- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
-
polomaa
aktív tag
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bubu333 #13600 üzenetére
miért írja mindenki, hogy cm10 csigalassú? amióta megjelent a stable azt használom, és próbáltam 4.2 elite romot is, majd visszatettem cm10-et, mert egyszerűen hibátlan, és villámgyors...ennél gyorsabbat egyszerűen lehetetlen elképzelni...szóval hogyan lehet gyorsabb annál, ha sosem akad, az ujjadat pontosan követi, és az alkalmazásokat azonnal betölti?
vagy itt cm10.1 unofficialról van szó?
-
-
radicspeter1
őstag
válasz
bubu333 #13528 üzenetére
A sema 2.8 az csak 4.2-es romra jó!! Azt hiszem 4.1-re a sema 2.6.5 a legújabb. D5-re wipe cache és wipe dalvik után telepíthető...most apexet használok de a nova is most adott ki egy új verziós launchert.
Más:lehet hogy egy csöppnyit a Mackay kernel jobb mint a sema 2.8...de mind a kettővel elégedettek lehetünk
-
radicspeter1
őstag
válasz
bubu333 #13518 üzenetére
Nekem is ilyen volt s már majdnem fel is adtam. Feltoltam rá a d5-öt. Majd arra wipe cache ill wipe dalvik után simán az f7-et!! Azóta csak ámulok olyan gyors! Ne add fel mert megéri!! Stratosk is azt írta hogy ilyen gyorsnak még soha nem látta az sgs-t!! Ő pedig tud valamit már!
Amúgy sztem a format zavarhat be ennek a f7-nek...én is system data cache-et is formatáltam s azután volt olyan tetű lassú...
Semaphore JB 2.8!! 4.2-esek hurrá!!!
Link a lustáknak!
Ott az upos frissítő! DPI-t is tudsz tölteni vele... A build.prop módosításáról nem is beszélve... -
jjeahh
nagyúr
válasz
bubu333 #13479 üzenetére
Huh, hát én most tettem fel a cm10 stable-re a tegnapi nightly-t, és le vagyok döbbenve...nem csak ugyanolyan stabilnak tűnik hanem...fogalmam sincs mit csináltak a srácok, de az alkalmazások indításakor nem kell végre pár pillanatig fekete kijelzőt bámulni, azonnal indul minden, főleg system appok...mintha csak a memóriában ülnének...
-
( V )
veterán
válasz
bubu333 #13436 üzenetére
a maradék:
- battery life extender -> túltöltés védelem, elvileg nem tesz jót az akkunak a színültig töltés ezért olyan 96%-nál érdemes leállni vele. gyakorlatban a lemerítés / teljes kisütés sokkal inkább csökkenti a lítium elem élettartamát uh túl nagy jelentősége nincs.
- governorból a smartassV2 a jó?
nincs olyan hogy jó, hanem attól függ hogy szeretnéd használni a készüléket annak megfelelően van optimális governor -> governorok schedulerek olvasmány
- governor profile-t smoothra vettem
nem rossz, de látni fogod hogy kézileg is lehet hangolni őket a már említett olvasmányból-deep idle mire jó?
egy speciális energia takarékos mód, csak akkor veszed hasznát ha mp3-at hallgatsz standby módban (mert olyankor a CPU-nak csak az mp3 kódolásért felelős része van ébren)-devil idle mire jó?
bus/ram/gpu busz sebességet szabályozza 100MHz-ra az 100-800-as tartományban kikapcsolt képernyőnél (automata) vagy mindig (állandó) és egyben alulfeszel is -50mV-alRAM settings / zRam hogy jó?
megint csak attól függ hogy akarod használni. én XL vagy BM-en szoktam (attól függően h kell-e a 720p kamera) a zRamot pedig nem használom mert kb amit nyersz a réven azt elveszted a vámon dolog kicsit, tehát valamennyi Ramot tényleg felszabadít a tömörítéssel, de ugyanakkor sokkal jobban pörgeti a CPU-t mint ha nem használod. -
polomaa
aktív tag
válasz
bubu333 #13321 üzenetére
Rakj fel egy 3 fájlos gb-t odinnal.Utána felrakod szintén odinnal a sema 2.7.4-et.Ezután próbáld meg cwm-ben full wipe,majd format data-cache-system.Utána install JB. Elsőre nem megy fel,aksit kiveszed,visszateszed,elindítod cwm-be és wipe-ok nélkül újra install JB.Ha bebootol akkor root explorerrel kitörlöd az efs tartalmát és visszamásolod az eredetit./Feltéve ha újra elszáll az IMEI/ Ha így sem megy akkor sajna más ötletem nincs.
-
Tonyk
veterán
válasz
bubu333 #13314 üzenetére
Mint mindenkinél. Akku ki , akku be, újra install zip, és most végigmegy.
Minden wipeot megcsináltál?
(#13313) f1alonso
Normális iskolákban ez így működik
Csak az fér hozzá, akinek feltétlen kell -> pedagógus, alkalmazottak.
Hidd el az a 4megbit, amit a sulinet ad, nem arra való, hogy az összes kölök a f@szbúkon lógjon. -
Pete55555
addikt
válasz
bubu333 #13286 üzenetére
Gb felrak - root - EFS LEMENT !!!!!!4444 NÉÉÉÉGY
CM10 felrak - rootexplorer - EFS visszamásolEFS mappa lementése az első lépés, mindig, sőt alapból annak kellett volna lennie, akkor is, ha nem ROMolgatsz minden nap, csak 1-2x szökőévente. Most örülj, hogy meglett, -mert el is veszhetett volna végleg- és mentsd le végre, hogy máskor ne legyen ilyen probléma.
-
polomaa
aktív tag
válasz
bubu333 #13265 üzenetére
Egy 3 fáljos gb-t esetleg megpróbálhatsz felrakni,hátha helyrerakja,ha nem akkor IMEI helyreállítása
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
bubu333 #12242 üzenetére
Figyu, egy kicsit túlbonyolítod. TB mindenhova visszaállít. Kész. Ennyi!
(#12243) bubu333
Szerkesztés "gombra"/opcióra a többiek fel fogják hívni a figyelmed!
(#12240) cselt
Az jó (és egyben érdekes is), mert eddig az volt, hogy nem a Samsung M.o.-on keresztül bekerült termékek garanciális javítását nem vállalták, csak fizetősen.
-
Tonyk
veterán
válasz
bubu333 #12238 üzenetére
Jószerivel igen, SMS-re ott az SMS Backup & Restore (valamelyik kártyádra menti az sms-eket, és onnét is állítod vissza : piszok gyorsan megvan) vagy SMS Backup + (google fiókba menti és onnét is állítja vissza: lassú).
Beállítások, alkalmazások mentésére ott a TB.
Lehet a TB is menti az sms-eket, nem tom' erre még nem használtam.Névjegyzéket, meg ugye mondani sem kell, hogy google-fiókba szinkronizálunk.
-
k.soma
senior tag
válasz
bubu333 #11091 üzenetére
2 és fél másodpercbe tellett megtalálnom. SGS 2 topic
-
-
MK VII
veterán
válasz
bubu333 #8730 üzenetére
Ezt a videót már elég jól kiveséztük (V) kollégával és a többiekkel...
Elmondtam róla a véleményemet amiben (V) is egyetértett velem.
Ami a videón van telefon és szedi szét a srác az már egy előre leszedett vagy már egyszer szétszedett telefonról készült..
Nem olyan egyszerű leszedni a keretről a kijelzőt mint a videón is van ugyanis nem a keret van a kijelzőn hanem a kijelző van a kereten. És bitang erős ragasztóval..
Én kétszer cseréltem. Mind a kétszer 1-3mm-es darabokban jött ki a kijelző.És most lesz a harmadik kijelző cserém. Sajnos a napokban megint leesett szegényke
Nem fosom itt a szót csak még annyit,hogy mindenkit óva intek attól,hogy egy ilyen műveletnek nekiálljon. Ha mégis van olyan elvetemült annak GL
-
MPeter87
őstag
válasz
bubu333 #8129 üzenetére
CM9-re ezt a semaphore kernelt rakd fel CWM-ből ugyanúgy, ahogyan a romot is telepítetted.
Utána valószínűleg le kell töltened a superuser-t play-ről.
Az a semaphore, amit korábban raktál fel, csak azért kellett, hogy legyen CWM a telón, ha gyári romra raktad a CM9-et, ami felülírta azt. -
tresh
veterán
válasz
bubu333 #7735 üzenetére
Én a Sema-t preferálom de pl másoknak a Devil a nyerő
Röviden Devilbe több funkció és jobban bele lehet nyúlkálni, alakítani finom hangolni, a sema kicsit egyszerűbb.
További rom : Cunami 2.5 (ICS) vagy gyári GB jw6 ( és a kinézetét olyanra alakítod amilyenre szeretnéd ) vagy JB fronton cm10 is meg ér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest