- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Tudtok nekem mondani egy viszonylag új, de kiforrott, stabil CM GB romot?
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Melyik a legjobb, legstabilabb GB rom?
-
giigz
veterán
Felraktam a legújabb stable 10.1-et, kíváncsi vagyok, milyen lesz
Az lenne a kérdésem, hogy milyen kernelt rakjak alá?
-
giigz
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
-
giigz
veterán
Az lenne a kérdésem, hogy a CM 10.1-nél mit jelent a "nightly" és a "stable"?
-
giigz
veterán
válasz
gabi2107kira #21892 üzenetére
Első körben egy szoftverfrissitest csinalj, majd utana lehet következtetni.
-
giigz
veterán
válasz
freelanced #21876 üzenetére
Nem találok az enyémhez ilyen romot, de lehet csak rossz helyen keresem...
-
giigz
veterán
Lenne 3 fontos kérdésem:
- GB-ből a gyári romok a jobbak, vagy a főzött cuccok? A gyári rom stabil volt, gyors, az aksi ideje a legjobb, viszont a CM-es JB-hez képest nem sok beállítási lehetőség volt. Nekem pedig az fontos lenne, hogy stabil legyen, valahogy a JB-ket nem érzem annyira stabilnak... Ami pedig a legfontosabb, hogyha az értesítési sávot lehúzom, akkor ott tudjam ki-be kapcsolni az adathasználatot, plusz a hangerőt úgy tudjam szabályozni, hogy ha a hangerő le gombot nyomom, akkor először a néma legyen rezgéssel, utána pedig a teljesen néma.
Ha lehetne ilyen csinálni a gyári GB-vel, vagy esetleg főzött GB is van atomstabil, akkor visszatérnék...
Előre is köszönöm a választ!
-
giigz
veterán
Jó rom a Tiger, de most kipróbáltam a CyanAOSP legújabb verzióját, és ez gyorsabbnak, és még stabilabbnak is tűnik.
-
giigz
veterán
Most raktam fel a legújabb Tigert, első ránézésre pofás, a következő napokban tesztelni fogom
-
giigz
veterán
Ja értem... Azt hittem, hogy folyamatosan navigált.
Egyébként ha már itt tartunk, autós töltőt honnan, milyet vegyek?
-
giigz
veterán
válasz
bencsikgab #21565 üzenetére
6 óráig be volt kapcsolva a GPS? Azért az nem tűnik rossznak...
-
giigz
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #21524 üzenetére
Ki fogom próbálni!
A menüben a Tigeres háttér helyett sima feketét nem lehet beállítani?
-
giigz
veterán
Lehet romolok egyet ma, melyik a legjobb JB manapság? Nekem most CM 10.1 van, esetleg ebből rakjam fel a legfrissebbet, vagy van valami nagyon jó rom?
-
-
giigz
veterán
Melyik a legjobb rom manapság? JB vonalon...
-
giigz
veterán
Melyik a legstabilabb rom manapság JB-ből?
-
giigz
veterán
Autós tartót honnan lehet venni?
-
giigz
veterán
válasz
bencsikgab #20201 üzenetére
Ha a mostani CM belassul, a próba kedvéért megnézek majd egy ilyen MIUI-t
-
giigz
veterán
válasz
bencsikgab #20199 üzenetére
Ez milyen rendszer?
-
giigz
veterán
Ti milyen autós tartót használtok?
-
giigz
veterán
válasz
laccaa85 #20000 üzenetére
- WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) ezt megcsinálod, a root meg megmarad.
- Az a Google programok, mint pl. Play. Azt a telepítés után recovery-ből felrakod.
- Igen, felraksz egy Semaphore kernelt Odinnal, utána meg Play-ból leszeded a Superuser-t, meg a Semaphore Magager-t. -
giigz
veterán
Melyik a leggyorsabb böngeszö a telora?
-
giigz
veterán
CM 10.1-ben továbbra sem találok kivetni valót, összességében sokkal jobb, mint a gyári rom.
Az akku idő kevesebb egy kicsit, viszont stabilabbnak érzem a rendszert, nekem a JW9-cel volt pár problémám...
Egyedül annyi van, hogy amikor videót készítek, és videózok pl. egy szöveget, akkor folyamatosan befókuszálja, megvan a megfelelő távolság, aztán megint elhomályosítja, és ez így meg folyamatosan... Esetleg erre valakinek nincs megoldása, vagy valami más kamera program?
-
giigz
veterán
Azt nem tudjátok véletlen, hogy CM 10.1 alatt hogyan lehet kikapcsolni, hogy ne legyen az írásban automatikus hibajavító? Bárhogy nézem nem találom meg a beállítást, ami ezt kikapcsolná, és elég idegesítő, hogy belejavít, amit írok...
-
giigz
veterán
CM 10.1-gyel egyelőre meg vagyok elégedve, remélem nem fog belassulni...
-
giigz
veterán
Feltettem a Semaphore kernelt, de nem jelent meg a programokban a Semaphore magager, vagy valami ilyesmi szokott lenni, ahol órajelet tudok állítani, stb.
Ilyenkor mi a teendő, vagy már nem az ikonok közé rakja be?
-
giigz
veterán
Ja és lenne még egy kérdésem, CM 10.1-ről van szó:
A képen bekereteztem a feloldóképernyőn egy kérdőjelet, ami nem tudom miért kerül oda, mert az elején nem volt ott, aztán babráltam a beállításokkal, és azóta ott van, nem tudom minek a beállítása az.
Ha esetleg valaki tudja, mi lenne, légyszi szóljon.
-
giigz
veterán
CM 10.1-re milyen Semaphore kernelt rakjak fel? Ugye Odinnal felrakom, és kész?
Semaphore_JB_2.9.18s.tar
vagy
Semaphore_JB_2.9.18.tarMi a különbség?
-
giigz
veterán
A JW9-ből ennyi elég is volt, felraktam a legújabb CM 10.1-et, remélem ez 1-2 hónap múlva nem lassul be...
-
giigz
veterán
Tényleg nincs olyan nap, hogy ne jelenne meg új rom
-
giigz
veterán
Egy kis akksi idő:
Most jár 3d 01h-nál, tehát 3 napja töltöttem fel, és idáig bírta. Elég durva eredmény!
Ebben volt pár perc telefonálás, ~10 perc mobilnetezés, bő 2 óra filmnézés, meg persze pár egyéb használat, fotó, zene... Összesen 3 óra 30 percet ment a kijelző, most van 10%-on az akksi.
Ez a JW9 ideje, Cyan alatt sokkal gyorsabban merült.
-
giigz
veterán
JW9 alatt a szinekkel mit lehet kezdeni? Azt a voodoo colort kell leszedni, és azzal mit csinalni? Linket tudna adni valaki?
-
giigz
veterán
Akkor ez elfelejtve
-
giigz
veterán
Tudjátok van a telón az a króm keret... Ebay-en hogyan keressek rá, mi a neve angolul?
-
giigz
veterán
válasz
Dare2Live #18521 üzenetére
Nem vagyok nagy szakértő, én most JW9-et raktam fel, ugye gyáriból ez a legújabb, pár napja van ez, elvagyok vele, de azért 1-2 dolog számomra nem tökéletes, ha nem találok rá orvoslást, akkor felteszem majd itt a kérdést
Meg ugye van a CyanAOSP rom, az nekem a kedvenc romom volt, [link] most a legújabb (pénteken jött ki) az 1.7-es verzió.
Ez meg a CM 10.1-es rom, erről jókat hallottam, de még nem próbáltam, majd ha a JW9 nem jön be, akkor teszem fel ezt, vagy a Cyan-t... [link]
Ezek mellé meg Semaphore kernel...
-
giigz
veterán
válasz
lsebestyen #18510 üzenetére
Azt neked kell leszedni a Play-ről...
-
giigz
veterán
Igazából ezzel csak a szenvedés van, 1-2 dolog miatt tetszene ez a gyári rom, de akkor úgy látom nem maradhat ez... Ma két romot fogok megpróbálni:
CyanAOSP v1.7 és CyanogenMod 10.1
-
giigz
veterán
Akkor JW9-re nem lehet rakni crtoff-ot?
Nem lenne nekem problémám a gyári képernyőkikapcsolóval, csak mikor megnyomom, a kikapcsolás előtt felvillan egy teljes felületű egyszínű zöld háttér, és baromi idegesítő...
Na mind1, akkor ez a JW9 nem nekem való...
-
giigz
veterán
Itt megtaláltam a crtoff-ot, de nem tudok spanyolul, és regisztrálni kell a letöltéshez... Esetleg valaki nincs fent ezen az oldalon? Vagy ha tud spanyolul, regizne, leszedné, és elküldené nekem?
-
giigz
veterán
Lenne egy olyan kérdésem, hogy honnan tudnám leszedni JW9-re a CRT animációs képernyőkikapcsolót?
-
giigz
veterán
És sikerült megcsinálni!
Ez a része akkor rendben van a dolognak, de ugye JB-ről váltottam, ami egy kib@szott jó rendszer, csak nem akarom, hogy megint belassuljon majd, nem nagyon szeretnék romolgatni megint... Ezért lett a GB, meg elvileg jobb akksi idő...
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy az akksi töltöttségét %-ban jelezze ki? És olyat lehet, hogy a hangerőt amikor állítom, és leveszi rezgőre, akkor legyen mégegy lehetőség, hogy a rezgést is leveszi?
-
giigz
veterán
válasz
lsebestyen #18453 üzenetére
Az baj, ha nem csinálom meg a naplózás kikapcsolását, csak simán hagyom az ext4-et naplózva? Nagyon lassítja a rendszert?
Szerk.: Vagy csak ha a 3 partíciót csinálom meg, a 4.-et nem?
-
giigz
veterán
válasz
lsebestyen #18451 üzenetére
Ezt a lagfix és naplózás offot hol tudom megcsinálni? A voodoo sound az mi?
-
giigz
veterán
Felraktam a JW9-et, és az lenne a kérdésem, hogy még miket szokás ilyenkor felrakni? Valami lagfix vagy ilyesmi kell? Semaphore már megvolt, de mintha úgy emlékeznék, hogy még megy rá valami, meg ext4 vagy valami ilyesmi is rémlik...
És még egy kérdés: Milyen launcher a legjobb GB alá?
-
giigz
veterán
válasz
radicspeter1 #18312 üzenetére
Akku idő? Stabilitás?
-
giigz
veterán
válasz
radicspeter1 #18309 üzenetére
Egy kicsit részletesebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest