Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomek
tag
válasz
logarithm #24617 üzenetére
Kész. Feladom.
Megcsináltam. Átállítottam a dpi-t , de így se működik.
El nem tudom képzelni, hogy mi okozza ezt. Húzok vissza a 4.3-ra az teljesen rendeben felmegy és működik is.
Azért nagyon érdekelne, hogy mit csesztem el.
Mindenesetre nagyon köszönöm a segítő szándékot!!!!
-
( V )
veterán
válasz
logarithm #20731 üzenetére
de azért kösz!
(#20728) bubu333
azért nem ennyire egyszerű a képlet, mert van gov ami alig paraméterezhető (pl alap ondemand vagy az interactive) és van ami meg szinte teljesen kedved szerint alakítható (pl lulzactive / smartassv2) ezek egész jól hangolhatók szép teljesítményre anélkül hogy különösen leszipkázná az akksit, persze ezzel együtt is a fogyasztás elsősorban a használattól fog függni! -
-
Halfer
tag
válasz
logarithm #19486 üzenetére
Köszi, most türelmesebb voltam és kivettem fél órára, bejött a download mode. Már csak az a célom, hogy ne tosszam el újra.
Egyébként Pepartition-t nem pipáltam be és 512-es PIT-et betallóztam. Másik verziót szedek most le, biztosan elkerülte a figyelmemet valami az első hsz-ben, de mi a fő amire figyeljek a verziót leszedésekor? Samsung oldaláról ilyen 6-7 fájlos zippelt cuccot kaptam le Hungary-t választva, azzal speciel nem tudom mit kell kezdenem, csak az első hsz-ben feltüntetett 3 fájlos tűnik triviálisnak.
-
cimp
senior tag
válasz
logarithm #19403 üzenetére
A 29.-eit próbáltam, de egy kalap f.s. Nincs benne billentyűzet, így már az első indítás gázos. Nem tudsz beállítani se wifi-t se fiókot. A lang pack telepítése után meg be se boot-ol.
Viszont ez megy.
De nem nagy durranás. lagg-ol, fényképező ugyanolyan szar mint volt. Első indításnál egy perc mire megkérdezi, h mégse vagy várjunk tovább, és csak utána indul el a fókuszálás.
-
ther
aktív tag
válasz
logarithm #17815 üzenetére
Hm egész jónak tűnik ez a rom. Ha tartalmazza a CM9 apróságait, akkor nagyon jó, szerintem a közeljövőben rápróbálok, tudom, hogy nem emiatt linkelted, de azért köszi a linket!
Amúgy most CM9-et raktam fel, kvázi új akkuval, ha idle, akkor ugyanúgy (nem) merül, mint az F4k ICS, viszont használat közben jobban pörögnek a százalékok lefelé.
-
gfpeti
tag
válasz
logarithm #17145 üzenetére
Ha simán nyomogatom, pl alkalmazásokat indítok/bezárok akkor nekem se laggol az sgs1.
De ha mondjuk megy egy zenelejátszó, és közbe f@szbúkozol (én nem szoktam, de a többség igen)
és mondjuk meg van nyitva 2-3 lap mellette amin böngészel, és a térképen hirtelen meg akarsz nézni egy utcát, akkor már laggolni fog rendesen.
Az egy dolog, hogy gyorsan indul el a tárcsázó, meg mondjuk egy böngésző aztán be is zárod.
De ha több alkalmazást futtatsz egyszerre (amire kitalálták) akkor már összeszarja magát nagyon hamar. -
polomaa
aktív tag
-
kutkut
addikt
válasz
logarithm #16442 üzenetére
Röviden: sz@r. Egyel kevesebb karaktert használva: f*s...
Túl sok ramot eszik maga a rendszer, kb 50MB-tal többet, mint egy kipucolt JW6. A MIUI-t is kipucoltam amennyire lehetett. És akkor még a miui launchert nem is számoltam, ami szintén több ramot kér, mint pl egy apex (az apex is többet eszik, mint pl a launcher pro GB-en, csak ugye az JB-en használhatatlanul akadozik, így kénytelenek vagyunk másik launchert használni, pl apex/Nova...)
Ez úgy még durvább, hogy az alap kernellel 370MB ramot lát össz-vissz'. Voodoo color, galaxy s settings nuku, bár utóbbi gondolom, felrakható utólag, előbbi használható másik kernellel - még nem jártam utána...
A másik probléma megoldódni látszik... A google services ébren tartotta a telót, így nagyon merült. Ez valószínűleg annak volt köszönhető, hogy lefagyasztottam / autostarterrel tiltottam olyan google-s appokat/processeket, amiket nem kellett volna. Most engedélyeztem őket (ahogy gyárilag is futnának), és azóta nem pörgette a procit 1 mp-et sem az említett google services...Szóval, csak óvatosan a gyomlálással!
Bár már nem merül, de lehet, hogy nem marad sokáig. Viszont, megint csak fájni fog a szívem letérni a macskás útról.
A UI még mindig nagyon bejövős, a notibár sokkal jobb, mint a google által megálmodott óriás csempék (aka quick settings). Van 1-2 + hasznos fícsör, + témázhatóság, stb. Ja, a számológép meg besza-behu.
iOS szintű/minőségű animáció van az alap és a tudományos nézet váltogatása között. Qrva jól néz ki.
Gyorsasággal nincs különösebb baj, néhol laggol, de azért nagyon vajas. Akárcsak a többi JB.
-
sagit
veterán
válasz
logarithm #15063 üzenetére
Akármit csináltam annó nem ment,bezárt valamit. Igaz nem is volt annyi rom rá mint s2-re. Épp kijött rá az ICS amikro elváltak útjaink nyáron. Meghallgatnék egy S2-t ezzel a csodával, kezd jó árban lenni
XDA support ügyileg meg pedig még az S1-nél is jobb.
Tonyk: ja, egy normális hátlap úgy kellene erre a telefonra mint egy falat kenyér.
-
xerintem
csendes tag
-
macsek18
aktív tag
-
polomaa
aktív tag
-
-
-
bok92
addikt
válasz
logarithm #12105 üzenetére
A témázás működik?
Pedig úgy olvastam,hogy az megint kaksi... Azt próbáld már ki,hogy importálj valami témát, és hogy az működik e.Mert amit a theme managerből letöltesz, annak gond nélkül kell működnie, viszont ha más külső forrásból letöltött témával gondok vannak...Elméletileg.
-
( V )
veterán
válasz
logarithm #12105 üzenetére
Nna akkor akár készülhet is a MIUI JB telepítési útmutató (by logarithm) az egyeshez!
amúgy is akartam egy kis ráncfelvarrást csinálni (pl tartalom jegyzék, flashelés "folyamat ábra" hogy az újoncoknak is érthető legyen melyik lépéssel kezdjenek, JB is sztem megérett a megírásra, stb.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest