- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
( V )
veterán
válasz
pilu01 #24598 üzenetére
nocsak már kint is a Stable?
nem kell szerintem wipeolni (de ártani se fogsz vele ha mégis), a cache és dalvikot úgyis automatán törli uh mehet az install zip.
persze mint minden flashnél itt se árt ha van friss mentés a fontos adatokról!
(#24600) A_ScHuLcZ
fiókok vagy szinkronizáció alatt nézd meg. esetleg ha van google térék app akkor ott. -
( V )
veterán
válasz
pilu01 #24472 üzenetére
a topicján is erről beszélnek és a következő sikeres manővereket írták le:
- I could install successfully on CM nightly with only the following wipes - cache, dalvik cache, format system.
- I just installed 2.9 on 2.7 directly without wiping anything along with Mackay 0.608 Kernal(TWRP) without any problem. I flashed all 3 zip files at once and it was showing me that MD5 not found ..,skipping ,but it flashed the rom.
- It is true, i installed it in the following order. GB - 2.0.8 - gapps - Mackay 6.0.8 - 2.0.9 wipe dalvic & cache ( Gapps lost ) - Gapps - Everything fine. So installing straight from GB had this procedure, at least for me
- install 2.80 then 2.90...flash gapps...done
- "when during the wizard i install gapps it 'll go in FC"
a fejlesztő válasza:
- That same old CM Account issue. Put CMAccount.apk from CM11 into the zip and flash. After setting up, you can delete it. This doesnt come if you install without wipe from some other ROM.kicsivel lejjebb pedig a CMAccount.apk belinkelve.
-
Oldman2
nagyúr
-
mexel
veterán
válasz
pilu01 #23675 üzenetére
Mindegy hogy most mi van rajta? Ezt simán felmásolom a telefonra és elindítom őket? Milyen sorrendben? Először a kernel, majd a 11.0 és utána a gapps? gyorsan lementek mindent és nekiállok, mert a mostani rendszer nagyon nem jó.
Milyen kernel van még, és melyik a jó? A rrotolás ezek után jön? Azt mivel ezeknél?
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pilu01 #23163 üzenetére
az m-es utáni nightly-ban is benne van minden, ami az m-esben, szóval jó látni, hogy van egy újabb mérföldkő, ennyivel is közelebb vagyunk a stable verzióhoz, más előnyét nem látom...én személy szerint mindig kikerültem az sgs-es időkben, és frissítettem az utánna lévő nightyra, mert azt legalább kezelte a cyandelta
-
-
( V )
veterán
válasz
pilu01 #22966 üzenetére
vagy kipróbálod a "D1L1ZS módszert" !
-
-
-
( V )
veterán
válasz
pilu01 #22882 üzenetére
ez az elszáll a recovery-s eset, tegyél fel Odinnal egy a romhoz passzoló kernelt (ha jól olvasom neked 4.3-as kell) pl Sema vagy Gear-t, a lényeg hogy a .tar-os verzió kell Odinhoz és mint sima rootolásnál csak PDA-ba kell tenni és start. ha magához tér akkor meg próbáld meg megint feltenni a Devilt! nálam amúgy a legutóbbi gond nélkül felment.
-
( V )
veterán
válasz
pilu01 #22273 üzenetére
ízlés dolga, én pl a focalt és a kamerát rögtön kukáztam, helyette nálam a JB+ ill az FV-5 az alap, de vannak még fölösleges gugli / cm appok amiket mindig gyomlálok (google+ és fotói, email+exchange, hírek-időjárás, DGS manager, fájlkezekő, movieditor, apollo stb.), viszont az alap android bill meglepően jól teljesít, egyelőre a Swype helyett használom és nagyon kellemes, pontos a teljesítménye!
-
( V )
veterán
válasz
pilu01 #22270 üzenetére
ahogy a fórumon olvastam nem kellene gondja lennie vele, 3 wipe stb megvolt? esetleg nézd meg Sema 3.1s-el (cache & dalvik wipe legyen), vagy ha van még időd rakd újra úgy hogy cm10.2-ről indulsz!
(#22269) Tim82
én azt kell mondjam hogy a 10.2 (JB4.3) elég szépen muzsikál, ha a 3G netet leszabályozzuk (Tasker vagy JuiceDefender) aktív képernyőre és kikapcsoltnál pl 10-perces szinkronra, akkor szinte egyenes marad a fogyasztási görbe, ergo mintha vmicskét javult volna a 4.2-höz képest, persze a romok még elég béták!
a TsunamICS 2.5-ben is már mutatkozott a jelenség hogy a 3G vmiért sokat fogyasztott, de ott legalább a 2G-vel ki lehetett váltani és nem lett jelentősen lassabb. maga a rendszer viszont nagyon kellemes fürge. sztem egy próbát mindenképp megér, ki kell tapasztalni hogy megfelel-e majd!ui - és mi lett a fő készülék?
-
törölt tag
válasz
pilu01 #21639 üzenetére
Köszi a gyors választ, de nem pont erre lennék kíváncsi.
Tehát stabil ROM van fent. És ez a stabil ROM most jelezte, hogy van újabb stabil frissítés?
A kérdés tehát, hogy ha letölti a rendszer, akkor tudom egyből telepíteni, mint ahogy a Samsung is csinálja gyári ROM-nál vagy ezt is cwm-ből kell? -
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz
pilu01 #21597 üzenetére
yep
(#21600) dominating
az új Skype szvsz egy rakás! én visszaraktam a régit (Skype 3.2.0.6673) és ott működik minden!
-
Tonyk
veterán
válasz
pilu01 #18109 üzenetére
Én az elsejeihez képest jó pár változást látok, így nem tudom mit nézel:
http://10.1.cmxlog.com/?device=galaxysmtd -
( V )
veterán
válasz
pilu01 #18103 üzenetére
hasznos olvasmány "bizsergésre"
Mit tegyél ha elért a "Romcsere Pánik"
(#18106) radicspeter1
nem tudom de nálam is eljátszotta egyszer - pont amikor az a q*va nagy havazás volt és baromi fontos lett volna felhívni a melóhelyet hogy kések úgy laza félórát... mondanom sem kell hogy nálam ez elég is volt hogy ne akarjam többet feltenni... -
( V )
veterán
válasz
pilu01 #17993 üzenetére
jó kérdés - asszem a Phone.apk-val van egybe az SMS, de nem vagyok benne biztos...
vagy csak simán flasheld fel a nightly-t megint, nem kell wipe stb. max a felesleges appokat megint ki kell majd gyomlálni TiBa-val ill. va volt suctom kernel akkor azt megint vissza kell tenni utána de különösebb gond nem lesz utána se.
(#17994)
na akkor most már ezt is tudjuk! -
pilu01
senior tag
válasz
pilu01 #15757 üzenetére
User hiba
A galériát töröltem persze vele együtt a fényképezőt is!
Itt van egy remek poszt: Download Android 4.2 Camera APK with new Gallery ezzel CWM-ből visszaállítható!
Hátha más is jár így!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest