Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Giovanny
üzenetére
Az a legjobb amit tehettél, mivel kíméli az akksit, 500 mA az áramerősség és ez kb a fele a gyári HTC töltőnek, ami szintén nem valami erős a mai mezőnyben, de ez igazából jót tesz az élettartamnak, bár nagy különbségekre nem igen lehet számítani. A hátránya meg hogy lassabban tölt, 1-2 óra helyett kell neki 3-4 mondjuk, de ugye van rá ideje éjszaka bőven

shadowcam
Nekem is CX 300 II volt. Nagyon retek egy füles, és erre későn jöttem rá én is, húúú viszonylag nagy mély, dübörög, hudejó. Hát nem. Beyerdynamic mmx 101 ie van helyette, ég és föld, olyan részleteket hallok a zenéből, amiről azt sem tudtam, hogy benne van, hiába szólt kicsit jobban a CX a HTC Desiren mint a HOX on vagy a Oneon, nem jelent semmit, az a füles 2-3 ezres kategória.
Ezt megcsináltam, javított sokat rajta. Mikor újat veszel érdemes végigtolni 2-3 este, mert kialakítja a hangképet, ami egyébként is megtörténne, csak lassabban, akár hónapok alatt...
Egyébként meg itt segítettek nagyon sokan, felnyitották a szememet, hogy bizony a CX kategóriában csak a nevéből él az sh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest