Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madridista84
csendes tag
válasz
mikersz1 #12885 üzenetére
GPS-t sosem használtam, a rezgő a mostaninál már nem lehet rosszabb (szinte nincs is) a fagyásokat megszoktam, de amúgy sem wifizek sokat. Szóval szinte tökéletes telefon
Különben Xperia P lett volna de abban nincs SD kártya bővíthetőség és hát most vettem egy 32 gigásat...
-
bajaki
őstag
válasz
mikersz1 #12769 üzenetére
Sajnos ez nem csak a telefonoknál van így. Nagyon sok más boltban - legyen az elektronikai, számítástechnikai - hozzá nem értő emberek állnak a pult mögött és mondanak sokszor olyan dolgokat rosszul, melyeket még egy mezei user is tud. Sokszor jártam már meg....
Ed3r_X_: Mármint nem azzal jártam meg, hogy félrevezettek, csak sok helyen tapasztaltam ezt. Ritka az olyan boltos akinek megfogadom a tanácsát. Ha valamit nem tudok nem informálok félre embereket, hanem inkább utánanézek....mondjuk itt.
-
bubi92
őstag
-
tPedro_
őstag
-
zeg
őstag
válasz
mikersz1 #12698 üzenetére
A minőség és a hozzá kapcsolódó elvárást nem ártana a fejekben tisztázni. Ha valaki Samsung s3 fénykép-, és kamera minőséget, fém készülékházat, Nexus szoftvertámogatást, iphone-t hajazó kiegészítőarzenált, 4 magos procit, szuper amoled fullhd kijelzőt akar hatvanezerért, az pofára fog esni. Ha a vevő nem húz bele az elenyésző számú hibás darabba(amire ott a cseregarancia), a legjobb ár/teljesítmény mutatóval rendelkező készülékhez juthat.
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest