- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
A régi és az új kedvenc együtt pózol. Nem köszönök végleg mert az SGS marad családon belül egyelőre, szép emlékek kötnek a készülékhez majd 3 évig volt velem minden nap
. Jó kis fórum ez, a segítőkész embereknek külön köszönet
, de egyre kevesebbet leszek itt, mindenkinek azt kívánom találkozzunk az S4 topikban is
.
Üdv nektek! -
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
RockHaRD #19830 üzenetére
Jó lesz az, de EFS-t mentsél, mert ha elmászik és nincs mentésed (néha még a mentés sem segít) akkor lehet dobhatod el a telefont, de legalábbis sokba kerül az alaplapcsere, vagy az imei visszahozás (nem ismerem pontosan milyen módszerek vannak EFS nélkül a visszahozásra).
-
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Én is tettem oda plusz funkciót, egy lock-olást, igy ha csak az órát vagy időjárást akarom csak megnézni akkor a lockscreen-ről nem kell feloldani és lezárni, vagy a tok miatt a nehézkes hardveres power/lock gombot használni. De nekem az unlock lett jobbra és balra tettem a lock-ot.
-
Vagany
őstag
Nekem amikor előjött akkor sem minden inditáskor volt. Szerintem valamelyik program lehet, mert mióta kicsit takaritottam és megszelektáltam a felhasználói programokat azóta nem láttam ezt az üzit, nekem most is a tegnapi 2013.03.12. nightly van fent és nem jött elő. De ha előjönne az sem nagy gáz, mert a működést nem befolyásolja, csak induláskor sok minden indulhat egyszerre, vagymi
.
-
Vagany
őstag
szerk: "Item location: Hong Kong, Hong Kong"
-
Vagany
őstag
válasz
GrooveHero #18336 üzenetére
Nem is biztos, hogy a tsuna tudja ezt, a CM10.1-be is nemrég került bele asszem.
-
Vagany
őstag
válasz
Caaabi #18327 üzenetére
Pedig az 1. hozzászólásban benne van:
"==========================================================
A jelenlegi legfrissebb gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8:[link] Mirror1 Mirror2 (1 fájlos)
==========================================================
3 fájlos gyári "Value Pack" 2.3.6 I9000XWJW8 [link] Mirror1 Mirror2 *
A jelenlegi legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW9 [link] Mirror1 Mirror2 *
* (EU-s CSC-vel)"
A kedvedért iderakom a linket.
EFS mentés kell és a legtisztább 3 fájlos romot felrakni odin-nal reparttal 512-es pit-tel! -
Vagany
őstag
válasz
Caaabi #18324 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólás ide vonatkozó részét, letöltési link is van benne.
Ha a legutolsó gyári rendszert szeretnéd akkor JW9, ha nem gyárit, akkor CM10.1.
EFS mentés legyen!!!
Root legegyszerűbben Semaphore kernellel megy odinból a pda-hoz kell betallózni, JVR-hez asszem 2.5-ös GB-s kernel kell. A JW9-hez majd mehet a legutolsó GB-s a 2.7.4-es.
Semaphore -
Vagany
őstag
válasz
Mr.Csizmás #18232 üzenetére
Mai nightly: cm-10.1-20130308-NIGHTLY-galaxysmtd.zip
Alap cLock (régebben Chronus) és végre megy kis méretben is a weather. -
Vagany
őstag
válasz
bAtt001 #18215 üzenetére
Ha 2.1 van rajta és nincs downkoad mode: 3 button download mode
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Egyetértek. December vége óta használom a CM-et és a kezdeti CM10.1 nightly problémákon kívül - amik igazából a működést nem befolyásolták (initáskor low storage, vagy várakozik a system ui-ra) - nem tapasztaltam hibát. Konkrétan nálam stabilabb mint a gyári és most több mint 2 honap elteltével is jól muzsikál, illetve a fent emlitett 2 probléma is megszűnt.
.
Most ki is lőttem a cyandeltát ne jelezzen friss nightly-nál, majd nézem én ha eszembejut.
-
Vagany
őstag
válasz
lsebestyen #17290 üzenetére
Én 0131-es spirit UL-t használtam, rendben ment, bár igaz csak próba szinten, nem vagyok nagy rádió hallgató.
-
Vagany
őstag
Ez vajonmiiiiiii? cm-10.1-20130206-EXPERIMENTAL-galaxysmtd-new-interactive-gov.zip
-
Vagany
őstag
Friss JB Semaphore
2.9.9 (05/02/2013)
- Linux kernel 3.0.62
- Ondemand: a couple of optimizations
- Auto brightness: tiny improvement
- built with Linaro 4.7.3 201301 -
Vagany
őstag
válasz
lsebestyen #16796 üzenetére
CM10.1-en biztosan van. Nekem már nem is menne a visszaállás gyári GB-re, sok apró dolog van a CM10.1-ben amit hiányolnék. pl a média hangerő is kétféle, külön kezeli a kihangosítást és a fejhallgatót: megjegyzi a hangerő értékét bedugott fülesnél és külső hangszórón.
-
Vagany
őstag
válasz
tajati #16597 üzenetére
M snapshot
A nightly és a stable között van, de a nightly-nak is fel kellett volna mennie. -
Vagany
őstag
cm-10.1-20130127-NIGHTLY-galaxysmtd.zip
"SystemUI: always use transparent notification shade"
-
Vagany
őstag
Nem vagyok az, a vesszőket nem kötekedésből írtam sőt... Ott is van a smile. Szerintem megvan a helye mindennek. A beszélt nyelvben is van különbség, hogy éppen kivel, miről, hogyan beszélünk és általában az ember a külsejére és a ruházatára is figyel, miben hol jelenik meg. A nyelv is ilyen, nem szabad igénytelennek lenni. Az offban pl elmegy, az ami itt szerintem már nem jó és ami itt még elmegy, az egy cikkben már pl nem. És itt most nem a melléütésekre gondolok, mert sajtóhiba az akad mindíg.
-
Vagany
őstag
Ugy értem valami gubanc a changelog-okban, lehet és valszeg nem a Cyandelta changelogja a rossz, mert kb az ő saját changelogjával arányosan irta ki, hogy 9megát fog letölteni (de ez csak következtetés).
"1. Cyandelta válatozást tölt le, ergó nem lehet u.a a tartalma, mint a hivatalos oldalról letölthetőnek, mivel ott a teljes zip mérete 156 MB körül van."
Pedig de. A cyandelta csinál egy külön zipet az aktuálisról, ha megadod neki és már az is kb 100 megával nagyobb mert csak store-olva van és ehhez tölti le mindig csak azt ami változik és csinálja az új zipet, ergo a hivatalos és a cyandelta zipjének tartalma igy lesz ugyanaz."ha csak nem store -ként megy bele"
Pont ezt írtam, ha kitömöríted a hivatalos CM10.1-et és a cyandelta által kreált zipet akkor ugyanaz a tartalmuk: "csak a delta nem tömöríti csak berakja a zipbe, ezért nagyobb a mérete."
Nézd meg a cyandelta mappában a ziped méretét.
-
Vagany
őstag
Érdekes, pedig a cyandelta nem lehet ludas, már korábban összehasonlítottam és ugyanaz a zip tartalma mint ami a hivatalos oldalrol letölthető zip-é, csak a delta nem tömöríti csak berakja a zipbe, ezért nagyobb a mérete.
Felraktam, különösebb dolgot nem vettem észre. A Cyan-nal szoktam frissiteni, felrakja a Semát is és be van állítva egy dalvik cache is. Az első induláskor ki szokta írni, hogy hány programot frissít az android (vagy valami ilyesmi) és mintha most csak a user appok lettek volna, más változást nem tapasztaltam. -
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Tud valaki normális hivásrögzítést CM10.1-hez? A total recall működik rendesen, vagy más alternativa van? Régebben még GB-en asszem volt hack a phone apk-hoz.
-
Vagany
őstag
válasz
laragirl83 #15794 üzenetére
Bal gomb - trebuchet beállítások - kezdőképernyő - keresősáv-nál vedd ki a pipát!
-
Vagany
őstag
CM10.1-en a "low storage space" üzenet esetén mi a teendő? Honnan kell takarítani?
-
Vagany
őstag
Felraktam a legfrissebb cm10.1-et minden jó kivéve a terminal emulatort. Nincs különösebben szükségem rá, de ez másnál sem megy, vagy csak nálam nem ok valami?
-
Vagany
őstag
Itt a karácsonyi ajándékunk: cm-10.1-20121226-NIGHTLY-galaxysmtd.zip
Jó hosszú Changelog-gal -
Vagany
őstag
Látom már a képet a tokról, bocsi elkerülte a figyelmem.
-
Vagany
őstag
válasz
bAtt001 #12057 üzenetére
Meg tudnád mutatni milyen az tok és hogy hol vetted? Én is szeretnék valami normális tokot, még kicsit többet is áldoznék rá, de valami minőségi, hosszabbtávú megoldást szeretnék, mert a mostani lyukacsos alig pár hónap alatt lejön róla (letörik a gyenge műanyag). Alapvetően kemény tokokat néztem, mert amiket néztem szilikonok nem feküdtek fel rendesen a keretre, kicsit mind elállt és ki is nyúlhatnak, illetve a képernyőlezárás is nehézkesebb volt velük, mert nincs kivágva a gomb helye és nem közvetlenül a power gombot nyomja az ember.
-
Vagany
őstag
válasz
begrimisu #11781 üzenetére
Semaphore kernel pl, a GB-hez való és abból sem a legutolsó, mert az 2.3.6-hoz van inkább, hanem a Semaphore_2.5.0.tar jó innen: Semaphore GB
Win7-hez is az 1.3-as odin ajánlott, én is azt használom. -
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
GrooveHero #8358 üzenetére
Na mostmár megnyugodhatsz
-
Vagany
őstag
válasz
GrooveHero #8350 üzenetére
Ráböktél arra a kék linkre a kereten belül (tel:*******)? Mert akkor hozza be az imei-t.
-
Vagany
őstag
válasz
GrooveHero #7187 üzenetére
Ott van az az Experimental Mod, oda kerültek eddig az RC-k [link]
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest