- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Jajj, én voltam hülye, azt hittem, recovery-ből telepíthető rom-ról van szó. Ezesetben egy tippem van, ez a szoft fel a telefonra, megrootolni, aztán egy root-képes fájlkezelővel ki lehet szedni az általam írt helyről a telefonon. Biztosan hozzá lehet férni ezeknek a fájloknak a tartalmához is, de én nem ismerem a módszert.
szerk:
Közben a fórumtárs meg is oldotta neked.
-
Mr X
veterán
válasz
INFINITYzz #17340 üzenetére
Ez ízlés kérdése, mindenki mást fog javasolni. Én a magam részéről a SlimBean romokat szerettem.
-
Mr X
veterán
válasz
INFINITYzz #17338 üzenetére
A romokban ott a kernel, ha nem akarsz, nem kell külön kernelt felraknod. Csak GB-időkben kellett kernelcsere a rootoláshoz.
-
Mr X
veterán
válasz
pantomimes #16866 üzenetére
Ha tartalmazza az a verziójú CWM, akkor ugyanott van, ahol a wipe dalvik cache. Persze nem kizárt, hogy a tiedben pont nincs.
-
Mr X
veterán
válasz
pantomimes #16860 üzenetére
Advanceden belül van a wipe battery stats.
-
Mr X
veterán
Parancsolj, superuser.apk
Feltöltöttem neked a CM10 zip-jéből.
-
Mr X
veterán
válasz
k.soma #16220 üzenetére
A szomorú, hogy igaza van. JW8-al összevissza akad, ha olyanja van, a billentyűzet is képes másodpercekre befagyni néha gombnyomáskor, hogy az app indításkori esetenként több másodperces fekete képernyőket ne is említsem.
ICS és JB alatt sokat javul a helyzet, de GB-nél kriminális, bosszantó.
-
Mr X
veterán
válasz
lsebestyen #16162 üzenetére
Igen, itt is köszi.
-
Mr X
veterán
Srácok, egy készülékről hogy lehet kideríteni, hogy gyárilag 2.1-el vagy 2.2-vel jött-e ki? Nincs sem dobozom, sem papírom hozzá, csak maga a telefon.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
laragirl83 #15762 üzenetére
Pont ezért írtam az első hsz-t, ott minden szépen szájbarágósan le van írva, ha nem jönne be Tonyk fórumtárs javaslata.
Tonyk:
Nem hinném, hogy az működni fog, nem azt írja neki, hogy no file, hanem hogy nem tudja mountolni. Tegnap is volt itt egy ilyen, és érdekes módon neki is addig csináltam, míg a wipe-ok után formatokat is tolt. Ahogy csak a 3 wipe-ot csinálta, egyből működött.
-
Mr X
veterán
válasz
laragirl83 #15760 üzenetére
Első hsz alapján Odinnal húzz rá egy 3 fájlos JW8-at, aztán rootold, és próbáld utána a JB-t, de az sd-t (belső tárhely) ne formázd win alól. A telefon beállításaiból formázd. JB telepítésnél recovery-ben csak wipe data / factory resetet, wipe cache-t és wipe dalvik cache-t csinálj, utána install zip from sd card. Ha nem látja elsőre a zip-et, akkor reboot to recovery, utána jó lesz.
-
Mr X
veterán
válasz
gfpeti #15670 üzenetére
Azt ugye érted, hogy az itteniek nem stabilitási problémák miatt cserélgetik folyton a romokat, hanem mert érdekli őket az újdonság?
A merüléssel nem fognak tudni mit kezdeni, van akit ez nem zavar, van, akit meg igen.
És rendben, hogy lassan mindenki lecseréli a telefonját, de az eladott telefonokat is megveszi valaki, aki használni fogja még talán jó ideig.
-
Mr X
veterán
válasz
radicspeter1 #15648 üzenetére
Fogadjunk, hogy ezt a hsz-t telefonról írtad.
-
Mr X
veterán
Ajjaj. Milyen semaphore kernelt raktál vel?
Ezt flasheld fel Odinnal (Semaphore 2.7.4)m, aztán nézd meg, hogy ezzel is így indul-e a recovery.
Ha azzal sem jó, akkor az első hsz. alapján tolj fel egy gyári JW8-at repartitionnal és 512-es PIT-tel, aztán azt root és úgy próbálj romot telepíteni.
-
Mr X
veterán
Tudom, hülye kérdés, de ugye nem formáztad le recovery-ből az sdcard-ot?
Akkor tényleg akku ki, várj, aztán boot recovery. Ha biztos vagy benne, hogy a belső tárhelyen ott van a zip formátumú rom, akkor látni fogja remélhetőleg.
Mindenesetre fura, ezt a no files dolgot nekem is rendszeresen eljátssza, de egy reboot to recovery után mindig magához tér.
-
Mr X
veterán
Recovery-ben Advanced - Reboot to recovery
Újraindul megint recovery-be, aztán már látni fogja.
A telepítéskor ne lepődj meg, ha a kezdése után röviddel újraindul a telefon, aztán megakad a boot logónál. Ilyenkor akku ki-be, megint bootolj recovery-be, és mindenféle wipe nélkül telepítsd még egyszer a romot, utána már jó lesz.
-
Mr X
veterán
Srácok, SlimBean Beta 2-ben hogy tudom kikapcsolni a home gombra kinyíló lockscreen-t? A beállítás megvan, de nem aktív nálam.
-
Mr X
veterán
válasz
Tarantula33 #15420 üzenetére
Mi lett helyette?
-
Mr X
veterán
Pontosan, sok telefon topicjában megfordultam, mindenhol akadt pár ember, aki berendelt ilyen több ezer mAh-s csodát, aztán jött a csodálkozás, hogy még a gyári akku szintjét sem hozza. Emlékszem egy konkrét esetre, ahol a 2800 mAh-s cimke alatt ott vigyorgott a gyári 1100mAh-s jelölés.
-
Mr X
veterán
válasz
HANNS.G #14890 üzenetére
Hogy csinálod? Eddig mindenkinek működött. Odinnal simán betallózod a Semaphore kernelt a PDA részhez, felflasheled, ahogy kell, repart és minden módosítás nélkül, és mikor újraindul a telefon van rootod és CWM-ed. Telefon kikapcs, aztán hangerő fel, home és power egyszerre, míg bejön a Samsung logo. Innen már CWM-be kell bootolnia.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
jjeahh #13916 üzenetére
3G-t alapból kilövöm, régi beidegződés. Auto fényerőt szintén, inkább beállítom egy elég alacsony értékre.Háttérben nem igazán futtatok semmit.
Sajnos a tapasztalatom az, hogy még a gyári, módosítatlan JW8 is szinte dupla annyi üzemidőt biztosít, mint bármelyik JB rom. Kár érte, mert a Slim amúgy tetszene. De nálam alapfeltétel, hogy egy 12 órás műszakot kibírjon egy töltéssel moderált használat mellett, ehhez képest tegnap is, délután fél 5-kor levettem töltőről, este 11-kor már megint dughattam kanócra, pedig nem kapott nagyobb terhelést, mint máskor. JW8-as rendszerrel, ugyanilyen felhasználással reggel 6-kor még volt 30-35% kraftom.
( V ):
Köszönöm, meglesem.
-
Mr X
veterán
Srácok, én megpróbáltam, igazán, de nem tudok megbarátkozni a JB romok akkuéhségével. Szóval érdeklődnék, hogy mik az ajánlott főzött GB romok? Gondolom van jobb, mint mondjuk egy gyári JW8.
-
Mr X
veterán
válasz
macsek18 #13880 üzenetére
Itt vannak a CM romok, 15-én jött az uccsó nightly.
-
Mr X
veterán
válasz
k.soma #13874 üzenetére
GB-n én ezt a Semát használtam. 2.7.4.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
Strauss #13853 üzenetére
A JW8 a GingerBread szoftver egyik verziója, kiindulási alapnak tökéletes.
Tsunami601:
Ne ijedj meg, ha esetleg bootloop lesz (nem indul el, csak mutatja a logót), előfordul GB-JB váltásnál, ha jól tudom, a fájlrendszer módosítása okozza. Ha ez van. akksi ki, aztán megint bootolj recovery-be (hang fel + home + bekapcs), aztán mindenféle wipe nélkül telepítsd mégegyszer a romot.
-
Mr X
veterán
válasz
tomisanzero #13849 üzenetére
Igen, azt érti. Ha oda felmásoltad, de wipe-ok után nem látja, akkor recovery-ben advanced - > reboot recovery, utána látni fogja a belső SD-t. Ezt nekem is mindig eljátssza. Ja és arra figyelj, hogy a zip-et az "install update from sd card" menüpontban keresd, ne az "install update from sideload"-nál (egyes recovery-knél van ilyen opció is).
Strauss:
Akkor kezdd a legelejétől, Odinnal flashelj fel JW8-at, Semaphore, és úgy próbáld meg a Slim-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest