- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Viktor89 #22361 üzenetére
A semaphore 1.3.0-ban amúgy nincs VC vagy csak én nem találom a leírásában?
Sema-ból nincs, csak a GB-s verziókon.A devil kernelben nincs külön bigmem verzió?
de van: Stock / XL / BigMem (ráadásul a 720p patch a kernelben van tehát nem kell külön leszedni hozzá)A BLN amúgy miért nem megy vajon?
pedig működnie kell, szedd le a Devil Kernel Manager appot és nézd meg hogy ott is engedélyezve van! -
( V )
veterán
válasz
Viktor89 #22102 üzenetére
pontosan le van írva hogy kell gyári GB-ről feltenni:
Per chi proviene da una ROM Stock Samsung Gingerbread 2.3.5/2.3.6:
Download ROM
Flash ROM TsunamICS™
A questo punto il telefono si riavvierà entrando in bootloop per via del cambio di Recovery
Rimuovere la Batteria
Inserire la Batteria ed avviare il telefono in Recovery
Wipe Data
Wipe Dalvik/Cache
Format System/Cache/Data/DataData
Flash della rom
Riavviare!!magyar verzió ITT
UI - a JB-s nexus modemek jók ICS-re is ill. minden CM7/9/10 alternatívára, csak a gyári GB-hez kell picit más (a modem.bin ua csak az istalláció más cwm alól).
-
radicspeter1
őstag
válasz
Viktor89 #22084 üzenetére
Nem ez a baj gyerekek! Nem a google-t kell itt szidni! Hanem a gyártók zárt bootloadererjét azt hogy hogyan gyilkolják ki a google-ös project smoothságot a különféle ez meg az hülyeségeikkel.
Lényeg a lényegben! A driver alapok 4+ fölött semmi ami "stabil" hátteret biztosíthatna persze elegendő memó mellett...nembaj majd s4 minivel -
( V )
veterán
válasz
Viktor89 #21980 üzenetére
ez önmagában kevés, a BetterBatteryStats appal tudod megnézni, hogy ténylegesen mi pörgeti a rendszert.
(#21979) pinceajto
próbáld meg tisza lappal elölről kezdeni! a data fix helyett inkább az appot használd, de arra is csak akkor van szükség ha kezd megtelni a datadata partíció és panaszkodik hogy nincs elég hely. -
fo_di
őstag
válasz
Viktor89 #21980 üzenetére
igazából teljesen normálisnak tűnik mindkettő szerintem
a google szolgáltatásokat azzal tudod lentebb venni, hogy kikapcsolod a google fiók szinkronozálását, ennél lentebb meg nem fog menni az android rendszer
egyébként mivel a kijelző viszi a legtöbbet, látszik, hogy azért merül a telefon, mert használod
esetleg a mobilnetet is kinyomhatod, akkor nem tud szinkronizálni, talán nem eszik annyit (anno egy jvh-val minimális használat mellett ki tudtam húzni majdnem 1 hétig is)szóval ha használod, akkor merül, de szerintem az 1 nap 20 óra kifejezetten lájtos használatnak számít gingeren is
-
fo_di
őstag
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Viktor89 #16670 üzenetére
Ez alapján DLNA Client (Allshare)
-
bAtt001
addikt
válasz
Viktor89 #15385 üzenetére
hm ez nagyon érdekes, mindenképpen újratenném az egészet úgy hogy 4 wipe aztán az alap rom és a gapps. már használom pár napja a romot de még egy fikarcnyi fogyasztást sem mutatott erre a szolgáltatásra, valami nagyon beakadhatott. másik tanácsom pedig, hogy éjszakára töltőre a telefont. ébresztőnek sem merném használni a telefont, kitudja mikor szarik be (bezzeg a jó öreg blackberrym 1 hónapot ottvan akksiról és minden reggel pontosan ébreszt, plusz van rajta vagy 50 gomb amivel ki lehet nyomni
)
-
ice9
tag
-
bubu333
tag
válasz
Viktor89 #13599 üzenetére
Este nem indult újra a telóm. Nem akarom elkiabálni de ezek szerint az ncore-ról kölcsönzött equalizer volt a hibás.
Az F7 este wifivel is alig merült és totál gyors nekem is. Én is cm10 majd d5 majd f7 volt, a d5 előtt mindent pucoltam, f7 előtt csak cache + dalvik.
Aki nem veszi a fáradságot hogy asdig szarakodjon vele amíg jó nem lesz azt csak sajnálni tudom de én többet bem írom le mennyire gyors...
-
Barto
aktív tag
válasz
Viktor89 #12614 üzenetére
A CM10 stable is semaphoros. Most nézem, hogy az S2-m lévő slim2.9 is cm kernel van.
(A feleségemnek van s1, így megy a rinya állandóan), bár érdekes, hogy, az enyém, bootol és kész, addig neki a slimen a semaphore logo volt bootnál. CM10-en nyilván nem.
A Tiger 3.5-ben is sema van. Nos akkor egy kernel csere lehet megoldja?CM10 alá milyet illene betenni?
-
Begi
senior tag
válasz
Viktor89 #12205 üzenetére
Bár már rég volt fent CM10, de én mindig úgy állitom be a zenéimet csengőhangnak, hogy az alap zenelejátszóban megmondom hogy legyen csengőhang. Pontosan most nem vágom a CM10-en hogy lehet előhozni a lejátszóban a menüt, amiben ez az opció van, de pl. Slim-en: Music app->számlista->hosszan nyomvatart a szám cimén->use as phone ringtone. Ezek után már megjelenik a listában is az adott zene.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest