Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Vagany #20467 üzenetére
az cirka Ʃ 293e
... hááááát ... majd elválik hogy beválik-e - mindenesetre nekem nagyon visszatartó erő hogy egyre nehezebben tudnak főtt romokat gyártani az újabb Samukra... :/
(#20477) zippofcy
el kell olvasni a használati útmutatót:Install instructions:
coming from any other rom:
- make sure to have gingerbread bootloaders
- flash zip
- reboot recovery
- flash zip again
- flash gappsés ennyi
az hogy most melyik romba kerül bele alapból a gapps és melyikhez kell külön feltenni szvsz felesleges rágódni mert max + 1 "kattintással" tovább tart az install de az eredmény ugyanaz!
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vagany #19825 üzenetére
"CM10.1-en is a fejlesztői lehetőségekben (settings - developer) van gondolom Tiger-ben is ott kell lenni.
3 pontban lehet kapcsolni:
Ablakanimáció mérete
Áttűnési animáció mérete
Animáció léptéke"Ezaz bingó! De Tigerben nem találok developert és minden animáció alap maxon van, ami bejönne instatnt az animáció miatt majd 1sec...
Átnyálazom ma, hátha vhova máshova rakták. Más Tigrises esetleg megtalálta vhol?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Vagany #18332 üzenetére
Köszönöm kitartó segítségnyújtást, mentségemre szóljön hjogy tényleg többször is elolvastam az 1 hsz-t és az ott megadott forrásokat, de sok minden felett elsiklottam vagy félreértelmeztem, ezért is jó hogy itt is találhatóak hozzád hasonló segítőkész emberek !
Végül root után TsunamICS 2.5 ment fel, igen hasít, remélem jódarabig nem is lesz vele gond
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
Vagany #18325 üzenetére
elolvastam 3 szor is... gyárit is láttam ami oda van linkelve, 2.3.6 os JVZ rom valamint 2.3.6 os JVU ( minden forumon fontos az 1 hsz és el is szoktam olvasni, itt is megtettem, és mivel mindig független telóim voltak sose volt dolgom szolgáltato függövel, ezért nem találom a legfrissebb tmobilos romot sammobilon sem, csak a függetlent...ha esetleg egy legfrissebb tmobilos telon müködö sammobilos romot linkelnél ami a JW9 ahogy irtátok, és amit én nem találok akkor letölteném és odinnal felraknám, mivel a kies azt irja hogy a legfrisebb rom van a telon, közbe egy 2.3.4 van rajta.. :S Rootolni nem szivesen rootolnám ha nem muszáj
Semaphore_2.5.0.tar
md5sum 04fe56cf602d2829923f87d2af59ea87 vagy bm vagy sc vagy scbm?
gyéári rom felrakása elött is kéne a root az efs mappa mentéshez mert akkor is elveszhet odinos telepitésnél ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Vagany #18323 üzenetére
Eléggé elakadtam, szeretném odinnal felrakni a telefonra a legfrisebet akkor egy JW9 is jó, csak müködjön a tmobil függö telefonon
Tehát akkor a XEH nem lesz jó, fentvagyok a sammobilon, melyik romot szedjem akkor le ? 2012 November 2.3.6 I9000XWJW9 I9000EPLJV8 erre gondolsz ? Germany E plus ? Ez menni fog a magyar t mobile függö telon ? Ha már lentvan a 3 fájlos rom akkor odinból már ismerős a helyzet, csak nem akarok semmiféle képpen rosszat letölteni hogy útána nem müködjön a telefon..
szerk : gondolkodtam custom romon, de nem taléáltam rootot csak 2.2.1 es rendszerhez :$
Pedig már fél órája itt szendvedek vele
De 10.1 et nem raknék fel mert baromira eszi az aksit sgs3 ason is és ahogy olvastam itt is.. rootolni esetleg mivel tudnám a tmobilos 2.3.4 es JVR romot ? aztán efs backup után valami jó megbízható ICS romot ha tudnál hálás lennék
-
Ntes
tag
-
Tonyk
veterán
válasz
Vagany #16196 üzenetére
Mondtam én, hogy nem bírtam felfogni miről beszélsz.
Én gépen néztem valamikor a kicsomagolt méretet, a telefonon még soha nem jutott eszembe megnézni, most megnéztem tényleg csak storeolja.
Más:
Valaki használja nem fat32-esre partíciónálva a belső SD-t. Gondoltam átkonvertálom ext2-re, hogy lehessen rá linkelni a külső sd-ről.
-
Tonyk
veterán
válasz
Vagany #16192 üzenetére
"Érdekes, pedig a cyandelta nem lehet ludas, már korábban összehasonlítottam és ugyanaz a zip tartalma mint ami a hivatalos oldalrol letölthető zip-é, csak a delta nem tömöríti csak berakja a zipbe, ezért nagyobb a mérete."
Hinnye! Ebben aztán van fogalomzavar vagy én nem értek valamit.
1. Cyandelta válatozást tölt le, ergó nem lehet u.a a tartalma, mint a hivatalos oldalról letölthetőnek, mivel ott a teljes zip mérete 156 MB körül van.
2. A cyandelta a változást teszi bele az előzőleg felrakott zip-be. A zip-be pakolás is tömörítés, ha csak nem store -ként megy bele, de nem abban megy, mivel a kicsomagolt mérete olyan 245MB körül van ha jól emléxem.
-
-
-
-
-
Vic61
senior tag
válasz
Vagany #13748 üzenetére
Nem írta el, belül már megvan...Sema 2.6.6
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest