- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
scream #21305 üzenetére
pedig egészen kézre áll telefonálás közben
-
sziku69
őstag
válasz
scream #21305 üzenetére
Az 5" még "kezelhető" méret egy kézzel. Nem volt a kezemben még full hd kijelzős mobil, de az 5"-on érdekesen mutatnak gondolom az apró parancsikonok. Ok, persze, ezeket lehet nagyítani. A következő lépés már az lesz, hogy a "lelki szemeid" előtt jelenik meg a kijelző, "aero felületen"
-
( V )
veterán
válasz
scream #21296 üzenetére
nem lenne rossz a JB nekem se, ha:
1, nem lassulna be 3 nap után
2, jobb lenne a Wifi térerő
3, a 3G nem enné meg az akksit (2G-n szvsz baromi lassú a net)az igazság az hogy az optimalizált rendszer teljesen más mint a főzött - ott van a kollégám S3 minije amin a 4.1 fut és semmi gond nincs vele. ha meg nem akarunk az akku idővel foglalkozni akkor célszerű beruházni egy tepsire (N7100
) és az bírni fogja akár 3 napig is!
-
Lackó74
csendes tag
válasz
scream #20986 üzenetére
arcok->már sokkos vagyok ettől a hibától. még a fiam ace-re is sikerült már tizest tolni. meg a lányom galaxy s re. csak az enyém szarakodik.
azért csináltam igy sorba mert volt aki igy tanácsolta, állítólag a 7.1 készíti elő a file rendszert. bocs ha hülyeséget mondtam, de nekem is igy mondták.
a hibá üzenetben is valami eltérő file rendszert olvastam... ha jól láttam..
alap ginger jó, ugye? alapsáv mindegy? sema kernelt raktam még rá. ezt elfelejtettem írni..köszönöm a tanácsokat. meló után neki esek.
-
-
radicspeter1
őstag
válasz
scream #20883 üzenetére
A sexynogen nagyon jó rom alapból. Hozzá lehet flashelni a cm fajta flyonmodot RAM manager nélkül is.
Kiváló páros így is.De más 4.2-es romnál lényegesebben megérte patchelni a romot és ezután kihasználni pl a superchargerrel. Addig ne ítélkezz míg nem tudod milyen is ez! A patchelés pedig csak max 2-3 perc.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scream #20807 üzenetére
Csak a talkot ne frissítsd ha jót akarsz magadnak, 1 kalap kaki lett ez az új Hangouts szvsz, vissza kell applikálnom a régi talkot. Ezzel nem mindig kapom meg az üziket, nem mindig küldi el amit írok, állapotot nem lehet váltani benne, mások állapota sem látszik, tehát működik minden, csak az nem, ami a funkciója lenne...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scream #20686 üzenetére
Félreértesz, akkor én rosszul értelmeztem, mert úgy gondoltam nem oda mutat a "mutató", ahol az ujjunk van. Valljuk be ez elég idegesítő lenne, és én erre gondoltam, ez vette el a kedvem tőle. De látom, gyorsan olvasgattam és félreértelmeztem, tehát ez esetben visszavontam a korábbi írásomat, a status baros "hiba" tényleg nem érdekel, mindig lerántom
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
scream #19300 üzenetére
koszi szepen a visszajelzeseket!
azert fura ez, mert a gb-en, amirol valtottam, ott ha ilyen volt, akkor a guglicsetes valasz utan ha visszaleptem, akkor minden ugyanugy maradt a miniben, ugyanazok az ablakok voltak nyitva, mint atvaltas elott.
sms-ekben lehet valahogy szinezni a hatteret vagy a betuket? -
( V )
veterán
válasz
scream #18288 üzenetére
S-Video / HDMI átalakító elég drága cucc, megéri?
MicroUSB OTG kábel megy rendesen ha van neki a külső energiaforrás is!
lásd: SztupY USB OGT
-
-
-
-
( V )
veterán
válasz
scream #17377 üzenetére
nálam jó ideje a HB ketyeg, hogy a RemICS/JB-hez képest milyen azt nem tudom, de én tökéletesen meg vagyok vele elégedve gyorsaság, stabilitás és fogyasztás terén is. hogy milyen szép az ugye egyéni ízlés de ettől függetlenül sztem csinos és amúgy is olyanra témázod amilyenre szeretnéd!
gyáriból természetesen a legfrissebb JW9 ajánlott!
-
xerintem
csendes tag
-
( V )
veterán
válasz
scream #15001 üzenetére
ha arra gondolsz amiről mostanában szó van az egy mod és itt: Super Launcher
-
radicspeter1
őstag
válasz
scream #14553 üzenetére
Én nem a walkman-est raktam...
Helyette egy tweaket. De ezt írtam is...legyen az power amp azon is érződnie kell!!Más:
Ha már power amp.
Wide fülűeknek!
Egy másik fórumon találtam egy beállítás tippet a PowerAmp-hezTone és a Limit legyen kikapcsolva! + Minden más az EQ-n kivül legyen kikapcsolva a basszus stb. is.
EQ-t pedig így:
31: + 2
62: + 1
125: - 4
250: - 6
500: + 1
1K: - 3
2K: + 1
4K: - 4
8K: + 1
16K: + 3Kipróbáltam és valóban ez eddig a legjobb.
-
-
-
( V )
veterán
válasz
scream #11337 üzenetére
ha nem mount-ol az SD akkor egy akksi ki pihenteted 1 percet akksi be majd recovery-vel kell próbálkozni!
modemet onnan az XDA-s modem topikról szedd le (most nálam a "klasszikus favorit" JVO-van) azzal működnie kell! bár nekem sose volt gondom a modemekkel (egyedül a F4r r4 ICS rom nem szereti a nexus modemeket (kf1, kb3) installkor - olyankor hajlamos IMEI vagy EFS elcsúszásra), mindig gond nélkül felmentek mindenféle előkészület nélkül!
-
( V )
veterán
válasz
scream #11329 üzenetére
de én a modemet cseréltem és elszállt az egész ...
pont arra vontakozik a fixrecovery rész
bár nem tudom miért száll el egy szimpla modemcserétől...
(#11334) VIPerX
rootaxbox.no-ip.org/derteufel/itt sztem biztos hogy megtalálod majd mindig (/jellybean alatt van a JB kernel - a legfrissebb meg azon belül a 175 alatt)
nemtom miért balhézik a Semaphore nálatok - én csak sima wipe cache+dalvikkal raktam fel a 2.5.0-át és semmi nyűgje nem volt!
-
-
Xtre
tag
válasz
scream #11326 üzenetére
Ilyen kerneles bootlooppal én is szenvedek Semaphorenál, most 2.4.4s-ről frissítettem 2.5.0s-re, bootloop fogadott. Persze a cwm sem érhető el, azt is tiltja. Utána rátoltam odinnal a devilt, rögtön indult a telefon. CWM-be be, sema kernel, bootloop. Végül feltettem a mackayt és arra rá a semat és így most megy rendesen. Amúgy már egy ideje megvan nálam ez a gond sema kernel cserénél, nem tudom miért ilyen érzékeny, a többivel nincs semmi gond.
Próbáld meg ezzel: [link] -
( V )
veterán
válasz
scream #11132 üzenetére
de miért Odinnal teszed fel? elébb próbáld meg cwm-ből és ha vmi gubanc van akkor az Odin-ost!
a másik meg hogy az AOKP oldalán is inkább javasolják a rendes 3 wipeos install mint a ráfrissítést! főleg milestone esetén!
biztos meg lehet csinálni ha vki veszi a fáradtságot hogy megírjon hozzá egy olyan appot mint a CyanDelta, vagy miután letölti az új romot kibogarássza azt ami változott és csinál belőle cwm-scriptes telepítős zippet
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest