- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
radicspeter1
őstag
Ha valakinek kell akkor pü-ben jelezze...potom pénzért
Egyedi dizájn
-
radicspeter1
őstag
válasz
Tamás88 #23346 üzenetére
Nem kicsit éri meg pláne úgy hogy volt van szerencsém mind a kettőhöz.
jah a hivatalos 4.4-ről ne beszéljünk
oké tudom ti már azzal toljátok
Tény és való a hangzása jobb az sgs-nek. Ebben nincs vita. Jah meg nincs az a fránya samus biztonsági Knox amiért vagy fáj a fejed és a szived is hogy nem romolhatsz nyom nélkül vagy pedig lesz*rod. Mert n em érdekel. Vagy pedig maradsz a régi bootloaderen mint én és minden happy eddig
Summa summa csak ajánlani tudom pláne az akki idő miatt is ami egy folyékony rendszer mellett nem kis érv! -
radicspeter1
őstag
Hogy állunk ubuntu fronton?
-
radicspeter1
őstag
Dejó!! Hivatalos lesz a sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s 4 м¡η¡-re a 4.4 KITKATT
-
radicspeter1
őstag
válasz
Pete55555 #22734 üzenetére
Na akkor látjuk még egymást ott azt hiszem
Jöhetne egy Slim rom a minire is és akkor kezdődne a romozgatás...
No de hogy ne csak off legyek. V kolléga már csak 16 nap és Ubuntu OS!
Ami hiányzik az SGS-ből az a voodoo! Szóval SGS tulajok nyomassátok a zenét ahogy bírjátok mert sokáig nem lesz ilyen jó voodoo-s készüléketek ez után majd
-
radicspeter1
őstag
Valakinek nem kell 500 pénzért? Már csak porfogó itthon s hátha valakinek több örömet tudna okozni mint most nekem... -
radicspeter1
őstag
Sziasztok régi barátaim!!
Nem tudom ti milyen böngetőt használtok de a Chrome nálam másfél hét alatt csinált 250 Mb adatot!!! Ez vicc! Nem csodálom hogy fogy a tárhelyem... -
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
Root nélkül állandó 27 háttérfolyamattal 500 mega szabad RAMMAL ilyen a fogyasztásom az s4 minimen
Ég és föld!! -
radicspeter1
őstag
válasz
elsőandroid #22380 üzenetére
Nem kell kivenni...
Arra azért vigyázz hogy a KB3-as modemet csak a KF1-re lehet/érdemes feltenni mert könnyen elmehet az imei számod -
radicspeter1
őstag
Ezt az egyedi tokomat felajánlom nektek 1000 Ft-ért...
-
radicspeter1
őstag
Na ma megyek megvenni az S4 minimet. Amígy el nem sikerül adni az SGS-t addig kiélem még rajta a rommer szellemiségem mivel S4 mini ilyen téren még nem idult be
Mimdenestre szerintem 15 ezer Ft-ért eladó az SGS-em makulátlan kijelzővel ( kijelzővédővel használtam mindig + bőrtok ) Egyedül annyi szépséghibája van hogy a bal felső saroktól a hálózati csatlakozójáig elkezdett lepattogni a krómcsík. -
radicspeter1
őstag
nagyon köszönöm az apróbetűs soraid!!! Igazából ez a legfontosabb számomra is..az akadásmentes használat.
Külsőleg is tetszik mellesleg de a belsőre sem lehet panaszkodni. Igazából csak a kijezőjétől voltak kétségeim mert az online tesztek azt írják h kevés a pixelsűrűsége...
De V neked jobban hiszek. Szerintem a SGS-SGS4mini között is ég és föld lesz a különbség...vagyis holnap már megtudom és beszámolok
Kicsengetem a 130-at egybe az i9195-ösért az euronicsban.Asphalt8 valaki?
-
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
Na hegyezzétek a fületeket!
PAWIT NAGYMESTERÜNK SZAVAI:"
The next nightly will repartition /system to be 600 MB (from the previous 400 MB) to fit the ever enlarging Android system. The repartition process is automatic, but you will lose your /data. When flashing, the first installation will fail with a warning that your /data will be wiped, simply select the .zip again and the install will proceed. If you've backed up your phone before installation (which you should), you may restore /data from backup (using "Advanced Restore" option in CWM) with no ill effect." -
radicspeter1
őstag
válasz
Viktor89 #22084 üzenetére
Nem ez a baj gyerekek! Nem a google-t kell itt szidni! Hanem a gyártók zárt bootloadererjét azt hogy hogyan gyilkolják ki a google-ös project smoothságot a különféle ez meg az hülyeségeikkel.
Lényeg a lényegben! A driver alapok 4+ fölött semmi ami "stabil" hátteret biztosíthatna persze elegendő memó mellett...nembaj majd s4 minivel -
radicspeter1
őstag
Ajánlatos a Devil kernelt is lefrissíteni hozzá. A root 4.3-as renyón: Fejlesztői lehetőségek -Root --> app& ADB
Nyugi most csináltam meg egy olyan samus telót (bocs típusa nem jut eszembe) ami hivatalos 4.2-es rendszert kapott de teli van a gyári rom bugokkal. 2 magos készülék/630 MB ram
-
radicspeter1
őstag
válasz
bencsikgab #22050 üzenetére
Nos a probléma szerintem kernellel megoldható lenne...
Használj Devilt illetve azt próbáld telepíteni CWM alól.Még nem nyilatkoztam nektek pajtásak! Amennyire kevés "future"-t hozott a 4.3 annyival jobban összerakott STABILABB mégegyszer Stabilabb rendszer ez a 4.3! Mintha a fogamat húzták volna olyan érzés volt a tsunát otthagyni de tudjuk hogy megy ez romolókéknál
Slim Béta 1-ről beszélek igen B1. És csak oda K át zengek erről is. (Tudom szokásom) Jaj kemény Egy 4 napja van bekapcsolva és érdemleges lagg nem volt. Mit használok amit eddig is:
Project X tweak / érdekes hogy ti még Egy próbát sem tettetek vele/
Illetve az újdonság ami tuti hogy működik érezhetően ennyi nap után is a "trim" bakapcsolása a system/data partíción! MC4 ok o olyan nm l ág mentes mint bármely, más ICS igazi teljesítmény kiadó romon! -
radicspeter1
őstag
válasz
bencsikgab #21565 üzenetére
Sztm F4K r5 + legújabb Gear 0.2s kernel a valaha volt legjobb kombo a mi készülékünkre. ( + jöhet még egy kis tweak is
)Már mindent de tényleg minden romot kipróbáltam már de mint V kolléga is mondotta az ICS a vízválasztó számunkra. Ha ennél feljebb megyünk akkor be fog lassulni a renyó az tuti.
-
radicspeter1
őstag
válasz
radicspeter1 #21350 üzenetére
Na megvan a csoda összeállításom!!
Gamerz rom v4 + Devil/Mackay kernel + entropy + Project X tweak!
Soha nem volt ilyen folyékony! Az F4K-ról jövök...nagyon jó rom az is csak kicsit ICS betegséggel szenved....gyorsnak gyors de az UI mégis szaggatotnak látszódik.
Remélem hasznos lesz nektek.Más:
Modern Combat 4 legfrissebb változata 1.1.0 őrületesen össze lett rakva! Sehol semmi lagg! És még mindig csak SGS-ről írok. -
radicspeter1
őstag
válasz
radicspeter1 #21149 üzenetére
3h kij. idő most 37%-on.
-
radicspeter1
őstag
F4K r5 plusz project extreme 10.5 tweak nagyon baba eddig. Az akksi idôm is jô fôleg hogy 2 èves lesz mindjàrt.
Csak ajànlani tudom.
Bocs az offèrt.A sexynogen is nagyon baba talàn mintha 3D-nèl jobban teljesîtene. Dr ez meg akksiban nagyon ott van.
-
radicspeter1
őstag
válasz
SteveJobs #20896 üzenetére
Próbáld meg talán fisher kernellel. (LVM)
Bocs hogy nem írom le mire jó az a script. Leírta egyszer már valaki az XDA-n igaz nem gondolt azokra a magyarokra akik nem tudnak angolul, én meg nem vagyok fordítógép!!
Sajnálom hogy vannak akik még ezt a fáradtságukat is mások lehúzásával finanszírozzák!
Jah és bocs a semmitérő commentemért. Ígérem nem lesz több hozzászólásom. -
radicspeter1
őstag
válasz
scream #20883 üzenetére
A sexynogen nagyon jó rom alapból. Hozzá lehet flashelni a cm fajta flyonmodot RAM manager nélkül is.
Kiváló páros így is.De más 4.2-es romnál lényegesebben megérte patchelni a romot és ezután kihasználni pl a superchargerrel. Addig ne ítélkezz míg nem tudod milyen is ez! A patchelés pedig csak max 2-3 perc.
-
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
Hát gyerekek én most 4.1.2 fan lettem!
Ez a sexynogen 3.0 az eddigi legjobb örömöm. Nincs akadás már egy hete mind a rendszerben mind pedig a romon belül. ( Megjegyzés: a Fly-On-Mod speckó tweakkel a 2D és 3D értékeim is a legjobbak)Aki csak teheti próbálja ki! Már ts új kérnelét várom hozzá...
De semával is mérföldekkel jobb mint bármelyik 4.2.2 több nap után! -
radicspeter1
őstag
Tudod te is hogy addigra kijön belőle egy újabb verza!
Na nem tudom mennyien használtok superchargert de én maximálisan elégedett vagyok vele (az új neve BlackDog vagy mi) most tesztelem a pimp my rom beta 1 appal és eszméletlen gyors minden.!! Tudom ez a dicséret már megszokott it...de egy 3 hetes romon vagyok
lackBeast és tényleg nem nagyításból írom ezeket.
-
radicspeter1
őstag
[Minden F4K rajongónak 4.1.-es cm10 alapú Sexynogen rom!]
Nagyon gyors! Le a kalappal a devek előtt!
Illetve frissített fisher kernelt is fog kapni! -
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
Are you ready?
-
radicspeter1
őstag
Hullanak a kernel guruk...
Stratosk után Fishers is beadta az unalmast....
Egyre inkább elgondolkozok a váltáson... -
radicspeter1
őstag
válasz
Pete55555 #20284 üzenetére
http://db.tt/DbBDwH5W
Itt el érheted az utóbbi dolgot...
A lényeg az hogy amit ebben a programban beállítást az a bő öt kezdetekor már kinyírhatatlan lesz az android számára...
Érdemes ide a launchert betenni...meg igények szerint amit akarsz. Nagy játékoknál ez hátrány de mielőtt elindítod a játékot egy mozdulattal ki tudod mindet venni a listából...
Have a nice week. I'm drinked a little before my next week of exams... -
radicspeter1
őstag
Emberek végig csináltam a supercharger tweakelést...a Service.jar patchelésével együtt. Nagyon, tényleg nagyon smooth lett a teló tőle!! Akiknek van hozzá affinitása az ki ne hagyja!!
-
radicspeter1
őstag
Miért nem ilyen a görög le now androidra??? ;((
Az a le húzom és előjön a normál nézet majd fel s a kártyák...
[link] -
radicspeter1
őstag
Nem tudom hogy van-e aki kipróbálta az új slimet De eddig nekem nagyon bejön! Tudom korai ilyet még mondani De stabilnak érzem...
-
radicspeter1
őstag
Én a héten rendelem az 1800-as polarcellt... De annyi nincs most paypalon hogy 2-t vegyek..
Max talán úgy tudnánk hogy utalsz a bankszámlámra s onnan feltölteném a paypalomat s megrendelném neked is!
Ha nincs más kedves fórumbeli tag aki felajánlja a segítségét.#XX849
Rakd rá a friss cyancore kernelt s akkor megjavul!
De a bigmem patch is csodákra képes! -
radicspeter1
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19773 üzenetére
Volt kb 80-90 mb...
Reggel még jó volt majd kb olyan 14:00-ra belassult.Tiszta alapra lett rakva...most 30 programot használok pluszba csak
-
radicspeter1
őstag
Na ez vicc! Hihetetlen hogy egyik pillanatról a másikra igy belassuljon ez a tiger!! Annyira hogy már az alkalmazások listája is szaggatva jött be
Reboot után most minden oké újra de ha mégegyszer eljátsza...fájdalmas búcsú lesz. -
radicspeter1
őstag
Ez a tiger tényleg formabontóan hibátlan és csinos és k*****GYORS!!! Büszkék lehetünk srácok!!
-
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
Találtam egy olyan tweak kombó (trió) párost hogy ilyen gyorsnak még soha nem éreztem a telóm!!!
Ízelítőül:
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest