- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Strauss #23629 üzenetére
" One simple answer would be, I have other things to do and don't always have time to work on CM. I'm also waiting for the CM project lead to start the nightlies. "
amúgy tegnap volt frissítés:
20131203
Added TV Out in Settings -> Display -> Advanced Settings
Prevent back button from being pressed in incoming call screen
Fixed Browser FC in Advanced -> Website settings
Fixed Quick Access Ribbon gone when switching from Quick Settings
Fixed 2G/3G Quick Settings toggle
Fixed stuttering FLAC music playback -
fo_di
őstag
válasz
Strauss #23543 üzenetére
a play store-os appokat talán 5 vagy 15 percen belül lehet visszavonni, ha uninstallálod
szerk: 15 perc a limit -
Imi1981
veterán
válasz
Strauss #23523 üzenetére
Fagyás lassulás nálam sincs!És azt sem írtam, hogy nem használható !A sebességgel összeségében nem vagyok elégedett!Nem nagyon lassú de pl gb után nagy a visszaesés,és az előző hozzászólásomban írt jb rom is gyorsabb szerintem.De ez csak az én véleményem ,másnál másnak lehet jó .
-
pilu01
senior tag
válasz
Strauss #22947 üzenetére
Többel is próbáltam slimmel is , de látod ezt nem tudtam!
Alább írtam, hogy az egész ott kezdődött, hogy kernel frissítésnél elment az IMEI, nagy nehezen vissza tudtam rakni, de az új rom felrakásánál megint elment.
Odinnal felraktam 3 fájlos I9000XWJWB-et, rá a Sema 2.7.4.tar-t, de a CWM-be semmiképp nem tudok wipe data / factory reset-et csinálni!
Felmegy ugyan a 4.3 (bármelyik) így is, de nincs Root!?Hogy lehet még ezt a régi romot rootolni?
-
( V )
veterán
válasz
Strauss #22600 üzenetére
tölsd fel a telót majd hagyd merülni a telót egy ciklust normál használat mellett.
nemtom h az XDA-nelérhető verzió milyen, de a normálban a felső legörgethető sáv ami a lényeg, az első (Other az összefoglaló, kb mint a normál akku) a második (Kernel wakelock) a rendszer eredetű ébresztések, itt ha valamelyiknél van kérdőjel akkor meg tudod nézni h pontosan micsoda, a harmadik (Partial wakelock) az egyes appok és processzek fogyasztását mutatja. a második sávban tudsz választani hogy milyen referencia időintevallumot nézzen.
-
elsőandroid
csendes tag
válasz
Strauss #22568 üzenetére
Igen elmagyarázták, cwm alól simán mehet, sim-et nem kell kivenni...
Amit nem tudok hogy tsunami 2.5 rom-ra milyen modemet lehet feltenni, nem szeretnék úgy járni mint a google apps-okkal.
Akármelyiket amit 4.0.4 androidra ( ugye a tsunami az? ) ?Olvasgatom a fórumot visszamenőleg, jó régi bejegyzéseknél tartok, KB3 modem jó lehet?
-
-
-
( V )
veterán
válasz
Strauss #22503 üzenetére
ahogy olvasom ezzel nem vagy egyedül, javaslatok között az újraletöltés 3-as wipe és megint felrakás, reboot to recovery és megint install szerepelnek. meg állítólag jőn nemsokára a 8.1 a fixekkel.
(#22502) freelanced
a gyári kerneleknél szokott lenni ez a root@dell szöveg. -
Janou
őstag
válasz
Strauss #22136 üzenetére
Néztem Spirit FM-et és ezt írja: "Spirit FM Radio is a real, tuned, "over the air" FM radio app. It is NOT a streaming app which requires expensive data plans and drains your battery.
No FM Support: US/LTE Galaxy S/S2/S3/Note/Note2 and many others are not capable of FM.
Magyarul nem támogatott a Galaxy S? -
-
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Strauss #20466 üzenetére
Na, ja, tényleg mekkora balfasz vagyok ... Egyből észrevettem miután beírtam, de nem érdekelt, mert gondoltam így is tök egyértelmű mit akarok, meg ott van a hirdetésben is, nem ezen fognak lovagolni. Tévedtem ...
( V ) Annyit nekem nem már nem ér meg. Nemrég még amúgy is csak 16-osban gondolkodtam.
-
-
KTHEORIGINAL
tag
-
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Strauss #16535 üzenetére
Hmm. Ha megnézed, előzményként sagit kolléga összehasonlítását vettem alapul. Erre írtam saját kommentet. Vagy talán tilos olyan fórumon hozzászólni, ahol más telefont birtokló embörök vannak??
Ugord át, ha nem tartod relevánsnak a hozzászólásom.Még OFF-oltam is gyorsan, nehogy mást is megsértsek..
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Strauss #16532 üzenetére
Gondoltam, hogy lesznek ilyen szarkasztikus és irónikus megjegyzések. Tudom, hogy az istenített
SGS-nél nincs jobb a világon. Nem villogni akarok, hanem tényeken alapuló felvetés miatt írtam, kérdeztem.
Sajnálom, hogy nem tájékozódtam mielőtt megvettem a Plust, hogy a sima mennyivel támogatottabb. És nagyon sajnálom, hogy a Plusnál szinte pangóvíz van fejlesztési területen, de ez van, el kell fogadnom. Nem akar valaki összedobni egy Sema kernelt Plusra?
-
sagit
veterán
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Strauss #15807 üzenetére
CM10 stable-el szemezek első körben.GB felett már eljárt az idő,bár 1 magon 512 mb rammal tudom ne várjak csodát a jbtől.a lényeg,hogy ne fagyjon állandóan,és mondjuk nap végéig azért húzza ki.ez szerintem nem nagy elvárás.ha a mostani 2-2,5 óra kijelzőidőt hozza a jb is,mellette gyorsabb mint ez(vmi jvt van rajta talán,én raktam rá,de elég régen semaphore kernellel),már beneveznék rá.Kipróbálja,azt ha nem tetszik neki majd visszarakok valami egyszerű GBt.
CM10nél jobb JB rom tehát van jelenleg?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest