugod a gépre, akkor megkersed az adb minimal pakkot, kicsomagolod tetszőleges könyvtárba, oda parancssort nyitsz, és beírod ezt: "adb pull /sdcard/" és lehúzza a belső sdkártyát ebbe a könyvtárba, ha a programok adatai is kellenek, és rootolt a telefonod, akkor "adb pull /data/" és jó lesz
ha nem volt aktív a debug mód, akkor recoverybe teszed, és onnan csinálod meg a fenti manővereket (recoveryben elvileg működik az adb mód debug nélkül is)
esetleg még megpróbálható, ha az érintésre reagál a telefon, de nem látszik rajta kép: letöltöd az android sdk-t, feltelepíted, nem kell az apikat telepítened, csak az eszközöket tetszőleges mappába, belenavigálsz a mappába, megnyitod a tools című mappát, és abban megnyitod a "ddms.bat" fájlt, miközben a telefonod fel van dugva a gépre. a device menüben megnyomod a screen capture menüpontot, akkor kirajzolja az aktuális állását a képernyőnek, majd megpróbálod ez alapján megkeresni, hogy mit kell nyomnod, megnyomod, és a gépen a refresh-sel figyeled, hogy sikerült-e jó helyen nyomnod. van egyébként benne az actionsben egy file explorer nevű mappa is, ezzel is le tudod menteni az sdcardot és a data-t (utóbbit csak rootolt telón)
a végén megpróbálod downloadba tenni, majd a logoutomon lévő gyári visszaállítást megcsinálod, és elküldöd szervizbe (bár mivel a betört kijelző nem garanciális javítás, utóbbi lépés nem feltétlen szükséges, úgyis megy a garipapír a levesbe) -
fo_di
őstag
Ha szerzel nekem 1:1be egy csere nota2t, venne vagyok
sziku69: alapvetoen eleg szokott lenni az akkum, csak a vonaton nem, ott meg kibirom a kis dobozt. Na meg ennyiert nem kapok 4400as akksit, az ebayes 3000esek is kutatasom alapjan 2000nel nem tudnak tobbet ennyiert vagy tobb penzert.
-
fo_di
őstag
valaki próbált már ilyen akkupakkot?kibír vajon annyit, ami rá van írva? YooBao Magic Cube 4400mah
lehet, hogy inkább valami ilyet vennék az óriás akku helyett, csak esztétikusabb kicsit -
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
ha rootolod, akkor kézzel is vissza tudod tenni az adatokat később (/data/data/me.pou.app mappát kimásolod és majd a rootolt új rendszerre kézzel visszailleszted)
bár jobban megnézve, talán be kell jelentkezni hozzá, és a fejlesztő oldala azt írja, csak újra be kell jelentkezni és megy tovább (ezért felelősséget nem vállalok)
-
fo_di
őstag
na, gondolkodok egy óriásakku beszerzésén, mit gondoltok, meddig érdemes árban lemenni? az egyesben lévő 17 dollár, de ebayen már vannak 6 dollártól is, viszonylag egyenletesen emelkedő árszinttel, kívülről kb pont ugyanúgy kinéző termékek
egyébként megvan vele a kétszeres üzemidő?sziku69: az r4 meg r5 az F4K romnak csak a verzióit jelöli (mint revision1, 2, stb), hogy aktuálisan belepiszkáltak többet-kevesebbet, és ezzel már jobb lett az előző változatnál
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest