- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
válasz
Just_Reboot #25889 üzenetére
Azt sajnos nem tudom melyik alól szeret települni, ez csak egy kósza ötlet volt.
A zip fájl nem hibás?
-
pilu01
senior tag
válasz
Just_Reboot #25887 üzenetére
Melyik cwm van fenn?
Abból nincs kéznél másik?
Esetleg az még megoldhatja! -
pilu01
senior tag
válasz
Just_Reboot #25885 üzenetére
Gyárit odinnal róbáld, az nekem mindig mükszik!
Szerk:
Ja hogy gyári alapú, bocsi azt nem néztem!Ilyenkor én felteszek Odinnal egy gyári régi romot, majd kezdem elölről a Customot!
-
-
pilu01
senior tag
Ahogy a (#24671) be írtam nincs meg az antennarész a hátsófedlapon!
Így mindkét, a final, és a drótos átforrasztás se müködhet már!A kérdés csak annyi, hogy melyik megoldással pótoljam a hiányzó antennát, egy a gsm antennával megegyező vastagságú és hosszú, szigetelt kábellel, végig a gsm mellett, vagy egy vastagabb szalaggal a régi antenna méretében?
Illetve, hogy melyik csatlakozóhoz legyen forrasztva, a legjobb vétel érdekében!? -
pilu01
senior tag
Na GPS!!
Rászántam magam hogy megnézzem, miért nincs GPS vételem, szétszedtem az SGS-t!
Meglepetésemre a gyári antenna teljesen el lett távolítva!
Belül az érzékelők, és kívül az antenna rész is hiányzik, utóbbi nem is tűnt fel!
Nyilván a papíros megoldás már nem használható, ill. az átforrasztásos sem, mert nincs mihez forrasztani!Az antenna pótlásos megoldás működhet, de ebben az esetben nem tudom hogy melyik érintkezőhöz kell forrasztani, a felső, füleshez, vagy az alsó kisebb érintkezőhöz, esetleg mindkettőhöz?
Melyik lehet a hatásosabb, a vékony szigetelt drót, a készülékház oldalán lefelé, vagy a régi helyén kibujtatni egy vastagabb de rövidebb antennahelyettesítőt?Mondjuk ezt nem értem: [link]
Itt mindkettőt alkalmazza a kolléga? -
pilu01
senior tag
Ha a új Slim-galaxysmtd-4.4.2.build.3-OFFICIAL-3067 szeretném felrakni az előző Slim-galaxysmtd-4.4.2.build.2.8.RC3-WEEKLY-2884 -ra, akkor elég a wipe cache, mint a nightlynél, és nem változik semmi?
-
pilu01
senior tag
Na feltettem a slimkat romot!
De most meg nem mennek a régi tárcsázóim! (pixelphone, exdialer)
-
pilu01
senior tag
Felraktam az új C-Romot, de nem találom benne a statusbar átlátszóvá varázsoló kapcsolót!
Van benne egyáltalán?
Van aki használja?Más az XDA-n hogy lehetek hozzászóló felhasználó?
-
pilu01
senior tag
A cyanaosp 2.7-re szerettem volna a 2.9-et felrakni fel is ment, de indulásnál a nyelv kiválasztása után a beállításvarázsló leáll hibaüzenet fogad!
Már próbáltam az elejétől 2.3-as rommal odinból, de mikor ideérek mindig ez a hibaüzenet fogad!
Mit cseszek el már megint? -
pilu01
senior tag
Felraktam az új CyanAOSP 4.4-et, de most meg nem megy a 720 felvétel, leáll a kamera app, bármelyiket próbálom!
Az utolsó s-es semát raktam a romra csak, meg megszokásból a jvo modemet.
Erre is kell a bigmem? Vagy mi a nyügje? -
pilu01
senior tag
A 4.4.2-ön vannak bugok a GPS-ben?
Pár hete már a CyanAOSP-ot használom, most kellett volna a GPS, de nem talál holdat se a navi, se a GPS Status! -
pilu01
senior tag
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek, ráadásul egy kis ajándékkal!
Több munkáját használtam már a készítőnek, úgyhogy bátran ajánlom 4.4.2 romjának új kiadását is!
-
pilu01
senior tag
4.4.2-es CyanAosp-ot próbálgatom, de a Titanium B. nem tudja törölni a rendszer alkalmazásokat!
Indításkor kiírja, hogy ha nem működik megfelelően, tegyem fel a SuperSu-t. Ha azt rakom fel, akkor a TB azt mondja nincs rootolva a tel, és el sem indul.
Ilyenkor mi a teendő? -
pilu01
senior tag
Huh....
Ez kicsit sok kérdés, szerintem olvasd át az első hsz-t, csak a saját érdekedben!De röviden, sim, sd ki, belső memóriára, zipek mindhárom fel, recovery indít, wipeok 3x, (tigger után elég lesz) egymás után rom, gapps, kernel felrak, műkszik.
Ha a kernel nem jó, (de jó lesz) a Mackay-t is kipróbálhatod, kernel cseréjével adatok nem vesznek el.Tonyk
Igen ezt már nem is írtam, logikus a root!
-
pilu01
senior tag
Ezek CWM ből mennek fel, nem kell odin!
Kernel ha a Semat akarod, akkor Semaphore_KK_3.4.0s.zip ezt is CWM-ből! -
pilu01
senior tag
válasz
Imi1981 #23488 üzenetére
Igen én is néztem mindegyiket, de amikor felraktam ez volt a legfrissebb, talán a harmadik verzió a Mackay 4.4-ből, azért ez került fel.
Minden működni látszik eddig, wifit, adatkapcsolatot, rootot természetesen elsők között néztem, természetesen mennek.
Az lepett meg a telepítésnél, hogy a rom után automatikusan felrakta a gappsot is, meg a CWM felületét szokni kell mert más mint a megszokott.
Ja meg felraktam még a JVO modemet hozzá. -
pilu01
senior tag
válasz
Imi1981 #23481 üzenetére
Én a Mackay félét próbálom éppen, meglepően jó, és működőképes napi használatban, bár még csak két napja van fenn!
Akkuidőről nyilván nem tudok érdemben szólni, de nem tűnik rossznak!Amit hiányolok, vagy lehet még nem találtam meg, az értesítősávról vezérelhető képernyő fényerősség, illetve a prittyegés eltüntetése ha a hangerő gombokkal rakom felv. le a hangerőt.
-
pilu01
senior tag
Hol kell a mass storagét bekapcsolni?
Nem adja fel a lehetőséget a telefon ha rádugom PC-re!
CM 10.2 -
pilu01
senior tag
Valamiért a GB és a Sema felrakása után a CWMben Wipeok után, hiába nyomtam, nem lépett a belső memóriára!
Ha betettem a külső sd-t, arról hibásan telepítette a romot, betöltött de az első ablakba ahol a nyelvet kell kiválasztani, A beállításvarázsló leállt üzenettel fogadott!Na!
A megoldás végül is az lett, hogy Wipeok után, reboot recowery, így előjött a a belső mem, és csak így tudtam felrakni a 7, 9, 10-et!Más, új rendszeren (10.2) hogy veszem rá a készüléket az usb kapcsolatra?
(#23457) Janou
Én a Compass Pro v1.2.19-t ajánlom, eddig elég jól muzsikál
-
pilu01
senior tag
Üdv mindenki!
Megint szenvedek a romolással!
Aki segített eddig tudja hogy kínlódtam a múltkor a frissítéssel.
Megint szenvedek, a nagy nehezen felrakott CM 10.2 olyat csinált hogy a csengő és a jelzőhangok egyszerűen nem szólaltak meg, annak ellenére hogy a zenelejátszó szólt, ill. a galéria állandóan kilépett, és a 720-as videofelvétel is leállt!
Na gondoltam felrakom odinból a JW1-et, eddig ment is, de nem tudom melyik CWM-et kell hozzá felrakni hogy normálisan tovább tudjak menni megint 4.3-ra! Bármelyikkel próbálkozok természetesen bootlop lessz a vége!
Semaphore kernellel próbálkoztam, a 1es hszben lévő CF-Root kernelen nem tudok kiigazodni nem tudom melyik lehet jó a JW1-hez -
pilu01
senior tag
Én ezt Devil3_1.4.1_ICS_i9000_CFS_BLN_CMC_20120906 használtam emlékeim szerint.
Nézd meg szerintem jó lenne! -
-
pilu01
senior tag
válasz
JhoniMitchel #23160 üzenetére
Ha a nightly-nál jobb, akkor csak jó lehet!
A 10.16.-ai van fenn nekem most! -
pilu01
senior tag
Srácok, mi is a CM-ből a snapshot verzió?
Van egy mai! -
pilu01
senior tag
Most már ott tartok hogy az összes GB romot kipróbáltam amit felleltem a neten, és volt hozzá root kernel.
Mükszik is mind, most éppen JVU van fenn.
A CWM is wipe is megy mindegyiken.
De ha telepíteni akarom a zip romot, akkor elkezdi telepíteni, de 5-6 másodperc után egyszerűen kilép a telepítőből, beugrik az új kernel indítóképe is itt megáll!Innen megint csak a 3 fájlos megoldással tudok életet lehelni a telefonba, és kezdődik minden elölről.
Tamás88
Ha JW5-el kezdem akkor mit rakjak utána?
GB, ICS, JB sorrend segíthet? -
pilu01
senior tag
válasz
Strauss #22947 üzenetére
Többel is próbáltam slimmel is , de látod ezt nem tudtam!
Alább írtam, hogy az egész ott kezdődött, hogy kernel frissítésnél elment az IMEI, nagy nehezen vissza tudtam rakni, de az új rom felrakásánál megint elment.
Odinnal felraktam 3 fájlos I9000XWJWB-et, rá a Sema 2.7.4.tar-t, de a CWM-be semmiképp nem tudok wipe data / factory reset-et csinálni!
Felmegy ugyan a 4.3 (bármelyik) így is, de nincs Root!?Hogy lehet még ezt a régi romot rootolni?
-
pilu01
senior tag
Na ez az!
Felrakom a 3 fájlos I9000XWJWB-et, ekkor tökéletesen muzsikál, rá a Sema 2.7.4.tar-t, ekkor nem engedi a wipe data / factory reset-et!
Rálépek, elkezdi, de visszaugrik a kezdő CWM lapra! A wipe cache partition-re és az advanced almenüben a Wipe Dalwik Cache-t engedi!
Ha így teszem fel a 4.3-at akkor jön elő a nincs root dolog!A I9000XWJWB-re próbáljak meg CF-Root kernel-t? De melyik lehet jó erre?
-
pilu01
senior tag
Hogy tudom visszatenni a root-ot ha nem találja a 4.3?
Már újraraktam odinnal a 2.3.6-ot, majd azt rootoltam a 2.7.4-es semával, le is tudtam menteni az efs-t, de mikor rárakom a 4.3-at, elfelejti a root-ot!
-
pilu01
senior tag
Na nem unalmas az élet!
Most meg az IMEI ment el!
Van mentésem, amit az első oldal alapján csináltam, visszamásoltam, de újraindításnál pin feloldó kódot kér!
Itt mit kell megadni?
Vagy ugrott a függetlenítés, és újra meg kell csinálni? -
pilu01
senior tag
-
pilu01
senior tag
Egy jól müködő 4.3-as romon szerettem volna csak kernelt frissíteni (devil), de újraindítás után, csak a bootlogoig jut a telefon, aztán ott megál!
A recoverybe sem tudok belépni, csak a download mód jön be!Rom újratelepítés nélkül van valami megoldás? Természetesen, most nincs mentésem!
Kérnék valami gyors segítséget, mert holnap kellene a telefon!
Köszi
-
pilu01
senior tag
Nekem egy most 7.-be menő fiú, ill. egy 4.-be tartó leányzó van.
Mindkettőnek egy Huawei G300-asa van, cimbi tudta venni flottában 9900-ért a vodánál.
Nyáron nyúzták is min a gép, fiam már romol is két hetente!
De suliba nem viszik majd, mert első a tanulás, meg hozzuk-visszük őket, így beszélnünk sem kell telefonon! -
pilu01
senior tag
Na én is felraktam pár napja a 4.3-at!
A CyanAosp második kiadása mellett döntöttem [link], ezt használtam előtte is a 4.2-ből.
Használgattam 16.-a óta,de igazán a Semaphore 3.1 tegnapi felrakása után "indult" be!!
Az alap apk-kat tettem csak vissza egyenlőre, (15db) de gyors (most még) gördülékeny!
Le a kalappal! -
pilu01
senior tag
CyanAOSP romot használok most, és azt vettem észre, hogy az értesítési sávon újra meg újra megjelennek a letöltött dolgok, legyen az apk, vagy dokumentum, akármi!
Hiába tüntetem el elhúzással egyenként, vagy egyszerre az egészet, ha bekapcsolom a wifit, megint megjelennek!
Miért? -
pilu01
senior tag
válasz
radicspeter1 #21704 üzenetére
Marha jó, és persze most még gyors is!
Majd meglátjuk pár hét múlva!
-
pilu01
senior tag
Nagyon köszi!
A Devil v1.4.1 hez tudsz még adni egy linket? Gondolom ez már eléggé kitesztelted hozzá!
Van esetleg még a tarsolyba olyan oldal ahol azt taglalják milyen apk-kat lehet kivenni v. cserélni a romokból?
Nyilván az MX Playert, Nova Launchert, PowerAmpt, YouTubeot, stb. felismerem és törlöm a romból ha nincs rá szükségem, de én olyanokra gondolok, hogy pl. Phone.apk amiből szívesebben látnám benne mondjuk a Nightly-ben találhatót. Ezt lehet büntetlenül cserélni? -
pilu01
senior tag
Ennél a romnál sem lehetett húzással, mivel a romba lévő Novát már fel se tettem, az alap Launcherben meg nincs Beállítások - Launcher - Kezdő képernyő - Keresősáv, így maradt a Google search apk törlése!
Csak így tudtam eltüntetni.( V )! Amit te használsz TsunamICS 2.5-öt ahoz tudsz egy linket adni?
Csak ezt találtam: TsunamICS_2.5_build_40_by_robinrg86 ez lenne az? -
pilu01
senior tag
Az új Tsunami 5.6-ot próbálgatom, de a kezdőképernyőn a google keresősávja megint szivat!
Ezt itt sem lehet eltávolítani, csak téma felrakásával?
Egyenlőre nem akartam témázgatni! -
pilu01
senior tag
A CM10.1-nél a Nightly és az RC között mi a különbség?
Eddig a Nightlyt használtam 5-10 naponta frissítettem, de most látom van RC is egyből kettő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest