- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jjeahh
nagyúr
-
válasz
HUTCHDB #12257 üzenetére
Gariztatáshoz igazolnod kell a vásárlást. Ha a garijegybe nincs bepecsételve a vásárlás helye és ideje, akkor csak a blokkal/számlával együtt érvényes. Gariztatás szemponjából ugyanis bizonyítani kell a vásárlás tényét idejét (és helyét - legalább is hogy hazai, vagy külföldi vásárlás volt)...
-
válasz
HUTCHDB #12193 üzenetére
Nekem most volt garis javításon a készülék, és a számla is elég volt. A garilevél már nincs meg, de a számlán szerepel az imei szám, így gond nélkül befogadták, és kaptam egy szép új kijelzőt. Szóval nem kell kiakadni, csak meg kell velük beszélni, ha valami probléma van.
Néhány hét múlva lejár a két év hűségem, és az SGS helyett semmi mást nem veszek, csak Samsungot. A 26 hónap helyszíni gari, ami ráadásul még működik is, végképp meggyőzött. Öcsém egykorú HTC Desire-je már rég a kuka mélyén lapul, mert nem elég, hogy már nem garis (12 hónap járt rá), de a szerviz még pénzért sem tudja megjavítani...
-
válasz
HUTCHDB #11402 üzenetére
Elmesélhetném az egész telefonos tesztelési folyamatot,de sajnos az nem a Samsung-é.Az is lehetséges,hogy nem is a gyári sw-vel nézik hanem egy teszt sw-vel
De berakják egy teszterben és mindenképp végignézik a frekvenciákat,hogy van-e olyan esetleg amin nem vesz vagy ad a telefon.De ez igazából csak fizikai teszt nem sw-es.
-
Tonyk
veterán
válasz
HUTCHDB #11323 üzenetére
Az az informatika rögös és kiismerhetelten útja.
Olyanokat látok nap mint nap, amit még csak elképzelni sem tudsz. (hú de nagyképű volt)
Én mialatt megírtad a postot, az alatt simán ki is próbálhattad volna...De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Lehet egy hardver is simán, ami kiválthat egy resetet.
Ez kb. olyan mint a wifi 5 percenként eldobálós történet. Mindenki a telefont okolja, aztán lassan-lassan kiderül, hogy a routerekkel lesz valami gond, mert leginkább Tp-Link linkeknél jön elő, ha DHCP-n keresztül kap ip-t a telefon.
-
Tonyk
veterán
válasz
HUTCHDB #11304 üzenetére
Hát akkor lehet ez az sd dolog nem válik be. (egy próbát megér). Viszont ha a wifinél, jön elő ez, akkor nézd meg fix is ip-vel csinálja-e?
(#11305) BalanceR
Tsunamit utáljuk mától kezdve. Azt ne!
CM10 (jobb nálam mint a Tsunami 2.5 volt)
vagy Slim (ehhez össze kell vadászgatni a belsőséget) de a mai hozzászólások között megtalálod mit hogy.Ne legyen SOD, ne merüljön, ha nem használom, ne FC-zen semmi, legyen elég RAM, működjön stabilan, és ne lassuljon be egy hét után...)
KB ennyit szeretnék...Mutass egy ember aki nem ezt szeretné!
Van olyan app, ami tud olyat, hogy a /data, és a / system appjait feltölti valami felhőbe, és onnan vissza is tudja telepíteni?
TitaniumBackup miért nem jó?
(#11307) oposa
"Tudna valaki linkelni egy modemet Slim 2.8-hoz?"
Szokásos modemek miért nem jók?
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz
HUTCHDB #11214 üzenetére
Chekfusdownloader és már töltöd is a legfrissebbet ami passzol (esetleg a szolgáltatódhoz valót).
A choose firmware-t végigkattingatod, majd check firmware gomb, és már látod is mi kell neked. Akár töltheted is (egyfájlos).
(Függetlenhez: JW5; T és Telenor: JVT ; Voda: JVN)
MÁS:
Egyébként az a slim, akkor is ilyen gyors és ultrajó, amikor nem a csontváz futkorászik, hanem minden, ami a többi romban benne van fenn van?
Akku fogyasztás milyen?
-
bok92
addikt
válasz
HUTCHDB #11049 üzenetére
Na akkor jöhet a macskusz...
Nekem is előfordult olyan,hogy nem találta a fájlokat, de egy reboot recovery segített...
Viszont érdekes bug van a Kingsoftnál...Vagy legalábbis nálam, lehet a system appok törlése miatt vagy nem tudom, de nincsen ls...Rögtön a homescreen jelenik meg.De végülis praktikus így ...
-
válasz
HUTCHDB #11037 üzenetére
Csak 3 wipe-t kell használni, fölösleges formatálni. 3 wipe után csak install zip-re menj rá, majd utána tallózd be, és telepítsd fel. Ha bootloop-od van, akkor aksi ki/be, majd megint recorvery, és ismét elkezded telepíteni a romot, másodjára már fel kell, hogy menjen.
-
bok92
addikt
válasz
HUTCHDB #10975 üzenetére
Elméletileg van benne, csak vagyula kolléga írta egy másik oldalon(miuiandroid),hogy valami gond van a magyar nyelvvel...
Systemui fc van, és megoldást eddig nem talált rá.
Amúgy a Kingsoftot feltettem és eddig minden pöpec, egyedüli gond csak az,hogy valamiért kimaradt a 3way reboot...
Alapból mackay kernel van fent,most kicseréltem semára... -
bok92
addikt
válasz
HUTCHDB #10910 üzenetére
Hát a facebookot nem nagyon szoktam használni, ha meg igen akkor a böngészőből , nem az appot...
Hát voltak ilyen kínai market appok meg ilyen statisztikai progik, meg a gugli talkot, weathert, ezeket távolítottam el.
2 napig bírta egy feltöltéssel, szóval megvagyok vele elégedve...Semmi fc, se reboot stb... -
bok92
addikt
válasz
HUTCHDB #10623 üzenetére
Vagy csak megszoktam.
Én oly nagy különbséget nem vettem észre a devil meg a sema között. Most is nyomogattam, és szépen, akadásmentesen működött minden.Én jobbnak találom jelen pillanatban mint a us-t.(a felesleges appokat kigyomláltam persze...) De majd a napokban kiderül,hogy állja e a sarat.sagit: A macska nem olyan rossz.,sőt.. Egy próbát megér.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HUTCHDB #10546 üzenetére
én feltettem amikor még 2.9.28-as volt és azonnal tettem is vissza a portugalt, nem tetszett...lehet azóta már másképp néz ki, de akkor az egész rendszer a notification bartól az ikonokig kisebb volt mint a normál miuiknál...úgyértem a noti bar egészen keskeny, az ikonok meg apróbbak, a settings menü is kisebbnek tűnt, szóval engem nagyon zavart, azonnal le is cseréltem...azóta nem próbáltam újra...
az új semaphore jobban eszi az akksit...vagy csak érzéki csalódás?...feltűnt másnak is? vissza is tettem a 2.4.0s-t...
-
bok92
addikt
válasz
HUTCHDB #10514 üzenetére
Nem rossz. Annyi különbség a kettő között,hogy előbbiben van samsung apps is, meg csak tw launcher van , a másikban meg nincs samsung apps, de tw launher ugyanúgy van...
Kínai jellel eddig csak a 3way rebootnál meg a galériánál találkoztam,a többi mind ok...Az olasz romban a magyar nyelv,hogy muzsikál?Ki lett javítva a múltkori hiba?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9868 üzenetére
Nem értem...bár nem vagyok biztos benne pontosan miröl van szó...nem sokat videózok telefonon,de ha a videó player nem megy, simán le lehet cserélni,viszont a semaphore-s bug,devil fagyások,merülések,hogy us-ban nincs rendes updater,tényleg senkit nem zavar? A semaphore managert,régi appokat pedig én startból uninstallálom root uninstallal...
-
MPeter87
őstag
válasz
HUTCHDB #9426 üzenetére
Hangban mennyivel rosszabb?
SGS-hez képest találtál benne valami negatívumot? Fehéret vettél? Nem igazán kapcsolódik a topic témához, úgyhogy akár PÜ-ben is válaszolhatsz, ha nem nagy kérés.
Én is gondolkodom egy cserén, de egyelőre nem tudom mire.
S3 állítólag nagyon könnyen kopik, meg kicsit nagynak is találtam, SE Xperia Acro S-re pedig azt írják, hogy hangban nem a legjobb, a fényképezőjét is nagyon lehúzták, bár amire használom sztem megfelelne. Egyelőre ezen a 3 telón gondolkodom, a HTC-vel együtt.(#9428) Vasinger!
Sema app-ben a net filtert bepipáltad?
-
-
bok92
addikt
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8936 üzenetére
najó, bocs, összekevertem, elnéztem, nem a portugal multiling, hanem az olasz... mégegyszer bocs...és gondolkodtam, az updater miért nem frissít...
ki vagyok készülve mára...a reggel megmásztam a mount everestet...rtfpessoa is igérgeti a multit, remélem lesz is belőle valami...egyre több miui van, jobb lenne ha összedolgoznának
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8753 üzenetére
ja, én is erre gondoltam, végül így működött, ha valaki hasonlóan járna KingSoft miui-val...
visszatettem egy miui.us-os régebbi miui-t, reboot to recovery, wipe data/factory reset - és - wipe cache partition + advanced menüben wipe dalvik cache - .
Ezek után mounts and storage menüben mount /system/cache/datadata/data, utána format /system/cache/datadata/data...
igy végül felment végre a portugal, ezután működött a restore is -
jjeahh
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8573 üzenetére
nálam semával az us-os smooth-abb, mint az olasz, de csak a 2.9.21-es verzió óta...tényleg dobjál linket, légyszi, devilről, amelyiket használod, mert nálam nem igazán működnek...igazából az új kernelekből egy ideje egyet sem tudok felrakni...egy régi semát használok, és döcög is azért néha, pl settings menüben, ha scrollozok, enyhén, képek nézegetésekor, az animáció sem folyamatos amikor egy app-ot indítok....+ ha neked az olasz devillel nem lagzik, úgy véled, megoszthatád a kernel konfig-odat is..
-
logarithm
őstag
válasz
HUTCHDB #8114 üzenetére
Háttérben olvasgattam a fórumot
read only voltam
Igen sajnos, eléggé elszomorított a hír
, galneték meg még Andy is...
Most jelenleg várok, és nem a miui-t használom.
Hát ha idővel lesz valami, és Andy is visszatér.(#8115) bAtt001 + (#8116) D1L1ZS
Igen, tudommai cm10-et használom, egészen kellemes szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest