- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
vd1992 #26137 üzenetére
Nem lehet. De én úgy tudom itt az játszik be a képbe, hogy az SGS-t tv-re is jack-en keresztül tudod kikötni. Én anno valami pár ezer ft-os hama füleshez kaptam átalakítót és azzal mindegyik jól megy. De volt, hogy a tök ugyanolyan gyári headset mint amit alapból adtak se volt jó, csak akkor szólt normálisan miközben nyomtad a gombot rajta...
-
SFAkos
aktív tag
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dokee78 #26023 üzenetére
Igen Odinnal kell felrakni egy gyárit, majd arra a rootolt (és recoverys) Semaphore kernelt. (összefoglalóban találsz linkeket)
Custom Romokat meg mindegyiket tök egyszerü feltenni onnantól hogy van recovery, csak rákell menni hogy install és kész. Bár GB-ről néha van amit kétszer kell, vagy előtte egy korábbit. EFS-t mentsetek! -
SFAkos
aktív tag
Facebookos témához: Így csetelhetünk újra a facebook alkalmazással messenger nélkül
Bár nekem személy szerint bejön a Messenger
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #26000 üzenetére
Nekem most a 9.1.0 CM van fennt. Szerintem elég szépen viszi. Előbb linkelt régebbi FB/Messenger app-al, úgy hogy a Greenify-ban bentvan az FB app, így akkor fut csak amikor elindítom. Egyébként az új CM-ek is jók, csak én úgy érzem a KK jobban megfogja a telót mint az ICS és nagyon pluszt nem ad. Mondjuk nemrég fedeztem fel hogy az ICS (f4k r4, most a cm) nem támogatja a WPS-t.
gfpeti: legalább már nem kérdezed
-
SFAkos
aktív tag
válasz
katona.jozsi #25984 üzenetére
Valaki linkelt itt nem olyan régen, korábbi fb/messenger apk-kat. Érdemes lecserélni. A FB alkalmazás néha annyi RAM-ot tud enni mint amennyi szabad alapból nincs kb. ezeken a telefonokon... És ugyanazt tudja mint pár évvel ezelőtt... Vicc
-
SFAkos
aktív tag
Valakinek van tapasztalata ezekről az akksi kalibráló appokról?
Lehet kezd meghalni a Momax is. Kicsit gyorsabban merül már, de hát ez nem meglepő, 2 éves kb. Az már inkább, hogy ilyeneket csinál: Tegnap este volt 4 százalékon hazafele, kikapcsoltam a mobilnetet. Mire hazaértem már 8 százalékon volt. Aztán este direkt nem dugtam töltőre és amikor felkeltem is még 7 volt. Persze ha elkezdeném használni gyorsan lemenne..
-
SFAkos
aktív tag
Egyébként most vettem észre, komoly hogy a 4.0.4-ben (CM9,F4k) nincsen WPS??
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25960 üzenetére
File küldést nem tudom megmondani, kocsiba bluetooth-ról telefonáltam és hallgattam zenét, sose volt gond vele.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25951 üzenetére
Az lett belőle végül...
-
SFAkos
aktív tag
SlimICS nincs meg valakinek véletlen? Nem tudom már honnan letölteni. XDA-s link halott, a honlapjukon meg már nincs fenn.
Megint megszivatott az R4... Lett volna egy találkozóm, mondom telefonálok. A tárcsázó leállt. Oké. Újraindítás. A tárcsázó leállt. Jó akkor írok sms-t. Az nem állt le, mert már a névjegyek leállt amikor keresni akartam. Nem gáz, írok neki messengeren. A messenger leállt. És minden 1 másodperc után. Oké. Újraindítás, bootloop. Gyors vezetésközbeni factory reset megoldotta....
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Yiggdrasil #25919 üzenetére
6310-el szenvedni? Nem laggol, nem fc-zik, nem merítik a beragadó app-ok, stb.
-
SFAkos
aktív tag
Srácok felraktam kipróbálni ezt azt a F4k R4-et mert annyian dícsértétek és még sose volt nekem. Meg gondoltam talán az ICS-t még egy kicsit jobban viszi mint a JB/KK-t. Fasza is meg minden de 1 hét után elkezdte azt csinálni hogy minden leáll. Csak így magától. Nem tudtam semmit csinálni akármit indítottam leállt. Tárcsázó névjegyek programok minden. Újrahúztam tegnapelőtt megint jó volt, és most újra ezt csinálja...
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25854 üzenetére
Hát én használtam SlimBean-t sokáig, CM-et is... Igazából mindegyik belassul egy idő után valamennyire... Meg azért nem kell ettől a telefontól csodát várni, főleg 4.x-en. Paranoid már fut egy pár hónapja talán, de lehet a frissítgetés a wipe-okkal jót tesz neki, mert eddig még mindig tűrhető... Bár azért azokat az appokat amik nincsenek a memóriában nem nyitja meg túl gyorsan..
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25852 üzenetére
Nekem is ugyanez.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25850 üzenetére
Az melyik pontosan az Advanced Settings? Nekem magyaron van
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25848 üzenetére
Amikor én elkezdtem ezt használni, 1-2 hetente jött a friss
Wipe cache, dalvik cache-t szoktam azért nyomni frissítéskor. Nekem bevált amúgy már viszonylag hosszabb távon is. Bár nem először mondom ezt....
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25846 üzenetére
És úgy már jó? Egyébként pont most jótt frissités. Neked a Paranoid OTA elkezdi telepiteni? Nekem csak letolti aztan a telepitesre nem szokott reagalni igy hat cwm-ben betallozom. Na nem mintha belehalnek, csak ha mar lenne ilyen....
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25842 üzenetére
Szia! Én a saját kernelével használom most igen. Ha gépre dugom nekem is MTP módban ismeri csak fel, valamiért azt is lehet csak állítani ha jól emlékszem. Bár másolni lehet rá ugyanúgy, de igazából én WiFi-n szoktam....De ezt már több 4.x-nél is észrevettem amúgy. SD kártya meg nincsen benne most.
#25843: 1 hsz.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Just_Reboot #25820 üzenetére
Hogy bírod Te használni ART-al? Multkor valaki írta (lehet pont te) kiprobáltam én is. Hát a sebesség kb. a fele volt dalvik után, bár inkább értékelhetetlennek mondanám. Legfrisebb paranoid android 4.4.4 fut egy ideje.
-
SFAkos
aktív tag
Ezt nem tudtam
Na mindegy igazából, mert be volt kapcsolva még este... Csak az lepett meg h értesítés jön róla ... Aztán lehet álmomban felkeltem és kikapcsoltam a telefont
Más. Egyszer már sikerült összehoznom a 8.1en driverrel de most nem. Amit a google dob elsőre xda linket onnan probaltam. De manualisan is hiába adom meg neki a helyet nem találja meg. Esetleg linuxrol lehet romolni? Egyszerübb lenne lehet egy live ubunturol.... Règen nèztem már a JWB-t és pár napja nagyon merülget gondoltam feldobom.. De nem sikerult h lassa odin.
-
SFAkos
aktív tag
Na most szivatott meg először ez a teledon mióta megvan...
Ébresztő 7-re beállítva, telefon a töltőn. Kelés 8:15kor telefon kikapcsolt állapotban... Bekapcsolom ott egy értesítés h elmulasztott ebresztes. Köszi -
SFAkos
aktív tag
válasz
salgocomp #25703 üzenetére
Hát fél óra alatt akár még fel is mehet 50-ot, bár most nem tesztelem ki ha nem gond, viszont arra is van esély hogy kuka az akksi.
Én még 1-2 éve rendeltem ebay-ről Momax X-level-t (1700mah), de jók a polarcell illetve a gyári akksik is. Ami a lényeg hogy a tízmillió mah-s kínai csodákat ne vedd meg.
-
SFAkos
aktív tag
Egyébként most a Paranoid Android-ban én kellemesen csalódok. Mondjuk lehet az a titka hogy 1-2 hetente jön OTA frissítés és akkor kap wipe cache-t is, de nem lassult még be nagyon. Persze multitasknál meg lehet ölni a telót nem azt mondom.
Viszont a GPS nekem KK alatt elég hektikusan működik. Gyorsan felmegy elvileg ( legalábbis azt írja, de szerintem csak a net kapja el vagy nemtom ) viszont néha utcák között dobál konkrétan használhatatlan pest belvárosában. Más nem tapasztalt ilyet?
-
SFAkos
aktív tag
Az a baj, hogy itt már minden több akar lenni mint ami. Hihetetlenül elszálltak az árak. Egy pár éve még egy felső-kategóriás telefont 100k körül megkaptál, most ott kezdődik hogy amikor kijön 200+. (függetlenül). Ehhez képest mi változott? 8 magos processzorokat raknak a telefonba, ami papíron körülbelül gyorsabb mint egy pár éves átlag notebook, aztán egy kurva felületet nem tud vinni akadásmentesen? Vagy egy facebook alkalmazás ami lényegében évek óta ugyanaz megfogja? De semmi gond, van pulzusmérő!! Amikor ezt először meghallgattam, hogy ez tényleg egy feature az S5-ben dobtam egy hátast.
A játék része engem nagyon nem érdekel személy szerint erről nem tudok nyilatkozni. Hozzáteszem ugyanennyi pénzért veszel egy zsír új laptopot amin el játszogatsz elég jól.
Én a Samsung-ban amiatt csalódtam hogy az androidos piacon ők verik fel a legjobban az árakat ehhez képest "prémium érzet" az egyenlő a 0-val. Ragtapasz mintás műanyag hátlap 200ért? Köszi nem. Persze, meglehet magyarázni hogy az miért jobb mint az üveg meg a fém, de akkor is. Én Android párti vagyok, de azért tegyél már egymás mellé egy I5-öt meg egy S5-öt. De mondhatnám hogy egy HTC One M8-at meg egy S5-öt. Bár ez ízlés kérdése tudom. Ha ennyi pénzt adnék ki egy telefonért akkor előbb adnék egy szifonért. Eljutottunk ide is
Ennek most nem volt semmi értelme, csak pár sör után gondoltam kiírom a fájdalmat magamból!
-
SFAkos
aktív tag
válasz
quailstorm #25577 üzenetére
Talán ha haver olvasna mielőtt frissít, nem itt tartana
-
SFAkos
aktív tag
válasz
quailstorm #25493 üzenetére
Nekem anno allor csinálta ezt, amikor haldoklott az SD kártyám. Miután már egyszer a másolás megszakadt rá (laptop kártyaolvasóban is) tudtam hogy az a baja. Utána belső tárról nem csinálta. De persze lehet szoftveres gond. Valami rèmlik, hogy egyszer volt ilyesmi parám mèg ès a deep sleep-et a sema kernelben nem szerette a poweramp.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
kraftwerkfan #25486 üzenetére
De van. Csak úgy kéne feltelepíteni, ahogy már legelőször is írtam. Meg utána még páran párszor... Még linket is adtam hozzá
-
SFAkos
aktív tag
válasz
kraftwerkfan #25475 üzenetére
Rakj fel egy CM10-et, vissza fog jönni és arra telepítsd a Slimet. Vagy akár maradhatsz azon is, az se rossz. [link]
-
SFAkos
aktív tag
válasz
kraftwerkfan #25454 üzenetére
Hát a kigyomlált és mondjuk JB, akkor a Slim-et ajánlom, abból is a 4.2.2-eset, de rápróbálhatsz a 4.4-re is. Itt van az előbbihez a Slim gapps is, ebben nincs benne minden hülyeség csak a lényeg.
Ajánlott egy CM-re telepíteni, mert elmászhat az imei.
Egyébként a Facebook alkalmazás valami hihetetlenül megfogja a telefonunkat, szóval bármilyen romra felteszed ( főleg hogy mostmár külön Messenger is kell ) megfogja enni a RAM-ot és belassítja. Erre ajánlott használni a play-ből a Greenify nevezetű programot, ami lehibernálja. Viszont arra figyelj, hogy ha automatikusan van akkor nem fogod megkapni az üzeneteket. Én ki szoktam tenni a hibernálás most gyorsgombját és amikor használom a telefont és tudom hogy nem kell akkor kattintok rá.
-
SFAkos
aktív tag
Kicsit én is csalódtam az S3-ban. 2 hónap alatt nekem is belassult kicsit, igaz gyári rommal. Aztán leesett és ripityára tört a kijelzője. Pedig a sima SGS 100* többet 1000* nagyobbakat esett és 1 karc nincs rajta
Meg aztán rájöttem amire előzetesen számítottam, hogy nem bírom én ezeket a tepsi telefonokat, így eladtam és maradt a jó kis i9000, mellé cégesnek előkotortam a nokia 6500c-met
Zenehallgatásos szaggatást nekem is csinálta a sima SGS, de az SD kártyám szarakodott szerintem, mert miután kivettem és átmásoltam a belsőre többet nem tapasztaltam.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
schumi #25412 üzenetére
Hát ha nem is a verzió miatt, csak szerintem szimplán nem bírja ezt már a telefon
4.3.ból én a SlimBean 4.3 Build 2.2-t nyűttem sokáig, szerintem elég stabil és gyors rom. 4.x-ek közül talán a legjobb. Itt van hozzá többféle gapps is. ( AIO=minden szar benne van, Minimal=én ezt használtam, gmail stb, felrakni ugyis feltudod playből ami nincs, Aroma= ki tudod választani telepítéskor, hogy mit akarsz)
Nem árt mondjuk CM-re telepíteni, mert szeret sokaknál elmászni az IMEI a slim romoknál.
-
SFAkos
aktív tag
Jó sok hónap Slimbean jólét után jött pár hét kitkat (slimkat & cm11) szenvedés, rá kellet jönnöm hogy ez már "sok" a telefonnak. 4.2.2-ről jó emlékeim voltak.
Így hát most kipróbáltam egy másik romot, amit ajánlok mindenkinek. Főleg aki szereti a touchwiz felületet. Nekem nagyon jól fut, greenify-t persze használni kell, főleg a Facebook alkalmazásnál. ( érdekesen csak a messenger nem öli meg a telót )
A szóban forgó rom pedig a RemICS-JB v6.
-
SFAkos
aktív tag
Akkor feldobom kicsit. Nagyon régóta már a SlimBean-t használom viszont mostanában csinál 2 idegesítő dolgot.
1. Néha nem reagál a telefon a visszagombra, ha rányomok világít, tehát érzékeli hogy lenyomom de nem csinál semmit. Ez nem alkalmazásfüggő mert sok mindennél előjön, és csak úgy jön vissza ha home-gombal "kilépek" és visszaváltok az app-ra.
2. Ezt leginkább a facebook messengernél vettem észre ( mondjuk sms-eszni nem szoktam, e-mailt is inkább csak olvasok telóról ), de néha előjön máshol is. Elkezdek írni és eltűnik a billentyüzet, majd hiába nyomkodom a beviteli felüleletet nem akar visszajönni csak egy 5-10 másodperc múlva magától. Néha több idő is kell neki. A stock billentyűzetet használom, mondjuk nem tudom miért mert rég megvettem a Swiftkey-t csak rakhatnának már bele valami designosabbat is
-
SFAkos
aktív tag
válasz
zippofcy #25277 üzenetére
Nem fém az... Nekem különböző rétegekbe van kopva.. Először egy még fényes világosabb, de alatta teljesen szürke műanyag...
Egy kolléga itt pár hsz-el korábban adta el, nézz rá az mennyiért ment el, bár nem rakta ki a linket, licites volt. De szerintem is 20k körül érhet.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Poonkie #25233 üzenetére
Nekem körülbelül fél éve ( ami nagy szó ) van fennt a SlimBean 4.3 build 2.2, Semaphore kernellel és nagyon viszi... Nekem ez maradt véglegesen már ezen a telefonon. Próbáltam a KitKat verzióját is (SlimKat), de mintha azza már meggyúlt volna kicsit a baja. Amúgy se találtam én benne olyan fejlesztést amit ki is használnék a 4.3-képest. Ajánlom még mindig.
Mostanában kezdte el azt csinálni, hogy néha amikor írok eltűnik közben a billentyűzet és hiába nyomkodom a beviteli felületet, nem akar visszajönni csak kis idő múlva. Miért lehet ez? A végén még rápróbálok újra a slimkatre
-
SFAkos
aktív tag
Nagyon off, de ha van pár percetek kérlek töltsétek ki a szakdolgozatomhoz kapcsolódó kérdőívemet. A témája az online vásárlás.
Köszönöm szépen!
-
SFAkos
aktív tag
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy ma navigálás (iGO) közben 2* is újraindult a telefon? Szivargyújtós töltőn volt közben. Nincsen liveOC meg semmi beállítva. Governor: Smartassv2, scheduler: sio
-
SFAkos
aktív tag
Mondjuk ha kiadnék több mint 2 kilót egy telefonért akkor nézegetném a hátlapot. Azért az elég gáz szerintem hogy a csúcsmodellnek olyan a hátulja mint egy 20k-s kinai telefonnak.... Legalább lenne egy HTC One szintű anyagválasztás, az almát direkt nem hozom fel példának mert lefejeztek...
De azért ez elvileg mégis egy prémium termék..
-
SFAkos
aktív tag
OFF
Srácok, valaki fogott már a kezében S5-öt? Én csak képeket meg videót néztem róla eddig, de az a hátlap valami botrány. Ilyen Alcatel One Touch szint kb. Vagy élőben nem annyira gáz? Venni nem vennék, csak érdekel
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Viktor0610 #24753 üzenetére
Még a GB-s időkben amikor volt a Voodoo Color pár kernelben azzal eléggé javítani lehetett a képen. Nem is értem miért felejtették el...
-
SFAkos
aktív tag
válasz
grabber #24719 üzenetére
SlimBean 4.3 build 2.2 + Semaphore 3.3.0s + Slim Minimal Gapps
Nekem ez a kombó jött be eddig a legjobban mint már írtam is többször, szerintem amíg meg lesz a telefonom nekem ez fog futni. Greenify-t érdemes használni, mert a FB Messenger/app, Viber és egyéb háttérben futó alkalmazások azért meg tudják fogni ezt a telefont szépen.. Én az auto-hibernálását viszont ki szoktam venni, mert pl akkor nem vagy elérhető Viberen. Tudsz kirakni egy hibernálás most widgetet ha kéne egy kis sebesség, vagy nem fontos hogy elérhető legyél
-
SFAkos
aktív tag
válasz
bajzal #24715 üzenetére
Oké, csak kérdeztem..
Az a baj egyszer telepítettem olyat haveromnak, de ha jól tudom más verziójú odin kellet hozzá mint az S-hez, de nem emlékszem melyik. Szóval inkább nem mondok semmit, de egyébként van topikja annak is, mert ugye a kernelek meg minden más...
De valami rémlett az odinnál egy bizonyos pontnál megkellet nyomni talán a menü gombot a telefonon, mert emlékszem hogy nekem is megállt és nem vágtam mivan... De régen volt már...
-
SFAkos
aktív tag
válasz
bajzal #24702 üzenetére
Olvasd végig az egyes hsz-t és ha van még kérdésed utána, tedd fel.
-
SFAkos
aktív tag
Csak nekem csinálja azt a telefonom, hogy ha olyan asztalra/akármire teszed le amiben van fém, akkor csíkoz a képernyő? Jellemzően akkor csinálja csak amikor 2G hálózaton van. Ami sajna nekem a lakás egyik felében elég gyakori tényező, mert vagy 1 csík 3g van vagy 2G. De mindjárt megnézem egy JVO modemmel is ez-e a helyzet.
-
SFAkos
aktív tag
Valakinek nincs fent véletlen a SlimBean? Sikeresen kigyalultam a dashclock mellett a deskclock.apk-t is ami ugye a sima óra alkalmazás. Vagy ha jó más 4.3.1-é is akkor az....
-
SFAkos
aktív tag
Hát nekem ez a SlimKat nagyon messze van sebességben a SlimBean-től. Pedig kb. minden ugyanaz.
-
SFAkos
aktív tag
Na feltettem a SlimKat-et jónak tűnik ez is. Egy kérdésem lenne, találkoztatok már olyannal, hogy a TiBa nem törli ki a system appokat? Rákérdez, ki is írja hogy törölve, aztán ugyanúgy ottmaradnak. Root jog van neki, a jegelést meg is csinálja.. Ilyeneket akarok törölni mint ez a googlelauncher, play zene, e-mail, hangouts, talkback, stb. TiBa Pro 6.1.5.2 verzió.
-
SFAkos
aktív tag
Sziasztok! Ismét régen jártam itt mert még mindig baromi jól megy a SlimBean, már nem is tudom mióta...
Talán már zavar is...
SlimKat hogy áll? Mennyire stabil már? Ha igen, egyáltalán megéri váltani erről? Van valami fejlődés azon túl hogy más a verziószám?
-
SFAkos
aktív tag
Egyébként ezt hogy nem passzol a füles meglehet oldani. Szoktam headsetezni néha, és barátnőm s4 mini headsete se működik alapból. Viszont van egy ilyen átalakítom, amivel ugyanúgy szépen szólnak a fülesek, valamint a gomb is működik. Igaz ez ugye hangerőszabályzós is, de mind 3 gombra ugyanazt csinálja. Anno én is megőrültem amikor megvettem az ugyanolyan samsung headsetet ( legalábbis kinézetre ) ami alapból volt ehhez és nagyon szarul szólt és a gomb se működött. Csak akkor még nem tudtam hogy ez a megoldás. Azt viszont nem tudom megmondani hogy pontosa milyen átalakító, egy párezer forintos hama headsethez volt, csak aki vette annak nem kellet én meg lecsaptam rá
-
SFAkos
aktív tag
Hát srácok ez a SlimBean 4.3 build 2.2 annyira jó, hogy most nézem 268 órája megy a telefon minden röccenés nélkül. Én szerintem megtaláltam a romot, amit élete végéig futtatni fog ez az sgs
nah jó tudom úgyse de akkoris
-
SFAkos
aktív tag
válasz
orizsolt73 #24035 üzenetére
Géprestart / másik usb / próbálkozás
-
SFAkos
aktív tag
válasz
SteveJobs #24029 üzenetére
Ha gondolod próbáld ki még ezt:
Nekem eddig ez jön be a legjobban, és még mindig nem lassult be! Greenify programot is használd egészséggel arra, hogy a facebook és egyéb háttéralkalmazásokat hibernáld amíg nem használod, amik megölik szegény masinát.
Itt van hozzá a gapps itt pedig a Semaphore kernel.
Menete: CWM-be bemész, wipe mindent, aztán mehet a rom, utána a kernel, aztán a gapps. Semaphore managerben én a következők állítottam: Live OC: 110%, Governor: Smartass v2, Scheduler: SIO
-
SFAkos
aktív tag
válasz
SteveJobs #24017 üzenetére
Nekem is volt úgy, hogy nem jutott tovább. Gép restart, másik usb, ezeket próbálgasd. Esetleg másik gép. Egyébként egyszer telepítettem haverom S+-át és emlékszem volt valami, hogy egy ábra volt a képen és csak a menü gomb-bal ment tovább, de mire erre rájöttem 3* raktam újra rajta a rendszert.
Más. Lehet 1900mah, de karácsonyra vettem bnőmnek egy s4 mini-t és hát tegnap használgattam, jópár telefon, wifi/mobilnet böngészéssel 4 óra kijelző idő : 52%. Ennyit számítana egy gyári JB?
Vagy az a pár száz mah? De sajna nem engedte még hogy romboljak rajta, bár nem is érzem szükségét, esetleg egy root-nak kidobálni a sok gyári hülyeséget.
-
SFAkos
aktív tag
Boldog, smooth, ramban gazdag karácsonyt ittis mindenkinek!
-
SFAkos
aktív tag
válasz
ittakary #23634 üzenetére
Hát én most (V) ajánlására áttértem 1-2 hete a Slim-re és eddig jó. Ráadásul jött ki most a "végleges" tegnap frissítettem rá. Nem mondom, hogy nem lassult még meg egyszer se, de a háttérban futó appokat, messengert-t viber-t stb ha nyomkodom a telefont akkor greenify-al kilövöm és úgy nincs gond. Sema kernellel használom.
Slim-galaxysmtd-4.3.build.2.2-OFFICIAL-1768
Semaphore_JB_3.0.0s
Gapps van hozzá többféle, többek között ha jól látom olyan is amiben te választod ki mit tegyen fel, mondjuk én a minimal-t raktam -
SFAkos
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest