Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Geri89
üzenetére
Ugyanezzel a gonddal adtam le 1,5 hónapja. Sokszor panaszkodtak hogy visszhangosan hallanak vagy egyeltalán nem. Többször letették mert nem hallottak. Első körben visszajött hogy a problémát nem sikerült beazonosítani, de biztonság képpen szoftvert frissítettek (mondanom sem kell a legutolsó kiadás volt fenn). Természetesen használtam 1 hetet és ugyanúgy szar volt, tehát visszaküldtem. Most van második körön, kíváncsi vagyok mit tesznek. Ha megint "kiszúrják" a szemem akkor megy vissza harmadszor is. Sajnos miközben odavolt lejárt a garim, tehát a kézhezvételtől számítva 1 hónapom van reklamálni (support mondta). Az első két napban 3an reklamáltak hogy ugyanúgy nem hallottak ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest