- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
porse
őstag
válasz
radicspeter1 #14487 üzenetére
Ez tenyleg kiraly, swype beta mar amugy is idegesitett.. Meg a szotarja is eltunt es hozza adni sem tudtam, tiba se allitotta vissza..
-
porse
őstag
Én jó kis jw8,sema,ext4 el adtam tovább ma az sgs t, plusz húszba fájt az s2 egy év garival, ennyit megért szerintem. Csak egy tok meg egy fólia kell rá. És a zenei képességei annyit volt firtatva, hogy mármár sz*rra számítottam, de egyáltalán nem vészes.
-
porse
őstag
Viszlát
-
porse
őstag
válasz
ittakary #13078 üzenetére
Enyém meglepően jól bírja, pedig 2010.11 havi és ma csináltam egy ilyet vele [link]
Nagyrésze opera, meg gtalk. wifin 2g n egyaránt.
Az első kettőt semmiféleképp nem javaslom, 1650 es belefér, az jó. Ha rendelsz szólj, én is tudnék örülni egynek. Bár már én is tervezek s2 t vagy gnexust..
-
porse
őstag
válasz
Ferenc1989 #12978 üzenetére
Még jó, hogy 10 napja sincs kint az a rom
De nekem a v4,v5 is remekül működik. Most 200 óra után elszállt a beállítások, de nem lassul, nagyon tetszik. -
porse
őstag
válasz
AG Sheppard #12926 üzenetére
minden romban van kernel amit telepítesz, ha odinnal gyárit, ha custom romot recoveryből. és utólagosan tudod cserélni.
-
porse
őstag
-
porse
őstag
válasz
kutkut #12670 üzenetére
Én is erre jutottam h gyárin volt a legjobb a hang. sokat gyűrtem a jw8 at, és hétvégeken kipróbáltam mindig ilyenolyan ics/jb t és mindig gyengébbnek tűnt. s mivel egy ideje jb n vagyok és megszoktam, nem mondanám sz*rnak.
Bár az ilyen musicfx ek meg hasonlókat mindig kiírtom. -
porse
őstag
Elite v6 vállalkozóknak.
Persze, hogy ma tettem fel a v5 öt.. -
porse
őstag
Mindegyik tudja, csak nem az alap kamera.. camera jb+
Kernelt meg cserélhetsz odinnal, és cwmből is, azért van .tar, és .zip fájl is. -
porse
őstag
Másnak megy cm10 en a 720p? semmivel se akar nekem épp, mármint sema devil, sehogy..
szerk. Visszanyomtam h re-enable media scan, és működik a videózás...
(#12494) Barto
Mehet.
-
porse
őstag
Na eddig birta a v4, 308 óra.. videóztam egyet, média beragad, deep sleep nuku.
-
porse
őstag
válasz
radicspeter1 #12056 üzenetére
Én sgs re nem tettem már ilyet, de régi gio telefonommal csúnyán elbánt, és haver ace telójára is lekaparhatatlan dzsuvát tett, ahogy láttam már iphone on is ettől okozva, tehát telefon független, sz*r...
-
porse
őstag
válasz
radicspeter1 #12054 üzenetére
Azt szerintem ne nagyon használd, durván kinyírja a krómkeretet, még a hátlapot is..
___amúgy, meglepő módon én is elégedett vagyok most a rommal, 1 hete fut gond nélkül, nem lassul, ram is van. elite v4.
-
porse
őstag
Ma jutottam csak el oda h navigáljak v4 el, a jellel nem volt gond hamar talált, de el van csúszva a myway, valaki, valami, mitől lehet?!
-
porse
őstag
Én májusban cseréltettem, a színek látványosan jobbak lettek, de minimum fényerőn sötétben mint valami kockás füzet olyan sávos.. úgyh csak azért is vissza viszem még január előtt.
-
porse
őstag
Tegnap már én is feltettem ez a v4 et, eddig szuper, mint minden rom az elején.... Kamera fczik csak néha, nem értem minek kellett bele a 4.2es kamera, ha nem működik megfelelően. de a jb+ camera is se stabil.
De ez a kék nem baráti, és nem igen találtam mit kéne letöltenem, hogy...
A samsungnized közel 100 megás cuccba voltak igen ocsmány dolgok, úgyh az nem pálya. Láttam van csak statusbar is ami samsungos, de az v5 höz, de csak systemui ugyh megnézem azért.. -
porse
őstag
válasz
Tarantula33 #11653 üzenetére
Én is gyárin", azért írtam a kérdőjelet a kernel mellé mert nem tiszta nekem hanyas sema. De akadt már..
( #11655 ) bAtt001
Gb-n mindig 4 óra felett voltam... De így jb n most 3 az átlag nekem is. bár 1-2 óra zene mindig van.
-
porse
őstag
Hát így nyolcvan óra után slim2.8 sema 2.4?! elég darabos, futó szolgáltatásoknál ram is 100 alatt, most wanted is akad már.
reboot gyógyír. -
porse
őstag
Én odaadom az accomat hepajkodni szívesen, úgy se használom már, csak h tudjak rendesen keresni fórumon belül. De van 20 hsz em, nem tudom elég e.
(#11299) KTHEORIGINAL
Nem szeretnék ezzel foglalkozni, se belefolyni ne haragudj, ennyit tudok tenni.
-
porse
őstag
Én is slimen vagyok szombat óta, eddig felüdülés gb után ismét.. nincs vele gondom, még.. bár az akku halványabb.
-
porse
őstag
jaj hogy nem birok magammal... ez a mandana jw8 se az igazi, a hybrid17 is jobb ennél, csak az nem szíp.
Ugyh aokp b5 próba.. -
porse
őstag
Hát én itthon is xp-t használok
..
De nem akarok újabb gbicsjb vitát..
Tény h lassabb, sok funkciót én is hiányolok, de minden program kevesebb ramot igényel, nem kell néznem bbs t cpuspy t akku t stb, mitől merül, mi ragadt be, mitől ekkora az os, miért nem megy deepsleepbe..
Van, működik, ha picit döcög is de nem sz*rja össze magát nagy terhelésnél se. -
porse
őstag
[JW8]MANDANA v7.0
Én ezt tettem most fel mert mesoba nem volt % os akku, eddig minden ok vele, majd pár nap múlva kiderül, hogy..
Roboto val nem ilyen csúnyák a számok statusbaron.
Végre van egy kis gb pörgés is, de nagyon lassan jött le a rom, ha kell esetleg valakinek feldobom valahova. -
porse
őstag
válasz
csampei #10029 üzenetére
Élnek a linkek 1. hszbe nem rég lett frissítve, de ennél egyszerűbben nem igen lehet leírni, hogy hogyan csináld..
jw8 is ott van:A jelenlegi legfrissebb gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8:[link] (1 fájlos)
==========================================================
legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8 [link] * -
porse
őstag
válasz
Ezekiel Ston #9626 üzenetére
Fagyalllo -t keresd meg itt hardverapro n, ő biztos tud ebben segíteni.
-
porse
őstag
válasz
samfishR #9526 üzenetére
Igen szaggat...
___
Kezdem feladni én is... 4 napig ment hibátlanul cm10 sema 220, de most beragadt a media, nem megy deep sleepbe, szerintem a kamera miatt, mintha azóta ragadt volna be mikor használtam..
Most feltettem szokásos wipeal 230 as semat, ugyan az, sőt.. pörög 800-1000 között, tök meleg már a telefon. -
porse
őstag
válasz
Vasinger! #9428 üzenetére
Netfilter sema appban pipáld be, ha jól emlékszem. bt megosztára meg van ott valami helper, csak win7 felett működik... ha jól emlékszem
(#9430) blakey
Múlthéten én is kirpóbáltam majdnem mindet, nem sokáig mert hamar elvéreztek nálam... De ez a cm10 tényleg igen jó semaval, megy 3 napja, semmi lagg, akadás, ram is van bőven nem emészti fel, akku is hozza az átlagot simán.
-
porse
őstag
Cm10 is kaki devil 1.6.1 el, hotreboot, zene közben kifagy... semaval kap még egy estélyt.
-
porse
őstag
Hat slimbean összef*sta magat, autofényerőt allítgattam, meg luxot stb, nem teszett neki, be se akart kapcsolni csak fresetre, ugyh most tettem fel tsuna20, erre melyik devilt lehet tenni? 161,160?
__
Nekem class4 es 8gb os van, nincs gond a sebességével..
-
porse
őstag
Ez a slimbean is legalabb 8fokos
elég vajas, eddig no problemo.
-
porse
őstag
Hát én se bírtam magammal, megint.
Leszedtem a tsuna20 át, de a slim bean t megnézem előtte.
-
porse
őstag
1. hsz. ben benne van, apn beállítások címszó alatt. De most nézve a t mobile beállításokat, én nem ezt szoktam beállítani, de az esetek 90% ban magától belövi.
Beállítások- vezeték nélküli hálózatok- mobilhálózatok- hozzáférési pontok neve.__
Kijelző nekem is kékes egy picit a fehéren ha elfordítom és kikapcsolt állapotban is., a régi zöldes volt oldalról.
-
porse
őstag
Hehe.. operába megnyitok egy képet új lapon, mindig ott mosolyog rám csíkba végig
..
__
jw8 ra néma kamerát nem tud még mindig senki? Töröltem már az egész ui mappa tartalmát átneveztem, kicseréltem, de mintha nem is onnan venné a hangokat. Találtam egy Amestris_Camerahack... zipet de ezt feltéve csak 20% alatt is működik a kamera.
-
porse
őstag
Még jó, hogy pár hete vettem meg az alfasztot buktam 150ft ot
de ezt az officesuitet megvettem most.
(#8372) blakey
Feldobtam most én is, szemeztem már vele máskor is. Lakom befele, eddig tetszik.
-
porse
őstag
Operával nem, de gyári böngészőbe nyitva kiírja jw8 on.. Nem hinném, hogy mindenki ilyen linkeket gyárt majd....
Szerk.: Operával is kiírja.
-
porse
őstag
Jajdeviszket atenyerem
...
-
porse
őstag
Igen, ez nem úgy néz ki mint amit baleset ért, hanem mint amit kettétörtek
..
Akku mennyi idős? Átveszem olcsón. -
porse
őstag
legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8 [link] *
Itt a 3 fájlos, ha így menni fog. Az egyfáljos se bonyolultabb, amit kibontottál JW5_JVC_JW4.tar azt tallózod PDA ba, pit filet a helyére, és re-partition nélkül mehet. De froyora szerintem 3 fájlost tegyél. Valószínű függetlenített, de nem fog befolyásolni semmit a xeh pan product kod.(#7562) Segnior_Barthez
Hát az igen kevés, nekem bőven jb-n, ics-n is hozott 4 óra átlag kijelzőt, és én is opera minit használok.
-
porse
őstag
Inkább adj neki egy semaphore-t
..
__
Szedem a tsunax et, szép nagy.
-
porse
őstag
Nekem ez a hibrid van de nem sokban tér el a gyáritól, szóval szerintem nem.. nekem most megy 4 napja és feladatkezelőbe nézed gondolom, ott 250 foglalt perpil. Googlemaps, facebook, viber, nincsenek fent?
(#7289) polomaa
Sorry Closed
(#7288) Blackhole13
Még mindig nem írtad melyik appnál akad be, vagy bármit indítasz akad a zene mellé? Milyen kernel?
-
porse
őstag
válasz
Blackhole13 #7283 üzenetére
Melyik zenelejátszó, és milyen program akasztja meg? nekem csak a viber tudott ilyet előidézni.
-
porse
őstag
válasz
Beppe91 #7078 üzenetére
Nem is lesz ott.. Nem virágboltit tettél fel véletlen?.. keress rá rootexplorerben poweramp re vagy "audioplayer" re és töröld amit talál. Nem a helyhiány miatt csinálja.
titániummal volt nekem ilyen.(#7079 ) MK VII
Azért egy program miatt had ne kelljen már újra rakni romot.. De tény ha wipeolva van minden nem csinál ilyet.
-
porse
őstag
válasz
lsebestyen #6671 üzenetére
Ez engem is zavar.. playerpro tud hangerőgombra váltani, de nem az igazi.
-
porse
őstag
Ahh.. cm7 meg sod-ozik. Pedig igen fürge, és ramban is bővelkedik.. megy a restore jw8 nak, 2 hét múlva késztetést érzek megint kipróbálok párat.
-
porse
őstag
válasz
dbalazs123 #6360 üzenetére
Az a mobilnettől van szerintem, ha sokat használtam nekem akkor nőtt az meg.
-
porse
őstag
Hát én tegnap tettem fel ezt a c beant , még beáll szerintem, de most vagyok 35%on reggel óta, 3,5 óra kijelző. wifi vagy mobilnet végig, 1óra zene, átlagot hozza szerintem, a google szolgáltatásokra meglepően nagy százalékot ír. eddig nincs gond vele kopkopp. De mennyivel ram igényesebbek a programok ics/jb n mint gb n.
( #6253 ) Karee11
Értem. Szólj majd hogy sikerült.
-
porse
őstag
Szemezgetek itt az aláírásokból
c rom bean van terítéken sema val.
Osz24
2g n sincs net?
-
porse
őstag
Feltettem ezt a 2.4.20 macskát devillel, hát a lauchert fél óráig bírtam
.. a többi igen kellemes, bár 3-4 óra alatt majdnem nullra merítettem erős használattal, de marad most még...
Ha vissza akarnék állítani cwmből ext4 es gb-t akkor elég csak a romot és restore, vagy ext4re kell konvertálnom és utána lehet csak visszaállítani?
-
porse
őstag
válasz
lsebestyen #5580 üzenetére
Hahah
...
Nem bírt magával, de más se,.-__
Screenshotot, hogy a csába csinálok jw8 on?
-
porse
őstag
-
porse
őstag
válasz
SoulReaver #4636 üzenetére
Ppara.. Wipeolgass recoveryből, vagy tegyél másik romot, de szerintem hardveres gond. Nem tudom, hogy lehetne így szervizbe adható állapotba hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest