Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keeperv85

nagyúr

válasz adamsz82 #18615 üzenetére

Ennyit a "minimum butának nevezhető elméletecskéidet" részről:

"valószínűsítem, hogy többeknek a hibátlannak hitt telefonjánál megvannak ezek a gondok csak egyszerűen mikor a GXI-t vette előtte rosszabb telefonja volt mint az én esetemben és nem volt valós viszonyítás alap"

Ez egy akkora baromság, már megbocsáss, hogy nem is tudok rá jó szavakat. Itt volt olyan ember, akinek 10-20 éve, mióta mobil létezik van/volt/lesz telefonja és nem volt gondja a GXi-vel. Jómagam teszteltem éveken át más típusokat, nem olyan módon, ahogy pl. az MA tesztben arra lehetőség nyílik, hanem gyári labor körülmények közt, így hadd jelentsem már ki, hogy az enyémnek az égvilágon semmi hardveres baja nincsen! Ami baja van, az a szoftverből ered, így módosított szoftverekkel megoldható... lenne. Viszont mivel nem terjed ki olyan részekre, amit bosszantóan sokszor kéne használnom, így nálam nem cserealap. (Hetente egyszer elfelejti a WiFi jelszót). Nálam rendben van a hívásminőség, jó a kamera, szerencsére most éppen nem is merül, nem kapcsolt még ki SOHA magától, nem lilul a kijelzőm stb-stb. SEMMIVEL sem rosszabb, mint az a Note 2, aminek egyik kedves családtag a birtokosa. Az aztán fagy rendesen... már a negyedik szoftver megy rá a szerviz által: lehet hiába...

Sum: ne valószínűsíts olyan dolgokat, amiknek a racionalitása a nulla felé közelít...

Új hozzászólás Aktív témák