- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
atya ég ki van itt!
1000éve, aszittem már felhagytál a PH-val. micsoda avatar!
na de a lényeg: 4.3 siklik, a fő romok is lekövették CM, Slim, Devil, stb. kernelek a Devil*, Semaphore, Gear, Mackay uh a support még mindig faja, bár azt azért be kell látni hogy a JB már nagyon feszegeti a készülék határait és érződik hogy nem is az 1 mag / 512 RAM-ra van kitalálva. a fényképező oké, de inkább Camera JB+ ill FV-5, a rádió pedig még mindig a Spirit FM, bár most már nem öli le a hangszórót ha digital módban használjuk. szerintem egyébként erre a telóra leginkább az ICS passzol.
devil kernellel amúgy 389 - 395 - 407 és 440 mb ram érhető el a 407-nél nincs 720p felvétel a 440nél pedig már kamera nincs egyáltalán.
-
Tényleg szép felvételt készít a kamera, de jobban jársz, ha használsz egy jobb kamera alkalmazást, mint pl JB Camera+-t. Fm rádió alapból pont, hogy nincs, de Spirit Fm-el már tudsz zenét hallgatni. Merüléssel az a gond, hogy hogyan használod, és mit engedsz futtatni. Ha minden pluszt bekapcsolsz, mint pl. szinkronizáció, kártyák, (esetleg3G) stb. akkor igen gyorsan merül, de ha ezeket kikapcsolod, akkor még 3G-vel is kibír legalább 1 napot töltés nélkül. Az alapkernel annyit lát, mint a GB-s gyári rom, de egy másik kernellel már 397MB-ot fogsz látni a 367MB helyett. De KSM és Zram-mal ez kitrükközhető, (plusz a Playről le tölthetsz egy virtuális memória kezelőt is, amivel akár 1GB ramod is lesz (512MB gyári és 512MB Virtuális memória), és ez csak kb. 2000Ft-ba kerül. Ezt csak érdekességképpen írtam le.)
-
jjeahh
nagyúr
szerintem ez felhasználótól is függ, sokan a htc-t, nokiát tartják a legstrapásabb mobiloknak, a samsungtól meg irtóznak...nos nekem ez a harmadik samsungom, és ha tehetem mindenben azt veszek ezentúl, annyira elégedett vagyok a márkával...miközben a htc-m múlik ki szerencsétlen, és még csak egy éves...a nokiák meg...a tesómnak van egy 700-as, rengeteget panaszkodik rá, a nokiás ismerőseim úgyszintén...
az ilyen kínai márkáknál azt bírom, hogy próbálnak a nagyok mellé felzárkózni, ezért megtesznek minden tőlük telhetőt, ez érződik is rajtuk...ahogyan érződik az is az egykor sikeres vállalatok cuccain, hogy próbálnak kimászni a slamasztikából, álá nokia, htc...most kapok a fejemre... -
( V )
veterán
nekem élettartam gari van rá (Kingston MicroSDHC 32GB, Class 10) vajon ha emiatt gallyra megy kicserélik?
-
( V )
veterán
le akarod gyilkolni az SD-t?
úgy emlékszem amik hiányosak a Devil Managerben azok nincsenek még megfelelően implementálva a kernelben és elvileg ezért nem működnek!
(#17379) JNSK
érdekes mert nálam minden egyes frissítés után ki kell gyomlálni a felesleges google cuccosokat...hmmm...
coming from any other rom:
- make sure to have gingerbread bootloaders
- flash zip
- reboot recovery
- flash zip again
- flash gappscoming from previous version:
- flash zipakkor sry my bad - túl rég óta használom
-
SFAkos
aktív tag
-
-
D-Phrag
senior tag
Én SGS+ tulaj vagyok és mindig is kíváncsivá tett a sima és e közötti különbség/azonosság. Én is hasonlót olvasgattam erről, tehát, hogy a sima CPU és GPU erősebb, mint a Plus-ban. Aztán pár kommenttel később belinkelt sagit kolléga egy képet Antutu benchmarkról. Nos itt az enyém és azt látom, hogy sehol nem veri meg az SGS+-t. Persze lehet azzal jönni, hogy a benchmark pontok semmit sem jelentenek, de akkor mégis mivel bizonyítod, hogy a simában lévő alkatrészek gyorsabbak, jobbak?
Plus-omon CM9 fut, egyedi kernellel és 1603MHz-re van felhúzva.
-
-
Itt van a videó, csak lehet hogy van benne fölös rész, de egy kézzel nehéz kicsomagolni.
-
Itt egy videó róla.
-
Már megvan, hogy mit fogok venni legközelebb: Mobil tartót, de nem akár milyent.
-
-
gfpeti
tag
Nem neked írtam...
Csak ma (is) azt olvasom, hogy ez szar az szar stb
Gingeren is.
Ezért javasoltam az általam 1 hónapja stabilan, gyorsan, akkuidőben is jól szereplő, nem rebootoló hajnalban,
stb stb féle használt romot.Nincs vele szopás, csak működik. És nem kell 2 naponta romolni stb stb
-
SFAkos
aktív tag
Esélyes akkor az akku mert nekem is ugyanezeket csinálja, annyi hogy amikor ki is kapcsol és visszakapcsolom akkor tölti magát (ha nem csak töltővel kapcsolt be)
Ha meg rádugom a töltőt ugyanígy gyorsan feltölt x%-ra amennyin lennie kéne és utána megy a töltés rendesen.
-
SFAkos
aktív tag
És ez az újraindulós lemerülős ez biztos a rom hibája? Csak mert nekem CM10-en is ezt csinálta, amikor elkezdett szarni menni az akksim. Pedig ígéretesnek tűnt ez a saurom, stock kinézet, sok moddal pont amit kerestem
JW9-ről is irhatnál majd tapasztalatokat, ha már végre megjön az akksim mit tegyek fel, vagy egyáltalán van e értelme lecserélni a jw8 kombót
-
Tonyk
veterán
Jaj b+, most látom, az okosok rácuppantak a "hát"-amra.
Észre se vettem, a sagit-féle, "hát"- ot amire válaszoltam és szerencsétlen módon én (is) így kezdtem a mondatot, de gyorsan javítottam is magam a () jeles részben, nehogy a nyelvnácik rácuppanjanak... óhhhh bááááázzzzzzzzzééééééé
, ennyi növényt egy rakáson....
-
Tonyk
veterán
Köszi!
"Minden hívás hangpostára"Jól eldugták b@sszák meg..., meg hogy fel kell venni névjegyzékbe.
Külön miért nem lehet ezt megcsinálni? Nyilván nem névjegyzékben szereplő hívást akarok elutasítani, hanem mindenféle marketing fost. Itt a mai svájci borotvaárusom száma: 06 1 814 7848 .
Na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest