- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Tamás88 #23478 üzenetére
Ok köszi, és melyiket érdemes megpróbálni Semaphore verziók közül?
A telefonom
Alapsáv verzioja: I9000XXJW4
Build száma: Gingerbread.XWJW5Valamint nézegettem még a "Superoneclick"megoldást is rootoláshoz, azzal vagy hasonló egyklikkes megoldásokkal már nem műkodne a rootolás a 2.3.6-is verzión?
-
SFAkos
aktív tag
-
Janou
őstag
válasz
Tamás88 #23431 üzenetére
De Skype-al nem csak akkor lehet hívni ingyen ha a másiknak is van skype nickje? Illetve Viberrel is csak úgy ingyenes ha a másiknak is van Viberje? Skypenál feltöltheted az egyenleged és akkor tudsz vezetékes meg mobil számot is hívni, de annak sajnos van egy minimális percdíja. Vagy nem jól tudom?
-
radicspeter1
őstag
válasz
Tamás88 #23346 üzenetére
Nem kicsit éri meg pláne úgy hogy volt van szerencsém mind a kettőhöz.
jah a hivatalos 4.4-ről ne beszéljünk
oké tudom ti már azzal toljátok
Tény és való a hangzása jobb az sgs-nek. Ebben nincs vita. Jah meg nincs az a fránya samus biztonsági Knox amiért vagy fáj a fejed és a szived is hogy nem romolhatsz nyom nélkül vagy pedig lesz*rod. Mert n em érdekel. Vagy pedig maradsz a régi bootloaderen mint én és minden happy eddig
Summa summa csak ajánlani tudom pláne az akki idő miatt is ami egy folyékony rendszer mellett nem kis érv! -
-
( V )
veterán
válasz
Tamás88 #23149 üzenetére
1920 x 1080 = 2073600 vagyis kb 2Mpixel, az 5Mpixellel röhögve kellene tudnia mint ahogy a Galaxy Nexus is tud
-
válasz
Tamás88 #23128 üzenetére
Pont ezt nézegetem most én is, hogy basszus ez egy sima CM...
Mit ajánlanám? Esetleg valamelyik nightly10.2 egészen jól sikerült, vagy ne szórakozzak a 4.3-mal, elég lesz a 10.1 azaz a 4.2.2?
szerk: De ha már sima CM-et rakok fel, akkor jöhet esetleg más kernel is: van esetleg ennél "jobb"?
-
ther
aktív tag
válasz
Tamás88 #23082 üzenetére
Tényleg szép felvételt készít a kamera, de jobban jársz, ha használsz egy jobb kamera alkalmazást, mint pl JB Camera+-t.
Ennek kapcsán jutott eszembe, hogy ICS-re milyen kamera alkalmazást ajánlotok? Aláírásomban lévő romnál a gyári nekem 100-150 képenként egyet elrontott, a fél kép volt megduplázva, szivárvány foltokkal. Nem túl zavaró, mert az elkészítés után egyből látszik, de mégis azért érdekelne a lehetőség. Zoom FX-en túl bármi javaslat? Úgy láttam a JB Camera+ csak JB-re van
Szerk: csak hogy milyen képet is csinált:
-
libus
őstag
-
libus
őstag
válasz
Tamás88 #23019 üzenetére
Régebben sem használtam!
Se lehalkítva, se rezgőre nincs rakva! A filmlejátszásnál is max. hangerőre van húzva, és csak csend van.
Volt már olyan 1-2 alkalommal filmnézés közben hogy egyszercsak elment a hang és megkoppintottam a telót és visszajött. De ilyen volt híváskor is, hogy nem csörgött ki, s akkor is odakoppintottam neki és megszólalt.
De az nagyon gyanús, hogy mindkettőnk telefonján jelentkezik ez a hiba. Ezért is gondolok a szoftverre. -
( V )
veterán
válasz
Tamás88 #22830 üzenetére
a gyári már akkor a szolgáltatósak után kullogott amikor még Froyo -> GB váltás volt. csodálkoztam is hogy a JW5 kijött. nem mintha bármilyen jelentősége lenne sztem, hiszen csak annyiban különbözik hogy más a CSC meg kevesebb a szolágtátói vacak app. persze aki a KIES-t élből kigyomlálta és Odinnal operál annak mindez oly mindegy
(#22831) fo_di
ott a pont -
( V )
veterán
válasz
Tamás88 #22648 üzenetére
ebből a szempontból már a GB is lassulást hozott a Froyo-hoz képest és sokan fintorogtak anno rá. az appok esetén külön probléma hogy a rendszer egy külön virtuális közeget kell futtasson (dalvik motor) ahelyett hogy natív közegben futna (mint pl iOS) és ez elég sok erőforrást lefoglal szükségtelen. erre kéne koncentrálniuk az android fejlesztőknek. pl. az ubuntu touch elvileg natív közegben fogja futtatni az apjait, csak jönne már ki.
-
Tonyk
veterán
válasz
Tamás88 #22306 üzenetére
Minek Androidos telefon a gyereknek? Főleg suliba? Ott tanulni kell, nem pedig játszani, meg amúgy is igen gyorsan elveszik tőle a telefont (bárki), inkább először arra tanítsd a gyereket, hogy vigyázzon az értékeire.
Nem pedagógiai tanácsot kértem (az egész család pedagógus, ha szükség lenne rá van kihez fordulnom, de a feleségem is az...) hanem hátha valaki bővebb infóval rendelkezik a fenti modellekről és hátha tud véleményt mondani.
Ha az adott témában nem tudsz érdemlegesen választ adni, kérlek feleslegesen ne oktass ki.
A gyerekem nevelését, a pénzem költését bízd rám légyszi!
Azt hiszem elboldogulunk vele. Apropó van gyereked vagy csak úgy lököd itt az igét tapasztalat nélkül?
-
válasz
Tamás88 #22199 üzenetére
A Focal kamera alkalmazás valóban akad, lagos stb... de az alap kamera alkalmazással nincs semmi gond cm10.2 alatt. És cm10.2 egyáltalán nem eszi jobban az akksit mint a cm10.1. GB-el meg szerintem totál felesleges hasonlítgatni. Aki jó üzemidőt akar, az GB-t használ, aki új androidot új feature-ökkel, az cm10.2-t.
-
( V )
veterán
válasz
Tamás88 #22113 üzenetére
az hogy az RFS (Robust File System) egy baromi elavult FS: gyakorlatilag egy FAT megfejelve journalinggal. maga az írás olvasás nem lesz lassabb, de hogy idővel laggos lesz az tuti. az ext4 a jelenlegi legfejlettebb linux fájlrendszer adatkorrupció biztos, smart journaling, nincs fájlméret felső határ stb., de ami a lényeg: közel sem olyan laggos mint az RFS!
-
-
scream
veterán
válasz
Tamás88 #22028 üzenetére
Mivel az ext-n van logolás ellenben a fat/fat32-vel érdemesebb az utóbbi kettő valamelyikére formázni.
-----
Én meg búcsúzom tőletek, megváltam az SGS-emtől (ugyan nehéz szívvel), de úgy gondoltam, ideje tovább lépni, mert lássuk be, nem egy mai darab.
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét, további minden jót!
-
( V )
veterán
válasz
Tamás88 #21415 üzenetére
frissítettem, majd meglátjuk
bár azért lássuk be hogy oké hogy föltehetünk bármilyen nekünk tetsző romot, de az átlag usernek ez jön le hogy milyen szar / problémás az alap hivatalos rendszer ha ilyesmiken megy keresztül mint amit én tapasztaltam.
(#21414) sziku69
igen a F4k r4 / r5 -ben nincs magyar, de a többiben van!a goo.im/gapps - innét az ICS-nek megfelelőt kell leszedni (CM9)
-
( V )
veterán
válasz
Tamás88 #21260 üzenetére
ezt találtam:
How to install ClockworkMod recovery image on Samsung Galaxy S GT-I9000
hozzátenném hogy nem próbáltam ezt a módszert és nem vállalom a felelősséget ha téglára teszi a telót!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest