- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
4.2 alatt nem is lehet telepíteni, nem fog menni ICS-n
amúgy régen nekem is vacakolt, de észrevettem h tiltottam a netről tűzfallal
ezt meg fórumban találtam "Weather is not working atm. Yahoo closed the weather api." akkor megvan a hiba, mondjuk nálam működik
de ez meg régi post, a fene se tudja már mi van ezzel
-
bAtt001
addikt
válasz
lsebestyen #18924 üzenetére
nála a nóta tv az örök
-
bAtt001
addikt
srácok gfpetivel miújság, nem látom mostanában
csak meglett a tökéletes rom?
-
bAtt001
addikt
válasz
jjeahh #18263 üzenetére
köszi így sikerült feltenni, már majdnem jó. nem voltam már régen cm-en power menüben nincs benne a swm indítás és a gomb kombinációval sem akar előjönni. életemben nem láttam ilyet amikor a saját telefonomat szereltem
szerk: na bejött csak nagyon nehezen
( V ) köszi neked is, erre tényleg nem gondoltam
-
bAtt001
addikt
srácok fenn van a jw9 és semaphore, hogy jutok át cm10.1-re?
felraktam sd-re nyomom a szokásos wipe-okat cwm-ből amikor megvan mind azután nem látja a belső sd-t, próbáltam mountolni az sem segít. mi a tök a teendő?
-
bAtt001
addikt
ha kerül a kezembe egy elvetemült telefon amin még 2.1 vagy 2.2 van arra rá lehet ereszteni egy legújabb gyári GB-t aztán semaphore-t? ennyire mélyen sosem jártam androidban
sikeresen lezárták a telefont a mintás vacakkal és elfelejtették hogy kell feloldani...
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #16657 üzenetére
énénén, bár a szavam mit sem ér
s2-n olyan mint az alap aokp csak van benne pár extra, és ugyanaz a baja is. android os az egekben, de próbáljátok ki és mondjátok meg hogy itt is hiba-e
-
bAtt001
addikt
esetleg van itt valaki aki cserélt már phone apk-t a telefonon? undorító a touchwiz tárcsázó...
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #15932 üzenetére
s2-n jó
nektek alacsony dpi-n van a status bar alatt egy halvány kékes árnyalatú csík?
-
bAtt001
addikt
félig én is elköszönök, nézegetem majd a fórumot de költözök az S2-be mától. jah és eladó a telefonom jóárasítva ha valaki vevő lenne egyre
-
bAtt001
addikt
ilyen szar akkumulátorok mellett nem csoda hogy nem bír többet. mindig pont olyat tesznek bele hogy átlagos használattal 12 órát eldöcög és ennyi. GB után jóhogy nőtt a fogyasztás de az új telefonok már ehhez alkalmazkodva jöttek elő. ez meg egy 3 éves modell, esély nincs a kompenzációra, hacsak nem veszel nagyobb akksit magadnak. mondjuk elég aktívan használhatod a telefonod ha nem bír ki 12 órát egyhuzamban
-
bAtt001
addikt
ha annyira fontos valakinek minden hívás akkor tartalék telefon a táskába, egy jó kis blackberry csodákra képes, mobilnet nélkül szerintem elmegy több mint egy hetet
ezért is tartottam meg a 9700-mat
off vége, megint a hülyeségen megy a vita ahelyett hogy a kezdőknek segítenénk
-
bAtt001
addikt
pörög a topic, van élet, ez hiányzott innen
hiába írtok neki nem tudjátok meggyőzni, mióta megvan a telefonom kb 1 éve és olvasom a topicot, azóta nem sikerült senkinek. most sem fog sikerülni senkinek
-
bAtt001
addikt
system settings/system alatt. köze nincs a launcherhez. másikra, telepítés előtt mindig formázd az egészet az a biztos és stabilabb lesz, install után meg mindig nekiállok titanium backuppal a felesleges system appokat törölgetni, amire nincs szükségem. eddig nekem bevált a módszer
-
bAtt001
addikt
válasz
xerintem #15557 üzenetére
most éppen 78%on van az akksi 30 perc kijelzővel (ez kb csak játék volt) 10 órája húztam le az akksiról. nekem jónak tűnik a rom akkumulátor használatban van hogy 2 napig eldöcög. eddig nagyon kevés rom tudta ezt nálam elérni. nincs ezzel semmi gond
(#15567) Sonic* csak viccelt, de tényleg felesleges a kies-t használni
-
bAtt001
addikt
bln - back light notification - gombok világításával jelzi ha van valami értesítés
semaphore - az egyik legjobb kernel (ajánlom) [link]
4.0, 4.1, 4.2 szerintem azonos szinten van stabilitás terén, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. GB-em nem volt soha arról nem tudok nyilatkozni -
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #15430 üzenetére
jaj mindig lesznek szerencsétlen emberek, a világ nem változik
adta volna nekem 2 kézzel markolnám
-
bAtt001
addikt
mostanában elgondolkodtam a váltáson erősebb hardverre, de most olyan jól fut a cyanAOSP hogy sajnálnám lecserélni. hihetetlen hogy mindig van hova fejlődni szegény kis gépen
-
bAtt001
addikt
válasz
Viktor89 #15385 üzenetére
hm ez nagyon érdekes, mindenképpen újratenném az egészet úgy hogy 4 wipe aztán az alap rom és a gapps. már használom pár napja a romot de még egy fikarcnyi fogyasztást sem mutatott erre a szolgáltatásra, valami nagyon beakadhatott. másik tanácsom pedig, hogy éjszakára töltőre a telefont. ébresztőnek sem merném használni a telefont, kitudja mikor szarik be (bezzeg a jó öreg blackberrym 1 hónapot ottvan akksiról és minden reggel pontosan ébreszt, plusz van rajta vagy 50 gomb amivel ki lehet nyomni
)
-
bAtt001
addikt
cyanAOSP-ben tényleg nem lehet lockscreen wp-t cserélni vagy én vagyok vak?
-
bAtt001
addikt
napi vicc kategória S2 plus
aki majd ezt megveszi meg is érdemli
-
bAtt001
addikt
feldobtam azt a rejtélyes AOKP romot amit annyira kérdezgettünk, első pillantásra nincs vele gond, kulturált beállítási lehetőségek hegye és minden ami kell, jah és boot után egyelőre úgy pörög mint egy számítógép
mondjuk az aokp verziónál fura a maguro felirat, de mit érdekel az engem ha működik a rendszer. valami alpha kiadás lehet -
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
válasz
dancsi89666 #14991 üzenetére
nekem alaplaphibának hangzik a dolog, ha nem tölt és nem az akksi a baja akkor nagy valószínűséggel az lesz. na meg a gombokra sem reagál ebből is arra következtetek. ha egyszerre romlott el mindegyik akkor meg főleg azt mondanám
úgy tudom olyan kb 12k cserélni benne de előbb szervizben is kérdezz rá, ők értenek hozzá
-
bAtt001
addikt
válasz
Ferenc1989 #14973 üzenetére
wipe data/cache/dalvik/system, ezek után semmi gond nem lesz, mindig így pakolok
beast is felment eddig ugyanolyan mint az andro volt kiv leszek az akkura mert azt nagyon kímélte az androslim. jah és V-nek, nálam 114es oc-vel gond nélkül megy a sema. semmi fagyás semmi fc csak megy ahogy kell neki
-
bAtt001
addikt
azt véletlenül nem tudod hogy fat32 helyett nem támogatja-e a droid az ntfs-t?
múltkor felidegesített a fat hogy van egy x mennyiségű fájl amit rakhatok egy mappába. átformáztam ntfs-re gépen utána fel sem ismerte. így most random mappákban vannak a zenéim össze vissza, mert nem lehet ömlesztve
-
bAtt001
addikt
válasz
DinkaDanka #14283 üzenetére
4.1-et próbáltam én is, nem tetszik az átlátszó nem illik a témába
próbáltam sima fekete képet berakni háttérnek de bugos volt és az alján egy sávban üres maradt.. ezért kérdezem hogy 4.2-ben mi újság ilyen téren
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #14280 üzenetére
akkor pattanunk majd át slimbean-re. aki azt használja: még mindig átlátszó a notification lista? vagy megjött az eszük?
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #14231 üzenetére
akksival szerintem is jobban bánik a 4.2. 4.1-nél nagyon bántott a dolog hogy állandóan ébren volt telefon, de ez teljesen eltűnt az új verzióban
-
bAtt001
addikt
androslim 2.1, több mint 1 nap bekapcsolva, másfél óra kijelző idővel eddig 51%on áll (110%os oc.vel). eddig nagyon tetszik ez a rom, meggyőző
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #14122 üzenetére
nem vagy egyedül, csak ebben a szép országban felejtős a dolog
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #14119 üzenetére
nekem is tetszik, kár hogy ha megjön a dev nexus4-e akkor abbahagyja a fejlesztést
-
bAtt001
addikt
mondom én hogy nincs benne logika
de jó rom csak fapados, pl cm10ben az értesítő sávot ha jobb oldalt húzod le akkor a kapcsolók ha bal oldalon akkor a rendes notik jönnek elő. tableten alapból így van, ezt sem értettem hogy alap 4.2ben miért nem ezt választották. de megcsinálták nekünk az aranyos devek
-
-
bAtt001
addikt
elite f7 + sema 2.8s = no wifi, az valami ismert bug? újra akarom most rakni emiatt, de igazából csak ennyi gondom van a rommal. ezen kívül mindenben remek
-
bAtt001
addikt
lassan már senkinek sincs sgs aki itt jár
-
bAtt001
addikt
az elite F7 semával a sok babra után tényleg elég használható, de azért így kiadni nem kellett volna, hogy d5 kell alapnak mert friss installal használhatatlan
egy érdekessége azért van, a battery stats-nál eddig majdnem végig ébren jelezte a telefont, ennél a romnál meg nem jelez semmit, konkrétan az awake csík full üres. a másik véglet, de az android system végre nyugszik ahogy kell neki
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #13566 üzenetére
VC itt is zöldül alacsony gamma értéknél? kipróbálom a mostani csodakombót, annyira jól hangzik
-
bAtt001
addikt
válasz
jjeahh #13525 üzenetére
nemkell a semában babrálni, cm10-ben is van extra beállítás a fényerőre. meg lehet adni milyen fényerő mellett milyenre állítsa a kijelzőt. csak meg kell találni. aokp-n automatic blacklight (tweak levels and filtering) a neve, zongorázd végig aztán megtalálod biztosan. aztán itt lehet minden vackot állítani, neked az edit other levels kell.
-
bAtt001
addikt
válasz
wiERHcSc #13439 üzenetére
GB-n van rendes rádió, azutáni verziókon a driver hiánya miatt csak tákolt. látod az eredményét. annyit nem ér az egész, még mindig ez a véleményem. inkább teszek fel 60 mp3at és nem kell fizetnem semennyit
mellesleg cm10-ről mennék már másikra mert olyan tetűnek érzem, na majd estére nézek valami 4.2-t
-
bAtt001
addikt
válasz
radicspeter1 #13241 üzenetére
jövőhéten jön a vice city droidra, remélem elindul majd a kis hardverünkön. sajnos nem lesz támogatva, de ez ne legyen akadály
-
bAtt001
addikt
válasz
Gabeboy74 #13166 üzenetére
talán 3-4 napja van fent. nem nyúltam semmihez stock kernel alap beállításokkal. nem nagyon zavarnak ezek a történések csak gondoltam megemlítem
(#13163) porse hát hogy a telepítés közben igen vállalhatatlan a rendszer teljesítménye. pl mintha 80% erőforrás menne a telepítésre és maradna 20% a többire, amitől animációk lassúak, lassan reagál érintésre stb. erre vagyok kíváncsi hogy újabb telefonokon is jelen van
-
bAtt001
addikt
cm alap kernel nem támogatja a voodoo soundot?
-
bAtt001
addikt
én is elhagytam a slim hajót tegnap
játszottam egy kis játékot tegnap és miután kiléptem a gmail nem volt hajlandó elindulni, reboot minden volt. cm10 stabil fel alap kernel semmi nyúlkapiszka... eddig semmi különbség a slimhez képest, csak talán az hogy jobban tetszik a stock android kinézet. miután kukáztam a BBS-t a telefon sincs ébren percenként, android system nem tartja ébren a telefont. most pedig várom az első 4.2-es nightly-t
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest