- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
DinkaDanka #19134 üzenetére
(#19134) DinkaDanka: igen, tudom hasznalni, semmi gond eddig, de azert szeretnem vissza a normal imei-t
(#19135) NewmanHD: gyari beallitasok, nem modositottam semmit
(#19141) JJ hunter: a gmaps is es a dropbox is tokeletesen mukodik - annyi, hogy nalam a gmaps-ot kulon le kellett tolteni a play store-bol, de semmi gond nincs egyikkel sem, illetve minden eddig altalam hasznalt app ugyanugy mukodik mint korabban
-
válasz
DinkaDanka #19134 üzenetére
Az nem fake IMEI, hanem a teszt, belső gyári rendszerek száma, és azért van, hogy a szolgáltatók tudják, hogy azok nem a végfelhasználóknak vannak szánva, hanem csak egy termékbemutató, amit össze lehet tapizni. Ezt múltkor a próbálgatóban megnéztem a számot, és 0049-el kezdődtek.
(#19136) just
Igen tartalmaz, sőt mi több, még a szolgáltatói beállításokat is tartalmazza, így nem kell velük bajlódnod.
-
tybsen
addikt
válasz
DinkaDanka #19132 üzenetére
Vilagos, en ugy ertettem, hogy ha addig amig ez nem oldodik meg, mi van, ha igy hasznalom?
-
tybsen
addikt
válasz
DinkaDanka #19126 üzenetére
Koszonom szepen az infot es a segitseget. Egyebkent barmilyen problema szarmazhat abbol, hogy mas imei-vel hasznalom a keszuleket, mint ami eredetileg volt?
(#19127) babati: igazabol en nagyon sokat hasznalom/nyomkodom a telefont, ugyhogy en nagyon nem vagyok ilyen szempontbol jo osszehasonlitasi alap, de majd jelzek, hogy milyenek a tapasztalatok.
A tiger 4.4-hez egyebkent: mivel en eddig sosem csereltem romot, igy nincs osszehasonlitasi alapom, de a 2.3.6-hoz kepest meg ugy egyebkent is... eg es fold, iszonyat gyors, huu...
akadasmentes, tenyleg nagyon klassz. Mintha egy uj telefonom lenne, nem is ertem eddig miert nem probaltam mas romokat. Azt hittem egyebkent, hogy sokkal bonyolultabb, de tenyleg nagyon egyszeru (nyilvan az imei elcsuszasa peldaul egy olyan pont, ami miatt nem mertem, de lehet, hogy csak rosszul akarom bemasolni vagy nem tudom). Ugyhogy mindenkeppen intezek egy donate-et a fejlesztonek mert megerdemli, tenyleg olyan, mintha egy uj telefont hasznalnek. Koszonom ezuton is neki illetve Mindenkinek aki az 1-es hsz es azzal kapcsolatos segitsegek megalkotasaban reszt vettek, kulonosen az itteni kozossegnek is koszonom szepen a segitseget
-
Tonyk
veterán
válasz
DinkaDanka #19107 üzenetére
, felesleges, ez amolyan rutineljárás
-
Tonyk
veterán
válasz
DinkaDanka #19095 üzenetére
egyesben ott a jw9.
-
Tonyk
veterán
válasz
DinkaDanka #19095 üzenetére
. köcsög dupla...
-
lsebestyen
addikt
válasz
DinkaDanka #17504 üzenetére
oké, mondtam én h a 3fájlos kell reparttal, de a jw8-al jobban jártál volna
-
lsebestyen
addikt
válasz
DinkaDanka #17501 üzenetére
Miért nem a háromfájlos JW9-t szedted le? De szerintem egy fájloshoz nem kell csc...Van még gari a gépezetre? Mert ha nincs akk lényegtelen melyiket rakod fel, én tuti a legfrissebbet pakolnám fel...
-
lsebestyen
addikt
válasz
DinkaDanka #17498 üzenetére
lenyegtelen, mehet ra a legujabb jw8/9 sammobilerol.haromfajlos reparttal. kies-t meg kukazni kell.
laczko.9: saurom bena, rakjal fel te is gyarit...amugy nekem is ma lett elegem a főzelékekből, rakom is vissza a gyari mentesem.
-
polomaa
aktív tag
válasz
DinkaDanka #17498 üzenetére
Semmi jelentősége,hogy függő vagy sem,a romok felrakhatók mindegyikre.
-
glacious
addikt
válasz
DinkaDanka #17495 üzenetére
Ha így kérdezed, akkor elég, ha felteszed a kies-t és az lefrissíti neked a legújabbra.
A telefon névjegyénél megnézheted a telefon pontos adatait, mert SGS-ből is készült vagy 5 variáns.
-
Tonyk
veterán
válasz
DinkaDanka #14626 üzenetére
Nem vettétek észre azt, hogy a 4.2 alatt a gmail kicsi érdekesen működik? A teló szól, hogy jött email, a gépen lévő levelezőkliens már nem jelez mailt. Olyan mintha a gmail app. már olvasottá tette volna a levelet.
Eddig a 4.1.2 alatt ha a teló szolt hogy van mail, attól még a gépen lévő kliens letöltötte a levelet. Most 4.2, alatt már nem. -
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14435 üzenetére
Szerintem vagy egyik, vagy másik beálításai működnek csak, a kettőt nem hiszem, hogy lehet így kombinálni...nem tudom, ez nekem magas...
de miért nem álítod a max értéket mondjuk 1100-ra a min értéket meg 100-ra, és ő majd szabályozza magának, ahogy neki tetszik...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14405 üzenetére
nézd meg a rendszerbeálítások/teljesítmény/processzorban
-
( V )
veterán
válasz
DinkaDanka #14381 üzenetére
a patch csak a lejátszáshoz kell a felvétel azzal együtt sem fog menni ha aktív a BM!
(#14383) babicsbalu
FAT32, a telóval is le tudod elvileg formázni(#14382) Pete55555
cwm - mount USB storage majd dugd rá a gépre és lássuk mit csinál! -
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14349 üzenetére
mivel adott neked 4600-at? nekem 4000 körül teljesít, 3d 1388
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14345 üzenetére
na de hüje vagyok, nem vettem észre, hogy cwmben kéri a root accest vagy mit, amikor rebootolni akarsz, ahogy mondtátok, pontosan, és csodálkozok, hogy mindenre azt írja ki no root access...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14328 üzenetére
install aborted...viszont ez: LazerDroid2.6+MP6-CWM-v3.2.zip nekem is felment, gyorsaságban én sem érzek külömbséget, de lehet majd az akksiidőn javít, vagy valami...majd meglátjuk...viszont ebbe a novába beleszerettem, pedig régebb nem tetszett, nagyon sokat dob a felhasználói élményen, ha a "nova animációkat" használod...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14326 üzenetére
huh, tájékoztass engem is, ha hatásos
-
bAtt001
addikt
válasz
DinkaDanka #14283 üzenetére
4.1-et próbáltam én is, nem tetszik az átlátszó nem illik a témába
próbáltam sima fekete képet berakni háttérnek de bugos volt és az alján egy sávban üres maradt.. ezért kérdezem hogy 4.2-ben mi újság ilyen téren
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14259 üzenetére
polomaa...na feltettem, 2g-n ez sem műkszik...
próbáltam még kb3-at, ugyanaz...
(#14252) Tamás88: az xda-s link halott...
(#14260) SFAkos: ez csak nightly, de ha kisérletezni akarsz, megéri, persze, (sőt én napi szinten használom) de szerintem csinálj mentést a stableről, és wipeolj mindent...
-
radicspeter1
őstag
válasz
DinkaDanka #14234 üzenetére
Az összes jogot megadtam majd rebootoltam...
-
radicspeter1
őstag
válasz
DinkaDanka #14230 üzenetére
Ami nekem nagy előrelépés a 4.2-ben az az hogy wifi alvó állapotban alig eszik valamit..s egy éjszaka csak 1-2% esik csak az akksimból! S sokkal kevesebbet van alvó állspotban ébren mint 4.1-nél.
-
radicspeter1
őstag
válasz
DinkaDanka #14228 üzenetére
Mondom hogy a régi verzák azok kakik...
Én a script managert hanyagoltam. Csak simán rootexpós módszer szerint raktam a 2.5-öt...SlimBean Beta 1? Vélemények? Esetleg AndroSlim V2.1-hez viszonyítva milyen?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14222 üzenetére
Terminal emulator errorozik? Szerintem lehet azért mert nem jól írtad be ezt a sysctl -a | grep vm -t...én be copy/pasteltem pl...
Szerencsére, én nem igazán játszok...ritkán a clayjamet, de gondoltam azt a pár kis lagot eltünteti...
az egyetlen teljesen lagmentes rom nálam a cm10 stable volt,szépen finomhangolva, na meg a telefon "lelkiállapotát" is jól el kell találni...
-
radicspeter1
őstag
válasz
DinkaDanka #14218 üzenetére
Az eddigi verziókban pl amit te is említesz én sem éreztem nagyon semmit...sőt!
Egyedül ebben a lazerdroid2.5-ben csalódtam pozitívan annak ellenére hogy az az érték nálam is 100... -
k.soma
senior tag
válasz
Nekem is ez volt..
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pedig jó lenne, ha működne, mert egyszerűbb feltenni, mint a thunderboltot, pl romcsere után, scriptmanager sem szükséges...
-
k.soma
senior tag
válasz
DinkaDanka #14212 üzenetére
Igen, én azzal próbáltam legutóbb. De nekem nem segített semmit sem szerintem.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14204 üzenetére
asszem ez a Gameroid, Lazeroid is javít a játékokon, amiről épp most van itt szó...csak még én sem tudtam felrakni
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14197 üzenetére
én recoveryből újratenném a slimet, mint egy frissítést...próbáltad?
(#14192) radicspeter1: vm.vfs_cache_pressure :100...ezek szerint nem műkszik, nem? valamit nem csinálok jól, már másodjára
(#14199) DinkaDanka : igen...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #14182 üzenetére
ebbez a slimben milyen launcher az alapértelmezett? ugyanaz mint a cm10.1-ben vagy ez?
-
scream
veterán
válasz
DinkaDanka #14166 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
DinkaDanka #14091 üzenetére
úgy-úgy!
kéretik minden kedves SGS "újoncnak" itt kezdeni!
(nem lerázás, mindenképpen saját érdeke aki az alapdolgokkal szeretne tisztában lenni) -
Tonyk
veterán
válasz
DinkaDanka #14048 üzenetére
A JW8 pont hogy nem EU-s rom
EU-ra az utolsó a JW7.
Az más kérdés, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül használható bárhol. Legfeljebb egy EU-s CSC-t kell odinozáskor vele együtt feltenni, nem pedig azt, ami a csomagban van, de még ez sem feltétel.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
DinkaDanka #13973 üzenetére
köszi, holnap nekiesek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
DinkaDanka #13962 üzenetére
tudsz egy letöltési linket dobni? a samfirmware.com nem hajlandó beengedni. pedig a jelsó jó, csak valahol hiba van.
-
Strauss
senior tag
válasz
DinkaDanka #13948 üzenetére
Nem tom... ezt hasznaltam eredetileg... jobbat meg senki nem ajanlott.
-
Strauss
senior tag
válasz
DinkaDanka #13944 üzenetére
Olovastam.. megvolt az is.. , majd próbálgatom..
-
Strauss
senior tag
válasz
DinkaDanka #13942 üzenetére
Ezt megtaláltam Én is , feltettem, de nem csinál semmit. feltelepül , de ha elindítom csak egy fehér képernyő fogad refresh gombbal. ennyi . widgetnek sem lehet kitenni...
-
gabesszg
aktív tag
válasz
DinkaDanka #13925 üzenetére
Felraktam és alig pár százalékon volt az android és miután kiléptem a programból kikapcs a kijelzőt már nem világít a 2gomb, lehetséges, hogy ettől jobb lessz vagy "észre vette magát?
"
-
gabesszg
aktív tag
válasz
DinkaDanka #13921 üzenetére
Tudnál ajánlani egy jót amivel ezt ki tudnám szűrni?És legközelebb screenshotot csinálok
-
Mr X
veterán
válasz
DinkaDanka #13820 üzenetére
Alapból nekem sem lenne bajom vele, de buszon nem igazán olvasható.
-
Mr X
veterán
válasz
DinkaDanka #13817 üzenetére
A gyári az 182, én átlőttem 200-ra, alapon nagyon picik voltak a betűk.
-
Strauss
senior tag
válasz
DinkaDanka #13814 üzenetére
CM 10 et toltom, azzal nem volt gond Bladen... remelem ez is jo lesz.. ( Na meg persze a Slim Bean Rom ot vmi miatt baxott letolteni
)
-
Strauss
senior tag
válasz
DinkaDanka #13812 üzenetére
Ok. Megvan , thx, már csak egy ROM kell...
-
MPeter87
őstag
válasz
DinkaDanka #13808 üzenetére
Időnként bezárogatja az Opera Mini Next-et, belassulgat (erre az újraindítás általában megoldást nyújt). Hirtelen ennyi.
3.0-nál nem emlékszem ilyenekre. -
macsek18
aktív tag
válasz
DinkaDanka #13765 üzenetére
Bármelyik mehet fel a szokásos wipe-ok után? Vagy kell még hozzájuk valami?
-
DCI_market
tag
válasz
DinkaDanka #13657 üzenetére
sikerült ezalapján!
-
DCI_market
tag
válasz
DinkaDanka #13637 üzenetére
nagy király vagy
0049 mi a teendőm?
-
Dayco
tag
válasz
DinkaDanka #13503 üzenetére
Hát szép, hogy pont ez van belőle kihagyva... de amúgy tényleg minden mást be lehet állítani...
Azért köszi, hogy megnézted, és a CPU Master pro-t is. -
Dayco
tag
válasz
DinkaDanka #13460 üzenetére
Ezeket hol állítod be?
Egyébként nekem is nagyon tetszik ez a Slim 3.1+Semaphore 2.6.5 összeállítás, eddig minden oké, szóval köszönöm a javaslatot. (Vic61)
-
begrimisu
aktív tag
válasz
DinkaDanka #13451 üzenetére
köszi!
-
MPeter87
őstag
válasz
DinkaDanka #13410 üzenetére
Nova launcher-rel!
-
Yany
addikt
válasz
DinkaDanka #13387 üzenetére
Az enyémen még a 2.3-as fut. Úgy tűnik, hogy annyira jó, hogy kétszeri próbálkozásra sem tudtam senkiből kicsikarni, hogy van-e ennél jobb rom.
-
f1alonso
aktív tag
válasz
DinkaDanka #13310 üzenetére
Köszi meglesem!
-
( V )
veterán
válasz
DinkaDanka #13307 üzenetére
a NIGHTLY-k abban különböznek, hogy bennük mindig a legfrissebb újítások vannak (ezekről aktuális changelog pl ITT) és mivel a build szerver éjszaka dolgozik ezért nevezik nighty-nak. ezek is megbízható buildek, bár a frissen belekerülő változtatásokat nem tesztelik olyan hosszú távon mint a STABLE esetében.
vö - pl Ubuntu linux kiadások + daily buildek
-
bubu333
tag
válasz
DinkaDanka #13266 üzenetére
cm9 stable-ra. Már 2 hete így van csak lusta voltam foglalkozni vele. De most hogy egy nap 4szer restartolt recoverybe újratettem a cm10-et és az IMEI-t is el akarom intézni, hogy hátha ez az oka.
-
bubu333
tag
válasz
DinkaDanka #13262 üzenetére
CM10 telepítéskor
-
jjeahh
nagyúr
válasz
DinkaDanka #13255 üzenetére
szerintem cm10 stable + semaphore...
gapps erre... -
Tonyk
veterán
válasz
DinkaDanka #13233 üzenetére
Felesleges. Egyből mehet a JB.
-
radicspeter1
őstag
válasz
DinkaDanka #13231 üzenetére
CM10-et rakd fel elsőnek s akkor kevesebb az esélye az IMEI vesztésnek... Majd eztán dobálhatod pl a slim 3.1-et fel
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC