- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfpeti
tag
válasz
Benőke #26007 üzenetére
Az ilyen marketing szöveget nem kell elhinni :-)
minden verzióhoz tolnak valami infot , hogy miben lett jobb meg gyorsabb, meg szebb, meg stabilabb, meg hosszabb lesz az üzemidő.Valahogy még mindig naponta kell töltögetni a telefonokat, és olyan vasat raknak alá 4 giga rammal,8 magos procikkal, hogy ne döcögjön
na ez a szánalmas
telefonok 4 giga rammal
már egy pöcs billentyű app bezabál 35 mega ramotröhej
-
gfpeti
tag
Egy idő után minden rom belassul.
Senki se tudja, hogy miért... -
gfpeti
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1488096&page=1244
Innen menj visszafele egyesével. Sok link van ami nem működik már, de valamelyik jó .
-
gfpeti
tag
válasz
Yiggdrasil #25927 üzenetére
Nem lehet betéglázni. Én már száz romot nyomattam rá de sose sikerült elkúrni.
Satbil rom nincsDe rakd bel a Mackay ICS- t Az gyors és stabil.
Vagy SlimICS
Bár néha csinál érdekes dolgokat mint az óra beragadás most -
gfpeti
tag
Arra van valakinek valami ötlete, hoyg STARTUS BAR-on mi a jó istenért áll meg az óra ?
Lock screen- en megy
-
gfpeti
tag
De valamiért belassul az android...De miért?
-
gfpeti
tag
De miért lassúl be az Android?
-
gfpeti
tag
Remusz!
Neked a gyári nem lassul be? Gondolom régóta fent van nálad.
Erre a "minden rom belassul egy idő után" problémára semmi gyógyírt nem találok.
A zöme villámgyors egy ideig, aztán kezd lassulgatni mindegyik.
Sajnos nem egyedi az eset. A többség ezt tapasztalja.És sajnos nem kicsi belassulásról van szó, hanem katasztrófálisról.
Most pár romot kipróbáltam, de pl a tiger, tsunami olyan szinten belassultak, - teljesen hétköznapi használatról beszélek-, mint pl Se fosbuk, se widgetek, se időjárás, se semmi ilyen hülyeség, hogy pl egy egyszerű tárcsázó 6-7 másodperc stb. Persze az elején villámgyors és azonnal nyílik minden kb 1 hétit.
És valahogy mégis lassul mindegyik. -
gfpeti
tag
Érdekes ha lauchert váltok akkor begyorsul.
tehát ha belassul pár nap után az android, akkor vagy egy restart, vagy egy lasuncher váltás a megoldás?
érdekes...
:-) -
gfpeti
tag
ja tényleg. Azt elfelejtettem, hogy csak angol nyelven van.
-
gfpeti
tag
válasz
koxkids #25677 üzenetére
"A telefon nagyaon lassu, minden gond van vele"
:-)
Hát de mér?
Rakj fel egy Slim ICS 4.2 őt gear 1.1.2s kernellel.
1200-on
Min cpu 200.
200-on 0.7-et eszik. Kevesebbet mint 100-on.
Ütemező:lagfree/sioplus. Sd read 512.
Dyn write 1500
Write sus 500
Min free task highAtomstabil.
-
gfpeti
tag
De miért lassul be az android?
-
gfpeti
tag
Emlékszem még az Amigás korszakra, amikor 1 floppy volt egy játék amivel órákig lehetett játszani mire végigvittem. Most meg egy egyszerű billentyűzet alkalmazás bezabál 27 mega ramot. Nevetséges.
Vagy pár éve még amikor 512 ram volt a gépembe és Flash, Photoshop, web, file szerver futott egyszer kényelmesen.
Most meg a 8 magos szarok belaggolnak ha megnyitsz egy tárcsázót -
gfpeti
tag
De valamiért belassul . De miért?
Jött itt valaki az XP-vel, (nem tudom miért), hogy az is belassul egy év múlva.
De ez 2 hét múlva lassul be. Úgy, hogy alig használok rajta valamit.
Se élő háttérkép, se widgetek, se fosbukszánalom, se szinkronizálás, se semmi.Meg minek rakosgassam tele task killerekkel, grenifykkel meg nyomkodjam a takarítót óránként?
mellesleg ezek semmit se érnek. A droid 5 perc múlva ugyanúgy elindítja a plyastoret stb
semmi értelme -
gfpeti
tag
Használok, igen. Nekem nem lassul be a windows 1 év után sem. Pedig van, hogy hetekig fut.
De nem ez volt a kérdés....Annó mikor a Tiger volt a sláger, jópár verziót felraktam. Alap programokkal kb 3 hét után olyan szinten belassult, hogy a hívásfogdasnál kb az 5. csörgésre jött elő az ablak. Használhatatlan lett. A tárcsázó fél perc alatt sem nyílt meg.
Erről beszélek, nem a windowsról. -
gfpeti
tag
Se tényleg, Srácok!
Miért lassúl be a Droid? Egy idő után mindegyik rom belassúl.
Sokat olvasgattam erről, de igazából semmit se találtam néhány értelmetlen Task-killeren kívűl, ami semmire se jó.
A legtöbb ismerősöm, aki nem romol és a gyárit használja, katasztrófálisan belassulnak/lefagynak/újraindulgatnak egy idő után. De miért?Nekem se fosbuk se widgetek, se élő háttérképek stb baromségok nincsenek. Használok 01 böngészőt, talk, zenét hallgatok, térképet és egyéb néhány alap programot. Elindítom, aztán bezárom/kilépek. De egy idő után mégis belassúl.
Nem értem. Ha csinálok egy restartot, minden szép és villámgyors egy ideig. Memóriából is rengeteg van. Aztán telnek z órák(hozzá se nyúlok) és 1-2. nap után már 30 megával kevesebb. 2-3 nap után már 100 megával kevesebb.
Holott az runing apps-ba ugyanaz a kevés alkalmazás fut, mint ami újraindítás után futott. Valahogy mégis eltűnt pár nap alatt 150 mega.
De hova meg mire?
Meg 1-2 hétig gyors, utáan meg lassúl? Tényleg alig használok valamit és napról napra lassabb egy idő után.
Mi a szartól van ez? Egy darabig gyors ugyanaz , aztán egyre lassabb.
Komolyan nem értem -
-
gfpeti
tag
Olyan hangereje van a mikrofonnak, hogy bárhol tudsz beszélni vele
-
gfpeti
tag
Most a Tsunami ICS 2.5 van fent. Ez isznyatosan szakított. Ilyen pöpec romot még nem láttam.
2 hónapja van fent kb. De ez is már egy tetű . -
gfpeti
tag
-
gfpeti
tag
Működik?
-
gfpeti
tag
A minimum frekit érdmes 100- ról 200-ra állítani
100-on 1 wattot eszik, 200-on 0.7-et. vagy miliwatt vagy mi a szöszt
-
gfpeti
tag
Ment a spirit.
Nálam nem volt semmi gondja.
Emailbe küldtem én hogy raktam fel. Nem kell semmi rizsa hozzá amiket itt írnak . -
gfpeti
tag
Add meg az email címed, elküldöm neked a jót
-
gfpeti
tag
Én akkor jártam így, amikor a töltő és az usb egymás mellett volt.
És bedugtam a töltő kábelt...
gfpeti
tag
Most feltettem a Saurom V2-őt
eddig nagyon pöpec.Többet nem kínlódok mindenféle tákolmánnyal.
-
gfpeti
tag
Kit érdekel a többiek véleménye? Ha nem tetszik valami ne olvasd! Én is leírom a véleményem...
van csak dícsérni lehet?
komolyan nem értem.
Ha valami szar, akkor nem fogom azt írni, hogy jó.Előbb valaki azt írta, a "belassulás android sajátosság"
nekem 120 ezerért ne legyenek már sajátosságok vazzEnnyi erővel ha pofán ver az utcán egy cigány, akkor nem csinálsz semmit mert az "cigány sajátosság?"
gfpeti
tag
Ha valami szar, akkor miért mondjam, hogy jó?
nem értem... -
gfpeti
tag
válasz
zlatan77 #23604 üzenetére
Egyetértek teljesen..
Ezek a főzött romok katasztrófálisak. Egyiknél se tapasztaltam stabil működést.
Mindegyiknek van valami baja.
Legutóbb a Slim 4.3 volt fent pár napig. Céges levelezés nem megy, ftp szerver nem megy. 3-4 nap után nem írja ki a számhoz tartozó nevet, a csengőhang megváltozik a beállítottról egy másikra, Usb csatlakozásnál 4 ből 3x rebootol. 4 nap alatt 2x leugrott CWM-be böngészésnél.
Ez minden csak nem stabil. Azt se értem, hogy adhatnak ki egyáltalánegy ilyen szart.Ment is vissza a Ginger. Valahogy mindig visszatérek erre .
ez legalább stabil -
gfpeti
tag
KitKatot próbálta már valaki?
-
gfpeti
tag
válasz
SFAkos #23352 üzenetére
Ezek a főzött romok sose lesznek stabilak. Mindegyik hemzseg a hibáktól, instabilak, megbízhatatlanok.
Nekem most CM 10.1.3 van fent a "stabil" kiadás.
Elég jól szuperál. 2 hibára leltem eddig.- Minidg visszakapcsolja az automatikus elforgatást, hiába kapcsolom ki.
-Néha elfelejti a "kikapcsolás animációt"
Aztán nem csinálok semmit és 2 nap után újra működik. -
gfpeti
tag
De miért lassul be? Én nem használam a szánalmas f@szbukot, mégis sok rom belassul. Semmit nem módosítasz, ugyanúgy használod, egy ideig jó , aztán lassul? De miért?
-
gfpeti
tag
Az tényleg érdekes, hogy belakom a telót, hasít a rom, majd semmit nem módosítva, semmit nem telepítve stb, az addig gyors rom egyre csak lassul.
-
gfpeti
tag
válasz
SFAkos #23352 üzenetére
Szerintem itt senki nem használ huzamosabb ideig egy romot. Nekem is ez a bajom. Egy idő után mindegyik belassul mint a szar. Gyakorlatilag használhatatlannáválik. Nekem semmi widget, időjárás, f@szbuk és hasonló szarságok sincsenek. Mégis ha felrakok egy friss romot, néhány napig, vagy pár hétig szakít. Utána egyre lasabb, szakadozik, olyan hibák jönnek elő ami tökéletesen működött pár hétig. Pedig a felhasználói szokáson, alkalmazásokon nem változtatok.
-
gfpeti
tag
Szerintetek melyik a legjobb/leggyorsabb/legstabilabb Launcher?
-
gfpeti
tag
Eddigi leggyorsabb/legstabilabb romot hoztam létre :-)
Cyanogen 10.1.3 Sema kernellel.
Governors: Smartass V2/ Scheduler ROWAwake ideal frequency 800000
UP rate: 24000
Down rate: 99000
Max CPU load: 75
Min Cpu Load: 45
Ramp up Step: 0
Ramp Down step:0
Sleep wakeup frequency:800000
Sleep Ideal frequency:200000
Sample rate jiffies:2
Smooth UI: On
Bigmem: On
Ablakanimáció mérete 1.5x
Áttűnési animáció 0.5x
Animáció léptéke 1x -
gfpeti
tag
Szerintetek melyik kombó a legjobb? Különbséget nem nagyon vettem észre egyiknél sem.
I/O ütemező: Noop, deadline, cfq,row,sio,fiops
CPU ütemező: lagfree, wheatley, smartassv2,
lulzactive,conservative,ondemand,interactive,performance. -
gfpeti
tag
Ja! CM7- ről van szó :-)
-
gfpeti
tag
A /system/app mappából lehet gond nélkül törölni appokat? Mint pl browser, calculator, gallery stb , amit nem használok. Valaki tudja?
-
gfpeti
tag
Nem tudja valaki mi a szar ez?
"Kevés a szabad tárhely a telefonban" ? (CM7)
pedig kurva sok helyem van...
-
gfpeti
tag
Gingertől feljebb nem akarok menni.
egyrészt az akkuidő miatt, másik: semmi értelme. Semmivel se nyújt többet, vagy jobbat a magasabb verzíó. Bőven elég a ginger. Gyors, jó akkuidő, mindebt tud ami kell nekem. -
gfpeti
tag
válasz
A_ScHuLcZ #22718 üzenetére
Erről beszélek.
Bejövő hívás annyira beakad, hogy nem tudom végighúzni balról jobbra. Vicc az egész. Rajta kell hagyni az ujjam egy ideig, hogy egyáltalán felfogja az érintést.
lassan 3 éve romolok és semmi stabil cucc
512 megabájt memória nem elég egy telefonnak?
Ja
böngészésnél 3x volt spontán restart 4 nap alatt.
ÁHHH -
gfpeti
tag
De rég jártam erre :-)
Mi a helyzet veletek, skacok?
-
gfpeti
tag
http://www.hwsw.hu/hirek/50978/android-cyanogen-okostelefon-tokebefektetes.html
-
gfpeti
tag
válasz
Segnior_Barthez #19249 üzenetére
"Nincs mute állapotban, mégsem csörög ki"
Na én ezeket untam meg.
A jw9 sem tökéletes az biztos! Az egész android egy rakás kaki szerintem. Sok ismerősöm van akik gyári romon vannak amióta megvették a telefont. Belassul mindegyik! Orrba szájba resetelnek havonta. A saurom jw9 is belassul 3-4 hét használat után. Igazából egy szélmalomharc az egész , lapátoljuk a szart. Lassan már naponta jönnek ki új romok. Azt veszed észre, higy nem is használod a tekefont, hanem csak romolsz, problémákat oldasz meg, és ki se csörög ha hív a csajod :-) -
gfpeti
tag
Asszem maradok a gingernél. Itt megint csak szopásokat olvasok a Jellyről.
XDA-n olvassgattam a fórumokat, de ott is sokan szopnak. Az egyig tag belinkelte a bejövő hívás képét ahol eltűnt a felvevő gombja :-) A másik brútúsz force closra , a harmadik "wifi eltűnés"- ről panaszkodik. Ez sose lesz megbízható ahogy elnézem. Marad a saurom jw9 ahol minden működik ... -
gfpeti
tag
Annyi 4.2 rom van már mint a tenger :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest