Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadowcam
tag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Köszi, ez hasznosnak tűnik.
éppen tervezek fülhallgatót venni, utána nézek annak is, amit mondtál. Kaptam tesómtól egy urBeats fülest (szegény azt hitte, hogy az jó) és borzasztó, nem ajánlom senkinek. Egyetlen előnye, hogy van súlya. Ennyi.Amúgy nem találkoztam még ilyen LCD hibával, amit említettél. Szerintem kérj másikat, biztos tudnak szerezni. Tény, hogy Telenorban sosem kedves a kiszolgálás.. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
éppen tervezek fülhallgatót venni, utána nézek annak is, amit mondtál. Kaptam tesómtól egy urBeats fülest (szegény azt hitte, hogy az jó) és borzasztó, nem ajánlom senkinek. Egyetlen előnye, hogy van súlya. Ennyi.