- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Pontosan, sok telefon topicjában megfordultam, mindenhol akadt pár ember, aki berendelt ilyen több ezer mAh-s csodát, aztán jött a csodálkozás, hogy még a gyári akku szintjét sem hozza. Emlékszem egy konkrét esetre, ahol a 2800 mAh-s cimke alatt ott vigyorgott a gyári 1100mAh-s jelölés.
-
csampei
senior tag
Köszi az infót!Pont kétéves amúgy,garit vállal rá az eladó itt a leírás:
HTC HD2 mobil telefon független + extra tartozékok.
2010. szeptemberében az Edigital-nál vásárolt, kártya független HTC HD2 okos telefon eladó.
A kijelzőn védő fólia van. Az akksi fedél kicsit kopott.
Windows op. rendszer van rajta.
Tartozékok: Doboz, töltő, eredeti HTC kihajtós bőrtok, eredeti nagy kapacitású akkumulátor (2300mAh) hátlappal új állapotban, aktív autós tartó(töltővel), leírás.
Gyári akksival 1-2 napot bír, nagy kapacitásúval 2-3 nap.
1 hét kipróbálási garanciát vállalok.
És ezt 35-ért!!!!
(#12754) k.soma
Hogy hogy mire????WAREZ tartalmak cserélésére!
-
jjeahh
nagyúr
megpróbálom, bár egész összenőttem a miui-val...(#9677) Vic61, köszi !
úgy tűnik ma szerencsétlen napom van, most egy fóliát tettem tönkre, nem sikerült felrakni...adtak vele egy kendőt, amivel letöröltem, s megtöltötte szöszmösszel a kijelzőt
szóval ma rendeltem egy fóliát, egy töltőt, hátlapot, és 1650-es akksit...a fóliát tönkretettem, a töltő bezavar a kijelzőnek, a hátlap nem i9000-es, hanem i9100-as volt...remélem legalább az akksi hibátlan...lassan a cucc összértéke, tartozékokkal együtt egy galaxy nexus árát nyaldossa...
-
( V )
veterán
csekkoltam: mindkét link* megfelelően működik és az 512-es pit is rendben van!
* " Ezen kívül szükség lesz még a flashelő programra is, az Odinra, amivel a frissítést el tudjuk majd végezni: letöltés vagy a sammobile.com-ról elérhető csomagot (jelszó samfirmware.com ) - ebből az 1.3-ast ajánlott használni mindig az 512-es pit-tel!!! "
-
Megvolt, már még1x megcsináltam, de ugyanaz.
Pontosan azt csináltam ami a leírásba van.
Nem is indult magától újra amikor befejezte, bejött a recovery mod, és én indítottam újra.
512-es pit az mi lenne? Nekem ilyen van: s1_odin_20100803
Megvan az 512, lehet ez baj? nálam ugye más.betölt a teló majd kikapcs d.load mód és odin ba beteszed a sema 2.7.4 kernel-t pda részbe és repart NÉLKÜL elindítod végig fut és enjoy
Ezt nem értem, de gondolom ezt azután kell, hogy felállt a rendszer. -
hargimalac
tag
Tegnap válaszoltál a kérdésemre, ezért ma is hozzád fordulok (bár ha valaki tudja a megoldást, ne tartsa vissza), szóval tegnap felraktam volna a jw6-ot haverom telójára, de jött az a mobil 3szög gép ikon bekapcsoláskor. Aztán ma felment a jw6, de bootloopol. Ilyenkor mi a teendő? (Recovery nem jön be, pedig a frissítés előtt bejött
, de download mód van.
Osz24: Nincs efs mappa mentés, mivel jpf-et nem lehetett rootolni
Úgyhogy valami IMEI elszállás mentes romot kéne feltenni. A JW6 egyébként 3 fájlos
-
-
( V )
veterán
viszont a media szervez zabálgat
arra néha (vagy inkább főleg) az appok is rásegítenek, pl a PowerAmp minden SD-kártya írás után dobott egy teljes scan-t, szerencsére ki lehetett szedni, de ugyanezt csinálja pl a galéria, a zenelejátszó, stb.
(#6090) Vasinger!
nem hallottam a másik felet, de ő hallott engem.az a hello hello bug (hhb) - úgy látszik nem lehet kigyilkolni
megoldás: hhb fix (31-es comment csatolmánya)
-
( V )
veterán
android filozófia: free memory = wasted memory.
anno linkeltem egy leírást ami elmagyarázza miért nem kell a Winéhez hasonlítani és aggódni a "kevés" memória miatt - ajánlom olvasatra!
pl JW8 / Sema alap 366 RAM és gyönyörűen kezeli - nincs lagg app váltásoknál!de ha nyugtalanít a dolog akkor ajánlom az AutoKiller Memory Optimizer appot ami a rendszer LKM segítségével "tisztán" tartja a szükséges mennyiségű ramot!
-
Remus389
veterán
szerintem ha kezdő egy gyárival próbálkozzon először, utána pacsmagoljon meg barkácsoljon
egy autószerelő is kezdjen egy kis polskin, ne az S mercin
haladjunk az egyszerű felől a komplikált felé, vagy nem?
és ha minden kötél szakad vissza tud térni a gyárira
valaki segítsen már
ilyenem van és nem fogadja el
-
( V )
veterán
persze, benne vannak! alternatíváim továbbra is: swype, SwiftKey 3, Smart Keyboard!
(#3900) radicspeter1
ja hát "gyereknapoztunk"
de már vagyok isTapatalk terén te se tudsz mit intézni? Hogy ez az oldal is támogassa?
hát hogy egy klasszikustól idézzek: [link] -
bAtt001
addikt
meglepődve láttam ma hogy még a szobában is megtalált a gps, kb másfél perc alatt
papír fix benne van és friss AOKP M6 telepítés volt. az udvaron felhős időben pedig olyan 20 sec alatt belőtt. holnap tovább nézegetem a körülményeket, de ha ezt produkálná mindig boldog ember lennék
-
Aki21
aktív tag
igen azt észre vettem. de mivel én nagyon nem használok GPS-t így nem annyira zavar. persze kicsit bánt mert azért jó lenne ha működne rendesen de ezt leszámítva teljesen elégedett vagyok ezzel a rommal.
Más:
ezt a rendszert viszont leginkább Nektek köszönhetem, mert ti segítettek ha valami bajom volt és ezért köszönet érte még egyszer mind1őtöknek.
Főként V-nek a precízen összeszedett 1.HSZ-ért.
-
( V )
veterán
önmagában még az nem jelent semmit mert az egy relatív szám! a BBS-el nézd hogy mennyi az össz. fogyasztása a rendszernek, de szerintem nem szokott probléma lenni a gyári romokon a rendszer energiagazdálkodásával!
(#3279) SFAkos
a "sima" JW8-nál mindenképpen jobb, mert egy csomó olyan pluszt van benne amit ígyis úgyis feltennék rá, és szerintem szépen témázott!egyedül a ctr-off-ot ill a power widget gombsort hiányoltam belőle ill esetleg egy százalékos akksit (azt valamiért nem sikerült összehoznom konyhával)
(#3281) BalanceR
hááát a JB még messze van ettől a dologtól, de végül is szépen haladnak!
-
-
logarithm
őstag
Nem próbáltam az elődöket, de ez a jw8, hihetetlenül jó.
A samsung végre kiadott egy jó romot, szvsz.
Semmi modding nincsen nekem, kivétel azok amiket az aláírásomban írtam.
Holo launcherrel meg kis ics feelinget adtam neki, s annyi.
Szerintem van olyan gyors mint bármelyik ics rom.
S mivel rendes driverek vannak a vas alatt így szerintem még dob is rajta egy picit.Szóval, érdemesnek tartom a használatra, ics szinten van kb, aki a gyári vonalat szereti ezt használja.
Ezt raktam fel, 3file-os, forrás hely: [link] és eu-s csc-t ne feledd, annyi.
-
-
( V )
veterán
/system/etc/gps.conf -ban az NTP_SERVER résznél egy hu. -t kell odabiggyeszteni! aztán ment és reboot!
imigyen:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276 -
( V )
veterán
radio-cm-7-GalaxyS-XWJW1.zip - ezt CWM-ből kell! wipeolni nem kell csak sima install zip!
-
MK VII
veterán
Szerintem a Cuna tetszeni fog.
Nagyon sok féle romot tartok az SD kártyámon,hogy épp mihez van kedvem,de a TsunamICS 2.5 az fixen mindig ott van! Az nálam a kiindulópont.
Van egy nandbackup-om is Cuna-ról.
Sajnos ezek a JB-k amik vannak számomra még nem elfogadhatóak szóval a Cuna az amihez mindig visszatérek. Nekem pl. a CM9 sem klappol!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest