- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz
sztanozs #6089 üzenetére
ja, szóval a külsőt akartad partícionálni
a mondandódból úgy jött le, hogy leformáztad véletlen a belsőt és azt partícionálnád is újra
esetleg usb storage-ként géphez csatolni a belső sdt és egy getdataback fatot ráereszteni megérné (természetesen gépre mentett adatokkal) -
-
Toika
tag
válasz
sztanozs #5408 üzenetére
Este megpróbálom a külső olvasót.
Tegnapi CM10, Sema 2.06. Ezeket raktam fel. A terminal alkalmazás van, de nem értek hozzá. Beírtam a két parancsot amit írtál, de számomra nem érthető sorokat dobott válaszul.
Lehet, hogy megpróbálom újrahúzni az egészet, hátha akkor megjön az esze.
Elképzelhető, hogy GB-ről áttérve JB-re a külső sd kártyát is újra kell formázni valahogy?
-
Remus389
veterán
válasz
sztanozs #4296 üzenetére
We received your order and is being processed. You will receive an order confirmation and invoice by e-mail shortly.
Na bingó!
szerintem az exp. date-et felejtettem el
végre meglesz a kedvenc appom és nem kell szenvedni a krekkekel
mindig lebuktam
nagyon jó a poweramp védelme, szerintem érdemes megvenni úgyis évekig fogom használni, ki tudja lehet 5 évig is(kb másfél éve használom), ahhoz képest ez az 1500 Ft lepkefing
egyébként a google play-hez hitelkártya vagy dombornyomott kell? gondolom...
nincs türelmem ilyeneket intézni, ráadásul a hitelkaresztól tartok is
-
sagit
veterán
válasz
sztanozs #3965 üzenetére
nem prörög az egyáltalán
20 emberből akinek írtam már azokból legalább a 90%-a még mindig árulja mert drágán adják
márciusban 1 nap alatt eladtam az én SGS-em, jó áron is volt ez ne mis vitásde egyszerűen nem vagyok hajlandó 50k-t fizetni egy garis telefonért csupaszon, meg 45-öt gar nélküli társaikért
42-43 a reális ára egy szép garis jószágnak, egy gari nélkülinek pedig 36-38 max
ha vannak kiegészítők akkor persze több -
porse
őstag
válasz
sztanozs #3855 üzenetére
Pontosíthatnál, nem találok ilyen beállítást.
(#3850) tresh
Csak túlszaturáltak a színek, hozzászokik az ember, nekem is tetszik, de a valóság is néha fakó(a színek) utána
...
(#3861) Tonyk
Mivel nézed?
(#3848) lsebestyen
Nem csinált még ilyet. De amit kaptál válasznak link az rossz. - hhb_test2.zip
-
( V )
veterán
válasz
sztanozs #3397 üzenetére
ja igen erre még elfelejtettem válaszolni, tehát:
Stock JVT = Ginger Bread (nem Value Pack) -> Semaphore 2.5.0 flash és kész is! ( ahogy az a ROOT résznél olvasható
)
(#3416) jena2
még egyszer dióhéjban:
leszedsz egy régebbi gyári romot (pl JPU)
check-fus-al letöltöd a legfrissebb produkt kódodnak megfelelő* romot: CheckFusDownloader_v2.1.exe -t elindítod ablakban jobb részen legördülőből kiválasztod: Android / GT-I9000 / Hungary (amelyik neked kell - a megfelelő szolgáltatós vagy független*) utána Check firmware - alul kidobja a szerinte legfrissebbet majd resume és lemented a file-t
(* produkt kód = XEH - gyári független, TMH - T-mobile, PAN - Pannon / Telenor, VDH - Vodafone)
a kapott egyfájlost meg simán Odinnal repart nélkül feldobod és kész!
utána jöhet a produkt kódos reset:
Miután ez is felment, ellenőrizzük az imei számot, a tárcsázóba írd be: *#06#, (amennyiben nincs, vagy nem egyezik meg az akku alatt lévő matricán lévővel, úgy jön képbe az efs mentés) majd a product kódot: *2767*4387264636#. Amennyiben nem megfelelő a product kód, úgy először nyomsz egy factory resetet, majd ezután beütöd a következőt: *#272*imei# (a saját imeidet írd be). Itt kiválasztod a listából a megfelelő kódot, a telefon pedig egy újabb factory reset kíséretében átváltja.
( [link] )
-
( V )
veterán
válasz
sztanozs #3394 üzenetére
A magyar ezzel kezdődik:
... A telepítésre nem térek ki külön, mert ez készülékenként eltérő lehet.megint csak idézek:
Ezen módszerrel való rootolás előnye még hogy így egy fejlettebb revocery-hez a ClockWorkMod avagy CWM recovery-hez is hozzájutunk amivel sokkal több mindent végrehajthatunk mint a gyárival. Ez gyakorlatilag minden egyedi kernelben alapból benne van! (1-es hsz)
szerintem ha vki rendesen elolvassa az 1-es hszt min. 1szer elejétől a végéig akkor nem lesz különösebb gondja a romolással!
nem hiába hajtogatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest