- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Hali!
Jó rég jártam már erre.
Hátha valakinek érdekes lehet gyári akku, szerintem jó áron van: edigital leárazás keretében.
-
scream
veterán
válasz
karcsika98 #22409 üzenetére
Formázd a külső SD-t FAT32-re.
-
scream
veterán
válasz
Tamás88 #22028 üzenetére
Mivel az ext-n van logolás ellenben a fat/fat32-vel érdemesebb az utóbbi kettő valamelyikére formázni.
-----
Én meg búcsúzom tőletek, megváltam az SGS-emtől (ugyan nehéz szívvel), de úgy gondoltam, ideje tovább lépni, mert lássuk be, nem egy mai darab.
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét, további minden jót!
-
scream
veterán
Hát nem vagyok megelégedve ezzel a F4k r5-ttel
Gyorsabban merül ~azonos használat mellett mint a CM10.1 nightly-k, feloldóképernyő már 3x fagyott ki, és nem tudtam feloldani a telót, csak resettel, hívásindításnál nagyon lassú, lassan reagál, volt, hogy valakit egyszerre 2x tárcsáztam és a 2. vonal volt "aktív" a telefonomon, ami foglaltat jelzett mert az első csörgött és azt vették fel
-
scream
veterán
F4k-ban van olyan opció valamerre, ahol be lehet azt kapcsolni, amikor megnyomom hosszan a "Home" gombot és feljönnek a "Recent Apps"-ok akkor legyen egy "Kill all" gomb? (CM10.1-ben lehetett állítani, itt nem találtam)
-
scream
veterán
válasz
sziku69 #21207 üzenetére
Az r4 ha jól tudom végleges változatként jött ki, abban alapból benne van a gapps, az r5 meg igazából egy ilyen up-date csomag, túl sok újítás nincs benne (mert már az r4ben is minden optimalizálva volt).
És nincs nightly, szerintem nemigen várható már több verzió belőle, majd csak a hivatalos r5.
-
scream
veterán
Köszönöm, felraktam, és meglepően nagyon gyors!
Viszont ami első körben feltűnt az az, hogy a SU nem menti el (pedig elkéne neki, mert úgy van beállítva), hogy melyik programokhoz kap hozzáférést, de folyton rákérdez, van hogy egymás után többször is, ezt lehet valahogyan orvosolni?
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #21149 üzenetére
Esetleg azt lehet tudni, mekkora DPI-n használod a telefont?
Illetve nekem milyen bajom lehet abból kifolyólag, hogy ha állítgatom a DPI-t CM10.1-en ?
-
scream
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21054 üzenetére
Csak az init.d-t kellett volna törölni, utána flash újra a Devilt és ment volna.
-
scream
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21052 üzenetére
Oké, de mitől lett egy tiszta, új rendszered? Nem kellett volna a data-t wipeolni a kernel miatt.
-
scream
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21050 üzenetére
CM10.1 + Sema JB
Bár nem értem,hogy sikerült "mindent buknod"
-
scream
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21046 üzenetére
Próbáld CWM-ből újrarakni a Devilt, csak előtte csinálj egy init.d meg Devil beállítás wipe-ot.
Így mennie kéne.
-
scream
veterán
A Play-ből kell letölteni a Semaphore Manager-t.
-
scream
veterán
válasz
dvdbackuper #20994 üzenetére
Senki sem szerencsétlenkedik, csak segítséget kértek.
És legyél kedves ne csak a negatív feszültséget kelteni itt.
-
scream
veterán
válasz
dvdbackuper #20990 üzenetére
Miről beszélsz ?
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #20903 üzenetére
LOL. Azért mulatságos, hogy te amikor ide jöttél a topicba elvártad, hogy válaszoljanak minden kérdésedre, esetleg olyanra is amit már nem egyszer leírtak, aztán most te vagy felháborodva?!
Nem azt kértem, hogy fordítsd le nekem mindent, hogy mit tud, én is tudok angolul, de összefoglalni annyira nem lett volna nehéz szerintem. De a hipe az megy mindenre, "rootexplorer 3" meg mindenféle script, beírogatod a neveiket, aztán semmi konkrétumot nem mondasz vele kapcsolatban, csak annyit,hogy "húde állat", de ha kérdeznek vele kapcsolatban akkor ennyi a reakció: "Leírta egyszer már valaki az XDA-n igaz nem gondolt azokra a magyarokra akik nem tudnak angolul, én meg nem vagyok fordítógép!!".
És még te vagy megsértődve ...
Nade részemről ennyi volt, egyik hozzászólásom sem támadó jelleggel született.
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #20886 üzenetére
Mi az, hogy kérdéseben a válasz? Én informatív jelleggel kérdeztem, mivel nem tudom, hogy pontosan mit is csinálnak ezek a scriptek.
De örülök,hogy megint sikerült kb teljesen semmitmondó és értelmetlen hsz-t reagálni, egy szerintem értelmes kérdésre...
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #20884 üzenetére
És mi olyat tud/tudnak ez/ezek a script/scriptet ami miatt végig éri olvasni a sok how-to-t?
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #20882 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem nem ér meg ennyi tökölést a Services.jar patchalése emiatt a script miatt. Annyival nem ad többet.
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #20874 üzenetére
De mi az, hogy patchelt romokon megy ?
Egy CM10.1 RC4 nem elég neki? Vagy mivel/mit kell patchelni?
-
scream
veterán
válasz
radicspeter1 #20871 üzenetére
Nálam CM10.1 RC4 alatt nem látja ezt Fly-On ROM Managert ...
Felraktam a ROM Managert CWM-ből, majd külön a PACKAGE-et, de nem látja a telefon.
-
scream
veterán
CM10.1-hez ven esetleg újabb gapps mint a 20130301-es ? Vagy lehet esetleg használni hozzá a Slim-eshez valót ?
-
scream
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #20680 üzenetére
Amúgy dögöljek meg, ki az aki úgy használja a status bar-t hogy szépen végig húzgálja és nem egyből lerántja ? Vagy valakinek ez a fétise, hogy az okoz neki örömet, ha láthatja, hogy pixelre pontosan ott mutatja a statusbar-t a kijelző ahol az ujja van ? Nem értem
Elnézést, ez nem (csak) neked szól, hanem a többi olyan emberkének is akik emiatt nem használják és "elvesztik a kedvüket" amúgy egy olyan rendszertől ami használható is...
Ez már kikívánkozott ...
-
scream
veterán
Lehet buta kérdés, de csak nekem nem frissült még a Play a leújabbra ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna CM 10.1 alatt (talán 20-ai nightly), hogy a mikrofon telefonhívások közben túl halknak bizonyul, viszont a Galaxy S Settings-ben, mint ahogyan ha jól emlékszem a Slim-nél nincsen ott legalul a mikrofon hangerejének növeléséhez, tud valaki esetleg hozzá mondani programot/beállítást/bármit, amivel hangosabbra tudnám venni a mikrofont?
Esetleg ez összefüggésben lehet a modemmel is (JVO) ? Melyiket érdemes használni ?
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Szerintetek az S tud a MicroUSB-n videojelet kiküldeni ?
Ha pl vennék egy MicroUSB to HDMI adaptert, akkor rá tudnám kötni a monitoromra ?
-
scream
veterán
Új CM 10.1 Nightlynál találkozott valaki FC-kkel ? (Nekem kb folyamatosan FC-zik mindnen
)
-
scream
veterán
válasz
lsebestyen #18120 üzenetére
Szerintem nem sok ROM tudja/tudta ezt, és telepítés alatt is a fázisokat mondja/mondta.
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Sziasztok!
Van jelenleg jobb/szebb/stabilabb ROM, mint a RemICS JB v3?
Illetve, gyári szoftverből melyik az ajánlott?
-
scream
veterán
válasz
ZoliM@ster #15810 üzenetére
Szerintem érdemes lehet CM10.1-et is meglesni, nekem az van fent már egy ideje és elégedett vagyok vele.
-
scream
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest