- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
Céges telefonnak használom az SGS-t.
Létszükség a stabilitás és ezt a GB garantálja nekem.(Ráadásul a céges levelező rendszer nem működött rendesen JB alatt)
Pár napig volt fent JB (Slim Beam),de éjjel magától kikapcsolt.8-ig míg észre nem vettem elérhetetlen voltam.
Arról nem beszélve,hogy az aksi kb.2-szer tovább bírja GB-vel.
Sebességben sem láttam túl sok pozitívumot a JB-nél. Ezzel a JWB nagyon pörgős a kis SGS.
Szerintem a JB már sok ennek a telefonnak.
Majd később valami ICS-t azért lehet,hogy bepróbálok,de ez a mostani JWB tökéletesen működik.
Egyrészről a mókolás miatt is választottam ezt a telefont (na meg nosztalgikus érzést kelt,mert imádtam mikor ez volt a saját telefonom),más részről viszont stabil romot kell találnom, mert nem engedhetem meg sajnos magamnak,hogy elérhetetlen legyek. -
matrai93
csendes tag
Érdekes jelenség: JIG USB-vel indítom download módba csak akkor ismeri fel ismeretlen eszközként a készüléket (de ekkor se mindig) Az esetek nagy részében a windows nem lát belőle semmit, az eszközkezelőbe nyoma nincs.
Laptopon volt 2.0 -s usb porton.
Többször lett leszedve és újra telepítve, újra indítva a gép. De nem történt semmi.
-
-
bAtt001
addikt
-
( V )
veterán
-
Kulbi
aktív tag
Köszi.
Másodszorra sikerült
Meg kell mondjam el vagyok ájulva a CM9+Devil-től. Nagyon zsír. Nincs annyira gyors mint a JW6+semaphore 2.7.4+lagfix+ext4 kombó, de látványban és használhatóságban sokkal jobb. Egyszerűen végre minden ott van ahol kell, nem kell annyi kiegészító progi és trükk.
Üdv
Coolby
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest