- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
válasz
Just_Reboot #25722 üzenetére
Gyári alapra nincsen, csak cm7 alapra épülő
-
logarithm
őstag
válasz
btomek #24616 üzenetére
Texdroider DPI
haha tudom nem tudsz telepíteni playstore-ból, nos csak betudsz szerezni egy root képes file managert ahol eléred a /root/system/build.prop file-t amit editoral megnyitsz és megkeresed a ro.sf.lcd_density=xy sort ott át írod az értéket mented és restart. vagy a progit beszerzed máshonnan amit linkeltem playstore-on és felteszed az apk-t -
logarithm
őstag
Gyanítom, hogy a füles nem passzol össze az sgs-el, próbáltad már másik fülessel?
az Acid meg szerintem felesleges egy wolfson dac-ra (meg talán nem is annyira jó) a voodoo sound bőven megteszi, vagy max noozxoide, amit persze már nem volt alkalmam rajta ki próbálni. talán a legpróbb program erre a viper4android haladóknak, na ezzel szét lehet manipulálni a hangchipet. -
logarithm
őstag
válasz
Remus389 #23199 üzenetére
Ezen a listán ellehet dönteni melyik a legújabb, dátum szerint stb. changelist alapján is lehet szemezni.
-
logarithm
őstag
válasz
fcbarca #22004 üzenetére
Official MEGA CM10/CM10.1 Theme Chooser Thread
(#22003) audi100td
Nem tudom, akkor hirtelen mi lehet, sajnos -
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
Szeretnék valami újat bedobni nektek a közösbe avatar rom xda & hivatalos oldala
-
logarithm
őstag
válasz
Halfer #19487 üzenetére
Az egyes hszből valamelyik romot ami 3+1 file os válaszd ki, 512-es pit kell, és repart-ot pipáld be!
Alaplapi usb-re legyen kötve a teló, friss driver legyen fent (egyes hszben benne van), és a megadott odin verziót használd ami az egyesbe van.
Sz.géped indítsd újra driver feltétel után és jónak kell lennie.Ha a kies fent lenne a gépeden azt töröld le.
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #19346 üzenetére
-
logarithm
őstag
Most nézem, hogy speedmod gyári romokra csinált egy kernelt value pack romokon jó, tehát jw8-as a legújabb.
Aki gyárit használ jó kernel alternatíva.
Változások listája & letöltések -
logarithm
őstag
válasz
zsoco23 #18982 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen android verziós az a miui, ami fent van neked, ha 4.2.2, akkor felteheted.
Mert a készítő is ezt írja "It is compatible with all JB 4.2.x ROMs based on official CM10.1 layout."Szerk.: Most nézem még csak raknád a romot, hát ki kell deríteni, hogy milyen android verzióval készülnek manapság
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #18604 üzenetére
S2-re igen
trololooo -
logarithm
őstag
válasz
lsebestyen #18115 üzenetére
A wifi-je erősebb
sokkal.
Zenére, ott az acid soundmod+ poweramp.
Anno én is darky rommal kaptam az sgs-emet, nem rossz rom
De, akkor inkább az utolsó ICS darky romot raknám fel, egyik ismerős azt használja neki bejön.(#18117) lsebestyen
Érdekes, nekem erősebb a wifi jelem, mint haveromnak az én volt sgs-emmel -
-
logarithm
őstag
Majd a gapps-ot külön fel kell tenni, azt ne felejtsétek
-
logarithm
őstag
"sőt, köelező xiaomi accot csinálni a témákhoz"
Igen ezt a xiaomi vezette be, nem lehet ellene tenni semmitde csak pár kattintás nem vészes.
Amit fentebb linkeltem azt megnézhetnéd ha gondolod, ígéretesebbnek hangzik mint a brad buildje.Szerk.:Nem tudok róla semmit, de nem hiszem, hogy egyeznének, mivel miui.us van, miért raknák át a másik honlapra
-
logarithm
őstag
Srácok, csak bekukkantottam miuiandroidra, hogy írtak e sgs2-vel kapcsolatban valamit, és ez szúrta ki a szemem: "Samsung Galaxy GT-I9000 JB" [link] ez pedig a hivatalos letöltő oldalon van, tud erről valaki valamit
?
Teszteljétek, mert akkor a blogomat is updatelem, ha ez most frankó
-
logarithm
őstag
válasz
laragirl83 #16302 üzenetére
S azon belül, szóval kattints rá
hány óra, hány perc?.
-
logarithm
őstag
Na igen, kiszivárgott jellybeant használok full stock, csak kigyomláltam root exp.-el ami nem kell.
Most is frankó milyen lesz ha kijön hivatalos végleges verzió.Zenére még a jetaudio is segíthet, de nekem a .cue file kezelése hiányában felejtős
Igen-igen van minden ami kell, szerencsére, jó a támogatása.
Én is jó áron jutottam hozzá anno, 68k volt, garanciálisan és matt új szinte, semmi használati nyom nem volt rajta, korrekt vétel volt
(itt aprón vettem).
-
logarithm
őstag
Nekem jelenleg 826MB ram-om érhető el, amit leírtál gyorsan betöltögettem, és patentül megy a multitasking és még szabad ram-om is maradt
Mindenképpen poweramp, de az sgs-en is alap volt nálam, és ez mellé jön a csoda fejlesztés, hihetetlen mit művel nagyon sokat dob a dolgokon acid audio engine
-
logarithm
őstag
Szerintem is s2
, nyomkodtam s3-mat és még a ram kezelése is rosszabb volt mint az enyémnek
, amúgy szép-szép, de szerintem semmivel sem jobb az s3.
Az s2 dac problémára meg már megtaláltam a megoldást szinte voodoo hangzásom van jelenleg
Aki váltani akarna s2-re megéri, a legjobb dupla magos konfig a piacon -
logarithm
őstag
válasz
radicspeter1 #14503 üzenetére
Ezt az ACID Audio Engine™ lehet külön is telepíteni, vagy alkalmazni?
-
logarithm
őstag
válasz
k.soma #14497 üzenetére
Erre gondolsz aminek az alapja a cm7 -> Simply MIUI - Based on CM7
Nem ismerem, de ginger alapú, jelenleg az nem játszik(#14500) k.soma
Ja értem, pont bele találtál, mert van olyan miuiNos, hát teljesen rendben van, tud mindent amit tudnia kell, andy át adta a tudását bradnek amikor abbahagyta, szerintem ez az egyetlen értelmes fejlesztés sgs-re.
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
Kint az új macska : [link]
"thanks all, I had a little time on my hands this afternoon so i ported 2.12.14 and made a couple of changes.
Fixed Aries Parts
removed semaphore kernel from Aroma (was causing issues.)
Cleaned up aroma installer (Removed some apps from installer to reduce zip size)
Fixed permissions manager.If getting error status 0 after aroma installer complete. Reboot back to Recovery and re-install. this sometimes happens when installing with semaphore kernel.
Uploading the ROM rom goo.im so the goomanager app should detect the update when upload complete. Will post link when complete.
ROM version will be - 2.12.21"
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
radicspeter1 #13905 üzenetére
Valami felületi változás?
-
logarithm
őstag
válasz
radicspeter1 #13694 üzenetére
Nekem volt anno ilyen bajom:
[link] -
logarithm
őstag
Hamarosan megindul a cm10.1 nightly széria
[link] -
logarithm
őstag
Ma raktam fel sgs-re
Tetszett nekem is, mackay vc bln 0.106 -os kernelt raktam rá(#13686) cimp
Itt a főoldalon frissül mindig [link](#13688) bok92
Olyan szinten tetszett, hogy gyárilag támogatott készülék, de még ICS szinten tart, és így nem szimpatikus, hamarosan jön a hivatalos JB, utána jó lesz azMost JB leak stock romot használom az is aranyos
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
válasz
radicspeter1 #13072 üzenetére
Nem tudom
, jelenleg nincsen időm tesztelni sajnos.
(rakom vissza a gyári jw8-at)bok92: Köszi
-
logarithm
őstag
válasz
radicspeter1 #13070 üzenetére
Most raktam fel sgs2-re a kiszivárgott hivatalos 4.1.2-s romot, tökéletes minden
-
logarithm
őstag
Na üdv emberek eljött az idő, hogy elköszönjek félig a csapattól.
Ma vettem egy sgs2-tSgs-em még meg van, nem tudom meddig marad nálam
Annyit az s2ről, hogy nagyon baba, de a hang minőség nulla
szóval aki teheti wolfson párti maradjon
Most azon leszek, hogy a hangból minél többet kihozzak. -
logarithm
őstag
Cyanmod experimental [link] gondolom android 4.2 takarja?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest