- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Szóval az álláskeresés áll az utadba? Nem emnnyé dógozni
Minek az. Hogy azért eladd a szeretett SGS-ed?
Há nóóóórmális?
hogy egy kis on is legyen, eddig 404 óra üzemidő CM10 0914-ei nightlyval+sema 2.0.6s kombóval. Ha a dupláját elmegy gond nélkül, akkor meg leszek elégedve.
Nekem is van melókeresés, épp ma megyek egy állásinterjúra, de épp ezért van CM10 rajta, és 15-e óta nem variálok vele semmit, mert bármikor hívhatnak, mert olyan király vagyok, hogy mindenhova én kellek
-
-
Xtre
tag
Én is épp most töltöttem le a legfrissebb nightlyt, hagyom a tsunamit. Tudom, hogy apróságok, de engem zavar ez a mountolás dolog is, nem hiszem el, hogy nem tudták még kijavítani, hogy alapból lássa a PC a külső SD-t... Arról ne is beszéljünk, hogy érezhetően többet eszik a CM10nél sema kernellel... Valamint ez a partíció kiosztás is megakadályozza az új kernelek feltételét.
Tuti hogy jó lesz a Tsunami, sőt, szerintem a legjobb, majd megint olyan 2.5 környékén, de szerintem addig még lesz mit befoltozniuk. -
sixer66
senior tag
Előtte Tsnua JB 1.0 volt most 1.1 re akartam, de mint írtátok kellett full wipe is, azt is megtettem viszont format nem volt.
A másik amit tegnap is kérdeztem, hogy mióta Tsuna 1.0 volt fent recsegett a vonal telefonálás közben, de csak a másik fél hallott rosszul Én tökéletesen. -
( V )
veterán
hmmm nálam pedig mindenféle külön patch nélkül működik minden és 391 MB RAM (XL) van...
update: BM-en is működik minden lejátszás és természetesen a 720p felvétel nem de 480p igen!
update2: most olvasom
" 378, 390 and 402 Mb Ram available (selectable in kernel, no need for a patch (403 mb breaks 720p) only reboot required) "
hát hiába... mondom én hogy a krampusz a tuti csávó!
-
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
felraktam de az a 0.1-es amit az update me mutatott végül nem az volt hanem a 0.0
uh majd a nap folyamán jön ki a rendes netes letöltős! amúgy nem rossz, csak 1-2 apróság hiányzik belőle, de gondolom amint kijön a rendes AOKP ki lesznek küszöbölve ezek is!
szerk: igen, az 0.1es rc
http://d-h.st/R3k
( #6963)
úgy bizony!
-
D1L1ZS
őstag
-
( V )
veterán
olvasd L
How to install:
1. If coming from version after jvu (xxjw4/xwjw5/6/7/8):
install directly, if u get problems, do wipe data/factory reset and install again.2. If before jvu:
-Install 2.3.6 jvu stock using odin
-Root using cf-root for jvu
-do a full wipe, then flash the ROM3. If coming from ICS[/COLOR]
-do same steps like above (if before jvu)nekem is hisztizett amúgy, de JVU-ról felment rendesen!
szvsz sz*rul van megírva az installer... -
Aham, tegnap én is megpróbáltam, szívtam is vele, mint a torkos borz a mézzel! Egyszerűen nem tudtam belemenni a belső SD helyre (a galéria pl. azt mondta, hogy nincs csatlakoztatva a belső sd). Össze vissza telepítgettem, egyszer még egy telefon felkiáltójel számítógép ikonokat is csináltam. De aztán valahogy helyrejött, és most megmaradok a CM9 rtm + devil kernelnél (+ xdjv1 modem), és most egy darabig nem is fogok telepítgetni romokat.
Remélem hogy mások szerencsésebbek lesznek.
(#5776) VIPerX :
Tudod, néha engemet is elkap a hév, és akkor következnek ezek a problémák, néha meg kéne állnom.
-
GrooveHero
addikt
Te hogyan raktad fel? Egyből rom felrakás után? Mármint rom+gapps után? Vagy hogy?
Mert én most próbáltam felrakni, illetve már egy órája kb. És annyit csináltam, hogy beléptem simán CWM-be, aztán install zip from sd card. De kiírta ezt a kevés a ram baromságot. Ezzel lehet vmit kezdeni? Mármint ez a cucc olyan, hogy akármikor feltolható cwm-ből, vagy csak rom felrakás után? hogy is van ez? -
Beppe91
aktív tag
ja lehet, mondjuk nekem most megjavult az fc, van egy régi touchwiz apk-m, amit feltettem és témánál kiválasztottam, nem fczik, viszont valamiért így az a téma se tökéletes, mert alul nem teljes az a 4 ikon, és a home switcher meg nem akarja defaultra állítani a trebuchetet, állandóan ez lesz az alap, gondolom mivel a romba ezt állítottam, nem tudom hol lehetne ezt kiszedni belőle.
-
Beppe91
aktív tag
Nekem se akarta az elsővel, de semaba benyomtam a bigmem-t akkor már engedte, viszont fc-zett folyamatosan, most megpróbálom a 3. linkel, hátha ott nincs fc. viszont gapps-et még nem tettem fel, utólag is lehet vajon?
Na hát nekem harmadik linkel is fc-zik, nektek jól müködik ez a touchwiz? nem fagy ki csak folyton feldobja, hogy leáll és újraindítja. Valami ötlet?
-
Martynis
tag
Most, hogy működik az SGS3 addon CM10 + gyári kernellel, felrakhatom a sema 2.0.6-ot?
-
Vic61
senior tag
Én a tegnapira telepítettem a mai Nightly-t.
Próbaképpen nem csináltam SEMMIT, csak az új ROM-ot flash-eltem. Egyből felnyomtam a Sema 2.0.6s kernelt, az új Bigmem JB patch-et, az új bootanim-ot. Reboot és minden működik. A kinézetet visszaállítottam a Nova launcher visszaállítással, a sok fölös dolgot meg a TiBa szűrőjének segítségével kitöröltem. Az egész max. 5 perc, és tök tuti a gép...5587-es Antutu-val 1200-őn -
D1L1ZS
őstag
+ sagit fórumtárs linkelte kicsit korábban a Black Infinitum téma CM10es verzióját ami szuperül néz ki! Sima telepitős .apk amit utána csak alkalmazni kell majd reboot teló. Illetve a hivatalos CM10 bootanim amit fórum kereső szintén ki dob ettem
FONTOS: A CM10 ELSŐ TELEPÍTÉSEKOR WIPEOL. Az appok és azok adatairól érdemes mentést csinálni!
-
( V )
veterán
2 megoldás van: TiBa-val visszaállítod az előző rendszer ID-ját (mármint amiről az Opera mentést csináltad VAGY és inkább ezt ajánlom: az Opera Mobile-nak van egy saját funkciója az Opera Link (beállításoknál lehet aktiválni + acc-ot kell hozzá létrehozni - utána csak be kell jelentkezni) amivel le tudod menteni / szinkronizálni a Favoritokat / könyvjelzőket stb.
-
Vic61
senior tag
Akkor lehet, hogy az a baj, hogy másik ROM-ra raktam fel, ami datadatás...
Pedig még le is formáztam a systemet, a cache-t, a data-t és a datadatát a "szokásos" wipe-okon kívül...polomaa: Én is azt hittem, de a google mail és a market nem működött, csak azután, hogy az addont is felraktam...
Ja, és hiába állítottam bigmemre, minden reboot után visszaállt alapra...f1alonso:: Érdemes kipróbálni!!!
-
( V )
veterán
jaja CM10 (08/08) volt, azzal semmi gond, arra tettem fel Sema JB 2.0.1-et kicsit gyorsabb lett de a sema deep idle-je nem működött rendesen, uh rádobtam a Devil3_1.1.3-ast (JB) és utána is még jó volt 1 resetig miután is nem hajlandó futó rendszer alatt a belső sd-t látni csak recoveryben. ICS / GB alatt nincs ilyen gondja.
lehet majd csinálok egy nagytakarítást (rendszer + SD gyalu) aztán majd nekifutok mert amúgy sebességre nagyon fáintosak az új kiadások!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest