- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
prebuds #12265 üzenetére
Ilyen automatikus szinkronizációt akartam én is. Elszőr csak felhő alapú appokat javasoltak, de nekem csak a képeim több helyet foglalnak mint az ingyenes tárhely. Ez után találtam syncme wireless nevű appot. Ezzel felhő nélkül lehet megoldani a szinkronizálást. Az ingyenes verzió nem tud pár extra funkciót, de a célnak így is bőven megfelel. Érdemes kipróbálni
-
cselt
senior tag
válasz
jjeahh #12233 üzenetére
Azért a Nexus4 szuper ára csak a playes vásárlás esetén olyan jó. Itthon állítólag 150k körül lesz a boltokban. Playről meg természetesen itthonról nem lehet vásárolni, úgyhogy marad a szürke import, amivel meg garanciális gondok leszenk. Én most Galaxy Nexus-on filózok, de azt meg elég nehéz beszerezni, használtan szinte alig van eladó. Újon meg csak a GSM boltosok vannak. Most ott tartok, hogy németből rendelek egyet, amire 2 év Samu garim lesz, igaz bukom vele a szervízfutárt meg a helyszíni javítást, de mégiscsak 2 év gari. No meg Samu nem hiszem, hogy 2 éven belül megszűnne
-
cselt
senior tag
válasz
bAtt001 #11470 üzenetére
Kicsit utánaolvastam és ezt találtam, igaz galaxy s plus fórumban írták, de ez szerintem minden eszköznél így van.
Elvileg a boot loppnál a kellő pillanatban elkapva működik az adb amivel ugye simán be lehet bootolni recoverybe. Csak ugye ilyenkor sok mindent kéne nagyon gyorsan beírni, ezért érdemes egy scriptet írni, ami elvégzi ezt helyettünk.@echo off
cd "C:\Android\android-sdk\platform-tools"
echo.
echo Waiting for device...
adb wait-for-device
echo.
adb -d shell stop
adb reboot recoveryEz a script megvárja, hogy elérhető legyen az eszköz, majd jegeli, és aztán recoverybe bootol. A második sorába azt az elérési utat add meg, ahol nálad van az android sdk.
Kipróbáltam az én telómon, nálam akkor jött csak össze amikor elindult a boot animáció, szóval nem biztos, hogy működni fog, de ha van JIG-ed, akkor egy próbát megérhet. -
cselt
senior tag
"Not enough space on /datadata to run datafix script succesfully. Uninstall some apps or look under advanced settings - script checks. You need to loose 118.9 MiB"
Ezt írja hibaüzenetként, úgy hogy 37.7 MiB szabad hely van a /datadata-n.
Oké ez összesen nincs 172mb, de elég közel van hozzá.
Vagy most én vagyok a hülye és nem ennyi helyet kéne csinálni neki összesen, mint ahogy anno az ext4-re konvertálásnak is kellett bizonyos hely a systemen? -
cselt
senior tag
Ez jó lenne, csak az a baj, hogy azt írja nincs elég hely a /datadata partíción a script lefuttatásához, pedig már felszabadítottam 80 mb-nyit, de még kéne neki 90, ami vicces, mert gyakorlatilag az a teljes /datadata mérete. A beállításoknál mondjuk ki lehet venni a szabad hely ellenőrzését, csak kérdés, hogy akkor nem fogja-e elcseszni?
(#11418) ( V ): Igen 172 de azt kéri tőlem, hogy annyi legyen is szabad, tehát semmi ne legyen rajta, ami azért kicsit erős szerintem
-
cselt
senior tag
Feltettem az F4K R4-et, tényleg elég jó kis rom és még a gps is baromi hamar lockol eddig meg vagyok vele elégedve.
Viszont feltettem a google currents appot és most azt mondja nekem, hogy nincs elég hely a telón, gondolom itt a datadata partíción lévő 9 mega helyet kevesli. Kérdés, hogy van-e valami script ami innen átpakol néhány dolgot mondjuk a /data-ra?
(#11413) DCI_market: szerintem elég lenne egy appot feltenni (pl rom manager), amivel recoverybe tudsz lépni, onnantól kezdve nem is kell a középső gomb
-
cselt
senior tag
Valaki tudna adni egy linket F4k r4 romhoz, mert sajna az XDA-s topikjában már nem él a link és meguntam a JW8-at, kipróbálnám ezt, mert sok jót olvasni róla
-
cselt
senior tag
válasz
Tamás88 #10436 üzenetére
Őőő szerintem Win7 alatt inkább csak Vista driver megy, az XP már elég rég volt, de ez itt nagyon off.
Amúgy meg szerinted te vagy az első aki erre gondolt? Szerintem ezt a témát már átrágták nálunk sokkal okosabbak és nem véletlenül nincsen megcsinálni a driver. A Samsung ismeri a legjobban a hardvert, nekik kéne írni egy drivert ICS-re, de nem úgy tűnik, hogy nagyon törnék magukat.
-
cselt
senior tag
Csak zárójelben és halkan kérdezem, hogy szerintetek mire lenne érdemes lecserélni SGS-t, ha kb 80 körül gondolkodom a használt piacon? SGS II, vagy Galaxy Nexus? Esetleg más? Lehetőségem lenne most elpasszolni a telót és gondolkodóba estem, hogy kipróbáljak valami mást
-
cselt
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #9550 üzenetére
Nekem egyszer régen ugyanezt csinálta még talán Spican és a böngészőt kellett becsukni. Ne kérdezd miért, de ha becsuktam, akkor ment szépen. Próbálj meg minden fölös alkalmazást bezárni, csak az Odin menjen. Azt is rendszergazda jogokkal indítsd el, persze csak ha Vista/7 felhasználó vagy.Látom közben megoldódott
-
cselt
senior tag
Ti ezt az Asphalt 7-et, hogy raktátok fel? Mármint 1,4Gb amit le akar tölteni, de kapásból nem engedi, mert hogy "nincs elég hely az eszközön". Pedig már átpakoltam a nagyobb progikat SD-re, de így se akarja engedni. Nem lehet ezt egyből SD-re telepíteni?
-
cselt
senior tag
Igen ismerem ezt a kalibrálást, de ha jól emlékszem erre mondták, hogy csak egy log file-t töröl ki, aminek gyakorlatilag nincs semmilyen hatása, de nyilván bajod nem lesz tőle.
Romot meg köszi, de szerintem már inkább ICS-t vagy JB-t fogok felrakni, jó ez a GB, de csak nem olyan az érzés -
cselt
senior tag
Feltettem ezt a Meso V2 romot, mert olyan sok jót olvastam róla. Tényleg elég szuper kis rom, megy minden szépen, viszonylag gyorsan, viszont van vele egy gondom, mégpedig, hogy merül mint a fene. Watchdog-ot feltettem, de nem mutat semmit, ami enné az akksit. Akkuhasználatnál viszont látom, hogy az oprendszer kb az első 30% körül értékkel és ez eléggé gyanús. Mit lehet ezzel kezdeni? Vagy inkább menjek szépen vissza jb cunázni?
-
cselt
senior tag
Nem él az új tsuna linkje
-
cselt
senior tag
Ennek a C-beannek a partíciókiosztása ugyanaz mint a CM10-nek?
-
cselt
senior tag
Ezt nem értem, próbálnék felrakni egy appot playről és kiírja, hogy nem áll rendelkezésre elég tárhely, mondom megnézem, hogy mennyi is az annyi és a data 442mb-jából szabad 136. Amit fel akarok rakni az a menetrend droid, ami nem hinném, hogy megeszik ennyit. Át kéne mozgatnom az appokat sd-re? Vagy esetleg systemre nem lehetne valahogy rakni? Ott olyan sok hely van és így úgy érzem az kárba vész, mert sose lesz használva.
-
cselt
senior tag
Tsunami X 0.1-en másnak se csatolja a külső SD-t? Nem úgy volt, hogy ezt a bugot már megoldották? Vagy én néztem be valamit?
-
cselt
senior tag
RemICS - JB talán még jó lehet. Páran írták már, hogy tetszetős.
-
cselt
senior tag
válasz
Vasinger! #6029 üzenetére
Valós figyelmeztetés mivel tényleg elfogyott a hely. Próbálj meg átmozgatni pár appot SD-re, ill asszem vannak scriptek amik átpakolnak pár cuccot más partícióra, de azok nemtom mennyire működnek.
(#6030) Goatman: Rontani biztos nem rontottál vele, sőt inkább csak jobb lett. Főleg amilyen gyatra az alap kernel a CM10-en, sokan panaszkodtak rá ezért is érdemesebb valami mást feltenni. Sema szerintem nagyon jól működik vele, de már van Devil is ami jó JB-re. A tweakek nélkül is nagy előrelépést jelent az alap kernelhez képest, de azért majd nézd át miket tud a kernel
(#6032) Vasinger! : a /datadata partíción
-
-
cselt
senior tag
Ezt a szupi Google Now-ot hogyan tudom kiírtani? Titaniumban nem találtam, hogy hűvösre tegyem.
-
cselt
senior tag
válasz
BalanceR #4831 üzenetére
Szerintem csinálj egy backupot és próbáld ki. Nem vesztesz vele.
Olyan sok tapasztalat amúgy sincs még vele szerintem, mert még csak pár napja lépett a nightly szakaszba.
Nekem eddig annyi gondom volt vele, hogy amikor akartam frissíteni, akkor FC-ket kaptam, de nyomtam egy factroy resetet és újrahúztam az új rommal és úgy jó lett minden. Egyelőre tényleg szépen teljesít. Engem csak ez a hülye Google Now idegesít, hogy lenyúlja a headset vezérlést a power amp elől.
Flash ha jól tudom már nem támogatott az Androidban, úgyhogy azt ne nagyon keresd.
Nightly után majd az RC jön aztán a stable, de ez szerintem nem mostanában lesz -
cselt
senior tag
A CM10-es nightlykat nem lehet csak úgy frissíteni? Most feltettem az újat, de FC hegyek lettek hiába nyomok fix permissions-t nem segít. Valami ötlet? Vagy újra kell húzni az egészet?
(#4801) radicspeter1: az jó gapps hozzá.
(#4803) sagit : megvolt az is. Wipe cache, dalvik cache, fix permissions.
-
cselt
senior tag
válasz
GrooveHero #4795 üzenetére
Vagy megosztod a telót netjét a tablettel amíg megtervezi az utat
-
cselt
senior tag
csak neked csak most: 3 fájlos JW8
-
cselt
senior tag
Cm10-en nálatok se akarja visszarakni automatikusan play-ről a progikat?
-
cselt
senior tag
Cm10-es Gapps-ban benne van alapból a Now? Egyszer már volt fent egy JB ami tök jó volt, csak az idegesített, hogy a now "ellopta" a headset gombnyomásokat a zenelejátszó elől és így nem lehetett hosszan nyomva számot váltani, ami engem idegesített.
De akár erre is jöhet egy megoldás, hogy hogyan lehetne háttérbe szorítani kicsit szegény now-ot -
cselt
senior tag
Megnéztem ez az új logoutos első hsz-t ami nagyon király, de nem lehetne ezt több oldalra tördelni, mert ha új galaxy s tulaj lennék, engem elrettentene ez a sok szöveg. Simán lehetne a GB-s rész külön, aztán ICS megint külön oldalon az elején meg egy általános infós rész.
De még egyszer mondom nagy elismerés ( V ) kollégának érte! -
cselt
senior tag
Tegnap feltettem ezt a Helly Beant nem rossz nem rossz, még próbálgatom, eddig egy picit gyorsabbnak tűnik, mint az CM9 ICS volt.
Viszont akadt a Google Now-al egy kis problémám, mégpedig, hogy ha zenét hallgatok és számot szeretnék váltani a headsettel hosszan nyomva a gombot, akkor a google now jön be, hogy mondjak neki valami szépet. Ezt a headset figyelést nem lehet valahogy kiírtani belőle?
Illetve ha zenét hallgatok és felébresztem a telót, akkor megakad a zene egy nagyon kicsit, másnál is ilyen?
-
cselt
senior tag
Az mennyire normális, hogy CM9-en az IMEIm elmászott, 00-val kezdődik, mégis felenged a hálózatra, lehet telefonálni, smst írni? Gondolom azért érdemes lenne az efs mappát visszaállítani.
-
cselt
senior tag
Ez a nandroid backup nekem valahogy sose akar összejönni. Ki akartam próbálni JB-t, de nem jött össze mondom semmi gond visszateszem a mentést. Felrakom a CM9-es romot, ami fent volt, felrakom hozzá a Sema 126 kernelt majd restore. Meg is csinálja szépen, de utána csak a bootanimot látom nem megy ennél tovább. Ti hogy szoktátok csinálni? Mit rontok el?
-
cselt
senior tag
Szeretném kipróbálni a JB-t, de az normális, hogy a Devil V5 már 5 perce bootol és csak az android feliratot látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest