- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dbalazs123 #23663 üzenetére
"a bloatware kiírtása ajánlott."
Devil kernelt - INNEN ha töltöm az jó?
A második dologról fogalmam sincs hogy mit jelent, tudsz róla írni néhány gondolatot, kérlek
Mit töltsek le honnan, mit futtassak. Köszönöm
-
Tonyk
veterán
válasz
dbalazs123 #23663 üzenetére
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dbalazs123 #20893 üzenetére
Néztem, nincsen..
-
bencsikgab
tag
válasz
dbalazs123 #20798 üzenetére
Állítólag a battery stat törlésnek 4.x.x-nél nincs értelme.
-
Twitch
tag
válasz
dbalazs123 #20792 üzenetére
Nem vagom ezt a progit. Melyik menüpontot kell ebben nézni?
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #20792 üzenetére
+1
boldogan elmegy nálam is két napot.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dbalazs123 #20726 üzenetére
Teljesen igazad van, nem is értem miért nem ott kerestem.. Köszi!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dbalazs123 #20715 üzenetére
Az órás hibát már én is tapasztaltam rögtön flash után. Bár engem jobban zavar, hogy nem lehet 0-24-es formátumra állítani, folyton elgondolkoztat még akkor is, ha ott van, hogy am vagy pm.
-
JNSK
aktív tag
válasz
dbalazs123 #20715 üzenetére
köszönöm!
-
polomaa
aktív tag
válasz
dbalazs123 #20659 üzenetére
Mármint a Gamerz v3 lassult be??? Közel 3 hete nyúzom 114 LiveOC-n,interaktiv governorral és hasít mint állat.Olyan mint ha most telepítettem volna.Nálam ha ennyi ideig megy egy rom,akkor annak igen jónak kell lenni.
[BSteveJobs] Ha jól emlékszem vissza a múltba nálam is volt olyan rom amin ugyanezt csinálta.Épp ma reggel toltam fel a gamerzre a TSF Shellt,mert összehoztam vele egy ubuntu témát és nálam tökéletesen megy.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy rakj fel másik romot mert elviekben azzal is kéne mennie,de hát ez van.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dbalazs123 #19887 üzenetére
lehet, ezen még nem filozófáltam, már ha te is az alap jobbra balra ki-swipeolós kilövésre gondoltál
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dbalazs123 #18938 üzenetére
akkor nem csak illúzió
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #18938 üzenetére
az amit írnak / mondtam: nem veszi ki teljesen az appot (mint pl TiBa freeze) hnem csak a háttérbe kerülő és greenfy listára rakott appot fagyizza le, de amint újra aktív lesz - ergo használni kezdjük - akkor kiolvasztja és teljes értékűen használható lesz megint! mindezt észrevétlenül teszi
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #18933 üzenetére
Nem tudom mi a működési elve ennek a proginak,
konkrétan ez:
Compared to other popular tools aimed for the similar purpose, Greenify give you the unique experience:
◆ Unlike the "Freeze" feature in "TitaniumBackup Pro" that totally disable your app, you can still use your app as usual, share content with it, without major uncomfortable impact on user experience. Greenify is nearly transparent! Set and forget~
◆ Unlike "App Quarantine", you can launch greenified apps in any way as usual. No more crafted app-launch widgets, no more manual disabling.
◆ Unlike "Autostarts", you can benefit almost all its advantages, but never need to deal with the complexity and risk of obscurely named app components, and never lose functionality when app is actively running.
◆ Unlike any "XXX Task Killer", your device never fall into the cat-mouse-game of stealthy-running and aggressive killing, which unnecessarily consumes much battery juice. Since all greenified apps will be put into hibernation until the next time you launch them, there is no need to "kill" them during the hibernation.
dióban: részlegesen hibernálja az appokat (widgetek és instant msg esetén nem tanácsos alkalmazni)* amik a háttérben ébren tartanák a procit ill lelaknák a cache memóriát - egészen addig amíg újra használatba nem kerülnek. a kiválasztás egy ajánlott lista alapján történik a felhasználó által, de lehet bővíteni tetszés szerint amit szeretnénk!
* - ja és főleg nem ébresztőknél!
(#18934) kuc
nem véletlen mondtam, hogy aki kimarad az lemarad -
Mometazon
csendes tag
válasz
dbalazs123 #17250 üzenetére
kösz szépen a gyors választ!
már 1 hete olvasom legalabb
valóban nagyon jól össze van szedve.
4.x.x JB rom-ból melyiket ajánlanád ? -
bck.ek
tag
válasz
dbalazs123 #16060 üzenetére
Stabil? jól használható?
aksi? cm10-re könnyen rá tom húzni?
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dbalazs123 #15913 üzenetére
Nem aggódom csak már kezdem unni kicsit a hangszoro hibás 6500-t
Az akksim már olyan pupos a hátlapon érzed
Ki is kapcsolgatott, inkább nem erőltetem, de már hiányzik
Asszem ha megjön a momax felis teszem a jw9-et
Valaki probálta már amúgy?
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dbalazs123 #11594 üzenetére
Neked mennyi idő alatt jött meg tőlük? Direkt nem free shippingel hanem a standard shippengel rendeltem, akkor azt írta 16-18a között érkezik vele. 7.én rendeltem szóval még annyira nem vagyok türelmetlen rendeltem már cuccokat hongkong-bol bár volt amikor megjött 1 hét alatt...
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #14956 üzenetére
, csak annyi a különbség hogy a gapps-ot nem kell már feltenni mert alapból benne van!
-
bubu333
tag
válasz
dbalazs123 #13877 üzenetére
Már írtuk egyszer hogy az F7 alá nem jó a sema csak a mackay.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dbalazs123 #13088 üzenetére
Hát igazábol már lassult is a rendszer, szóval gondolkodtam egy újra húzáson, de nem lennék igazi rom(b)oló ha ugyanazt tenném újra
C-rom ról tudsz valamit? Ahogy nézem cm10&slim alapokon van és szeretem a touchwizz felületet is
Elite-hez tudsz dobni egy linket ?
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #12529 üzenetére
vannak appok amik szeretnek on-demand használni a process-t minden SD-re írás után ami eléggé megdobhatja ennek a használatát (pl nálam ilyen volt a Power Amp is), de emellett a gyári galéria, a zenelejátszó is hajlamos pörgetni stb.
-
MPeter87
őstag
válasz
dbalazs123 #12529 üzenetére
A Better battery stats szerintem segíthet. Nézd meg vele, hogy mi megy sokszor és guglizz rá. Én az alapján csináltam 1-2 dolgot, pl töröltem a GMaps-t, mert sokat tartotta ébren valamiért a telót. Van helyette Mapdroyd.
-
MPeter87
őstag
válasz
dbalazs123 #12526 üzenetére
Töltsd le a Rescan media root progit és majd nyomj rá a Disable media scanner gombra és elvileg megoldódott a probléma.
Ha raksz fel új zenét vagy újraindítod a telót, akkor enable, majd pár másodperc múlva disable és kész. -
DCI_market
tag
válasz
dbalazs123 #12030 üzenetére
én is igy jártam, nekem is ugyan ez a baja, gariba se cserélték ( értelemszerüen), sajnos én is együtt élek vele de a slim óta nem hiányzik ébreszteni mással ébresztek, minden más helyen meg ott a virtual home gomb a JB-nek köszönhetően.
. Feljebb pedig láthattad miként lehet home gomb nélkül rootolni, és szűz rendszerre slimet rakni.
-
MPeter87
őstag
válasz
dbalazs123 #12030 üzenetére
Gari nincs már?
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
dbalazs123 #12028 üzenetére
Na ezt én biztos nem csinálom meg... Kénytelen leszek elviselni így ahogy most van
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
dbalazs123 #12021 üzenetére
Sajnos mégis hardveres a probléma. A gombot preboot előtt a rendszer tiltja le, de csak azért, mert folyamatosan érintkezik. Most megpróbáltam a 3 gombos download mode-ot úgy, hogy csak a hangerő le + power gombot nyomtam, és úgy is bejött. Most az a dilemmám, hogy elkezdjem szakbarbár módjára szétszedni a telót, és megpróbálni megnézni, hogy rozsda okozza-e és hogy tudok-e rajta segíteni, vagy hagyjam így, hiszen elvileg így is lehet mindenre használni a telót?
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
dbalazs123 #11926 üzenetére
Mint írtam nem azért nézegettem,hogy zavarjon,mert igazából felőlem be lehet égve akármelyik színnél,ha mindennapos használatnál nem veszem észre,de mivel új telót fogok venni,és ezt családban adnám tovább gondoltam inkább kicseréltetem,mert ha jól tudom a kijelző körül futó keretet is cserélik a képernyővel,amit már megviselt az idő(elég durván le van kopva).Ezen kívül veszek rá egy új hátlapot és lám,egy szinte új telefont tudok továbbadni néhány ezer forint befektetéssel
-
D-Phrag
senior tag
válasz
dbalazs123 #11935 üzenetére
Te programozónak születtél?
És a Google Maps-re is tudsz valami hasonló okosságot? Mivel rohadt sokat ébreszti a telefont feleslegesen, nincs is használatban. -
dbalazs123
aktív tag
válasz
dbalazs123 #11934 üzenetére
Mai utolsó update:
Az előző updatet hagyjátok figyelmen kívül!
Szóval ott tartunk, hogy van a,
context: facebook
task: a secure settinges fagyasztás-> a teendő csak annyi, hogy a tasknál be kell húzni, hogy "if" a kis címkénél kikeresni hogy screen, és a második mezőbe beírni, hogy "on" --> %SCREEN ~ on
--> Így nem fog folyamatosan futni a facebook off profil, de mégis csak akkor fagyasztja vissza az fb-t, ha bekapcsolt kijelző mellett lépünk ki belőle.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
dbalazs123 #11933 üzenetére
Update:
A második hátrány kiküszöbölhető:
- A második profilban a megadott taskot váltsuk vissza exitről entry taskra
- A contextnél be lehet húzni egy olyan kapcsolót, hogy "not". --> not facebook
- Adjunk ehhez a profilhoz egy második contextet: state: screen onÍgy ha önmagában csak a screen megy el, akkor nem fagyasztja vissza az fb-t, csak ha bekapcsolt screen mellett lépünk ki belőle!
Mondjuk ezzel csak az a baj, hogy a profile folyamatosan aktív, amikor nem vagyunk fb-ban.
-
Tonyk
veterán
válasz
dbalazs123 #11839 üzenetére
Az ok, de közvetlen indulás jobb lenne, nem pedig külön scriptekkel kapcsolgatni.
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #11785 üzenetére
köszi az infót, meglesem hogy reagál rá a fogyasztás - csak mondjuk az az érdekes hogy a fast dormancy úgy tudom hogy szinte mindegyik romban alap esetben aktív (ami önmagában nem is baj hisz pont hogy energiatakarékossági célt használ) és eddig még nem volt vele sosem komoly drain probléma (nálam legalábbis) a 3g használatával együtt, csak az utóbbi időben a 4.1.2-től jelentkezett a gond!
amúgy van rá egy Supercirio / Voodoo app is rá - érdemes kipróbálni!
Voodoo RRC Tool, fast dormancy
bár szerintem a legegyszerűbb ha az ember beállít egy szabályozót (pl Tasker vagy Juice Defender) hogy kikapcsolt állapotban a 3g is legyen OFF vagy max negyed / fél órás sync-el legyen engedélyezve)
mindettől függetlenül szerintem ez az Elite rom ami most van fent az eddigi leg-energiahatékonyabb rom kb a F4k r4 óta!
-
k.soma
senior tag
válasz
dbalazs123 #11785 üzenetére
Ezt hogyan csináltad? Mert nekem sehogy sem sikerül rájönnöm
A google nem a barátom.
-
Twitch
tag
válasz
dbalazs123 #11714 üzenetére
210en telepít, átír 240,re, reboot. statusbar sehol. -.-
-
bAtt001
addikt
válasz
dbalazs123 #11714 üzenetére
-
radicspeter1
őstag
válasz
dbalazs123 #11673 üzenetére
A v5-nél a mods mappában az a v5-r-off.zip az mi a csoda? Illetve akkor inkább a v4-et érdemesebb felrakni szerintetek? Gapps akkor a csomagban...
-
kutkut
addikt
válasz
dbalazs123 #11654 üzenetére
Gondolom, a számológép fekete, azaz sötét témájú. Olyankor tényleg nem eszik sokat az amoled.
-
radicspeter1
őstag
válasz
Na erre ki kell hogy próbáljam én is!!!
-
bAtt001
addikt
válasz
dbalazs123 #11659 üzenetére
mostanában nézegetem de nem látok semmi nagyon feltűnőt, csak az akksi lesz az
-
MPeter87
őstag
válasz
Szerintem rekordot döntöttél!
-
Tarantula33
tag
válasz
Hát ez hihetetlen
-
bAtt001
addikt
válasz
ilyenkor érzem mindig hogy akksit kellene vennem
2.5 óránál nálam megáll a tudomány 12-13 óra használat után. azt is furcsállom hogy mindkét akkumulátoromnál ez a helyzet
-
blakey
titán
válasz
dbalazs123 #11641 üzenetére
Hogy boldogulsz a koreai csengőhangokkal?
-
válasz
dbalazs123 #11641 üzenetére
Mind1, most már maradok a CM10-nél, ez valahogy jobban gyerebe.
-
válasz
dbalazs123 #11616 üzenetére
-
Tarantula33
tag
válasz
dbalazs123 #11594 üzenetére
csak az ebay-ről lehet ilyen aksit rendelni?
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #11545 üzenetére
aha - olyasmi mint a Dark Exodus / Nexus - csak az nekem túl depressziós, akkor már inkább a kék
alapvetően nem lenne bajom vele - nagyon szép és igényes, bár a képernyőm már ígyis úgyis be van égve...de aztán lehet h felteszem az SGS III-ast - elég jól néz ki!
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #11541 üzenetére
de nagyon tetszetős!
csak hát a kék az amoled gyilkos ugye...
-
csampei
senior tag
válasz
dbalazs123 #11526 üzenetére
Indulj ki abból hogy ha valaki akkor én utálom a JB-k főzeteit,mert csak szívtam mindegyikkel!Belakás után vagy falta az akut,vagy a RAM-ot,vagy mindkettőt,belakás után akadt,fagyott FC-zett,tehát ott kerültem ahol tudtam,de ez nexi port ez olyan szinten betalált hogy öröm használni a telót!Belakva gyors,stabil akadás jelei nincsenek,akksi tűrhető bár még csak az első feltöltésnél tartok,RAM TÖKÉLETES (150mb körül),a DPI-t meg felrakás előtt átírtam,és így meg főleg nagyon ott van!Úgyhogy ennyi!Ez nálam tarol!
(#11529) ( V ) Azt ne mond hogy törhetetlen alapból az SGS plexije!!!
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #11526 üzenetére
meglepő de tényleg érezhető a különbség! anno az ICS-nél is ez volt: csak lestem hogy milyen gyors a TsunamICS és a F4k azt is le tudta körözni!
most ez a sorrend nálam: CM10 < Slim < Elite
persze lehet hogy az animáció sebességet megnyomták kicsit az Elite-ben, de az összhatás akkor is nagyon durva lett!
de persze mindenki döntse el maga, lehet hogy csak a placebo dolgozik nálam... (not!
)
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dbalazs123 #11521 üzenetére
Irja az app-ban a changelognál, hogy csak a honlapról lehet letölteni !
Slim-i9000-2.9.0-OFFICIAL
Tökjó kb. két órája raktam fel a 2.8-at de már jött az üzenet hogy van újabb, de ahogy nézem wipe cache&dalvik és mehet rá -
k.soma
senior tag
válasz
dbalazs123 #11516 üzenetére
Meg sem éri felrakni xD
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dbalazs123 #10849 üzenetére
ha lenne rá miui...
vazze ezektől tényleg kidudorodott a zsebed, egy most is itt pihen a fiókomban...minden nadrágomon volt anno egy nagy téglalap alakú kopás a jobb combomnál...
de térjünk vissza a galaxy s-re..miért nem mókolja meg valaki végre gfpeti kolléga telefonját? csak mert szerintem valamit nagyon nem csinál jól, vagy nem tom, ez a sok ez szar az szar amaz szar tényleg durva, a felsoroltakból én pl egyik problémával sem találkoztam, egyik rommal sem...
-
gfpeti
tag
válasz
Ne legyél már ennyire ostoba, Balázs.
Elég megnézni a fórumot. Naponta jönnek ki az új nightlyk. Hetente a Tsunami és még kb 20 féle rom.
Mindenki csak szív vele, hogy ez meg az szar.akkor miről beszélünk?
A Cm7 is majdnem egy évig fejlesztve volt. Talán még most is jönnek rá ki nightlyk.
sose volt stabil egyik se.
Most a CM9 CM10 -et fejlesztik hónapok óta és ez is egy kaki.
Megbízhatatlan! Mindenki panaszkodik. Van akinek az akkuja merül le 3 óra alatt, van aki nem tud telefonáln, van akit hívni nem tudnak egy idő után stb stb stb.
Ezeket a romokat ki se kéne adni!
Vagy mikor lesz ebből stabil?
A Galaxy S lassan 3 éves modell. Lassan már rég megy a kukába és még mindig nincs rá stabil, megbízható rom.
Vagy minden órában hívjam fel magam, hogy elérhető vagyok?
vagy én hívjak, hogy hallanak-e éppen?
nevetséges.
Én lassan eladom a faszba a GalaxyS -t és veszek egy gyári Jellys telefont.
Franc se fogja szopatni magát 4 naponta új romokkal és azon izgulni, mi lesz benne a szopás 3 nap múlva. -
Tonyk
veterán
válasz
Oh my god.
Volt ilyenem (6210), nem is rövid ideig. Olyan volt, mintha a mikrosütőbe dugtam volna a fejem.
-
Tonyk
veterán
válasz
dbalazs123 #10785 üzenetére
Odexedek a gyárik is. Simán főzzed, nem kell vele foglalkozni. A konyha -ha jól emléxem- csak odex romokat támogat.
-
Osz24
tag
válasz
dbalazs123 #9343 üzenetére
Ezt CSak Jig oldja meg ,nem?
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #9084 üzenetére
kb - meg lusta is vagyok
de majd igyekszem majd szakítani rá időt!
(de ha vki másnak is írhatnékja van ne fogja vissza magát - szívesen beollózom!)
-
Dare2Live
félisten
válasz
dbalazs123 #9084 üzenetére
lassan azért jöhetne már vmi JB ami tényleg jó/stabil/nem eszi akut....
Bár nagyon jól elvagyok az ICS F4Kval, minden tökéletesen megy, gyors, aksi jó, stabil....
-
blakey
titán
válasz
dbalazs123 #8631 üzenetére
Javasolnám ezt, szerintem jobb a meso-nál, én chrome-ot használok és egyedül itt használom a rom telepített TW-t, módosított és használható. Egy próbát megér, nekem eddig ez a legjobb GB-rom.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
dbalazs123 #8631 üzenetére
nekem go launcherrel a meso jw8 nagyon smooth! ICS témával, és nem csak külsőre gyorsaságra is ICS lett az app drawer pl
valaki office app témában ?
-
bAtt001
addikt
válasz
dbalazs123 #8037 üzenetére
nem próbáltam a cunamit de slim alatt a 2g/3g váltás működik ahogy eddig próbálgattam, gondolom akkor ebben is megy. tetheringet nem használok nem tudok róla nyilatkozni
(#8040) sixer66 hát próbáld meg újraformázni és előről az egészet, ugyanaz a file amit tegnap kirakott hivatalosan, onnan szedtem le még este
-
jjeahh
nagyúr
válasz
dbalazs123 #6556 üzenetére
de gnexus port miért olyan eszementül gyors? úgyértem nem a teló tőle, hanem az animációk...
és azt sem értem miért nem érzem "folytonosabbnak az animációkat" cm10-en, cm9- hez viszonyítva...
végülis mindegy mi lesz gyorsabb, vagy folytonosabb, a 60fps semmiképpen, seholsem érzik...legalábbis nálam...ma még egyszer felrakom, hátha megváltozik a véleményem...(vagy megerősödik)
-
porse
őstag
válasz
dbalazs123 #6360 üzenetére
Az a mobilnettől van szerintem, ha sokat használtam nekem akkor nőtt az meg.
-
válasz
dbalazs123 #6291 üzenetére
Jó van na! 2 éve vettem a telefont, és 1 éve lejárt a garija, csak elírtam.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
dbalazs123 #6006 üzenetére
Hálás köszönet
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #5868 üzenetére
én azért egy fullos ICS-t (csak némi apróság hiányzik) vagy esetleg egy JB-t megnéznék
-
válasz
dbalazs123 #4374 üzenetére
Nos azért, (de lehet, hogy már leírtam egyszer) mert miután kiadták, még találhattak hibákat, illetve esetleg egy kis teljesítménynövekedést is el tudtak érni, de ezt egyszerre nem akarják bele rakni, inkább egyenként teszik bele, és kiadják tesztként, hogy ki lehessen tesztelni, hogy tényleg működik-e vagy sem. Elmondom, hogy miután kiadták a Windows 7-et még utána is volt nighty W7, csak az nem volt nyilvános, mivel valahogy le kell tesztelniük a javításokat, ha pedig tökéletes, akkor kiadják stabilba.
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #4192 üzenetére
a HB-hez készült, de egyelőre nem tudom hogy az a kernel okozza-e, de 1 reboot után nem mountol be a belső SD. recovery alól mountol, PC-re is rá lehet kötni, de a rendszer nem hajlandó észrevenni valami miatt...
btw:
-
MK VII
veterán
válasz
dbalazs123 #4157 üzenetére
Nincs csőlátásom.... Jujjj istenem... Te komolyan ennyire elvakult vagy? Hisz épp most írod,hogy: idézek
-"A fejlesztői fórumok arról szólnak, hogy a userek reportolják az errorjaikat, majd a devek és a többi user megoldást kínálnak rá, vagy figyelmeztetik a hozzászólót, hogy olvasson vissza, mert már másnak megoldották ugyan ezt a hibáját pár hsz-el korábban. Ha előkerül egy olyan hiba ami korábban nem volt, akkor a következő verzióban ezt javítják."Ezek a tökéletes romok amiknek a hibáit javítgatni kell?
Igen lehet őket használni meg ennek örüljünk,hogy legalább ha nem hivatalosan is,de van ICS meg JB Galaxy S-re...
De itt pont arról volt szó,hogy stabil romot akar Vasinger...
Ehelyett azzal jösz,hogy annak ellenére,hogy javítgatni kell a JB-t vagy ICS annak ellenére az tökéletesen használható.. Tudod mi a tökéletesen használható? Tisztában vagy egyáltalán a fogalommal? Vagy csak él a fejedben egy kép a JB-ről hogy hoppá hisz úgy szalad mint a nyúl... Óhh hát ez tökéletes rom!(#4159) Boonen007
Nem a te családodra gondoltam a kijelentésemmel,hanem az itteni JB és ICS fanatikus családra... Mivel nem ismerlek ezért a családodra nem is tennék semmilyen kijelentést... -
MK VII
veterán
válasz
dbalazs123 #4134 üzenetére
Menjen... Pumpáld csak magad felfelé....
Nem a két három ember véleményére adok ugyanis én is ugyan úgy kipróbálom a cm9, cm10 verziók legtöbbjét és használom is mint te kedves balázs aki elfogult a ezekkel a romokkal szemben... Nem kell ajnározni az ICS-t sem a JB-t... Tedd a szívedre a kezed és mond azt,hogy akármelyik ICS vagy JB Galaxy S alá tökéletes...
Ugye nem tudod?
Vasinger írta,hogy milyen stabil romot tegyen fel,mert nem akar CM10 stable-ig romolni már.. Én a legkézenfekvőbbet válaszoltam neki,hogy jw8.... És most mond azt,hogy nem ez az igazság...Figyi csak egy kis példával had éljek....
Veszel egy kocsit a szalonból,de úgy adják el neked,hogy sajnos mivel ez csak egy koppintás az eredetiről ezért nem tudtunk hozzá eredeti elektornikát szerezni ugyanis a gyár csak az eredetihez adja ki.... Működni fog neked az a kocsi úgy ahogy kell? Nem... Lehet beletenni egy másik fajtának vagy egy harmadiknak az elektronikáját,de egyáltalán nem fogod azt visszakapni amit amúgy egy teljesen gyári autóval..Sőt sok hiba is elő fog fordulni a nem megfelelő alkatrész miatt!Én nem a CM9-10-ek ellen vagyok hanem a stabilabb rendszer mellett...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
dbalazs123 #4134 üzenetére
+1
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dbalazs123 #4122 üzenetére
Egyik ismerősömnek Sema kernellel csinált olyat, hogy telefonálás közben elment a hang 3 perc után.
Meg olvastam a topikban is, hogy van vele probléma.
Bár lehet, hogy csak kernel függő, nem?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dbalazs123 #4116 üzenetére
Most jelenleg melyik a legstabilabb CM9? Eléggé sok rosszat hallok a Stable verzióról, azt biztos nem raknám fel.
-
logarithm
őstag
válasz
dbalazs123 #4116 üzenetére
Csinálnak cm7ből is még nightly-t szóval szerintem a kettő nem zárja ki egymást
Egy automata rendszer dolgozza egyébként is.
Reméljük minél hamarabb eltudják kezdeni a cm10-et.(#4117) SFAkos
Nem tudom, az új aroma installos dolgot nem próbáltam, aki próbálta majd jelentkezik. -
válasz
dbalazs123 #4103 üzenetére
-
Aki21
aktív tag
válasz
dbalazs123 #4009 üzenetére
azért köszi neked is
-
fo_di
őstag
válasz
dbalazs123 #3958 üzenetére
talán tegnap volt már
de az xda i9003 fórumban az okosok azt mondják, hogy csak egy gingeres kernel forrás van benne
valaki pedig megkérdezte a samsungot, aki elismerte, hogy csak value pakkos gingerbread forrás, az ics csak elírás volt a részükről -
logarithm
őstag
válasz
dbalazs123 #3572 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #3570 üzenetére
a 720p-ről jut eszembe!
teszteltem a szokásos videóimmal a gyári JW8-at: ugyan azt produkálja mint az ICS alap ram beállításokkal - magyarul az alacsony bitrátásokat gond nélkül vitta HW gyorsítással, a magas bitrátáshoz meg hozzá se szagolt, pedig 3 playerrel is próbáltam (MX, Dice, MoBo) - amit legalább ICS-n ha szaggatva is de le tudta játszani... uh nem tudom mi a gond egyeseknél az ICS 720p támogatásával: ugyanaz (ha nem jobb) mint GB-n!
-
tomi7711
aktív tag
válasz
dbalazs123 #2855 üzenetére
Köszönöm, közben rátaláltam. Szinte ugyanaz mint a GO SMS
Az a legviccesebb, hogy abban is jönnek ezek a kamu SMS-ek.... Valami a rendszerben lehet beragadva.....
Ebből asszem visszalépés lesz... -
Kari1
aktív tag
válasz
dbalazs123 #2837 üzenetére
Úgy értettem hogy először (07.29-en) CMC kernel volt fent majd mikor feltettem a 0801-es romot akkor azt a kernelt tettem fel a rommal amiben van voodoo color. (mappa létrehozással) és ekkor volt az hogy minden bekapcs-nál kétszer indult a telefon... Mikor újra feltettem a rom de töröltem a devil/voodoo_color mappát hogy a cmc-s kernel menjen fel akkor már nem indul kétszer a telefon mikor bekapcsolom.
Illetve megcsináltam a Media Storage data törlést + fix permissionst + 15percet hagytam a telót bekapcs után de még mindig süketek a notif. hangok.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
dbalazs123 #2539 üzenetére
rendben, kipróbálom, meg ezt a watchdogos progit is felteszem neki addig, köszi Remusz911-nek is.
-
Remus389
veterán
válasz
dbalazs123 #2539 üzenetére
-
Beppe91
aktív tag
válasz
dbalazs123 #2531 üzenetére
Értem, csak furcsa, hogy tök egyenes a vonal egy ideig és egyszer csak gondol egyet és elkezd merülni és megy lefele. Ma este megnézem majd a kernel meg partial wakelockot, mert sajna azóta feltöltöttem. Régebben nekem csak ilyen 5-7%-t merült egy éjszaka ami tök jó lenne, mert akkor reggel leveszem estig lemegy kb 50%-ig, utána másnapot még kibírni ha másnap reggel csak 7%-t merülne 42%-al még egész jó, na de 30% már kevés egy napra..
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2466 üzenetére
nnah egy 4-5 óta pihi után: remekül működik, nem kell leölni semmit!
viszont még egyenlőre kicsit körülményes használni* / stats-ot előcsalogatni (howto itt [link]) de ahogy nézem szépen szunyókál: top ON-ban nem is volt!
* szerencsére alap esetben be van kapcsolva!
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2466 üzenetére
még nem sikerült tesztelnem (most erőteljes használatban van
), de majd referálok
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2434 üzenetére
datadata - s JB kernel, ugyanaz mint elődje csak a deep idle végre frissítve van benne!
kössz a linket amúgy - pont ezt keresetem!
(#2436) Rabby + (#2437) szemesi69
(#2438) mexel
1-es hsz! Friss és Ropogós!
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2325 üzenetére
az van rajta alapból
(#2323) Vasinger!
3g watchdog2G/3G -t a beállítások ... továbbiak / mobilhálózatok alatt tudod kapcsolgatni (ill. ha beállítasz power widget kapcsolót)
3G-n belül meg a Galaxy S Settings-el tudsz választani
(#2324) szilu7
ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor flashelj fel egy friss ICS gappsot!MÁS:
1.-es hsz project
logut-on szerkesztem (jóval egyszerűbb) ha meglesz akkor lehet hogy mégis belinkelős lesz mert valamivel átláthatóbb!
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2273 üzenetére
akkor bevált az Autokiller?
vagy a Rom Toolbox?
-
Vic61
senior tag
válasz
dbalazs123 #2258 üzenetére
Most panaszkodsz???
A Devil JB-t mindenkinek ajánlom, V8 1 napja hibátlan...és minden funkciója... -
Telegdy
aktív tag
válasz
dbalazs123 #2261 üzenetére
Értem. Nem hiszem, hogy túl sokat számítana, hacsak nem egész nap a Store-ban tartózkodsz
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2043 üzenetére
hááát elég régen használtam az Ultimate Backup-ot de már akkor is ott volt tudásban ahol a TiBa!
ez meg gyakorlatilag egy "mindent bele" appja jrummy-nak, de sztem attól még a TiBa TiBa marad!
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
dbalazs123 #2032 üzenetére
Van egyébként ebayen olyan akksi, amit ajánlotok? Ami nagyobb, mint a gyári és jó is...
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2026 üzenetére
én meg úgy emlékszem hogy init.d-be is össze lehet dobni egy scriptet hozzá, asszem a jrummy féle ROM Toolbox tud olyat
-
kutkut
addikt
válasz
dbalazs123 #2026 üzenetére
Market -> Auto Memory Manager. Nem használom, de ezzel elvileg lehet állítani.
-
( V )
veterán
válasz
dbalazs123 #2017 üzenetére
láttam de még nem motiválódtam rá túlságosan, szerintem az alap CM9_RC2 + Devil3_1.0.3 is elég jó kombó - nagyon kellemes a használata! bár lehet meglesem ha már ki zselébaboztam magam
(#2018) Twitch
na hajrá - most én is kedvet kaptam hozzá -
Boonen007
őstag
válasz
dbalazs123 #1954 üzenetére
Én most wipeoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest